Új hozzászólás Aktív témák
-
teeem
aktív tag
A víz még mindig érdekes, amúgy meg káprázatos. Le a kalappal.
-
Recon666
Közösségépítő
De ezek már következő generációs konzolokra fognak megjelenni, azoknak már nem hiszem hogy problémás lenne.
Ez nem mese, hanem real time és a valóságban futott ilyen jól, az más kérdés milyen gépen. Az egy dolog, hogy a mai konzolok miatt a motor képességei közel sincsenek kihasználva, de ez a legtöbb motorra igaz. Attól, hogy konzolra van írva futhat jól pc-n pl Crysis 2. A kérdés, hogy mennyire foglalkoztatja őket az optimalizálás.
[ Szerkesztve ]
-
Mukorka
addikt
Arra is gondolhatott hogy ezek mind csak mesefilmek. A valóságban valahogy sose néz ki ilyen jól. Egyébként nv is mutatott pár dolgot UT4 motorból [link]
A gond az hogy ezeket sem brutál erős gépek fogják hajtani hanem konzolok ami ha elbírja rendben van de mire oda eljutunk már megint többet várnánk Pc-n...Ja és még annyi hogy lehet mondani hogy milyen jó konzolra fejleszteni és hogy a pc-t állandóan kell újítani hogy bírja a grafot csak ott a gond hogy ha valami eleve konzolra írnak az utána már semmiképp sem fog túl jól futni pc-n mivel portolják a gameket. Azért nagyon kíváncsi lennék hogy milyen grafot tudnának csinálni ha csak pc-re fejlesztene egy ilyen studió mint a Crytek hiszen 5 éve megtették és azóta se tudtak játékban annál élethűbbet alkotni.
[ Szerkesztve ]
Mukor#2214 --- "Ezt nem én gondolom így, EZ EGY TÉNY!"
-
ufocsalad
tag
Jól látom, hogy nekünk PC-seknek csak trélerek jelennek meg?
-
imibogyo
veterán
válasz gyáliSanyi #33 üzenetére
Nem hinném, hogy a kis játékokból több bejön. Inkább a HW gyártók támogatják őket, hogy legyen olyan játék, ami kihasználja a legújabb tech előnyeit.
De ha nem használja senki ezt a motort, akkor mit használna ki a hardver?
Erre utaltam az elején, hogy egyáltalán nem "maguknak" fejlesztenek.(#38) Silenzio: gondolom mindezek csak az ingyenes SDK-ra vonatkoznak, van egy profibb is, nemde?
Elvileg mindenki ugyanazt a motort használja és az SDK is stimmel. A licenceléssel a support és egyéb (az én mondandóm szempontjából lényegtelen) dolgok változnak csak. És a licencelt SDK-ra is elég sokan panaszkodnak. -
mrhitoshi
veterán
A Quantic Dream valahogy máshogy képzeli el a közeljövőt.
A Videóban bemutattak nagyon impresszívek.
PS4
-
Silenzio
addikt
A fókusz effekt anno azért kellett a játékokba, mert filmszerűvé tette az átvezetőket, pl. a Silent Hill 3-ban iszonyatosan megdobta a látványt. De még a filmekben sincs ilyen szintű mélységélesség különbség, nagyon ritkán használnak olyan lencsét ami így elmosná a háttereket. Az imax kamerákat pl. azért utálom, mert nagyon síkszerűvé teszi a képet, teljesen elmossa a hátteret, a Sötét lovagnál jól látszik. Igazad van, le kéne róla szokni, mert egy baromság. A legtöbb Crysis-modban is rövidlátóként bolyongunk az erdőben, tiszta ciki.
https://pte3d.hu - 3D nyomtatás, 3D szkennelés, anyagvizsgálat, VR
-
tttzshd
tag
textúra szinten vissza fejlődés látok ,és ez a álandóan eröltetett mélységélesség ..nagyon utálom
-
tttzshd
tag
hát egyáltalán nem nagy szám ! a kültéri jelenetek nem tetszenek nagyon gagyi
-
Silenzio
addikt
válasz inferno88 #16 üzenetére
A Crysis 2 dx11 nem sokkal gyengébb vízben. Sem. Nem kell ettől hasraesni, ezeket már majdnem mind rég tudta volna a motor meg a jelenlegi pc hardverek is.
Mikiller: a Cryengine 2-t is licenszelte pár cím, a 3-asra most Wiki szerint van vagy 20 futó fejlesztés. Amúgy két dolog miatt nem kellett senkinek: 1. gépigény 2. pc only. Ezek most a 3-as motorral megszűntek.
imibogyo: gondolom mindezek csak az ingyenes SDK-ra vonatkoznak, van egy profibb is, nemde?
[ Szerkesztve ]
https://pte3d.hu - 3D nyomtatás, 3D szkennelés, anyagvizsgálat, VR
-
M3Ny3'T
senior tag
Mondjuk úgy, végre befejezték a motort...
Gondolom ezt szánták alapvetően a Crysis 2 alá (bizonyíték: a bétában benne voltak a DX11 fájlai, csak nem működött, le volt tiltva), csak nem készültek el a motor DX11 részével időben.
Fura, hogy ennek ellenére ennyien örvendeznek (No Offence).Skype-on lány az informatikusnak: Milyen színű a szemed? Informatikus: #0034ff
-
Necroman_Mk2
őstag
válasz huskydog17 #12 üzenetére
Nem járt olyan messze az igazságtól, mert a Dunia lényegében egy erősen módosított CryEngine Wikipedia
(#32) gyáliSanyi A Quantic Dream kifejezetten az arcmimikára helyezi a hangsúlyt, mert az ő játékaikban fontos szerepet kap. Egy akciójátékban még ma se sokszor látod az ellenfeled ábrázatát a halál pillanatában eltorzulni az átvezetőkön kívül.
[ Szerkesztve ]
"Élő gondolkodó lény vagyok, aki az információ tengeréből született!"
-
Nordic
Közösségépítő
Szép, szép ,meg minden, de ezt majd akkor hiszem el, ha nem minden játék butított konzolportként jelenik meg. Én kötve hiszem, hogy ez az új konzolgenerációval majd változni fog. Amúgy meg, sokan lexarják a grafikát, inkább játékélmény-pártiak.
-
Mukorka
addikt
válasz gyáliSanyi #33 üzenetére
Nem tettek ilyet. A motor jó de a játék egy lebutított megjelenést kapott csak... C1 továbbra is szebb és fizikaban is alazza a 2-t
Mukor#2214 --- "Ezt nem én gondolom így, EZ EGY TÉNY!"
-
gyáliSanyi
őstag
Az azért mégiscsak vicc, hogy minden Crysis-hez új grafikát raknak, ami abban az évben a Top 3 grafikai megjelenítésben benne is lesz. Ráadásul ezt egy CoD ára alatt árulják a népnek.
Nem hinném, hogy a kis játékokból több bejön. Inkább a HW gyártók támogatják őket, hogy legyen olyan játék, ami kihasználja a legújabb tech előnyeit.Live poor, die rich.
-
gyáliSanyi
őstag
Ehhez képes a Kara tech demo-ja lentebb van! Kit érdekel az arcmimika ilyen grafikai megjelenítés mellett. Az Unreal motorja talán fele annyi hardverral is beéri majd mint ez.
Live poor, die rich.
-
fatallerror
addikt
-
imibogyo
veterán
Szerinted abból élnek, hogy:
- "Te Mike mit csináljunk ma délután??
- Hát baszki írjunk egy új engine-t, mert már nagyon kéne vajat venni!!!"Magát a CryEngine-t tényleg nem használják túl sokan, de azért van bőven bevételük, főleg a know-how árusításából (képzések, pofavizitek). És a kis csapatok licencdíjaiból, nézz be a Crydev-re, hogy mennyi apró játék készül CE-vel, amikből ha elkészülnek mindből részesedik a Crytek.
-
imibogyo
veterán
Én inkább azt díjaznám ha tudnának egy olyan SDK-t készíteni amelyik nem fagy ki minden egyes komolyabb memóriaművelettel járó módosításnál.
2600k-val GTX580-al és 16 giga rammal is már egy nagyobb területet felölelő textúrafestéssel is ki lehet nyírni és ez már 3.0.1 óta probléma. Azóta is teli vannak a Crydev.net topikjai ezzel a hibával, mégsem történik semmi. Tegnap leszedtem a legrissebb build-et és ugyanez, pedig azóta ez már a 3. gépem. AMD-s és Inteles vegyesen, VGA-ból is volt AMD Nvidia.
Akarhat az ember komoly játékot készíteni, meg ilyen grafikát elérni, ha 5 percenként kifagy. Így inkább visszatértem Unity-hez és feláldoztam az abszolút nextgen grafikát, a stabilitás oltárán.
És valahol ez válasz is arra, hogy miért az UDK-t favorizálják a népek. Bár ott meg a Script a szűk keresztmetszet. Árban a CryEngine sem drága, sőt kifejezetten szerthető a licencelési stratégiája, csak megőszül az ember mire valami értelmeset összerak benne.
[ Szerkesztve ]
-
Kirrr
aktív tag
nemrossz, de a crysis-t leszámítva tényleg nem használja semmi...
-
havasa
aktív tag
ocean tessellation???
Commodore 16 Hyper-V cluster
-
Mikiller
aktív tag
Fasza meg minden, de csak saját maguk szórakoztatására gyártják az újabbnál újabb motorokat, mert a Crysis játékokon kívül másban még nem láttuk ezt a technikát.
Túl drágán akarják eladni, vagy nem tudom mi lehet az oka, hogy más nem fejleszt rá.
A több éves unreal engine-t favorizálják még mindig. -
Apika
addikt
Csodálatos a látvány, csak győzzük hardverrel...
-
Mappa
addikt
tetszetős....
1:50-nél az a víz mozgás viszont érdekes
nem kötelező megadni
-
infectedmann
őstag
Jó lesz
-
Recon666
Közösségépítő
Jó cucc, de kíváncsi vagyok mi fog mutatni a Unreal Engine 4.0.
-
törölt tag
Szép
-
őstag
Elképesztő,hogy mit tudnak a srácok.A víznél leesett az állam.Szerintem nagyon közel van a megkülönböztethetetlenhez az igazitól.
Semper fi!
-
aram01
nagyúr
halálosztó,jól beharapná a gépem
Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
hommeros
őstag
Azért kíváncsi lennék egy ilyen tengerhullámzás lejátszásához milyen HW kell.
Le style est l' homme même. | Azt mondani, hogy nem érdekel a magánélethez való jog, mert neked nincs titkolnivalód, ugyanolyan, mintha azt mondanád, hogy nem érdekes a szólásszabadság, mert nincs mondanivalód.
-
Jofi81
őstag
válasz huskydog17 #12 üzenetére
Bizony. Már a Far Cry 2 sem CryEngine motoros, volt, mivel nem a Crytek fejlesztette.
-
huskydog17
addikt
válasz fatallerror #9 üzenetére
SÚLYOS HIBA!!! A Far Cry 3 NEM CryEngine-re épül, hanem az Ubisoft saját fejlesztésű Dunia motorjára!
Nézz előbb utána a dolgoknak, mielőtt ilyen marhaságot írsz!Gameplay csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCG_2-vD7BIJf56R14CU4iuQ
-
RyanGiggs
őstag
válasz fatallerror #9 üzenetére
Szerintem ott még tuti nem, inkább majd a Crysis 3!
-
dangerzone
addikt
Ezt már nevezem.
-
fatallerror
addikt
kíváncsi vagyok h ez tényleg így néz e ki, a következő cryengine-es játék ugye a far cry 3 lesz, ott majd kiderül
don't tell me what i can't do!
-
Cannabis7
senior tag
hát még mindig tud vmit ez a crytek
-
Gude
senior tag
Elég látványos
Ha leöltétek az utólsó vadat,ha kivágtátok az utólsó fát,ha megmérgeztétek az utolsó folyót,majd rájöttök,hogy a pénzt nem lehet megenni. -indián mondás-
-
harry3
őstag
Lassan a valóság nem fog hasonlítani a CryEngine-re.
-
ViiiiktorOC
senior tag
Crysis 3?
LamboLVR - CSR2 Lambo T. Hungary
-
Angel1981
veterán
Úgy legyen!
-
mnmlst
tag
het hogyha a kovetkezo generacios konzolok erre lesznek kepesek, akkor szep teljesitmenyuk lesz, az tuti. de azert annyit hadd kerjuk mar, mint konzol felhasznalok, hogy akkor ha mar ilyenek lesznek, akkor ne kelljen neznunk valami alacsonyabb felbontason renderelt grafikat 720p-re felskalazva, hanem rendesen 1080p-ben megjelenitve, az 1080p-ben renderelt grafikat.
koszonjuk.
(disclaimer: tudom, hogy van ilyen jatek most is, de nem tul sok)
-
petya1992
tag
Elég bámulatos látványvilág az biztos
-
capafog23
őstag
Nem gyenge.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hamarosan kapható lesz az Enermax Intel és AMD HEDT platformokhoz szánt AIO-ja
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Windows 10 Mobile (Windows Phone) szakmai topik
- Bemutatkozott az ASUS ROG NUC mini PC idei kiadása
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen processzort vegyek?
- Külpolitika
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- One mobilszolgáltatások
- Snowboard topic
- További aktív témák...
- Konica Minolta Bizhub C227 fénymásoló
- Yamaha NS-555 hangfalpár + opcionális HiFi - házimozi cuccok