Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
lowzor
veterán
Nincs ezen mit értékelni. A grafika értékelhetetlen, a játék meg minden szempontból csak visszalépés az MW2, de főleg a COD 4 óta.
-
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Sirandrish #164 üzenetére
Mi zsír odatrollkodni, nem?
Senki nem akar meggyozni senkit semmirol...
moli.hu: legkozelebb inkabb egyertelmuen fogalmazd meg mert ez mar csak magyarazkodas.
-
Sirandrish
legenda
Olyan jó ezt évről évre átélni
Csak így tovább srácok...most TUTI SIKERÜL meggyőznötök egymást...hja nem..nah mindegy -
Oddløg
csendes tag
Annyira viccesek az ilyen fanatikusok mint "wwenigma". Ha jó pontot kap akkor az az oldal az etalon, ha rosszat akkor fúj csakis a trollok. Mert aki nem fanatikus és nem tetszik neki a játék amit megvett, az csakis troll lehet!
-
törölt tag
PL be kell regisztrálni az adott oldalra, ahol trollkodni akar. Amúgy én a Windows Compatibility Center oldalára szoktam bejelentkezni, és főleg játékok esetében szavazni, hogy kompatibilis e vagy sem Windows 7/8/8.1-gyel, és ott is azt látom, hogy igen kevesen szavaznak nagyon népszerű játékok esetében is, ráadásul sokszor helytelenül, mert az adott játék kompatibilis, pedig csak egyszerűen az outlook-os címükkel kell bejelentkezni.
Metacritic regisztrációm pedig csak pár napos
-
moli.hu
őstag
válasz
wwenigma #153 üzenetére
mert a pontozashoz/trollkodashoz is kell egy adag energia, faradtsag. marpedig ha a serelem erdektelen, az ember nem szanja ra a faradtsagot. viszont ha jogos, akkor igenis lepontoz. nezd vissza evekre az 50 alatti userscore-okat, csupa problemas jatek. a metacritic (inkabb a gamerankings) az utobbi evek egyik legjobb talalmanya, rengeteg idot takarit meg a dolgozo embernek.
-
törölt tag
No a következő a helyzet. Több módja is van annak, hogy eldöntsük egy játék megfelel nekünk vagy sem.
A magam részéről amiket próbáltam / általában igyekeztem egyszerre többet is/
- Régen demók. Manapság már ritka, hogy adnak ki ilyet. Nincs COD-ból sem és BF-ből sem.
- Open Beta. COD-ból nincs, BF-ből van, de sokkal előrébb nincs vele az ember, mert ezek általában még optimalizálatlanok, tehát még simán félrevezető is lehet laikusok számára, hogy hát ez nem fog futni szaggatni fog stb...
- Youtube, GameTrailers videók: anno, emlékszem ezt az MW2-nél kezdtem csinálni, az jött le belőle, hogy nekem az a játék nem kell... aztán átmentem szomszédomba, mert megkapta karácsonyra, és egyből megváltozott a véleményem.
- Free Weekend: Na ez lenne az igazi, de ugye sajnos nem így indítanak, COD-nál például majd csak a megjelenés utáni pár hónapban várható az első, Origin esetében pedig nem is emlékszem ilyenre
- Személyes kipróbálás havernál, vagy valami áruházban. Ja hát ha van olyan ismerős akinek megvan, vagy nagyvárosban lakik az ember, akkor ez a tuti.
- Metacritic: egy jó viszonyítási alap, főleg a felhasználói rész. Nem feltétlen arról van szó, hogy a COD fanok húzzák le a BF-et és fordítva /ha így lenne, a BF most nagyon rosszul állna/. Inkább az előrendelők akik esetleg nem azt kapják mint amire számítottak.BF-nél is ott a zsákbamacska a premium előfizetés, amikor úgy vesz meg az ember 5 DLC-t kettő áráért, hogy azt sem tudja milyen lesz. Aztán benne van a pakliban, hogy egyik sem fog neki tetszeni.
(#152) moli.hu : oké pontosítok, a szaklapok féle átlag pontszám jelenik meg, csak kicsit megzavart, hogy néha friss játékoknál ez változik, mert folyamatosan érkeznek be az értékelések.
Na ennyi jutott most eszembe hirtelen
-
a.sebi
őstag
válasz
#41133696 #150 üzenetére
Én tegnap előtt megvettem ha 10 pontra lehetne ertekelni akkor tőlem is 3 at kapna! Xboxon jatszom, nekem bejön de semmi ujdonsag pl az mw 3 nal valamivel jobb a grafika de a mapek durván szarok....ez egy dlc is lehett volnam.
Ennek ellenére megveszem jovore is az ujat, mert a játékmenet bejön, de amugy katsztrófa, kiváncsi vagyok a nextgennél milyen lesz, de van egy érzésem hogy grafba nem fogja elérni az x 360 as bf 3 at sem...nem hogy a next gen bf 4 et... -
törölt tag
Soha nem bízom meg a Metacritic értékelésekben . Az újságírók elfogultak lehetnek , míg Tercsi, Fercsi, Kata, Klára vagy tízesre értékeli az adott játékot ( mert elvakult rajongó ) , vagy nulla pontot ad neki " pfúj a kiadó , pfúj a játék , pfúj a DRM , nem csak a Steamen kapható , drága , .... stb. )
A legjobban az agyatlan youtube kritikusokat ( pl .TotalBiscuit ) istenítő kis pöcsöket utálom . ( bocsánatot kérek ha túl durván fogalmaztam .
-
moli.hu
őstag
válasz
#41133696 #150 üzenetére
Pedig ez nem az volt, két link került be a legnívósabb nemzetközi játékminősítő oldalról, aminek a pontszámait a Steam is használja.
ooo, nem teljesen: a steam csak az ujsagirok pontszamait hasznalja, a piros koros pontszam az olvasok pontozasa. oriasi a kulonbseg, mint lathato.most latom, hogy ezt te is erted, akkor nem ertem, hogy miert fogalmaztal ugy? a steam rohadtul nem hasznalja azokat a pontszamokat, mert azt trollok osztjak eppenhogy.
ezzel egyutt ha egy jatek olvasoi pontszama a metacriticen pirosban van, akkor ott valami baszas van, azt kerulni kell. -
wwenigma
Jómunkásember
válasz
#41133696 #150 üzenetére
A sok negativ vélemény a 6G + x64 limit miatt illetve a nem épp korrekt spawnrendszer miatt van... ÉS azért mert a multiban semmi nyoma nincs a nextgennek. Holnap még nyomok egy 12órás nappalost es utana én azert megnezem hogy mit irtak véleménynek.
Mindig az a leghangosabb akinek baja van (nemszamitva a karörvendő egyéb fps rajongókat) , akinek nincs az nem fog felmenni véleményt alkotni oda.
-
törölt tag
válasz
wwenigma #149 üzenetére
Pedig ez nem az volt, két link került be a legnívósabb nemzetközi játékminősítő oldalról, aminek a pontszámait a Steam is használja.
A piros körös versenyző értékelése engem lepett meg csak igazán, miután a BF4 előrendelésemet lemondtam, mert béta alapján nem jött be ( nem láttam benne elég újdonságot )... az elmúlt napokban nézegettem az metacritic oldalának a bf4-re vonatkozó részét... aztán láttam, hogy a felhasználói pontszám, meg a kritikusoké ott sem igazán volt összhangban... és ez nekem visszaigazolás volt, hogy jól döntöttem, hogy nem vettem meg.
Aztán ma láttam, hogy Gamefly-on a 20%-os kuponnal annyiba kerülne az új COD még fontban is mintha a boltban venném, BO II nekem kimaradt, mert nem érdekelt, ezt meg a másik csapat csinálja, mondom biztos oké, videók alapján elmegy kategória. Haverom említette, hogy nem lett az igazi, így a biztonság kedvéért még megnéztem metacritic-en is, na itt aztán nem volt összhang a kritikusok és vásárlók között... COD-nál nem is emlékszem, hogy láttam volna valaha is ilyen gyenge eredményt... igazából rá sem akartam nézni, mert úgy voltam vele, hogy a sok kis taknyos úgyis felpontozza... de megtettem, nagyot néztem, aztán kidobtam a virtuális kosárból
Akkor inkább már bf4 felkiáltással...
Ha a hírt én írtam volna, akkor a hír címe miatt is trollkodásnak vennéd? Szóval nekem nem volt célom trollkodni, csak annyira ledöbbentem, hogy megmutattam az adott oldalon. Azért több száz vélemény van mind a két játék esetében összességében, a játékokat ugyanakkor milliók veszik meg, de úgy látszik, csak pár száz jut el odáig, hogy vegye a fáradtságot, beregisztráljon és véleményezzen. Akik viszont megtették csak van valami súlya a szavuknak, már csak a számok miatt is
-
törölt tag
-
a.sebi
őstag
válasz
Jeanne d'Arc #145 üzenetére
Nem ez a generáció volt a cél, majd figyeld meg x1 en es ps 4 en....
-
Ez elég gáz. Nekem sem a BF4, sem ez nem jött be. Kicsit összekaphatták volna magukat jobban a fejlesztők.
-
törölt tag
-
mrhitoshi
veterán
válasz
wwenigma #137 üzenetére
Ha manapság a kritikát egy egészséges troll szövegnek menő titulálni, akkor örömmel fogok trollkodni.
Annyiban igazat adok, hogy nem fejtettem ki a véleményem, de amit megengednek manapság a CoD-nál az már vérlázító. Bár már számtalanszor leírtam a véleményem a témában, de most biztos nem fogok erről egy n+1. véleményt alkotni. -
wwenigma
Jómunkásember
válasz
#32839680 #133 üzenetére
Itt elmondja mi az a makro, 8 perctol mutatja jatekban hogy nez ki.
Amugy az easter egg lényege hogy nem mondjak el hogy ottvan. Csak szolok.
mrhitoshi: ha valoban igy lenne akkor most nem jóérzés töltene el hogy ezt ideirhattad csak mert trollkodni jo.
-
mrhitoshi
veterán
Már csak röhögni tudok ezen a szánalmas vergődésen, amit CoD-nak neveznek egyesek. Már szánalmat sem érzek.
-
Malachi
addikt
válasz
#32839680 #133 üzenetére
pontosan én sem, de bizonyos gamer egerekre rá lehet pogramozni, hogy egy kattra kilőjön egy rakás golyót, nem tudom mennyit. és ha no recoil a gém, szóval nem szór a fegyver úgy, mint életben, akkor az a sok golyó pontosan oda megy, ahová akarod, adott esetben ezzel minden 1vs1 párbajt megnyersz. mert ugye, ha macrozol, akkor te csak egyet kapsz, az ellen meg...amennyit nem szégyellsz. hármat, ötöt talán.
én úgy tudom, ez a lényege.
-
törölt tag
Mert melyik motort lehet NextGen-nek nevezni? Amelyik a legújabb megoldásokra épít, mint pl a Frostbite3, ami a korábbi, jelenlegi generációs VGA-kra lett optimalizálva (UE3, CE2,3), vagy azt, amelyik 15 éves múltra tekint vissza, és azóta túl sokat nem is fejlődött a lényegi része (Q3, IW engine)?
Esetleg az Enterprise-D warpcore-ját?
-
Ed3r_X_
nagyúr
Lehet, hogy régi, de annyira nem csúnya még. A sok UE3-as játék szerintem rondább. Lehet van jobb, számomra biztos, de annyira még nem gáz. Cserébe MW3-ig jól futott, utána elcseszték az optimalizálást, de szép rendesen.
Számomra az etalon a Dunia 2, és a CryEngine 3 eddig, igen szépeket láttam mindkettőtől. FB3 se rossz, csak valahogy eddig nem adta át, amit videókon láttam. Még, lehet változik, kíváncsi leszek a Mirror's Edge 2-es megvalósítására is.
asdvx:
Most multiba a grafika a lényeg, vagy a harc? Sokak szerint multiban inkább FPS legyen, ne csilli-villi grafika (szeretem ha szép, de multiba szvsz tök felesleges szerintem)
-
lowzor
veterán
Az a beta volt, a végleges már jobb. A BF3, meg a 4 amúgy elég jól optimalizált játékok szvsz, főleg ha majd a VGA drivereket is hozzá igazítják. Amúgy a COD egy nagyon jó játék a félreértések elkerülése végett, de sajnos így játszhatatlan a multi PC-n, meg alapjaiban kéne megváltoztatni a grafikát. Ha túl új példának tartod a FB3-at, akkor azt mondom, hogy a FB2-höz képest is gáz.
-
SkyS1gn
félisten
Akkor iw engine, hívják aminek akarját, rohadt öreg és rohadt régi! Ahogy totalbiscuit is mondta 2013ban nem ilyen akar nézni a monitorján. Úgy meg főleg nem hogy megfekteti a legdurvább gépeket aztán ugy néz ki mint a cod4. Azmő titánján is beesik az fps, bf4 ha már felhoztad jobban van optimalizálva mint a 3, és jobban is fut mint a ghosts!
-
Ed3r_X_
nagyúr
-
Ed3r_X_
nagyúr
Mondták, hogy nem új motor lesz, hanem felújított. És ahhoz képest szép, hova kell jobb? Nem mindenkinek van erőműve. Videók alapján ezt se lehet megítélni, jó pár játéknál azt hittem, milyen jó lesz a grafika, és hát. Far Cry 3 pl, vagy akár a Battlefield 4, a gépemen közel nem nézett ki úgy, mint a videókon. (maxra húzott, FC3 érdekesen elég jól megy úgy, nem rossz, szép, de nem is olyan kiemelkedő)
-
Malachi
addikt
válasz
wwenigma #113 üzenetére
persze, hogy megvan, miért ne lenne? bocs, nem figyeltem a vitát, csak éppen tegnap este próbáltam ki full maxon azt a világűrös pályát, és hát...elég bitangul néz ki. más, mint a BF4, de szerintem nem is lehet összehasolítani. az tény, hogy egy jutub videóhoz sem érdemes, de az fix, hogy a konzolosnál jobban néz ki.
-
Malachi
addikt
különben átvezető ide, vagy oda, a COD single-ben idén jobb, mint a BF4, utóbbiból mintha kifelejtették volna, vagy nem tudom, random egymásra dobált pár rövid lövölde, rendes sztori vagy lezárás nélkül, inkább ne is csináljanak semmit, hanem maradjon meg rendes multis játéknak, aminek készült.
halkan mondom, szerintem a COD single kampányai a legjobbak között vannak, ha a történetet nézzük. csőlövölde, de legalább látványos és izgalmas. a BF3 single-je is szuper volt amúgy.
-
a.sebi
őstag
Amùgy ha valaki boxra megvenné az grafika miatt, az ne tegye....durván szar...de a game nekem bejön...párszáz órát belepakolok ebbe is....
-
quaddamage08
tag
Elnézést a tegnapi kirohanásomért . . . kicsit feszült voltam amiért ekkora takonyra kidobtam ennyi pénzt .
De cserébe csináltam egy videót arról, hogy hogyan lehetünk jobb CoD Ghosts játékosok :
:: YOUTUBE LINK ::
-
lowzor
veterán
A legtöbb sajnos nem ilyen. Jobb vagy náluk, vagy kicsit is jobban megy a játék, már kapod a kicket. Ha meg nincs admin, akkor meg Pistike mégjobban WH-zni. Sokszor azt is leszarja, ha bannolják, mert megy másik szeróra, vagy egyszerűn provokálásból csinálja. Kb ez lett a COD-ból, mióta nincs PB.
-
a.sebi
őstag
Mi a @szt kell itt szívózni...én felváltva codozok és bf 4 ezek...leszarom az egész hisztit, a nyekergés helyett takarmány játszani
-
lowzor
veterán
Nem mindig van admin...Ha van, akkor is főleg olyanokat tesz ki, akik nem is csalnak. Engem is számtalanszor kickeltek, meg bannoltak, mikor jól ment a játék, pedig életemben nem csaltam. A PB ellenben a valós csalást veszi észre.
Nekem is volt szeróm amúgy, de akkor, mikor még egy bizonyos modder csapat működtette és volt anti cheat. -
lowzor
veterán
Hát...Nem véletlenül hívják a játékok Suzukijának
Ha lenne anti cheat rendszer a multiban, talán még meg is venném, ha később leáraznák, így szánalom.
MW2 persze nálam is nagy kedvenc volt, de csak akkor, mikor egy magán ember képes volt hozzá anti cheat rendszert írni és játszható volt a multi... -
wwenigma
Jómunkásember
Itt meg linkeltem egy PS3-PS4 összehasonlito videót amiben felbukkan az a bizonyos "next gen" amit a kedves reviewer hianyol. Vagy rosszul látom, hogy a PC-s verzió amivel az uriember jatszik, nem igazan hasonlit arra?
Tehát akkor a kérdés az az, most megkaptuk a "next gen" grafikat vagy sem?
-
fugu
tag
Egy ghosts review.
Nem egy top10 pro player, viszont egy normális ember némi ésszel, és képes értelmes gondolatok megfogalmazására
Van a videóban pár érdekes gondolat, kérdés... -
oxox
addikt
En mint egy kozepkoru atlaguser, aki meg doom-on, meg wolfeinstein-en nevelkedett, majd cod2-n ert ferfiva, valahogy ugy erzem, hogy toporgunk mind a sz.rogalamb..."parhuzasmosan csinalnak tobbet is"...jo is az ha az emberen tobb no van, de egy bizonyos mennyiseg utan mar nincs eleg testreszed, hogy mindenkinek jo legyen
. Egyre arcade-osabb, s egyre kevesebb kockazat (persze lehet en sem hagynek egy tuti receptet), de szanalom, hogy ugyanazt probaljak lenyomni a torkunkon masik pixelkardal. Nem-nem a bf-et akarom isteniteni, mert a joparezer cod ora utan a bf2 respawn kb olyan volt mintha terden csaptak volna egy kalapaccsal, persze szep, meg vicces, hogy szetlovod a mapot....majd szerencsere a bf3 feledtette velem a bf respawn, mert ott meg sz.rabb lett
szoval egyik 19 a masik egy hijan 20....akkor veszem majd meg oket ha 3k korul lesznek, addig meg eljenek meg a zombikbol (loptam egy fentebbi kommentbol
, mert talalo )
-
törölt tag
Igazából az a legszánalmasabb, amikor csak ilyen látszatintézkedések történnek. A Dark Forces 2-nek és a Jedi Outcast-nak a HUD-ja szinte 100%-ig azonos (mondjuk nagyon kompakt és informatív volt, nem is volt értelme változtatni. A Jedi Academy-nél is csak kicsit alakították át), mégis teljesen más a két játék. Mert ott a lényegi dolgokkal foglalkoztak, nem a sallanggal. Ez a helyes megoldás szerintem.
Ahogy a Close Combat-ek felülete sem igazán változott az évek folyamán, mert minek. Csak az új dolgok kerültek integrálásra bele.
-
g4mer
senior tag
A cod sorozat a waw-ig volt jó. Onnantól csak erőltetésnek érzem
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
FollowTheORI #58 üzenetére
Nem, nem jár egy milliárdnál. 1 milliárdnyi készletet szállítottak le a boltokba, de NEM ennyit adtak el elsőnap.
-
mongoose123
aktív tag
Minden napra jut valami Ghosts szégyenítés?
-
törölt tag
-
Ed3r_X_
nagyúr
Egy játékot megítélni csak akkor lehet, ha az ember kipróbálja, minden részét, majd utána alkot véleményt. Videók alapján mi teljesül ebből? Lát 1-2 gameplay részletet (semmi konkrétum) illetve 1-2 kiemelt renderelt részt.
Én sem ítélkezem másról addig, amíg ki nem próbáltam, ki nem tapasztaltam. Kocsiról se úgy alkotnak véleményt, hogy megnézik a videót, és azt mondják, ez jó, vagy ez rossz (bár vannak ilyenek)
-
f_you
tag
Kemény ez a macro dolog, már másodszor nézem meg. Nem hiszem amúgy, hogy ezt bárhogy tudnák szűrni
A programot nem szűrhetik hiszen rengeteg egérhez jár, a macro meg csak annyit csinál (gondolom), hogy a megfelelő pillanatban "nyomkodja" a bal klikket. Magát a recoil mechanizmust kéne átírniuk (randomizálni), hogy ezt ne lehessen megtenni. Amúgy kíváncsi lennék hány játékhoz van még ilyen.
-
kenny123
addikt
-
albert8
veterán
Besz@rás, hogy milyen kis semmiségen össze tudtok veszni sok sok hsz-en keresztül
Minkét oldalt lehet kritizálni! Mindkettőnek van egy tábora, de ha mindkettőt kivülről nézed akkor mindkettőnek megvan a jó oldala is szerintem. Mindkettő lekötött engem és egyiket sem bántam meg. -
Kaktux
tag
A válasz igen egyszerű: SPÓROLÁS ennyivel több motion capture-re szánt időt spóroltak meg, ennyi
-
Ed3r_X_
nagyúr
Egyetértek, sajna mindenkit számítógéphez engednek már manapság, aztán jönnek az ilyenek. Sose értettem mi a jó abba, hogy tönkreteszik más ember játékát.
Erről jut eszembe, MW-vel csak multizom, megéri kivinni a single-t is? COD4 nem jött be annyira, valahogy a fegyverek olyan furák voltak benne, vékonyak.
Illetve ha már itt tartunk, milyen pörgős lett ez az új COD multi? MW2 kezd kihalni sajna.
-
.LnB
titán
Hidd el nem kell bemutatnod nekem a multis scene-eket. Viszont amint korábban írtam, annyi csalóval mint COD-ba sehol máshol nem találkoztam. És olyannal sem mint a MW2 esetében, mikor a játék megjelenésének másnapján minden hülye gyerek aimbotolt. Ez nem a játék hibája, ez az embereké, maximum a motor hibája mert könnyű rá cheatet írni.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
quaddamage08 #52 üzenetére
Ez a tisztes lépés igen. Ha nem tetszik nem veszed meg, de a warez az utálatos dolog! Tessék megvenni!
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
quaddamage08 #63 üzenetére
Én nem hívok admint. Az adminok köztünk járnak...
Ennyire hihetetlen hogy easter egg?
Grafika meg megvan, PS4 videot nezd meg...
-
quaddamage08
tag
Mi zavar jobban ?
Hogy itt csücsül mellettem az összes CoD eredetiben ( kivéve a BO2 ) és, hogy a Ghosts teljesen kiábrándított a franchiseból vagy, hogy akkora [MODERÁLVA] vagy, hogy te még mindig a 360 noscopera meg a laggoltatott kempelésre [MODERÁLVA] ? Negyedmilliós gépeken épphogy elfut az a grafikai színvonal amit már CoD4 óta jelen van - mert állítólag next gen . Meg a kutya . Meg a hal AI . Meg, hogy CTRL+C CTRL+V . [MODERÁLVA]
Legközelebb hátha sikerül rendesen is leírni.
[ Módosította: #65675776 ]
-
törölt tag
Csak Disney-ék azt kézzel megrajzolták. Itt meg csak a modellek lettek lecserélve némileg eltérőre és részletesebbre. A kettőnek a munkaigénye messze nem ugyan annyi. Disney-éknél teljesen nulláról újra létre kellett hozni az egészet, itt meg nem. Sőt, szinte semmi munka nem volt vele, mert a modellek már megvoltak a játékhoz, csak be kellett illeszteni őket az animáció megfelelő pontjaira.
-
bigbuda
aktív tag
Istenem emberek... olvasom a sok szánalmas vitás hozzászólást... kérdezném mi a jó fenéért kell ilyen miatt is összekapni. Őszintén ki a szart érdekel, hogy van egy ilyen egyezés... Ha meg nem tetszik ez vagy a battledield akkor nem kell velük játszani... de minek mentek egymásnak ilyen miatt? ezért tart itt ez a kib.szott ország ahol....
-
wwenigma
Jómunkásember
És azt is aki csak szimplán egy +1 -et tol, jo kis homár színvonal. Pedig csak benézte a privát gombot... Mindig ekézik a CoD játékosokat hogy milyen low noobok, erre valahogy pont egy antiCoD-os alacsonyitja le magát - megint...
quaddamage08: De hogy a Te színvonalodon is érthető legyen - bár a cikkbe bennevan - , a széria kedvelői számára nem épp könnyen felejthető, záróvideó...
.LnB: a cheater előbb-utóbb bebukik, a makrózást nem tiltják.
Ezért...
-
És már 1 milliárdnál jár...
-
.LnB
titán
Ez vérciki!
Ilyet nem tudom miért engednek meg maguknak.
Annyit szeretnék a recoil macro dologhoz hozzátenni, hogy azért ne egy CoD-os kezdjen már el cheaterkedésről papolni. Életeben egyetlen játékban sem találkoztam annyi csalóval mint a CoD szériában.
-
Ryder62
őstag
Ez azért komoly!
-
Gyuri27
félisten
Érdekes. De nem meglepő. EA, activision is csak másolja régi nagy játékait.
Mw és a WaW-l véget ért a sorozat szerintem. -
wwenigma
Jómunkásember
Jahm... Azért ezt nézd meg:
CALL OF DUTY: GHOSTS - CURRENT-GEN VS. NEXT-GEN
Viszont kérdezem én, az MW2 záróvideóját szerintetek komolyan azert emelték át mert azt hitték senki nem veszi észre? Nem épp könnyen feledhető, köztes videóról beszélünk...
Ja bocs, elfelejtettem hogy haters gonna hate...
-
moli.hu
őstag
melyik oldalon van a Ghosts, a bal vagy a jobb?
-
ViiiiktorOC
senior tag
Hehe, vegyük meg most! Tetszik!
Ez szégyen!
-
hommeros
őstag
Ha így is van, na oszt? A filmekben is van ugyanolyan jelenet.
Bár tényleg jobb lett volna, ha a nyakába űl, és ickázik a célig.
A játék jó lett, fák, szééék, a grafika jóó.
A fizika kicsit butácska még mindig, de annyi baj legyen, röhögni is lehet legalább. -
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
Set-Comment™ #45 üzenetére
Mindig van mit fikázni, erre azt mondom. Mindkét részről. De hogy állandóan ez megy, ebből van elegem.
Ha valakinek annyira nem tetszik, csináljon jobbat, vagy ne vegye meg, elvégre nem kényszerítik. De van akinek tetszik, az megveszi, és örül, játszik, kikapcsolódik, szórakozik. Ez a lényeg benne.Cris99: A második része ha nem vetted volna észre, nem neked ment.
-
Set-Comment™
senior tag
Csak tudod a kevesebb neha tobb, nezd meg a Halo szeriat. Minden epizodban teljes, egyedi es kello kihivast nyujto kampany es megis volt mod beletolni egy tisztesseges multit tengernyi jatekmoddal, -a 3. resz ota meg - palya es videoszerkesztovel.
Ezek a modern haborus fps-ek a legalja franchise-ok kb az ea sports szintjere sullyedtek (pedig azok meg tobbet is fejlodnek evente) mondvan ugyis megveszik..
-
Scooby Dou
aktív tag
#37;38:egyetertem veletek,en ezzel csak azt akartam irni,hogy egyik se kulonb a masiknal,ezert nem ertem az egyoldalu bf4 es cod imadasokat..tehat semmi ertelme osszehasonlitani a ket jatekot szerintem..mind a kettonek megvannak a "hibai"
-
Ed3r_X_
nagyúr
-
@rglaaf
veterán
válasz
Set-Comment™ #28 üzenetére
Fps=quake+unreal tournament csak ezek az uj titanok mar nem tudjak milyen raketaval vegigkenni a falon valakit
-
imibogyo
veterán
Szerintem meg sehogyan sem kell. Aki nem tud játszani egy adott játékkal, az ne játsszon vele. És ne csalásra építse a sikerességét és itt akár programszintű, akár "hardveres" csalásra is gondolok.
Más:
Amit a különböző bf és cod huszárok levágnak itt is és más külföldi fórumokon is épp, hogy csak anyázásig el nem menve, az egyszerűen szánalmas. Hány évesek ezek az emberek? Én játszom mind a kettővel, mind a kettő franchise-nak megvannak a maga előnyei és hátrányai, mind a kettőt más miatt játszom. Miért kell ez a gyerekes " bebebe, az én játékok jobb, mint a tied....... bebebe nem is igaz, mert a tiéd meg egy bughalmaz......" Szánalmas. """Felnőtt""" emberek vérre mennek egy nagy rakás vacak bithalmaz fölött. -
daneeeeee
aktív tag
válasz
Scooby Dou #24 üzenetére
Ha csak ennyi probléma lenne vele
Az a probléma, hogy ez a sorozat képtelen megújulni mióta az Infinity Wardot kiherélték. -
SkyS1gn
félisten
válasz
Scooby Dou #24 üzenetére
Tényleg játszhatatlan szinten volt első pár napban!
Ez igaz, de tudod mi a vicces? Hogy azokat már részben javították meg fogják is, viszont ebből sehogyse lesz több mint egy mw2, jöhet rá akárhány patch! -
wwenigma
Jómunkásember
Komolyan fel se merül hogy easter egg, vagy ennyire cod hater tetszik lenni? Nem ertem az embereket... bár mondjuk a cikk címe is lehetne ez:
Call of Duty: Ghosts - easter egg az egyik átvezetőben?
#37: grafikailag felülkerekedhet rajta (aka BF3 -> 4)
daneeeeee: teljesen korrekt minden állítás ami elhangzik a videón sajnos.
-
SkyS1gn
félisten
Ak ezek után se hiszi el hogy ez egy MW2.2.1.3.4 az gondolkozzon el!
És a baj az hogy úgyis reordokat dönt majd, nemtudom ennyi zombit honnan szedtek össze!
-
mikej95
aktív tag
Makrózott billentyűzettel vagy egérrel mindenképp lehet csalni, csak okosan kell
-
Scooby Dou
aktív tag
válasz
Mythsardan #30 üzenetére
fejtsd mar ki kerlek,hogy mi a kapcsolat az intelligenciam es a kommentem kozott.koszonom
szerk: #31: +1
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Scooby Dou #24 üzenetére
Azért Ghosts-ba is van bőven error, de az durva hogy ezeket mennyire előtérbe helyezik mikozben ilyen címeket nem olvashattunk itt Gamepodon:
BF4: zárt béta - szerencsére
BF4 béta: nem sikerült még kijavítani a fagyásokat, gépigény az egekben , reméljük nem így adják ki
BF4 béta: az alfa verziót prezentálják
BF4: elveszlő mentések, recsegés - miért nem lép a DICE?
BF4: a holnapi patch után talán már nem fognak fagyni a szerverek
BF4: visszatér a legális csalás, a makro-s no recoil?Bár legalább utolsóról úgy hallottam hgoy nincs - egyelőre.
RoLyHuN: ha már idézgetünk: olvasd már el amit idéztem, mielőtt valamit idézel. Pont azt mondja, hogy ha a mostani enginefejlesztések meglesznek a régin, akkor azt fogják hívni új engine-nek...
Egyébként fugu kollega intelligenciaszintjéről is nyilatkozhatnál...
-
Mythsardan
aktív tag
Vicces, hogy te kezdted a cod vs battlefield vitát és erre még te vagy felháborodva, hogy mi az, hogy nem volt battlefield 4 BETA bugokat taglaló cikk az oldalon... A macro mint legális battlefield csalás, meg egyenesen vicc kategória, de ha kicsit is értenél hozzá, akkor nem mondanál ilyen marhaságokat.
Ha már idézgetünk:
"So we're building a new sub-brand, a new engine, and a lot of new ideas and experiences for our players,"(#24) Scooby Dou
Tényleg intelligencia szinthez kellene kötni a kommentelést, akkor legalább megkímélhetnénk az embereket a tiedhez hasonló kommentek olvasásától -
Viper26
nagyúr
/popcorntime
-
Zedz
addikt
Még egy ilyen béna bandát mint ezek.
-
Scooby Dou
aktív tag
gyerunk huzzad lefele meg a cod-ot,a hulladek bughalmaz bf4 -et meg istenitsed!
amig cod ghosts ba egy hasonlo atvezetot es a 6gb Memoriat hurrogjatok le,addig nezzuk csak mi is a helyzet a bf4-el?
" These problems include game crashes and freezes, lost multiplayer progress,
corrupt single player save files and audio related bugs, among other smaller
problems."hat nem tudom hogy melyik is a nagyobb problema..de gondolom erzekeled..
-
wwenigma
Jómunkásember
-
mcwolf79
veterán
Újabb gumicsont a COD-hater-eknek.
Gyerünk,adjatok bele apait-anyait! -
Honzi
senior tag
-
wwenigma
Jómunkásember
De azt mondtad, 10ből 10szer bejött neked?!?
Vagy inkabb aimbot ha téged lőttek be.
BTW, itt van, ezt a videót nézd már meg, úgy a 7-8adik perctől mutatja.
Na mi ez ha nem legális csalás?
Ha meg ennyire tudsz lőni, gyere akkor abba a hulladékba és toljunk egyet 1v1-be, alázz meg... bár eddig csak magadat sikerül lejáratni, hogy milyen egy tipikus BF játékos.
Oddløg: nézőpont kérdése, ha tényleg arra számítottak hogy senki sem veszi észre akkor ultraciki. Ha szándékos volt akkor pedig poén.
Szerintem szandekos mivel eléggé jelentős átvezetőről van szó...
-
Oddløg
csendes tag
Hát ez ultra ciki, és van még aki ilyenkor is védi.
-
csiki_92
aktív tag
Kezd egyre viccesebb lenni számomra ez a Ghosts
-
wolfman
veterán
Ezt a dolgot nagyon kár volt eljátszani egy olyan korban, amikor amúgy is pöccennek a futószalagon gyártott játékokra a játékosok. Így meg nem hogy ugyan olyat kapunk, hanem UGYAN AZT! Az Activisionnak is már csak múltja van.
-
batai15
félisten
Ujabb fail..mi jön még ?
-
wwenigma
Jómunkásember
Ott 1 golyót kell bepászítani 1x a kicsi buksidba míg a másik jatekban egy 100as tárat tol egy pontba. Tényleg ugyanaz.
Ha neked valóban 10ből 10x bejönne, akkor nem sírva ragequit-teltél volna.
mod: nem, nem zsír új motor, ezt nem mondták.
Volker said of the Ghosts engine, “When we’re talking about a new engine we’re talking about upgrading significant systems within in that engine. We’re not talking about throwing it all away and saying we’re starting from the ground up”.
Volker added that it would be “impossible to develop a new engine from the ground up in a two year cycle,” and added, “What we do is we say, ‘okay what are the things that are significant and that we would say that are encompassing of the engine or its visual quality? Are those being upgraded in a significant way? Alright, then I think that warrants that we’ve got a new engine on our hands”."
Amikor az új engine-ről beszélünk akkor a fejlesztéséről beszélünk a jelenleginek. Nem mondjuk hogy kidobjuk a mostanit és elolrol kezdjük. Lehetetlen egy kétéves ciklusban uj engine-t fejleszteni és a mostanin végrehajtott fejlesztések általi különbségek miatt válik új engine-né. vagy valami ilyesmit jelent.
BTW, legalább csillagozz mar egyet ha feltétlen káromkodni akarsz...
-
fugu
tag
Hivatalosan megtűrt no recoilon sírsz?
És amikor codban ugrásból levegőben lövik a fejeseket sniperrel, mert úgy is halál pontos?
Az nem szánalmas?
Egyszer lőttek így le MW-ben, kipróbáltam, tényleg 10ből 10szer bejön, és akkor gondoltam hogy nekem ennyi elég is volt eből a játékból.#8:
Alapból nem zavarna, megszoktuk hogy a MW-t adják ki ötödször.
A baj azzal van, hogy ez egy zsír új játék, új motorral, nextgen meg minden...
És közben kiderül, hogy a nagy lófaszt, MW 5. -
Malachi
addikt
ha ennyi az egész, amit felhasználtak az MW2-ből, attól senki nem megy falnak.
-
bear_
aktív tag
Az összes COD a 4 óta egy nagy copy-paste.
-
satz18
őstag
Ez még annál is cikibb, mint hogy kiderült, hogy 2 GB-al is elfut a játék. Amúgy a kampánya a COD szériának sztem még mindig sokkal jobb mint a BF-é. A múlti ennek a fordítottja.
-
LSL1337
őstag
ez miért hír?
minden textúrát újrarajzoljanak szerinted?
Saját játékuk 4 évvel ezelőttről
van olyan hang, ami 2003 óta ugyan az cod-ban, vagy más játékban.a reload animáció ugyan az, az is gond?...
-
kenny123
addikt
Röhej.
-
roommate
csendes tag
nem egyedi eset
(megjegyzem, szánalmas) -
flakter
tag
LoL Még nem játszottam a Ghosts-al, de ezt tuti én is észrevenném
MW2 nagy kedvenc volt!
-
BlackSoft
addikt
És ezért a szemétért fizessek?!
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Plazmacucci #2 üzenetére
Akkor most örültök hogy lehet fikázni nem? Persze hogy nem "tisztelgés" az elődnek...
Szerintem meg a Battlefield széria szánalmas, a hivatalosan megtűrt no recoillal együtt...
-
Szánalom az egész franchise.
-
BigBlue69
őstag
Dehogy Tisztelgés.. A túrót! De miért hiszik mindig h úgyse tűnik fel senkinek..
Új hozzászólás Aktív témák
gp Érdekes egyezés látható az egyik CoD: Ghost átvezető és egy korábbi Modern Warfare 2 átvezető között.
- ÁÁÁ NE NÉD MEG! A szórakozás és a multitasking csúcsa Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- RYZEN 7 5700X / 32GB RAM / 1TB SSD / RX 6700 XT 12GB / 750W Gold Full Modular - AMD GAMER PC
- Gamer pc konfig
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest