Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Deck
titán
Ennek nagyon örülök!
PS5
-
nagyúr
Inkább 3DS-re kéne vagy androidra.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
GodGamer5
addikt
Állati ötletes és hangulatos cucc, pont mint régen az arcade cumók. Mondjuk a végére már untam, de egyszer jó végigtolni.
"Többször látsz Game Over képernyőt, mint Michelle Wild f@szt." "It's not a Loop, it's a Spiral"
-
wolfman
veterán
Több kombó, jobb grafika kellett volna neki (persze nem AAAs szint). De azért jó volt, bár a vége elég semmilyen volt. Meg én örültem volna ha tartalmaz egy kis 'Nincs kettő négy nélkül' kontentet is.
„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
-
GreatL
őstag
4 player is simán lehetett volna. 2x Terence Hill 2x Bud Spencer. És igen, jóval több kombinációs lehetőség kellett volna bele, mert ennyit kb. a POW tartalmazott.
Intel Core Ultra 7 265K Arctic LF3 420 víz | MSI Tomahawk | 48" LG C1 TV | Samsung(.hu) Galaxy S22+ 256 Vodával | Pocketbook Inkpad 3 Pro | Canon R8
-
saelin
veterán
Mert miez a játék?
Kigoogliztam. Classic side scroller bunyós game film fanoknak. Nem is hallottam erről a játékról egészen mostanáig...
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
laceszgamer
addikt
Haveromnak linkeltem, erre első kérdés: 60FPS meglesz? Oké.
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
perge666
veterán
Wáááá ez a játék baromi hangulatos így videók alapján,igazi régi nintendós érzés.
Én se hallottam még róla idáig. -
dreampage
HÁZIGAZDA
Pisztácia DLC lesz-e hozzá? Vagy az elfogyott?
A játéknak soha nincs vége.
-
ONEFREE
aktív tag
Nekem csalódás volt..Gyengécske.. És drága is ennek fényében.
-
TCSZ
senior tag
Valakinek nincsenek meg a játék zenéi mp3-ban? Illetve nem lehet valahol megvenni?
Köszönöm!Tóth Csaba Amit most csinálsz az közelebb, vagy messzebb visz a céljaidtól? Mert ami nem visz közelebb, az messzebb visz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 4 Slim 1TB, automata GOLDHEN!!! gyönyörű szép állapotban, 6 hó garanciával, üzletből!
- PlayStation 5 Digital 30th Anniversary Limited Edition / Bontatlan - 2 év gari
- Xbox One S 500GB 12 hónap szavatosság
- Csere-Beszámítás! Steam Deck LCD Gyári 512GB.
- Sony PlayStation 5 (PS5) Lemezes 825GB Játékkonzol!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest