Új hozzászólás Aktív témák
-
Ateszzero
őstag
Én amióta megvettem a boxot, nem játszom a pc-vel, mondjuk nem is nagyon tudok , mert kiment az egyik 1Gigás ramom, a maradék egy gigával meg nem igazán jó win7-en játszani, de nem is erőltetem, nem hiányzik. Konzolra árasztják a jobbnál jobb játékokat, pc-re csak minden 4.-5.-ik játék jön ami konzolra is.
Közben beszereztem ezt a Castlevania-t is, nagyon sok mindenben egyetértek a cikkben leírtakkal, viszont a zenével nem, szerintem meg igen is jó a zene amit beletettek, igaz játék alatt nem igazán lehet hallani,vagy nincs is, de az átvezető videókban nagyon ott van.most járok chapter II 6-odik pályánál. Tetszik nagyon a gamma.Még több ilyet Konami. -
pusztika
csendes tag
elakadtam a 3.chapter-nel. amikor 3 tundert kell osszegyujteni. az elso tunder megtalalasa utan nem tudok tovabb menni!!! nem talalom a tobbit!!! ebben kernek segitseget!!!:-)
-
Boxi88
őstag
Képek alapján elég látványosnak ígérkezik, lehet hogy kipróbálom majd.
[ Szerkesztve ]
-
Morden24
nagyúr
-
Morden24
nagyúr
Nos, ezt a játékot szépen fel is írtam a "megkellvenni" listámra, kösz a cikkért
Sectumsempra - For Enemies
-
koxos:8]
senior tag
Jöhetne pc-re is majd.
-
Apone33
őstag
Láttam havernál boxon és nekem nagyon bejött, jó lenne ha kijönne pc-re is.
Play Hard!!!
-
Zandal
tag
válasz julius666 #19 üzenetére
Direkt megnéztem és ez bizony egy "lehúzós" teszt lett, ahol a tesztelőnek szinte fogalma sincs a játékról (és finoman is fogalmaztam). A gamer sajtó jelentős része nagyon is pozitívan értékelte a játékot szemben a készítővel, szóval itt 1 (illetve kevés) ember értékelése áll szemben rengeteggel
-
julius666
addikt
Lol, még mindig meg tudok lepődni azon mennyire más lehet az emberek ízlése.
Én egészen másokat hallottam erről a játékról mint amit a cikk ír, illetve amiket itt írtok fórumon. [link]
-
Zandal
tag
válasz Necroman_Mk2 #17 üzenetére
De nem ám! Hatalmasat dob a hangulaton!
-
Necroman_Mk2
őstag
Patrick Stewart, mint szinkronhang? nem rossz
"Élő gondolkodó lény vagyok, aki az információ tengeréből született!"
-
talpalavalo
aktív tag
Bitang jó lett Meglepően jó lett az elődjeihez képest, nekem azok valahogy nem nagyon jöttek be, ez viszont viszi a pálmát magasan!
-
Xaels
félisten
válasz #97544192 #11 üzenetére
DracoLich vagy mi a neve. Én is azzal szívózok. Több mint 20órám van benne nehéz fokon és egyszerűen imádom a látványvilágot, a történetet és az egészet úgy ahogy van. A logikai feladatok nagyon erősek, de itt legalább megadták a lehetőséget, hogy megtudd a megoldást, persze ha használja az ember akkor elfelejtheti az érte járó plusz pontokat.
Személy véleményem meg az, hogy annyira összetett és monumentális a látványvilág, hogyha csináltak is volna belőle Pc-s portot akkor tutira csak erős kompromisszumokkal élvezhetnék az átlag géppel rendelkezők. Ez most nem Pc vs. x360 mert mindkettőn szeretek játszani, de ez a stílus konzolért kiállt. (Játszottam DMC4-et, PoP:SOT triológiát is Pc-n de mindenképp ha van választás akkor a konzol mert nem szeretem a szaggatást egy látványos akciójátékban)
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
wolfman
veterán
Jah jöhetne PCre igazán! Nekem elég PoP hangulata van, God of War harcal, az meg állítólag jó lett, szóval jöhetne PCre!
„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
-
.mf
veterán
Ha már ps3+xbox multiplatform, akkor miért nem készítettek pc portot is belőle?!
Átnézve a cikket nagyon tetszik a képi világ és valószínűleg a dark fantasy hangulata is bejönne, de csak ezért nem fogok konzolt venniFotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
bigga
aktív tag
Komoly gém, igazán jöhetne PC-re is, kicsit God of War hangulatúnak tűnik, de zsííír.
" You know what capitalism is? Getting f*cked! "
-
aya
addikt
Kijátszottam 1000G-re 360-on és megvan minkét régiós gyüjtői.
Egyszerüen útállóm a játékot.悪魔城ドラキュラ , NINJA 外伝 , モンスターハンター Switch pro scorpio mi11i
-
ferencka
tag
és a lényeg hogy nem egy 6-7 órás játékmenetről van szó.én már vagy 17 órát ültem előtte és még most sincs vége.nagyon jó kis jték lett a stílus kedvelőinek kötelező darab.
Az a baj hogy egyes embereknek kiskorukban sokmindent megengedtek............csak a gázt nem!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Íme az új Android Auto!
- Töltőtoll kedvelők/használók topicja
- VPN topic
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Ukrajnai háború
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest