2019. augusztus 22., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) Cybertrone


Cybertrone
(veterán)

Kicsit overpowerek a hunterek, a cloack moddal... Szerintem! Am ez a game elmehetne Cry 2 dlc-nek siman, kis graftuning, meg mas kornyezeti viszonyok, bar Ny igy jobban bejon!

"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...

(#2) Normi™


Normi™
(őstag)

Ez olyan ágyúval verébre hatás,egyébként nem rossz.

(#3) L_ajos


L_ajos
(őstag)

Igy gameplay alapján még jobban nem győzött meg... Egy tuti, nem esem a C2 hibába és majd megjelenés után hónapokkal 4k-s áron majd talán érdekel :)

PSN felhasználó: Foxxika | Huawei P30 Pro | Canon EOS 1300D Kit

(#4) Spancho


Spancho
(senior tag)

A videóból ítélve nem hiszem hogy sokan akarnak majd a Cell katonákkal lenni :)
(mondjuk a sniper annyira nem rossz.) De ez hogy mindenki láthatatlan és 1 lövéssel megölnek bárkit elég baromság...
Gondolom a következő videó Celles szemszögből lesz mutatva ,és lesz valami szemüveg ami látja a rejtőzködőket (hő) stb...

A nyuszik és az őzgidák is várják a majálist, hát miért lennél épp te szomorú?

(#5) Cybertrone válasza L_ajos (#3) üzenetére


Cybertrone
(veterán)

Miutan a multynak semmi supportja nem volt, es tele volt csaloval igy en erre nem koltok... Foleg hogy az elod is pc-re fejlodott, majd pedig auto aimos menuvel kerult a polcokra... Single viragbolti leszakitas utan esetleg par ezrest adok erte, de csak mert mind megvan!

"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...

(#6) Normi™ válasza Spancho (#4) üzenetére


Normi™
(őstag)

Már annyira nem emlékszem az előző részekre(biztos valami előzmény),de a nano ruhán is cell felirat van.

[ Szerkesztve ]

(#7) Raysen623


Raysen623
(addikt)

Hát nem megmondtam korábban hogy nyíllal lövik majd a helikopátereket! :W Ez a játék is egyre nagyobb baromság amitől a játékos max agyfaxt kap. :)) :DDD
Csak és kizárólag baromira leárazva és akor is csak talán....

(#8) svensson


svensson
(félisten)

Tetszik a videó és ez a 2v14 felállás is, ha nem én leszek a Cell katona. :D Ettől a C2 DLC-zéstől viszont már rosszul vagyok.. :(((

Asus Z170 Pro Gaming (2020.03.15. PCX gari) eladó: https://bit.ly/31ytU2K

(#9) TESCO-Zsömle válasza Spancho (#4) üzenetére


TESCO-Zsömle
(félisten)

Nekem a videóról az AVP jutott eszembe Predator vs Marine...

[ Szerkesztve ]

(#10) K21_overlord


K21_overlord
(tag)

Első megnézésre nekem a Ragadozó 1 jutott az eszembe.

Egyetértek ki akar majd cell katonákkal menni? Esetleg lanpartykon móka lehet de otthon meló után tök idegenekkel?

A Föld IQ szintje állandó, csak az a baj, hogy egyre többen vagyunk rá.

(#11) Mister_X


Mister_X
(nagyúr)

Talán a Crysis 1 volt az igazi. Meg volt a maga hangulata, a második rész sok ponton degradálódott. Ez, mintha ötvözné a két részt, ki tudja.

Elmagyarázná valaki nagyvonalakban a sztorit? Első részben ugye a szigeten találtuk az alieneket, a másodikban már támadták nyújorkot, a harmadikban meg akkor kiürült a város és átvette a természet a hatalmat?

"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake." --- A warezt tiltja a bushido.

(#12) TESCO-Zsömle válasza K21_overlord (#10) üzenetére


TESCO-Zsömle
(félisten)

Az attól függ, milyen arzenált kap.

Lásd AvP2... Hő--célkövetős gépfegyver, robotpók-gránát, stb...

Ne feledjétek, hogy a jövőben játszódik, jóval a C2 után.

Mister_X: A harmadikban úgy 30-40 évvel a 2 után vagyunk...

[ Szerkesztve ]

(#13) wednesday válasza K21_overlord (#10) üzenetére


wednesday
(őstag)

Önmagába nem rossz móka "áldozatnak" lenni, és próbálni változtatni a helyzeten, hogy végül a vadász legyen az áldozat. Igen Predator, meg Alien feelingje van ezért.
De ehhez tényleg az kell, hogy a csapat összefogjon és akkor simán esélyesek, pláne egy türelmetlenebb hunter ellen. De elnézve a mai multikat, ahol 5-en 7 felé szaladnak és semmivel se törődnek...lehet nem lesz sikeres.

(#14) Mister_X válasza wednesday (#13) üzenetére


Mister_X
(nagyúr)

Vannak olyan dolgok, hogy "klán", "összeszokott csapat", "VoIP", tehát baráti társaságok között népszerű is lehet, de nagyon valószínű, hogy a sok pistikével élvezhetetlen lesz.

@gazdaságos zsemle: á, le vagyok maradva, nem kicsit... igazábol ez az első hír amit a Crysis 3-ról olvastam :F

"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake." --- A warezt tiltja a bushido.

(#15) .noxwill


.noxwill
(veterán)

Nem tudom hogy a fanyalgóknak feltűnt e, de itt nem 16 Hunter küzd 16 CELL katona ellen. A hunter mód lényege hogy a nanoruhás vadászok mindösszesen 2en vannak 14 cell katona ellen. Így már ugye kiegyenlítettebb a harc nemde?

All→M8

(#16) Armagedown


Armagedown
(senior tag)

ez egy szardarab cukormázzal a tetején ...

“If you don't read the newspaper, you're uninformed. If you read the newspaper, you're mis-informed.”

(#17) shaddam


shaddam
(aktív tag)

Eh krájzisz multi. Olyan mint a singleplayer x óráig elmegy, aztán pc-n a játék max új hardvert benchmarkolni jó. Konzolon meg úgy eladom hogy csak úgy durran(mert megtehetem az origin szenvedés hiánya miatt)

RájzenHét 1700|GTX 1060 #TeamZsarnokgyík

(#18) Archanon válasza .noxwill (#15) üzenetére


Archanon
(őstag)

1:40-nél akkor minek jelenik meg egy rakás hunti? :D Szerintem 8v8 a felállás max. létszám esetén. És biztos vagyok benne, hogy a "putri" kis cell katonáknak is lesz bőven olyan felszerelésük, amivel felvehetik a harcot a nano ruhás ipsék ellen. Pl. a videóban kapásból volt valami gránát, ami láthatóvá tette őket.

Nekem tetszik, egyelőre tényleg van egy kis Predator hangulata.

Guild Wars 2: Archanon.6039 ||| http://myanimelist.net/animelist/Archanon ||| ~Dango, dango, dango, dango; dango daikazoku...~ ||| El. Psy. Congroo. ||| Whohhehhje. /,,/, (⌐■_■)

(#19) .noxwill válasza Archanon (#18) üzenetére


.noxwill
(veterán)

Ha végignézed a vidit akkor láthatod ezt a kiírást 3 részletben: 2 nanosuit hunters must prevent 14 cell troopers from evac. Bizonyára annak is van szerepe hogy egyszerre több hunter bukkan fel egyszerre, de én ott valami megtévesztő fegyvert vélek felfedezni ami ha úgy nézzük akkor az akkori időben lehetséges.

Az esélyek pedig nincsenek egyértelműen a Hunterek kezében. Például a 2. rész MPben van egy Assault mód ahol úgy vannak felosztva a játékosok hogy egyik körben az egyik csapatnak van nanosuitja de csak pisztolya van a másik csapatnak pedig rendes fegyverzete van viszont nincs suitja.Ott sem feltétlenül jelent előnyt a Nanoruha adta lehetőségek. És itt is ez lesz. Meglesz az oldva hogy ki legyenek egyenlítve az esélyek.

A gránát amit mondtál az szerintem Warheadből ismert EMP gránát lesz.

All→M8

(#20) Archanon válasza .noxwill (#19) üzenetére


Archanon
(őstag)

A dőlt betűs részen átsiklottam, reggel volt még... :DDD Mindenesetre én sem hiszem ,hogy annyira unbalanced lenne, mint ahogy a videóban tűnik.

Guild Wars 2: Archanon.6039 ||| http://myanimelist.net/animelist/Archanon ||| ~Dango, dango, dango, dango; dango daikazoku...~ ||| El. Psy. Congroo. ||| Whohhehhje. /,,/, (⌐■_■)

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.