Hirdetés

2019. október 19., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) suti_88


suti_88
(addikt)

Sírjak vagy örüljek? Sztem Vietnám remek hadszíntér lenne, ez pozitívum, de Treyarch...
Remélem kölcsönkérnek pár jóarcot az IW-től...nem is a technikai dolgok miatt, hanem hogy az akciódús és pörgő játékélmény meglegyen, mondjuk a Modern Warfare 2 producerét...

Amúgy most akkor mi lesz? IW kitalálta a CoD franchise-t 2003ban, most már lassan csak Modern Warfare néven futnak, a Call of Duty meg rászáll a Treyarch (ejtsd: trehány) gárdájára?

Asus P8H67, Core i3 2120 (3,3Ghz), RAM 2x4GB 1333Mhz, Sapphire HD6850 1GB, 500GB Seagate Sata3, Sharkoon Vaya + BenQ G2020HD 20" - Nexus S 4.0.3

(#2) ígyvanferi válasza suti_88 (#1) üzenetére


ígyvanferi
(addikt)

Elég közel járhatsz az igazsághoz a harmadik bekezdésben írtakkal. Az előző treyarchos tákolmány után nem sok bizodalmam van a készülő játékban. De a csodákban még hiszek...

A címben a kis hibát javítsa az erre járó illetékes! :R

(#3) aram01


aram01
(nagyúr)

jó lenne,főleg ha nem hasonlítana az 5 csúfos grafikájához

Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...

(#4) Tálydi


Tálydi
(senior tag)

Call ofF Duty :DDD
dedikált szervereket multira!

Eeeeh, what’s up, doc?

(#5) wednesday


wednesday
(őstag)

Jó kis Dzsungel-háborús játékot még nem igen csináltak, vagy legalábbis én nem ismerek olyat.
Egyébként egy COD Vietnám nem sokban különbözne a COD5-től szerintem.

(#6) Xaels válasza wednesday (#5) üzenetére


Xaels
(félisten)
LOGOUT blog

Ez az. A treyarch és az Activision ebben az esetben mégkevesebb munkával és az igényesség legapróbb jelei nélkül lenyomná a sok fanatikus torkán ezt a szutykot. A WaW is sz@r volt, ettől sem várnám, hogy mutasson valamit.

PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL

(#7) feka007 válasza Xaels (#6) üzenetére


feka007
(nagyúr)

Az MW2 multiját meg az IW-sek b.szták el.. Még eladni se lehet, senkinek nem kell. :U

(#8) wednesday válasza Xaels (#6) üzenetére


wednesday
(őstag)

Biztos vagyok benne, hogy nem lenne motor csere és a játékmenet is maradna a "bevált receptnél". Itt az lenne a különbség, hogy AK-47-es van meg M16. Legalább akkor azt szimulálják le, hogy az első generációs M16-os egy rakás hulladék volt. :D És ezért sok amcsi katona került égető helyzetbe.

Meg most az ilyen típusú játékmenet engem már nem hoz lázba. :DDD

[ Szerkesztve ]

(#9) BalaNce87


BalaNce87
(addikt)

Hát tényleg offolni kéne ezt a sorozatot.

wedenesday: jah a cod single valami ilyesmi szokott lenni :))

[ Szerkesztve ]

One plus voucher: https://oneplus.net/hu/invite#EZBIHNX2HA7SBC7

(#10) G4NXST4 válasza wednesday (#8) üzenetére


G4NXST4
(tag)

Hát kb. single-ben ilyenre számíthatunk amit belinkeltél. Multinál meg az IWnet- szerverkeresőjéhez hasonló rakás sz@r-hoz. Szerintem az utolsó COD amit megvettem az a MW2. A CoD már nem tud újat mutatni ellentétben BF-el, ami nagyon jól sikerült.

nagyonromlik

(#12) G4NXST4 válasza BalaNce87 (#9) üzenetére


G4NXST4
(tag)

Hát ez nem fog megtörténni, mert már az IW megtömte a zsebét, most a Treyarch (ejtsd: trehány)-on a sor :(

nagyonromlik

(#13) Xaels válasza feka007 (#7) üzenetére


Xaels
(félisten)
LOGOUT blog

Az IWnet-et nem akartam felhozni. Sajnálatos módon bíztam benne, hogy jó lesz, de a sutyerákok még a világ egyik legjobban jövedelmező játéka esetében sem képesek 4hónap után kijavítani a sok bugot és logikátlanságot benne. Alapjáraton az ötlet nem lenne rossz, de még sokat kéne rajta dolgozni, hogy igazán jó legyen.

Személy véleményem az, hogy MW2 esetében (amennyiben jól működne IWnet) nem volna szükség a dedikált szerverekre. Játékmenet 99.9%-ban ugyanaz mint CoD4-ben, grafikai engine sem sokat változott, innentől kezdve a mapok átültetése és a fegyverskinek áthelyezése után CoD4-ben mehetne a community mod. De végülis bármelyik komolyabb modder/moddercsapat át tudná szerintem vinni ezeket hamar ha akarnák. Kár külön Laddert áldozni rá és nem azért mert sz@r lenne, csak egyszerűen nincs akkora különbség az elődhöz képest. Már meguntam a cod-ot, de összességében nem a produktum rossz, csak az IWnet gyerekbetegségei és a játékosok színvonala teszi szerintem unhatóvá és pocsékká az élményt hosszabb távon.

PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL

(#14) BloodyEddie válasza aram01 (#3) üzenetére


BloodyEddie
(őstag)

Érdekes, a 4 grafjára senki sem panaszkodott :U Azt pedig nyilván tudod, hogy ugyanaz a motor hajtja.

(#15) G4NXST4 válasza Xaels (#13) üzenetére


G4NXST4
(tag)

Jól működne az IWnet a sok bugot kijavítani, meg a csalások ellen valamit tenni :D nekik nem ez jár az eszükben, hanem hogy ne törjék fel, vagyis ha feltörik egyből reagálnak rá, nehogy mennyen tört szerón, mert akkor elveszne a napi bevétel. Ha véglegesen feltörnék a CoD6-ot, akkor már senki sem venné meg. Nekik csak ez a céljuk, nem az, hogy élvezhető legyen.

nagyonromlik

(#16) hoffman_


hoffman_
(veterán)

Nem tudom, miért fikázza mindenki a Treyarch-ot. A 3 kimaradt, arra lehet rosszat mondani, de az 5. szerintem krv@ jó lett, úgy ahogy van. És nem lett csúnyább, mint a 4. Én várom az újat is.

"The time you enjoy wasting is not wasted time."

(#17) daa-raa válasza wednesday (#8) üzenetére


daa-raa
(titán)

Akkor azt is szimulálják le, hogy AK-val meg sokkal hamarabb kifárad az ember, mint akár M14-gyel... Csak a rend kedvéért.

Miért nem akar senki kiadni mondjuk egy CoD: Ancient Warfare-t? Mondjuk a polgárháború idejében játszódva? Na az lenne az igazán érdekes, mert ott ugye előltöltés, legalább háromféle huzagolás, ami teljesen más fegyverviselkedést okozott. Ott aztán tényleg nem lenne mindegy mivel nyomul az ember.

Vannak olyan fallal körülvett városok, melyeket nem szabad megostromolnod. - Szun-ce XL

(#18) Prof01


Prof01
(veterán)

Az 5. rész bejött, ezt is nagyon várom. :K

Four wheels move the body. Two wheels move the soul.

(#19) Xaels válasza G4NXST4 (#10) üzenetére


Xaels
(félisten)
LOGOUT blog

Személy véleményem, hogy BF: BC2 sem mutatott semmi újat a rombolható környezeten kívűl, ami azért jól hangzik, de koránt sem hoz megváltást a műfajba. Személyem a Beta-val 2napig játszott és megunta. A bughegyekről ne is beszéljünk. Március-ig nemhiszem, hogy megfelelő állapotba hoznák...

[ Szerkesztve ]

PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL

(#20) BalaNce87 válasza daa-raa (#17) üzenetére


BalaNce87
(addikt)

De codba nem várhatod el azt hogy kidolgozzák a fegyvereket a mozgást meg mindent, ahol olyan van hogy visszanő a életeded sok jóra nem lehet számítani. Szóval az ötlet nem lenne rossz, de az iw nemtudná megcsinálni rendesen, a környezet megváltozna, de wednesday által linkelt videó tartalma tenné ki az egész játékmenetet. Mindenki tudja hogy a single részeik filléreket érnek, nem abból gazdagodtak meg, az csak ilyen bonus, mert ők is tudják hogy egy only multi játékot aminek a 7. része fog jönni, nem lehetne 10ezer ft, ezért hozzácsapnak egy single-t, hogy elmondhassák ez már így megéri az árát. Kicsit sokkalok én egy multis játékért 10ezret, ami évek óta nem változik semmit se.

[ Szerkesztve ]

One plus voucher: https://oneplus.net/hu/invite#EZBIHNX2HA7SBC7

(#21) daa-raa válasza BalaNce87 (#20) üzenetére


daa-raa
(titán)

De jó is lenne egy Hidden & Dangerous folytatás... Végre valóban kontrollálható csapattal, nem pedig "ha ellent látok lövök, még akkor is ha pont az ellenkezőjére kaptam parancsot".

Vannak olyan fallal körülvett városok, melyeket nem szabad megostromolnod. - Szun-ce XL

(#22) BloodyEddie válasza daa-raa (#17) üzenetére


BloodyEddie
(őstag)

Én egy középkori Battlefieldre lennék kíváncsi, nyilakkal, kardokkal meg minden :P Esetleg Őskor addon :D Capture the mammut?

[ Szerkesztve ]

(#23) ThaBoss válasza daa-raa (#17) üzenetére


ThaBoss
(senior tag)

A polgárháborús nem is lenne rossz, vagy esetleg:

kép

[ Szerkesztve ]

(#24) daa-raa válasza ThaBoss (#23) üzenetére


daa-raa
(titán)

Ebben a fegyvermodok lennének a legérdekesebbek: szintet léptél, pattinthatsz még egyet a kőbaltádon.

Vannak olyan fallal körülvett városok, melyeket nem szabad megostromolnod. - Szun-ce XL

(#25) wednesday válasza ThaBoss (#23) üzenetére


wednesday
(őstag)

LOL ebbe még lenne is fantázia. :D Lenne ám fegyverválaszték, szakóca, dárda, parittya, íj. Azt 7 kill után "behívsz" egy mamutcsordát, hogy tarolja le az ellenség vonalát. Aztán lennének jó kis perket mint pl: egyenesebb gerinc stb.

[ Szerkesztve ]

(#26) feka007 válasza daa-raa (#17) üzenetére


feka007
(nagyúr)

A fegyverek realitása sosem volt a CoD-ban élethűen megcsinálva.
A CoD4-ben pl. az AK volt a csodafegyver, semerre sem hordott, rúgott, miközben a valóságban nem túl pontos fegyver, és nagyrészt a megbízhatósága miatt lett annyira elterjedt fegyver. Az M4 meg jobb volt, mint a G36, ami egyátlalán nem igaz a valóságban, ugyanis az M4 -amire minden amerika fan veri- egy megbízhatatlan szar, míg a G36 megbízhatósága az AK-éval van egy szinten, plusz igen pontos is. Eközben a játékban használhatatlan volt.
Amúgy ezektől függetlenül a CoD4 rohadt jó volt, szvsz a legjobb rész a sorozatból bárki bármit mond. :K

(#27) kovi421


kovi421
(csendes tag)

nekem semmi bajom azzal hogy modern legyen mert a 2. világháborus gamekböl már elég volt! de egy black hawk down is jo lenne legalább ugy kidolgozva mint az mwk

Vista szép volt a Win7 meg gyorsabb

(#28) ThaBoss válasza daa-raa (#24) üzenetére


ThaBoss
(senior tag)

Úgyám! Az ősemberek amúgy is találékonyak voltak, így fegyverből és fejlesztésből nem lenne hiány. Mint ahogyan az ellenfelekből sem (vadállatok + ellenséges törzsek)... :)

[ Szerkesztve ]

(#29) D1Rect válasza wednesday (#25) üzenetére


D1Rect
(félisten)

:DDD
"Aztán lennének jó kis perket mint pl: egyenesebb gerinc stb." :U
Ez kissé kétértelműre sikerült. :D

"Sok hűhó semmiért, lehetne mondani, de egy tetszett pecséttel azért értékelem a mérnökök igyekezetét. Még akkor is, ha a Galaxy Note-tal nem sikerült kategóriát teremteniük. " - 2011

(#30) Iron Funeral


Iron Funeral
(őstag)

Vagy éppen megcsinálhatnák a Szovjet-Afgán lövöldözést, úgyis állandóan csak amcsikkal meg britekkel lehet menni, én személy szerint hiányoltam a 4ből a brummogóst, az lehetett volna nagy csavar ha akár az a kampány a másik kettő ellen ment volna, bár ez már túl bonyolult lett volna egy CoD-hoz :DDD

[ Szerkesztve ]

Which Twilight do you like the most? Twilight of The Thunder God! /,,/

(#31) huszar90 válasza ThaBoss (#23) üzenetére


huszar90
(aktív tag)

haha nagyon komoly :DDD

(#32) Jhonny06


Jhonny06
(addikt)

Anno a Battlefield Vietnam hangulata bejött, rossz biztos nem lesz.

Niche parfümök szórófejes üvegben, különbözo kiszerelésekben! Tom Ford, Creed, stb. https://bit.ly/2Tz8UbE

(#33) yakuza.tora válasza kovi421 (#27) üzenetére


yakuza.tora
(addikt)

A Black Hawk nekem is bejönne. :K

Egyébként a magam részéről el tudnám viselni, ha korrekt módon kidolgoznák az 1950-53-as koreai háborút... :B

Alléz Olympique de Marseille!

(#34) FoxiestFox


FoxiestFox
(nagyúr)

Milyen vicces hogy mindenkinek más harcszíntér jönne be. :)
Azok akik megjárták, szerintem simán behánynak egy ilyen játéktól.

Amúgy én Battlefield-ben kivietnamoztam magam, úgyhogy...

http://www.flickr.com/photos/sansphoto/ - https://www.instagram.com/alxreedxx/

(#35) LackoMester


LackoMester
(addikt)

A Treyarch-nak végre villantania kéne, a WAW Sp-je még elment, de a MP-az valami rettenet.
Maga a játék is sokkal rosszabbul optimalizált mint a COD4 vagy a MW. :K
Nemtudom mi hozható ki a Vietnam témából, meglátjuk. AZ eddigi próbálkozások inkább gyengébbek mint jobbak. Egy jó multi nem volna rossz, sőt. Remélem nem IW-netes ( vagy valami hasonló )lesz, mert akkor gebasz. :(

ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz

(#36) Akos96


Akos96
(senior tag)

Hát max. ha Rambóval mehetünk. De végre egy CoD amiben veszít amerika. :D

"A tévében nézed a szaxofonost, És azt gondolod, hogy de jó neki."

(#37) LackoMester válasza Akos96 (#36) üzenetére


LackoMester
(addikt)

Biztos vagy benne. :F

ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz

(#38) Devid_81


Devid_81
(veterán)

Ha igy haladnak lassan ebbol is modern haboru lesz :)
Kovetkezo project obol haboru.

RoboKaland, Természettudományos Robotika szakkör és tábor -- https://robokaland.eu/ --

(#39) daa-raa válasza feka007 (#26) üzenetére


daa-raa
(titán)

Azért a G36 sem fenékig tejfel. Az alkalmazói szerint pl az irányzéka kb a hulladék szintjén mozog, egy sima nyílt irányzék is többet ér.

Vannak olyan fallal körülvett városok, melyeket nem szabad megostromolnod. - Szun-ce XL

(#40) Hunter2 válasza suti_88 (#1) üzenetére


Hunter2
(addikt)

És reméljük nem azt a pár arcot kérik kölcsön akik az IWnet-et megálmodták. :U

Eladó cuccaim (munkaállomások,LCD kijelzők, PC-k, SAS vinyók)--> https://tinyurl.com/ycn92zv2

(#41) G4NXST4 válasza feka007 (#26) üzenetére


G4NXST4
(tag)

Hát ja a legjobb CoD a CoD4 az tuti(aztán CoD2 :D).

nagyonromlik

(#42) feka007 válasza daa-raa (#39) üzenetére


feka007
(nagyúr)

Az alap irányzéka tényleg elég szar, de a hadseregben nagyrészt a beépített scopeos verziókat alkalmazzák, 1,5x nagyítés, pont assaultokhoz lett kitalálva. De a sima railes verzióra is lehet rakni reddotot, azt kész.. Egy M4-gyel viszont ha vízben kell lőnöd akkor ott robban fel a kezedben, míg az AK vagy G36 gond nélkül lő vizesen.

(#43) G4NXST4 válasza daa-raa (#39) üzenetére


G4NXST4
(tag)

Hát valóságba szerintem a gamepodon senki sem tudja melyik a jobb, mert nem hiszem, hogy valaki próbálta volna az egyiket is. Amúgy meg kit érdekel, hogy milyen a valóságba, az a lényeg hogy milyen a játékba.

nagyonromlik

(#44) wednesday válasza daa-raa (#17) üzenetére


wednesday
(őstag)

Akkor is jobb elvileg az AK, mert legalább lehetett vele lőni, amikor szükséges volt.
Az igaz, hogy nehezebb a fegyver, a lőszer, pontatlanabb, de működött. És úgy tudom, a dzsungel terepre jobb a nagyobb kaliberű lőszer (7.62), mert kevésbé befolyásolja a röppályát az aljnövényzet meg a lelógó faágak, mint a kisebb lőszereknél.

(#45) feka007 válasza wednesday (#44) üzenetére


feka007
(nagyúr)

A standard AK 4,1 kg, egy M14 5,2. Sztem M14-től jobban kifárad az ember, főleg mivel hosszabb (orrnehezbb) is.

(#46) daa-raa válasza feka007 (#42) üzenetére


daa-raa
(titán)

Nos, a G36 alap irányzéka egy kettős optikai irányzék. Erre mondták azt a német katonák, hogy komoly visszalépés a G3 diopteréhez képest. Az export példányokon ráadásul csak szimpla optika van, ami olyan gyenge fényerejű, hogy már szürkületben is olyan, mintha célzás nélkül lőnél.

A kifáradás egy része csak a fegyver tömege. A másik a viselkedése. Értelmes ember M14-gyel nem lőtt soha sorozatot (legfeljebb letámasztott fegyverből). Inkább kihasználta azt, hogy a sorozatgyártott M14 is az egyik legpontosabb öntöltő fegyver és egyeslövésekkel operált. Persze ehhez az is kell, hogy az embert megtanítsák lőni (errefelé ez nem divat már ~60 éve, nyugaton alapvető dolog). Az AK esetén is azért sokadrangú a pontosság, mert a doktrína, amihez készült a sorozatlövést részesíti előnyben, pont az alacsony színvonalú kiképzés miatt. (Hogy melyik a hatékonyabb doktrína, arra a Falkland háború szolgált igen jó példával. A két fél lényegében ugyan azt a fegyvert alkalmazta (FN FAL), a fő eltérés, hogy a britek L1A1-ei nem voltak képesek sorozatlövésre. Az argentinok irdatlan mennyiségű lőszert elpuffogtattak, jórészt a levegőbe, minimális hatással. A britek meg pontos lövéseket adtak le. Az argentinok vesztesége többszöröse volt a szárazföldi hadműveletekben, a lőszerfelhasználásuk meg még inkább.)

A másik része a kifáradásnak az ergonómia. Na ebben az AK az egyik legrosszabb gépkarabély amit valaha is építettek. Ami a leginkább fokozott kifáradáshoz vezet, az a 600 lövés/min tűzgyorsaság. Pont egyezik az emberi ízületek saját frekvenciájával...

Az, hogy egy fegyver orrnehéz, javítja a szórásképét.

A víz alatti lövöldözés meg nem szempont, nem erre lett tervezve. Emellett a víz alatti lövés és a vizes fegyverrel lövés sem ugyan az.

wednesday: Dzsungelben a harci érintkezés távolsága tipikusan pár tíz méter. Nem igazán szempont a nagy lőtávolság. Ilyen körülmények között a leghatékonyabb fegyver a sörétes puska, az AK elbújhat mellett.

Vannak olyan fallal körülvett városok, melyeket nem szabad megostromolnod. - Szun-ce XL

(#47) feka007 válasza daa-raa (#46) üzenetére


feka007
(nagyúr)

Az M4/ M16/ AK szériának is ugyanaz a fajta irányzéka van, csak ezeken airsoft tapasztalatom alapján használhatóbbak, mint a G36-on.
Az alap beépített scoperól nem tudok nyilatkozni, de a hozzá készített ([link]) reddot elég jó, általában ezzel szokták szerelni.

"Az, hogy egy fegyver orrnehéz, javítja a szórásképét."

Az orrnehézség miatt jóval hamarabb kifárad az ember, ez már AS-ben is kijön, szóval ezt nem hiszem. Esetleg a fegyver vertikális mozgását javítja a nagyobb tehetetlenség.
Honvéd ismerősöm mondta, hogy az M4-eket nem azért rendszeresítették, mert jók, hanem mert üzleti okok álltak mögötte.

Nem kell elmeríteni a vízben, csak hogy elég vizet kapjon, már nem lő az M4. Ezt kiküszöbölve az M4-ből a németek megcsinálták a HK416-ot: [link]

[ Szerkesztve ]

(#48) daa-raa válasza feka007 (#47) üzenetére


daa-raa
(titán)

Airsoft... Ne ez alapján ítéljünk már meg egy fegyvert, elég messze áll a valóságtól.

Az meg egyáltalán nem igaz, hogy az AR15 család és az AK család irányzéka ugyan az a fajta!!!

Az AR15-ökön diopteres irányzék van (M16A1-ig kétállású, utána folyamatos állítású, persze az AS boltok miatt eredetiről alig találni valamit a neten, úgyhogy képeklet nem linkelek...), az AK-kon sima nyílt csapóirányzék. G3-on elforgatható dobos diopteres. Az eredeti G36-on egy kettős optikai irányzék van, alul 3,5x-es nagyitású sima távcsőszerűség (nagyon gyér fényerővel), felül pedig egy 1x nagyítású reddot. A G36E-n (export) egy 1,5x-es nagyítású távcsőcske van (szintén hoki fényerővel). Pluszba a hordfogantyú tetejére rá van öntve egy sima állíthatatlan nyílt irányzék (szintén használhatatlan).

Szerkezetről: A G36 belső felépítése az AR18-on alapul, szóval nagyon rokon az AR15-tel, lényegében csak egy gázdugattyú az eltérés. Az alkatrészek alakja már nem oszt nem szoroz, max a gyártási költségeket befolyásolja (ehhez képest a G36 jóval drágább, mint a bonyolultabb alakú és emiatt drágábban gyártható zárral szerelt M16...).

A szóráskép szempontjából pont a függőleges mozgás a legfontosabb, azt kell minimalizálni. Erre szolgálnak a kompenzátorok is. Az AS pedig továbbra sem érdekel. Nem kaptatok megfelelő kiképzést, így nem is tudjátok megfelelő módon használni a fegyvereket. Plusz ugye az AS fegyverek viselkedése gyakorlatilag soha sem felel meg az igaziaknak.

Az M4-eket ingyen kapta az MH. Egyébként a ma rendszerben levő AK-k megbízhatósága sem veri az egeket ahogy hallom. (Ahogy a szarcik is leszerepeltek csúnyán pl Afganisztánban, hiába istenítik sokan errefelé.) Szép lassan cserélni kellene őket, amíg teljesen szét nem kopnak.

A videon láthatóan vízbe lett merítve a fegyver. Emellett láthatóan nem átlagos használati viszonyok mellett tesztelték. Egyetlen átlag fegyver számára sem normális a vízbe merítés utáni lövöldözés. A HK416-ot pedig nem emiatt fejlesztették a németek. Az ilyen videok egyébként is alapvetően azt a célt szolgálják, hogy bizonyítsák az adott fegyver szükségességét. Ami azt jelenti, hogy igazából nincs is rájuk szükség...

De ez nagyon off, szerintem fejezzük is be itt.

[ Szerkesztve ]

Vannak olyan fallal körülvett városok, melyeket nem szabad megostromolnod. - Szun-ce XL

(#49) monsta007


monsta007
(tag)

Mindenki ekkora nagy fegyverszakértő? Megyek a rendőrségre h valaki megin lövöldözni akar valami egyetemen (és most tényleg egy játék miatt) :DDD :DDD

Amúgy nekem a COD 4 is és a WaW is bejött. A MW2-vel csak havernál játszottam, de nem tetszett annyira mint a 4, ettől függetlenül bízom a Treyarch-ban. A Vietnámi hadszíntér jó ötletnek tűnik, de egy kicsit már elgem van az amcsikból, jó volt a WaW-ban a ruszkikkal nyomulni. Azon gondolkozom hogy az eddigi CoD-okban mindig legalább 2 sztorivonal volt, akkor most mi lesz? Keresnek valami más háborút abban az időben, vagy Vietkongokkal leszünk? :Y Vietkongokat az új CoD-ba!!!!!!!! :DD

[ Szerkesztve ]

(#50) Pubszon


Pubszon
(veterán)

Szarják ki a CoD-okat, már nem is tudom kipróbálni annyira jönnek kifele. :D

ASRock X79 Extreme6, i7 4930K, 32GB DDR3, GTX 1080 G1, Corsair RM550x...

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.