Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • vazzz

    őstag

    válasz Garf. #3224 üzenetére

    Tehát Úgy kezdődik a dolog, hogy alaplap ki, chipsethűtő levesz. Ugyanis a gyári venti rendesen bele van építve ebbe a kis alumínium házba, viszont ki lehet szedni belőle, de ahhoz le kell venni az egészet. Kicsit féltem tőle, de simán lejött. Azért kell leszedni teljesen, mert a ''rács'', ami a venti felett van, a chipsethűtő alján lévő csavarokkal van rögzítve, tehát alulról van rögzítve 4 pici csavarral. Ezeket kitekertem, és a rács lejött. A gyári ventit már felülről lehet lecsavarozni, 3 csavar fogja, tehát már vissza is lehet tenni a chipsethűtőt, persze előtte érdemes megtakarítani, és újrapasztázni.
    Ha ki van szedve a venti, akkor ugyebár marad egy kopasz, szögletes peremes alumíniumdarab, amibe pont belepasszol az új hűtő ventillátora. A rögzítést nem lehet csavarral megoldani, mert nem jó helyen van a 4 furat, viszont valamivel rögzíteni kell a helyére, mert picit lötyög a helyén. Ezt úgy oldottam meg, hogy a venti szélére körbe ragasztottam kétoldali ragasztószalagot, ami szivacsos jellegű, és ez szépen belefeszíti a helyére a ventit körben. Persze ezt akármivel bele lehet rögzíteni, én ezt találtam ki hirtelen.
    Itt van pár kép, remélem látszik rajta a lényeg:
    A marha nagy ati silencer, ami miatt csak ezt a megoldást találtam jónak, mivel zalman nem fér el, mert fölé lóg a silencer:
    [link]
    [link]

    És egy közelebbi:
    [link]

    Ha van kérdés, szívesen válaszolok. :R

Új hozzászólás Aktív témák