Hirdetés
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- World of Tanks - MMO
- S.T.A.L.K.E.R. - StalkerSoup és Narodnaya Solyanka
- PlayStation 5
- EAFC 25
- Előrendelői előzetesen a WUCHANG: Fallen Feathers
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Last Epoch
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Xbox Series X|S
Új hozzászólás Aktív témák
-
melega
őstag
Nem tudjátok, hogy mikor jön ki a folytatás, tavaly az Advanced Warerfaret adták ki, idén pedig a Black Ops 3 jön ki.
Nem tudom mennyit kell rá várnunk, viszont jó lenne, ha kicsit elgondolkoznának a folytatáson, a Ghost a sorozat leggyengébb darabja volt, jó hosszú pályákkal.
-
Zoli0726
aktív tag
válasz
scampolo84 #10 üzenetére
Metacritic
A user score nagyon ott van. Ez a játék meg akárki akármit mond egy szenny.
A modern warfare 3-nak legalább ilyen grafikája volt, ha nem jobb, de az úgy hasított mint a szélvész, ez meg... egy vicc.
Elhiszem, hogy el lehet vele játszani, de szerintem ez már akkor is a pofátlanság tetőfoka, előállni minden éven ugyanazzal(vagy még rosszabbal, látsd graf motor), és ennyi pénzt elkérni érte. És bár a készítők is teljesen tisztában vannak vele, hogy mit dobtak piacra, nem számít, mert eladási toplistára kerül, és ameddig ez így lesz, addig nem lesz jó cod. -
scampolo84
aktív tag
Ez sem jelent mást, mint hogy van éppen elég igénytelen user...
-
ribizly
veterán
Sziasztok!
Az az igazság, hogy nem is annyira meglepő.
Ha valakinek nagyon tetszett az egyik rész, akkor onnantól kezdve szeretne vele sokat játszani.
Elvan vele az ember sok száz órát, már betéve ismeri a pályákat, minden fegyver meg kiegészítő megvan, stb. És jön az új rész. Ami nem sok újítást tartalmaz, de pont annyit, hogy már az agyonjátszott (ahol kialakult a függőség) rész után a játékos megvegye a következő részt is. Ráadásul erre rájátszanak a készítők, mert amint kijön az új rész abban a pillanatban elkezdik elhanyagolni az előzőt (így jártam a BO első részével, ahol hiába vettem meg minden DLC-t, ha nincsen szerver, amin lehetne játszani velük). Ráadásul eddig elfutott a játék egy kávéfőzőn is...Hogy a mostani résznek mi a titka? Gondolom, hogy a marketing működik az embereken, a konzolgeneráció váltással pedig kicsit szebbé is lehetett tenni a dolgot, és aki eddig XBOX360-on vagy PS3-on tolta most veszettül vágyott a régi élményre új köntösben az új konzolon.
A PC-s társadalomnak nem volt akkora meglepcsi, sőt inkább arculcsapásként lehetett megélni a 6GB RAM-os korlátot meg a DX11 igényt. Számomra az utolsó CoD, amit megvettem a BO2 volt, ami bár nem egy rossz játék, de már nem hozta az élményt. Az MW sorozat nekem a 2. résznél véget ért (a 3-al nem voltak képes 5 óránál többet játszani, a BO2 elől meg elhappolta az időt más).Hogy még valamit mondjak. Nagyon szép a látványvilága minden alkalommal a CoD-oknak. Legyen szó akármelyik részről is a grafika nem nagyon bántható. Természetesen vannak szebb játékok, de általában nem a grafikával, hanem a többi (fizika, animáció, textúrák, ...) részét szokták szidni. Ez viszont folyamatosan fejlődik és kerekedik kifele. Nem állítom, hogy egy Source engine-ből nem lehetne fordulásból szebbet és gyorsabbat kihozni (lásd Titanfall jövőre), de azért szép amit évről évre kihoznak az egyébként tényleg matuzsálem korú motorból...
Most hirtelen ennyi.
Köszönöm, ha Valaki elolvasta...
-
Ryder62
őstag
Briteknél?
Csak a címet olvastam el.
Szerk.: nahát de beletrafáltam -
gyáliSanyi
őstag
Ez a Cod is hozta a várt bevételt. Jó marketing pörgös játékmenet, kötelező évi story mod.
De azért akkor is meglepett. -
xmaas
őstag
válasz
Silentfrog #5 üzenetére
Igazabol a felhasznalok hibaja mert megveszik evrol evre ugyan azt kicsit mas grafikaval ha nem vennek a jatekosok orba szajba akkor nem huznanak le 10 rokabort ugyan arrol a jatekrol
-
vendingo
veterán
Nem tudom miért ilyen menő a COD.
Szerintem évről évre rosszabb, semmi új nincs benne.
Új hozzászólás Aktív témák
gp A Ghost ismét az első helyen, a Killzone: Shadow Fall pedig a negyediken nyitott.
- PlayStation 4 500GB + 10 Lemez
- Eladó Új Steam Deck 512GB, 2 év jótállásal
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- ThinkPad T14 Gen2 14" FHD IPS érintő Ryzen 5 PRO 5650U 16GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MSI B550 GAMING GEN3 AM4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- Új szintre emelnéd a géped sebességét? Ne várj tovább!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest