Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Grafika egyéni ízlés kérdése, nekem egyedül a sárga kijelölő színnel volt gondom, de megszoktam. A kétéltű dolog meg talán a legnagyobb pozitívum a játékot illetően, +1 lehetőséget adott a tervezésre.
Campaign ugyanúgy hangulatos volt, multiban is ellehetett lenni és a három oldal is kellően változatos volt. A komolytalanság meg már a RA2-nél kezdetét vette, az is sokkal "színesebb" és nevetségesebb volt mint a TS.
Bármit megadnék C&C3+KW, vagy egy RA3+Uprising szintű játékért még ha csak egy RA2 remaster is lenne mondjuk Frostbite-tal(#39) daa-raa: nem volt az, de több kétéltű egység volt és nagyobb hangsúlyt kapott a víz/légtér.
[ Szerkesztve ]
-
gantum
tag
a red alert 2 folytatását lehet nem láttad, de azt úgy csinálták, hogy megtartották az alap koncepciót (szerintük) és modern grafikát húztak rá. és tudjuk, hogy mekkora egy foshalmaz lett a red alert 3.
én inkább azt kérném, hogy az ea ne nyúljon a c&c névhez.a videó tetszett, gondoltam tolok is pár kört, de hiába origines egy idő után kilép a játék.
-
kemotox
addikt
válasz #65675776 #34 üzenetére
És az miért baj, ha csak a fejlesztőknek szól? Az adott fejlesztő már azt, és olyan játékot csinál vele, amilyet akar, tök mindegy, hogy a demóban instant volt-e a gyártás, vagy nem... A techdemó még mindig nem a jaték mechanikáját hivatott bemutatni. Plusz, (de ezt is leírtam már....) nyilvánvalóan csak a bemutató kedvéért volt ilyennek beállítva. De látom ez neked nagyon fontos, úgyhogy legen neked igazad.
Inkább írj a csávónak is, hogy szar a techdemója amit hobbiból kovácsolt össze otthon, és adj neki üzleti tippeket, hogy hogy lehet majd eladni.
Na én léptem mert ennek soha nem lesz vége, már tökre ide nem tartozó dolgokkal érvelsz. -
törölt tag
Igen, technikai/technológiai demonstráció. Egy szóval sem említettem, hogy konkrét eladásra szánt termékekről lenne szó. Viszont amennyiben csak a demonstráció a cél, és nem az, hogy az adott technológia meghonosodjon, akkor az egész teljesen öncélú, gyakorlatilag értelem nélküli. A végcél a techdemo esetén is az érdeklődés felkeltése, mert anélkül nem is lesz belőle soha piacra szánt termék. És mind a két fél érdeklődését fel kell kelteni. Hogy mi történik ha csak a fejlesztők ugranak rá, azt már leírtam (kb emiatt halt le teljesen egy rövid idő után a 3D tartalomszolgáltatás, mert csak a fejlesztőket érdekelte igazából). De az sem jó ha csak a későbbi termékeket potenciálisan megvásárló réteget győzik meg. Ha a techdemó nem győz meg senkit, akkor semmi sem lesz belőle. Lesz egy elveszett technológia.
A techdemo a kiindulási alapja egy technológia elterjedésének. A teljes VR jelenleg kb techdemo szintjén létezik csak. Ehhez képest vannak belőle megvásárolható termékek hw és sw szinten is. Főleg az utóbbival kb senki sem elégedett. Ez az RA2 project annyiban tér el a megvásárolható VR "játékoktól", hogy nem is akar késznek tűnni, nem is akarja azt mutatni, hogy ez egy teljes értékű játék. Maga a VR ott tart, hogy felkeltette mind a két fél érdeklődését, csak éppen a megvalósítással nem elégedett senki sem. Ez is lehet a halála egy technológiának. Olyan dolgokat kellene demózni és elérhetővé tenni, amelyeknek valódi értéke van.
-
törölt tag
Az SC1 elsődlegesen amiatt volt kattintgatóbajnokság, mert nem lehetett 12-nél több egységet kijelölni. C&C-kben ilyen korlát RA óta nincs. Ha mindezt csoportok létrehozásával kombinálod, akkor drámaian le lehet csökkenteni a szükséges kattintások számát. A környezetewmben nagyon kevesen voltak akik akárcsak a SC-ot is nagy sebességen játszották volna. Ahogy ez lett az alap a játékokban mind le is tett az újabb RTS-ekről. Így az RTS megmaradt egy szűk réteg játékkategóriájának. Tömegeket nem érnek el vele, mint korábban.
Egy techdemonak pedig mind a két felet meg kell győznie. Ha csak a fejlesztőt győzöd meg, a felhasználókat nem, akkor lesz egy halom eladhatatlan termék.
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz #65675776 #28 üzenetére
"Egy techdemonak az lenne az egyik feladata, hogy meggyőzze a potenciális felhasználókat, hogy ez kell nekik. Így nehéz lesz."
Szerintem a techdemó, ahogy a nevében is benne van technikai demonstráció, vagyis a rendelkezésre álló hardverek/engine felhasználásával mutatja meg a végeredményt. Ezzel nem a potenciális felhasználókat kell meggyőznie, inkább a többi fejlesztőnek lehet iránymutatás, hogy "nézzétek, ilyet is lehet"
Ki tudja, lehet hogy pont emiatt a demonstráció miatt valakik a jövőben direkt VR-ra fejlesztett RTS-el jelennek majd meg.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
kemotox
addikt
válasz #65675776 #28 üzenetére
Még mindig nem játékra szánt dolog, hanem egy techdemo, ami azt mutatja, hogy ilyenmód RTS játékokra is lehet használni a VR-t.
Miért kéne meggyőznie a felhasználókat, hogy ez kell nekik, mikor ez meg sem fog jelenni soha, sőt be sem lesz fejezve soha?Ha meg úgy is lenne ahogy te kitaláltad, akkor se biztos, hogy ilyen lenne a végleges, sőt, bemutatóknál mindig csalnak, hogy minél többet meg tudjanak mutatni a dologból.
Az RTS-ek pedig mindig is a sebességről szóltak. Hiába kell idő az egységek gyártásához, meg az építkezéshez, a mikromanagement mindig is "kattintóbajnokság" volt, még 2000 előtt is SC1-ben pl.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
És kemotox számára is. Nyilvánvaló, de számomra akkor is illúzióromboló. Eleve a 2000-es évek elején elindult játékmeneti túlpörgetés miatt esett vissza durván az RTS-ek népszerűsége. Reflexjátékok, kattintgatóbajnokságok lettek. Már RA2-ben is ha indítottál egy Skirmish-t, akkor az alapértelmezetten maximális játéksebességgel indult. Persze akinek az a fontos, hogy egy játék 5-6 percnél ne legyen több, annak biztosan jó ez. A többség nem erre vágyott soha sem.
Posztmodern érában játszódó, futurisztikus eszközök bevetésével operáló játékban egyébként szerintem hülyeség a FoW. Eleve nem létezik már ma sem abban az értelemben, ahogy az RTS-ekben használják.
Egy techdemonak az lenne az egyik feladata, hogy meggyőzze a potenciális felhasználókat, hogy ez kell nekik. Így nehéz lesz.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Már az instant építéssel és egységgyártással bukó.
-
]Phobos[
senior tag
válasz szupermacs #19 üzenetére
Egyébként ezek mennek újabb Windowsok alatt, már mint a régiek? Mert TS nekem menüig jut csak.
Semmi sem lehetetlen, csak nem túl valószínű!
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz szupermacs #21 üzenetére
Hogy nem Steam. (Engem nem zavar mondjuk, van egy csomó Origin-es játékom.)
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
kemotox
addikt
válasz szupermacs #19 üzenetére
"Beérném azzal is ha lenne steamre First Decade"
-
Tikakukac
titán
Mai napig imádom, tetszetős ez is.
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
törölt tag
válasz dixeinsteins #13 üzenetére
A TW/KW még most is jól néz ki. A RA1-2 meg a C&C1, Tiberiun Sun+Firestormból kéne inkább egy felújítás...
[ Szerkesztve ]
-
]Phobos[
senior tag
Beérném azzal is ha lenne steamre First Decade.
Semmi sem lehetetlen, csak nem túl valószínű!
-
dixeinsteins
csendes tag
CNC 3 TW-ből kéne remastered vagy a Generals 2-t kellene megcsinálni végre, nem pedig hagyni a kukában.
"Csatlakozz a sötét oldalhoz...kevesebb a villanyszámla!"
-
GoTReX
őstag
Sohasem voltam C&C-s, inkább StarCraft,de le a kalappal. Szerintem hatalmas.
XBOX ID: GoTReX #4839
-
Mate
nagyúr
Remélem EA kiadja valamikor valamelyik westwoodos C&C-t felújított grafikával. Elég sokan játszanak még velük a mai napig.
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz szupermacs #1 üzenetére
Ezt biztosan nem. Ez csak egy demonstráció, hogy ilyet is lehet csinálni. A 3D egységek és épületek egy másik modból lettek felhasználva, azt bárki letöltheti. [link]
Live-Die-Respawn
-
ZooLLeR
tag
Diablo 2-ből nem lesz VR változat?
Farhát eladó.
-
gabor7th
addikt
Nem tetszik... az eredeti jobb.
A számítástechnika új negatív trendjei: ujtechkor.blog.hu
-
ribizly
veterán
Döbbenet.
|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
-
szupermacs
veterán
Akkor ezt most lehet majd tolni VR nélkül is?
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- CES 2025: AI a grillsütőben
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Külpolitika
- Hamarosan kapható lesz az Enermax Intel és AMD HEDT platformokhoz szánt AIO-ja
- Windows 10 Mobile (Windows Phone) szakmai topik
- Bemutatkozott az ASUS ROG NUC mini PC idei kiadása
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- Konica Minolta Bizhub C227 fénymásoló
- Yamaha NS-555 hangfalpár + opcionális HiFi - házimozi cuccok
- Lenovo ThinkCentre M93p SFF PC, Quad Core i5-4570 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre M83 SFF PC, Quad Core i5-4590 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre E73 SFF PC, Quad Core i5-4460 CPU, 8 GB DDR3 RAM