Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikka07
tag
A resi 1-2-3 nagyon jó volt főleg a 2,de a silent hill1 volt a horror játék műfajban a legjobb .Éjjel egykor egyedül játszottam az elég para volt ,főleg a hangok,de ennek már 15 éve.
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás #9 üzenetére
hehe , vagy a Silent Hill első részében a zongorás feladvány , az is bitang nehéz volt...
-
VictorHUN
aktív tag
ideje volt már
-
razorka777
veterán
Évek óta ment a huza-vona,mindenki régi RE-t akarta vissza,remélem a Capcomnak sikerül az első két rész hangulatát vissza hozni.
-
Shing
őstag
"A fogyasztók érdekeit szem előtt tartva azt vették észre, hogy a "The Last of Us", valamint a "Tomb Raider" című játékok mutatják meg azt az irányt, amerre tovább kell fejleszteniük a Resident Evil játékokat."
Végülis akkor milyen irányba fejlesztenének? Interaktív moziba? Mert az nagyon nem visszatérés a gyökerekhez... A Tomb Raider is pont, hogy nem tetszik a rajongóknak is, mert köze nincs a régi részekhez , egy akciójáték lett.
-
djculture
félisten
Én az állítólag legrosszabbat szereztem most be az operation nyavaját. Majd ha lesz időm megnézem.
-
petya1992
tag
Én végigvittem a 6-ot, nekem tetszett bár amikor a zombiknál is fegyver volt azon röhögtem
-
Mr.Csizmás
titán
az 1-2-3-CVX nagyon jo volt a parafaktor, es a fejtorok miatt. pl. volt egy vizes fiolas? rejtveny, asszem a 3-ban, ha most adnak ki, lazadoznanak az egybites gamerek, hogy impossibru megcsinalni.(vidd a zold kulcsot a zold ajtohoz szint...)
vagy a Silent Hill 3-ban a konyves rejtveny, easyn csak sorba kellett rakni a konyveket, hardon mar kellett hozza ismerni Shakespeare-t eredetiben (a vihar, III. Richard, R&J, stb.)
/nosztalgia off
-
ldave
félisten
válasz
Mr.Csizmás #7 üzenetére
Mondjuk nagy mintám nincs, csak az első és a zéró résszel játszottam korábban, de nem éreztem, hogy a negyedik rész hangulatban másabb lett volna és kilógna a sorozatból. Az 5. rész már a képek alapján is más hangulatot áraszt, de azzal nem játszottam, 6-nak pedig csak a demóját próbáltam.
-
ldave
félisten
válasz
Mr.Csizmás #2 üzenetére
Nemtom mi a bajod a 4-gyel, a GC/PS2 generáció egyik legjobb játéka.
-
Jó reggelt... bár az 5-tel játszottam utoljára, annyira nem volt rossz. A sztori már az, ami istentelenül elcsépelt.
-
mephi666
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás #2 üzenetére
de mintha a 6nál is azt tervezték volna, hogy visszatérnek a gyökerekhez
sajnos re filmnél/játéknál csak akkor hiszek már nekik, ha látom a végeredményt (ezt leszámítva az 5 még aránylag jó volt... akciójátéknak, de nem re-nek)
-
wolfman
veterán
És mindenképpen kell úgy RE játék?
Új hozzászólás Aktív témák
gp Vegyes fogadtatásra lelt a Resident Evil 6, viszont a Revelations tetszett a rajongóknak, ezért a következő epizód ahhoz hasonló lesz.
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Robotporszívók
- Autós topik
- Iskolakezdésre készül a második elit Snapdragon
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Trump vámjai miatt hiány lehet az elektronikai termékekből az USA-ban
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- AKCIÓ!!! Új i5-14400F +Új 16-32GB DDR4 +H610/Z690 alaplap +M.2 NVMe SSD! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- Acer Nitro 5 AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD - RTX 3050 - Win11
- Intel I7 14700 - 20mag/28szál - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! MSI PRO Z690 i7 14700K 64GB DDR4 2TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design Meshify C CM 750W
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! NVIDIA!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest