Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
hoffman_
nagyúr
válasz
Wolverine #19 üzenetére
Szerencsére a foci az a sport, ami nagyon távol áll a szívemtől, így előbb venném meg a 2k11-et, vagy a Madden-t, de még ezekrse se kell költenem. Ha sportolni akarok, akkor megyek is a, a PC szigorúan a kockulásra van nálam. Ha lövöldözni akarnék minden este, akkor vagy hamar vége lenne a játéknak, vagy nem bírnám a sok paintballt/airsoftot perkálni
-
Ari18
őstag
Nem is gondoltam volna, minden új CoD listavezető pár hétig, csak tudnám miért
-
törölt tag
1 órával ezelőtt engedtem én is a haveri nyomásnak meg a sorozatiságból eredő belső kényszernek, és megrendeltem :-)
Mostmár javították a gép lassításos bugot, meg gondolom a négy magoson eldöcög
-
hoffman_
nagyúr
válasz
Wolverine #15 üzenetére
Attól, hogy valami nem MMO vagy nem WoW, még lehet jó
Más kérdés, hogy ez az új CoD ott szakad, ahol lehet, de a MW2 se volt jobb. Ha már zombik, szerény véleményem szerint a zombi rész zseniális, a trejarknak oda a rozsdás bökőt, hogy tudták mi kell nekem. Igaz ugyan, hogy csak a WaW-ra alapozok, mert ennek a megvételével még egy hónapot várok, de sicher, hogy itt lesz. Nekem sajnos az a selejt szint is bőven elég, és teljesen jól elszórakoztat és leköt, amit a sokak szerint lezüllött CoD széria hoz. Ha tartalomra vágyom, akkor ott a Witcher meg az Oblivion. Ha pedig single fps-t nézünk, akkor nálam a Crysis az egyik legjobb befutó a mai napig. Én ilyen divatember vagyok
-
Mappa
addikt
Hát én ezt megvettem és sajnos csalódás a játék. MW2 nekem 10x jobban tetszik, irányításban verhetetlen. Itt a BO-nál ez a WaW feeling
az sem tetszett.....kicsit el van kurvásodva ez a COD. A multiban is ami megy egy mókázás, hentelés az egész. és ilyen 4-5 perces TDM körök, tényleg bánom, hogy pénzt adtam érte. MW3 kíváncsi leszek, de ez a Treyarch csapat nagyon gyenge.
-
doddy
tag
A WoW Cataclysm eladásaira leszek kíváncsi
-
SzlobiG
félisten
Gondolom ugyanúgy mint az MW2 egy ideig első is marad.
-
hommeros
őstag
A single nagyon jó lett és hangulatos. Valahogy a multi nem is hasonlít rá.
-
wednesday
őstag
válasz
jozefgucci1 #1 üzenetére
Nem tudom mennyire érinti a bugok száma a konzolos példányokat. De ha annyira nem, akkor nem nagyon lett volna különbség az eladási adatokban, hiába tudod előre, hogy PC-s verzió nem lesz rendben.
-
front3r
őstag
válasz
jozefgucci1 #1 üzenetére
Csinálják, már több hír is volt róla a neten. Azt sem tartom elképzelhetetlennek, hogy az Activision nyomására ki kellett adniuk a játékot és most rohamtempóban utólag foltozzák a hibákat.
-
Sicilian
addikt
Ezt előre lehetett tudni, de azért a focit is nagyon tolják..
-
jozefgucci1
addikt
Ezt tudni lehetett már az előrendelésekből , hogy vinni gog mindent.Azért ha lehetett volna sejteni ezt a lagg problémát biztos nem ilyen jól fogyott volna.Sokan azért az első héten kivártak , míg nem jött a javítás.Ettől függetlenül remélem nem dölnek hátra székükben hanem csinálják a következő javítást.
Új hozzászólás Aktív témák
gp Azt hiszem senkit nem ér meglepetésként, hogy a briteknél listavezető a Black Ops.
- Elemlámpa, zseblámpa
- Egy kamerát dobhat, egy fontos S Pen funkciót visszahozhat az S26 Ultra
- PlayStation 5
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Óra topik
- EA Sports WRC '23
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- E-roller topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- További aktív témák...
- SZERELEMGÉP! Corsair GAMER PC eladó BOMBA ÁRON! i7/1080Ti/32 Gb RAM/SSD!
- HP E24u G4 - egy függőleges hajszálkarc a képen- 1920x1080 - full HD - IPS - Hdmi - USB-C - Pivot
- Iphone 11 Pro Max 64gb törött!
- MacBook Pro 13" Retina (2015 eleje) Core i7 3,1GHz, 16GB RAM, 500GB SSD
- MSI R6770 (MS-V214) 1 GB GDDR5 128 bit PCI-E videokártya
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- Honor 90 Lite 256/8GB Fekete / normál állapotban / 12 hónap jótállással
- BESZÁMÍTÁS! Asus ProArt OC RTX 4070 OC 12GB GDDR6X videokártya 3 év garancia 27% áfa
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Xiaomi Redmi 9 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest