Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
lovag05
aktív tag
Még jó, hogy ezzel kell eladni egy játékot...^^
-
kovacsroli
senior tag
Az eladási listák alját még egyik cod sem látta, de nem is hallott róla
Aki meg taktikát akar az vegye meg az AoE valamelyik részét, elég olcsón be lehet szerezni.
Zombi mód azért van, ha valaki szereti, had játszon vele, akit meg nem érdekel, semmi nem kötelezi h használja.Mit bonyolítjátok ennyire túl?
-
Grifid
aktív tag
Na, nálam ez is megy a lecsóba mint a waw.
Ismét megspóroltak nekem egy tízest. -
Dani811
aktív tag
Engem minden formában idegesít az ikszdé.
-
Mappa
addikt
válasz
BloodyEddie #13 üzenetére
nagyon remélem
mert a WaW az nem volt nálam hosszú életű ...sajnos
-
g4mer
senior tag
Király
-
Sicilian
addikt
nice picture
-
M3Ny3'T
senior tag
Örömmel látom, hogy nem csak nekem támadt hányingerem, amikor CoD4-ben zombiszerverre keveredtem...ráadásul még ostobák és bárgyúak is voltak. Beültél egy torony tetejére M60-nal és máris garantáltan fragger lehettél, mert csak özönlöttek fölfele a létrán...ez olyan izgalmas? +1 voks amellett, hogy hagyják meg a L4D-nek ezeket, azokban a zombikban még legalább némi intelligencia is van...
A köv CoD már tényleg nem is háborúzásról fog szólni, hanem az már teljes egészében zombihentről... -
Mappa
addikt
nem különösebben érdekel a zombi mod, a játék annál inkább ...remélem megmaradnak a MW1,MW2 graf.motornál ...mert a WaW-nál valami nem klappolt
-
Titan44
tag
Hehe, kíváncsi vagyok miért nem jut eszébe a fejlesztőknek mondjuk valamilyen logikai játékot becsempészni a CoD-ba akcióstílusban.
-
Thome
veterán
Szerintem meg igenis legyen a top listákon, mert ha ez jobban sikerül mint az MW2, akkor már ismét jó irányba haladnának (Treyarch nem csinálna szar játékot, csak nem jött össze nekik eddig, viszont a zombi módjuk rettenetesen állat volt, nagyon durva.), főleg, ha még dedikált szerverek is lesznek! (Ezt ígérik...)
-
djculture
félisten
Nem hiába sokalltak be páran a készítők közül,ez az egész átlényegül szépen lassan futószalagon gyártott gagyivá.r.i.p cod.
Azért bízok benne hogy akik kiszáltak készítenek egy értelmes,/nem elképzelt háborús meg nem létező lézerpuskákkal lövöldőző baromságot/,2vh-s esetleg vietnamos stuffot. -
törölt tag
-
For357y
aktív tag
"Black Ops is tartalmazni fog zombi játékmódot, amit kooperáció segítségével négy fő játszhat online."
Beépített Left4Dead
-
Blaise
veterán
Szerintem a zombik mészárlását hagyjuk meg a Left 4 Dead sorozatnak
-
törölt tag
"...CoD: World at War gammában."
gamma? MI EZ A SZÓ? görög ábécé betűjére gondoltok, vagy játékra?
ha játékra, akkor használjátok azt a szót! már sokadszorra látom, de könyörgöm, ez mégiscsak egy neves oldal, ne írjatok már ilyeneket hogy gamma... undorító
-
akangels
tag
Tényleg jó dolog az a zombi mod
hajrá hajrá
várjuk szeretettel
mondjuk nem tudom mi lesza ki hívás modern fegyverekkel
de hát majd kiderül ^.^
Új hozzászólás Aktív témák
gp A Treyarch megerősítette, hogy a Black Opsban is lesz online/LAN támogatással zombi mód...
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 (5K vagy 2 x 4K felbontás) (DisplayLink)
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest