Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
menalcas
őstag
Amúgy pontos megjelenési dátum van ? (tudom le vagyok maradva)
-
zolaas
senior tag
Azért írtam, hogy akkor menjél oda. meg ezért a gyönyörűséges válaszodért hagytam/hagytuk a fenébe az egészet, mert így se jó, meg úgyse...de mondom ez már messze nem ide való. de ha gondolod gyere fel a pub ts-re azt megdumálhatjuk.
ja és ez teszik az idióta beszólások közül a legjobban:" És amúgy ki is vagy te? " ha számítana ismernél. Azthiszem elég nyilvánvaló volt és sosem titkoltam, hisz az adataimban is szerepel...hehe.
-
Grifid
aktív tag
Aham!
És amúgy ki is vagy te?
Ne válaszolj, nem érdekel.(de ha tippelnem kéne akkor csak nem a tudatlan egyik adminja?) Főleg ha ex-adminként azon id***ák közé tartoztál akik, hipp-hopp a kiírtakon kívüli új roppant szimpatikus szabályokat hoztak, hogy ne tűnjenek annyira ügyesnek.
"no gl, no kemp, no anyázás" Barátom ez nálatok úgy nézett ki, mint mindenhol máshol ahol vannak egyenlők és egyenlőbbek. Volt akinek lehetett, a többségnek nem, ha nem tettszett ez és szóltál akkor kick. Nem biztos hogy te is ezt csináltad, nem állítom. Úgy emlékszem nálatok esett rá véletlenül az adminra egy god mod, játék közben. (rég volt akinek nem inge) Persze ő éppen nem volt csíter miatta. A szabályokról pedig csak annyit hogy van még 8-10 szerver (egy sem magyar) a kedvenceimben ahol mindent lehet, és érdekes módon azokon nem siránkozik senki hogy "no gl, no kemp", mégis folyamatos és jó a játék. -
zolaas
senior tag
Asszem ezt burkoltam is sértegetésnek vehetném, ha akarnám. mivel jó ideig admin voltam ott is van róla fogalmam, h mit is mondok. Nálunk a publikon ma is van az a szabály, hogy no gl, no kemp, no anyázás. Aki eztet nem érti előbb utóbb kikopott. De legfőképp az adta be a kulcsot, h már mi se játszunk ezzel, s nincs aki foglalkozzon vele. Nagynéha felmegy valamelyikünk azt kész. Persze a hozzád hasonló (nem személyes) pub-on játszó egyéneknek szíve joga, h mi tetszik mi nem 1 szerveren. Legfeljebb nem jársz oda, de a szervertulajoknak szíve joga a szabályokat alakítani, illetve betartani. Nálunk ez többé kevésbé sikerült is, de persze mindíg jöttek újabb játékosok és nem igazán értették a lényeget. Ami persze nem baj, ha felfogták és utánna ezen szabályok betartásával játszottak, mindenki örömére. Ha mégse tartották be, hát istenem, repültek. persze ezek után jöttek ám sírni ríni stb, meg még a végén mi lettünk a b*-ik csak mert nem engedjük őt játszani. Nem kötelező odajárni, de ha ott vagy akkor be kell tartani néhány szabályt, ennyi nem több. Na emiatt is jó lenne a dedikált szerver.
Gondolom te sose voltál admin, ha tévedek ne vedd magadra, de annyi retardált gyökér embert, mint amit ki kellett osztani, míg adminkodtam...nah ezért se csinálom már én se, meg más se...Még 1 dolog ami felkúrta a bögyömet, ez a pro-ság. Ezt én is/ mi is rühelljük
Csak sírni tudok, ha vki elkezdi: skill?
Viszont a Cod szériát nem csak ez ölte/öli meg, hanem, hogy rengeteg a csalás hozzá, s alig lehet vmit tenni ellene. Max Lanon lehet kiszűrni maximálisan. Mondok 1 történetet: volt közöttünk 1 ember, aki egész ügyesen tolta, de valahogy úgy alakult, hogy lanra nem igazán tudott jönni, talán ha 1-2 lanon volt ott (a 26-ból). Azután természetesen az egyik war alatt ( ami házi volt egyébként) 1 véletlene szerve leállás után a pb elkezdett rinyálni, majd mindekit kidobott, ezzel azzal stb. Akkor ennek nem is kerítettünk nagy feneket, csak jóval később néztünk utánna a szerver logban, h mi is történt..háát sajnálatos volt ezt látni. persze kérdőre vontuk, s jött a szokásos duma, h ő nem is tudott róla/ a testvére volt/ kölcsön cfg....nah a kövi lanon ahová mégis csak eljött, kiveséztük azt jól felverve hazaküldtük..Nah ez jó hosszúra sikerált, a lényeg az, hogy a publikon mindíg is lesznek olyanok mint te, és mindíg vannak adminok. Persze a dedikáltsághoz ennek sok köze nincs már, ez a vita már másról szól, s ez nem is ide tartozik.
-
menalcas
őstag
válasz
BalaNce87 #46 üzenetére
"Ameddig nincs korlátozás egy kaszt alapú játékban addig picsányit nem ér az egész."
ezért jók a modok, mert ott nem egy szabály van amit vagy betartassz vagy nem, hanem alapból le vannak azok a funkciók tíltva.
Így nincs vita, akinek meg nem tetszik az megy máshová ahol lehet mást tolni és itt megint ott lyukadunk ki hogy legalább van választási lehetőség . -
BalaNce87
addikt
Pontosan itt azon múlik az egész ki mihez van szokva, úgy én is hamarabb kiismerem a pályát ha csak egy üres téglalapon játszunk jóformán. Most bad compamy 2-vel játszok van benne ezernyi bug de legalább valamivel közelebb ál a valósághoz a fegyverek kezelhetősége. Amúgy ott is tolták ezerrel a 40mm-es gl-t de le lett gyengítve a picsába és azóta nem használják, igaz a rakétavetőt tolják emberekre sajnos, csak néha olyan dolgok vanna ott is hogy idegességembe odapörkölök én is, igaz rengeteg helyen tiltva van az emberre való tüzelés vele, csak hát a szabályok is annyit érnek, mint szarnak a pofon. Ameddig nincs korlátozás egy kaszt alapú játékban addig picsányit nem ér az egész.
-
Grifid
aktív tag
Na megmondom frankón, rólad ugrott be ez a story.
Ja meg promod recoil nélküli csipákkal, na ez a tényleg pro mod...
Adott német szerver, szabályok remekül olvashatóak miket nem szeretnek.
S&D Overgrown : Mp5+silencer, Bomb Squad,Stopping Power, Dead Silence.
A híd melletti házból kempelte a csóka a lerakót. 3 körön keresztül mindig ott volt és háromszor késeltem tarkón... Közli ám a figura itt tilos a Dead Silence perk használata.
Kérdem hol van ez leírva mert a szerverszabályokban nem szerepel.
Sehol, de ő itt admin és mostantól tilos használni. Na gyorsan elküldtem a jó q*** a***** és levettem a szervert a kedvenceimböl. Az adminok miatt így jártak a magyar szerverek is. (tudatlanék is)
Amúgy mindig is szerettem magukat pronak tartó emberek ellen játszani...ők tudnak a legjobban sírni amikor pusztulnak. Mert hiába a war meg a sok gyakorlás egy nyilt és a "prók" által leköpött publik meccsen a sok pró nem látja át a káoszt. Mert rendhez szokott, és így a legtöbb esetben csúnyán meg vannak alázva publikon. -
menalcas
őstag
válasz
BalaNce87 #43 üzenetére
Sose voltam igazi pro, de ez az el sem engeded a gombot és 3 embert megölsz dolog max valami hc tdm vagy hc ffa ban jön be, de waron igencsak kivágnak a saját csapattársaid
Figy van a pubolás meg van a többi (gyak war, war, cb), és nem mondom hogy rossz volt a pam, de az által, hogy ki lett véve sok minden a pro modban sokkal inkább az ügyességen múlt a játék mint azon, hogy milyen tömegpusztitó fegyverrel kempeled el magad.
M1 lehetne ezen veszekedni még, de aki komolyan vette és nem csak pubozott az nem akadt fenn azon hogy milyen moddal kell tolni.
Arról meg hogy DE-el miket műletek egyesek csak annyi, én berettával olyanokat löttem fénykoromban hogy az ellen szeme ketté állt ...
De most annyira felcsigáztál, hogy lehet kicsit nosztalgiázok COD4-el, sőt tolnám is szivesen de már rég nincs meg a team -
BalaNce87
addikt
Akkor amerika katona is noob, mert gránávetővel szedte ki a terroristát?
A gránátozás nem noobság? elhajígálják valamerre azt mivel akkorát dobsz simán lehet vele mákolni.
A pam egyáltalán nem volt rossz simán játszható volt, csak a sok kockának nem felelt meg úgy a játék és sírt a szájuk. Tény hogy vannak benne marhaságok, de most azért mert gl-el kiszedek valakit messziről nem vagyok noob, lehet hogy tudás nem kell hozzá, de hát lőni se nagy tudás, mivel sniperen kivül mindegyik fegyver automata, el se engeded a gombot azt lerotálsz 3 embert, bárki képes rá, a deagle-ről meg nem is beszéljünk, az egy vicc. Nincs bajom a promod-al, de mondhatni kiszedtek belőle mindent, amiért cod4. Csak azzal tudnak játszani a prok amihez hozzászoktak és ezt valamilyen módon ráerőltetik a többiekre. Sportszerűségről meg ne beszéljünk egy háborús játékba, ha van gl akkor használja azért van, jah hogy ő nem akar noob lenni? Amúgy is iszonyat ritkán öltek meg gl-el amikor kijött a játék, szóval nem volt akkora probléma. Azért meg sose szóltak be ha claymore-al öltek meg valakit, pedig ahhoz még annyi tudás se kell, mint gl-hez. Cod2-höz se kellett nagyon semmi, úgy volt jó ahogy, cod4-be tettek pluszokat ami illik abba témaba, azokat kapásból kiszedték. -
zolaas
senior tag
Hát vmi igazad csak van, mert nem pont a pam-ra gondoltam, hanem a többi cb-modra is, csak lusta voltam leírni. Az meg, h nem vagyok vmi nagy Cod-kocka, ez pontosan a cod 5-6-nak köszönhető. Azelőtt minden szériával játszottam/játszottunk sokat, rengeteget stb...
Mivel úgy gondolom a [TudatLAN] nem hangzik rosszul a magyar Cod társadalom előtt. A mai napig futnak szervereink. De az is igaz, hogy public szervereink már nem mennek csak elvétve 1-2. De anno Uo-s időkben...
Visszatérve az eredeti témához, remélem visszateszik az eredeit dedikált szerver indítási lehetőségeket, hisz úgy az igazi. -
BalaNce87
addikt
Há legalább pam moddal kultúráltabb lett a játék, promoddal még jobban lebutítták a játékot gyerekes szintre, azért mégis csak a cod4-ért fizetett az ember, és nem cod2 modern fegyverekkel. A red dot/acog pont belelillik ebbe a témába mégis kapásból kiszedték. Egyszerűen azt alkalmazták a prok amikre nekik szükség van amihez hozzászoktak, csak ugye rajtuk kivül ez senkit nem érdekel. Nem lett szar a promod csak pont azt vették ki belőle, amiért cod4 lett.
-
menalcas
őstag
Látom nem érted mi a lényeg, dedi szerón oda mész ahova szeretnél természetesen ha van hely, az meg egy másodlagosan jó dolog ha van saját szeród, hogy olyan modot teszel fel amilyet jól esik, pam, pro, zombi,fairplay tök m1, de azt csinálsz ami jól esik nem azt amit dob a gép
Nekem legalábbis ez a fontos, dedi szeró amit lehet modolni, természetesen mint mondtam nem az előnyökhoz jutás végett hanem a normális warozásért ! -
Grifid
aktív tag
Az MW2-t a csalók lassú szűrése teszi tönkre.
Egyáltalán nem hiányoznak belőle a modok, az agyongányolt ini-k és és az idióta adminok.
A COD4-ben is csak azokat a szervereket érdemes látogatni ahol a fairplay mód van fent, mert itt a magukat "pró"-nak képzelő vérpistikéket azonnal kivágja a szerver a tereptárgyak, fű, gaz nélkülire butított ini fájlukkal együtt.
Megjelenhetne már, hogy a sok kis csaló p*cs áttérjen és lehessen nyugodtan használni az MW2-t. -
zolaas
senior tag
modd-olás nem csak a dedikált szerverekről szól. Persze arrol is. De ami fontos, mígy a cod2-4-ben volt lehetőség normális mindenki által elfogadott szabályok szerint játszani( warozni, ugye), addig a 6-ban nem igazán. Már az 5 ben sem volt ilyesmi. Gondolok itt a cb által favorizált pam modra. pl. Ha ez ebben sem lesz benne, ezt se veszem meg...
-
Polllen
nagyúr
Sztem megvárom bőven a megjelenést és majd utána meglátjuk...
-
LackoMester
addikt
Nagyon helyes.
Naná, h. megveszem.... -
godzsy2
senior tag
válasz
BloodyEddie #8 üzenetére
aha, értem. köszi szépen mindenkinek.
akkor a moddolás kb. olyan lehet, mit mondjuk van a CS1.6 és abból csináltak egy CS Revenge-t, amiben máshogy néznek ki a karakterek és a fegyverek.
a dedikált szervernél meg azt hittem alapból így csinálja az MS xbox360-nál, hogy saját szerverük van és azon játsszák a MW2-t, nem egy felhasználó hostolja a multit. Azért telhetne a live előfizetésekből ilyen szerverekre. Vagy van nekik és csak a PCnél érvényes, amit írtál a dedikált szerverekről?
-
Hunter2
addikt
Röviden ennyi a különbség a dedikált szerver és az IW féle fos host rendszer között:
Dedikált szerver:
Keresel egy szervert ami üres , bemész , játszol (azon a pályán amit te akarsz)IW féle fos host rendszer:
Kiválasztod a játékstílust majd 5-10 rosszabb esetben 15-20 percig azon szopsz hogy kiszór a szerverről folyamat váltogatja a pályákat, olyan pályára rak amilyent te nem szeretsz esetleg hackelt host. Ha többen akartok játszani csapatban akkor ez fokozódik.
Példa: [link]VAN der BOSS
Ha választani lehetett volna a törtszerver és a hostrendszer között akkor a törtet választom, mondom ezt úgy hogy megvan az MW2 tisztán.
-
Fortissimus
őstag
akkor se merem elorendelni....
-
menalcas
őstag
Nekem már egy ránc felvarrott MW1 is jó lenne, és talán most meg is kapjuk, én már várom !!!
-
BalaNce87
addikt
Legalább témát váltottak, vietnám
bár ez sajnos az összképen semmit nem változtat, amúgy én se tartom sokra az egészet már, populáris játék lett annyi szent, de nekem már nem való ez a játék, cod2 ok még 4 is többivel is ellehet baromkodni, csak komolytalan hülyeségekkel tették tele, ha már ilyen stílusu játékot akarok játszani inkább ut vagy quake, mert ahhoz illik az a játékmenet, de szerintem codhoz és a háborús témához egyáltalán nem passzol.
Brad meg teljesen jogosan írja azt amit, de hát erre kapnak a legjobban, ez dönt rekordokat, innentől kezdve meg nincs miről beszélni.
-
törölt tag
-
odorgg
addikt
A trailer nagyon hangulatos, de vajon milyen lessz a game
-
BalaNce87
addikt
Mondjuk amennyi infóm van erről hogy most is lehet törttel játszani és még jobb is, mint az eredeti. Igazából ott a probléma a rendszerrel hogy kiadok érte 10 ropit az még a legkevesebb de nem választhatom meg hogy mit akarok játszani mekkora legyen a min ping stb. A moddolhatóság nem érdekel, mert iszonyat szar modok szoktak készülni cod-hoz, a 2-be a realism mod volt elég jó, többi gagyi, talán még a saját készítésű mapokat tartom jó ötletnek, mert ami műveltek ezzel a 15 dolláros "mappackkal" az gusztustalan, miközbe egy modder lazán átportolja az mw2-es mapokat cod4-be vagy megcsinálja.
Mondjuk mint láthattuk ezzel a lépéssel nem tántorítottak el sok embert a vásárlástól, aki szeretne játszani az így is fog, nyilván túl van lihegve ez a téma is, én amikor játszottam vele free weekenden nem voltak problémáim a csatlakozással. A steamet meg kifejezetten jó ötletnek tartom, hátrányod nem származik belőle és ilyen téren ráfért a frissítés a játékra, az lehet hogy publikusan nem vált be, de a pb-t sose csíptem. -
VictorHUN
aktív tag
Akkor ezek szerint nem steames lesz a multi
-
BalaNce87
addikt
Mondjuk ezt nem értem azért mert az mw2-őt bepróbálták ezzel az új rendszerrel, miért kéne követni ezt a példát, nem elég hogy tök ugyanaz mint az mw2? ebben is másolni kívánják?
Szerintem is illene már új motor meg fizika a játékba, vagy az majd 10. rész megünepplésével lesz bemutatva? -
Vladi
nagyúr
No mi van he? Feltalálták a spanyol viaszt? Áááá eszem megáll...
-
dunc
nagyúr
Srácok milyen grafikai motort fog használni ?
-
Kanczy
veterán
Eminem eléggé adja neki háttérzeneként. Jó kis gamma lesz ez, valsz. megveszem
-
BloodyEddie
őstag
Jelenleg úgy néz ki a multi, hogy egy, a gép által kiválasztott játékos "hostolja" a szervert, a többiek pedig az ő gépére csatlakoznak. Egyrészt ezt bírni kell géppel (értelemszerűen ez csak pc-re érvényes), és stabil netkapcsolat kell hozzá alacsony pingekkel és normális le/feltöltési sebességgel. Ha ezek valamelyike nincs meg, komoly laggokra lehet számítani. A dedikált szervernél valahol messze egy komplett gép csak azzal foglalkozik, hogy szervert szolgáltasson a játékosnak. Ez lehet hivatalos, vagy szolgáltatótól bérelt (totalhosting.hu, pl.) gép is, a lényeg az, hogy tökéletes a játékra, és általában lagmentes, stabil meccseket biztosít.
A modokról: nem azért vannak, hogy tönkre lehessen tenni az eredeti játékot, hanem azért, hogy akinek megfelelő programozói tudása van, még teljesebbé tehesse azt, vagy átalakíthassa, ahogy szeretné. A többi játékosnak egyáltalán nem kötelező "modokat" használni. A legegyszerűbb példa: a CS eredetileg egy Half-Life mod volt, de olyan népszerű lett, hogy külön játék vált belőle. Ezért kell engedélyezni és támogatni a modokat, egyedül a játékosok kreativitásán múlik, hogy mi lesz belőle.
-
Blaise
veterán
Azért a hivalatos oldal nem fogalmaz ennyire konkrétan:
"We plan to open the game up for modding sometime post-launch. We do not know yet to what extent you will be able to mod the game. There are some purely technical issues related to engine and internal tool enhancements that do not easily fit the modtools paradigm. We have looked at it close enough to see that it is non-trivial and we will have to pick it up again post-launch. Right now we are completely focused on finishing the game. "
Magyarul tervezik, de ez még közel sem biztos, szóval kicsit szenzációhajhásznak tartom az itteni hírt.
Vajon mit szólna hozzá az Activision, hogy ezentúl nem tudná teríteni a 15 EUR-os map pack-okat?
-
godzsy2
senior tag
egy fps játékba mit kell moddolni? belépsz oszt lősz. ez mire jó?
és mi az a dedikált szerver? nem mind1 milyen?
ezek mér' jók xbox360 multiba?tényleg nem értek hozzá. pls vki felhomályosítana?
-
aram01
nagyúr
remélem ez a rész kiköszörüli a csorbát
-
harry3
őstag
Számomra jó hír, így már biztos, hogy megveszem. Jó sok lett a számomra egymás után.
-
Thome
veterán
Úgy gondolom, ez előrendelés gyanús. Szinte totál ugyanaz mint az MW2, csak dedikált szerverekkel. Kötelező vétel. Számomra.
Új hozzászólás Aktív témák
gp Örülhetnek a PC-s játékosok, hiszen a Treyarch fejlesztette Black Ops visszaadja nekik azt amit a Modern Warfare 2 elvett.
- Kedvező ár! Dell E5530 laptop (15,6/i5-G3/8GB/256SSD)
- HP EliteBook 745 G6 Ryzen 5 Pro 3500u / FHD IPS / 8Gb DDR4 /256 SSD / Win11 /
- ÚJ MSI Core I5 13400 Gamer MAX PC 10X4.0GHz 32Gb DDR4 512GB NVME SSD GTX 1660 SUPER 6GB DDR6 2ÉV GAR
- HP Z440 Workstation Munka+játék PC 6X4.0GHz 32GB DDR4 512GB SSD QUADRO M2000 4GB DDR5 WIN11 1ÉV GAR!
- GIGABYTE GeForce 3080 VISION OC 10G
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 Használt, karcmentes 3 hónap garanciával
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest