Hirdetés
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- World of Tanks - MMO
- Path of Exile 2
- Bestbuy játékok
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Call of Duty: Black Ops 6
Új hozzászólás Aktív témák
-
Domaximus
tag
Ahogy látom én, a grafikát megint takargatják, a chromatic aberration, depth of field, motion blur ördögi hármassal. De nem értem, enginet fejlesztettek akkor mi a pi.csának homályosítják a grafikát ezekkel a szar effektekkel. Valszeg ez is tele lesz lowres texturaval. Egyébként ezek a gunplay animációk futás közben, gugolásnál tetszenek. A health beszúrása tiszta Cyberpunk 2077 animáció. Ez a 2v2 nem az én játékmódom , a hagyományos multi jobban érdekel meg persze a kampány. Eddig amit észrevettem az innen onnan összelopkodott elemek: BF5, R6S, Cyberpunk. Ami persze nem baj ha jó az összhatás.
-
haxiboy
veterán
Mekkora költségvetéssel dolgoznak? A videó alapján minden egyes COD-ban egyre kissebbek a mapok, bár az MW1 viszi a prímet az mp_shipmenttel, de ez sem tűnt sokkal nagyobbnak.
[ Szerkesztve ]
Premium Mining Rigek és Gamer/Workstation gépek: tőlem, nektek :)
-
.LnB
titán
Vagy lehet, hogy PC-n már alapból lesznek benne cheatek. Ott úgy is mindig rózsás a helyzet ilyen szempontból.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
nagyúr
Igen, arra gondoltam. De ott a végén késsel kellett menni, és akkor volt vége a menetnek ha valakit levágtál, ami nem volt könnyű. Itt meg lősz kettőt és új mecs?! Érdekes.
Nekem nem jön be így. Mondjuk nem tudom, hogy van e a codokban ilyet, mert az mw3-al játszom maximum, mikor hullámokban jönnek az emberek."Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
.LnB
titán
Persze, itt leírod te is, hogy nem ezzel kellene reklámozni. De az, hogy egyszer igazat adjál nekem, az smafu..
Az a Gungame igen.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
oriic
HÁZIGAZDA
Ez is csak egy mod a sok kozul, bar talan nem ezzel kellett volna kezdeni. (bar a random fegyverek miatt erdekes lehet)
Rendes multiplayer bemutato augusztus 1. napjan jon.
A Gungame a CS-ben is az, hogy kill utan jobb fegyvert kapsz? (Mert az van a COD-okban is regota)
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
nagyúr
Csak én nem látom értelmét?
Legalább olan lenne mint a CS-ben a gungame (vagy mi a neve) akkor azt mondanám hogy okés. De ez?!"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest