Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
J.Hetfield #13 üzenetére
A PS4-re készülő darab valószínűleg elég jó lesz.
-
J.Hetfield
aktív tag
Remélem lesz egyszer normális Pókember játék is.
-
szupermacs
veterán
Ultimate Alliance 3: Avengers Assemble kellene!
Azt tolnám.
-
mephi666
nagyúr
megfelelő ellenfelek kellenek nekik... nem minden superhero a jó oldalon áll
én is hiányolom a jó marvel játékokat: a legót (játékokban, filmeken) nem szeretem... az utolsó jobb játék a deadpool volt, amit megvettem
nem is bántam meg... pár végigjátszást megélt nálam és idővel újra elő fogom venni... de ő csak 1 a többszáz marvel karakterből... lehetne csomó másikat is... az avengers egy nagyon nagy lehetőség, remélem nem szabják el
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
DiamondBack
senior tag
Ezzel a névvel még ha kártyajáték lesz akkor is kasszasiker...
-
törölt tag
Nem tudom hogy lehet repkedő Vasemberrel meg hasonlóan OP karakterekkel jó játékot csinálni.
-
elithun
őstag
El tudnék viselni egy Batman franchise méretű Avengers játéksorozatot. Remélem valami jót sikerül kifőzniük!
„Minden egyes tapasztalat közelebb visz a megértéshez.”
-
Bogyi007
veterán
Közben immáron harmadik napja forgatják a Végtelen Háborút és az Avengers 4-et is..
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007
-
[CsuCsu]
őstag
Na, lesz vegre ertelmes Marvel jatek? Remelem nem kokanyoljak el.
Új hozzászólás Aktív témák
gp A bejelentéshez egy nagyon rövid teaser trailert kaptunk, de annyit tudunk, hogy a Crystal Dynamics és az Eidos Montréal is érintett a projektben.
- Gitáros topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windowsos tablet topic
- PlayStation 5
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- További aktív témák...
- Új DELL Inspiron 16 Profi Fémházas Laptop 16" -50% AMD Ryzen 5 7530U 16Gb 512GB FULLHD+ IPS
- Beszámítás! Dell Latitude 5520 15 notebook - i5 1135G7 16GB RAM 256GB+1TB SSD Intel Iris Xe W11
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 32GB RAM 1TB SSD Quadro T1000 W11
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 32GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 1TB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest