- Ace Combat 7: Skies Unknown - Hatodik évforduló, 6 millió eladott példány
- Final Fantasy VII: Rebirth - Újabb videón a PC-s kiadás
- Hosszabb előzetesen a Bleach: Rebirth of Souls
- Mortal Kombat 1 Khaos Reigns - Középpontban Conan, a barbár
- Free Play Days 2025 - 3. hét: FC 25, College Football 25, Madden NFL 25, F1 24
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolt1129
addikt
válasz Sweet Lou 6 #38 üzenetére
Én is Az első részét végigvittem. Csak reménykedni tudok hogy a folytatás is lesz olyan jó .
-
Sweet Lou 6
addikt
Nagyon várom! Az egy az egyik kedvenc játékom! Reméljük olyan jó storyval és hangulattal fog rendelkezni, mint az első rész
sweetlou6.wordpress.com
-
Sirandrish
legenda
hát ebbe a kardba van vagy 8 kiló...szóval nem igazán hadonászásra van kitalálva..viszont ez is nagyon jól néz ki
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Morden24
nagyúr
válasz Sirandrish #33 üzenetére
A 800-asomat eladtam tizenvalamennyiért, kardot meg inkább egy tatabányai zsibvásáron vettem 10K-ról 3,5-re alkudva
(Na mondjuk mint kard, annyit is ér, ellenben tényleg jól néz ki )Sectumsempra - For Enemies
-
Sirandrish
legenda
válasz hackeeeee #34 üzenetére
nekem a MOHA-hoz kelett volna anno...mert annak is hurka volt a 850xt
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
Sirandrish
legenda
Hát én a 850XT-t egy X800XL(?) és egy kardra cseréltem
Aztán akivel cseréltem annak adtam el a 800ast..a kard meg még mindig a falon vannekem ez az első Ződ-em...ezt viszont tényleg IMÁDOM!
-
Morden24
nagyúr
válasz Sirandrish #29 üzenetére
Én így a 2900XT-vel faragtam rá. 80K volt, fél év után memóriahibás lett, addigra meg megszűnt az a tetves Mistral. Végül a magyar forgalmazóval kicseréltettem nagy nehezen, vagy 3 hónap alatt egy Giga 3870-esre, amit el tudtam utána adni 25K-ért. Hát mit mondjak, nem volt életem legjobb üzlete
Ződ kártám utoljára egy ASUS Gef1-es volt
[ Szerkesztve ]
Sectumsempra - For Enemies
-
Sirandrish
legenda
válasz hackeeeee #28 üzenetére
ahha...értem...hát anno a MOHA-hoz nekem is elfért volna
-
Sirandrish
legenda
nah..az X850XT-PE volt a legfaszább
60K-ért vettem és nemtudta azt ami az akkor 20K-s 66GT...Imádtam
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Sirandrish #23 üzenetére
Volt hozzá 1 fájl a játékhoz, ami lehetővé tette, hogy mennyen SM2-vel a játék. Igaz volt sok bug, de működött. Egyetlen baj volt vele, h k*rva sokáig töltött
Véleményem szubjektív...
-
feka007
veterán
Nekem akkor 8800gtx-em volt... Demót nem próbáltam, hanem egyből a fullt, és amikor felraktam ott qrvaanyáztam hogy mi ez az optimalizálatlan fos, hogy 20 fps-sel megy egy olyan karin, aztán újrainstalláltam és 100-120 fps
-
Sirandrish
legenda
nekem a totálBrutál X850XT-PE-m volt...fuu..baszott kemény kártya...csak kár hogy az se tudta azt amit a 66GT már régen tudott
-
hackeeeee
Jómunkásember
Jó hát na Én még X800-al játszottam végig.. Az is érdekes volt, de sikerült
Véleményem szubjektív...
-
-
Sirandrish
legenda
válasz hackeeeee #14 üzenetére
hát de mi arról beszéltünk hogy anno ati gondok voltak vele..értelemszerüen a 2900XT és elődjeiről esett szó(mivel hogy akkor mikor a játék megjelent a 2900XT volt a legfrisebb ATI fronton)...legalábbis ugy gondolom Morden arról beszélt...
[ Szerkesztve ]
-
hackeeeee
Jómunkásember
És ha utána játszott vele? Mikor már lett 3850?
Véleményem szubjektív...
-
Sirandrish
legenda
am énis ugytudom hogy akkoriban még a 2900PRO/XT-k mentek...
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
nemtudom...hát lehet hogy nekem nem volt vagy nem vettem észre..nemtudom
Egyébként nálam most az FC2 a top ha single FPS-ekről beszélünk de ez is előkelő helyen van...Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Misi 007
őstag
Énis végigtoltam annó 3850-el mégse volt sehol se textúra hiba!
Talán nem fél évente kéne új Catalystot felrakni és akkor nem lenne gond... -
Morden24
nagyúr
válasz Sirandrish #7 üzenetére
Szerintem ez ilyen Vistás dx10-es unikvitás volt... nekem akkor 2900XT-m volt. Ettől függetlenül amúgy a legjobb FPS, amivel az elmúlt 2-3 évben játszottam (mondjuk nem valami hosszú a listám ).
-
hackeeeee
Jómunkásember
Nekem ez volt X800-al annak idején, a sm 2.0-ás "fix"-el
Véleményem szubjektív...
-
Sirandrish
legenda
X1950GT-val toltam anno
Szoval az ATI bug nálam is jeletkezhetettEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Morden24
nagyúr
válasz Sirandrish #5 üzenetére
8800 GT-vel gondolom jó volt. Ez konkrétan ATI bug volt
De magamból kiindulva lehet, hogy nem vetted észre...
-
Sirandrish
legenda
-
Morden24
nagyúr
válasz Sirandrish #3 üzenetére
Na meg persze jópofa bugok
Én anno vagy fél órát játszottam vele úgy, hogy azt hittem, a padlónak tényleg feketének kell lennie, aztán kiderült, hogy ATi bug
-
Sirandrish
legenda
nah ezt a gamet énis nagyon várom..az egy is nagyon jó volt...szép graf és szinte nulla gépigény
-
Morden24
nagyúr
Az egyik game, amit nagyon várok. Igazából ő van a második helyen. Az első hely természetesen a Deus Ex 3 előjoga
-
hackeeeee
Jómunkásember
Jöhet. Várom szeretettel
Ha hozza azt a feelinget, amit az 1. rész, akkor csak jó lehet.
Véleményem szubjektív...
Új hozzászólás Aktív témák
- PBZ77-M PRO alaplap plusz Intel i7-3770K proci plusz 2x8Gb DDR3 plusz GTX1060-6G egyben eladó
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FHD - i5-1335U - 8GB - 512GB SSD - Win10 PRO - 3év garancia - MAGYAR
- ÚJ Lenovo IdeaPad 1 15ALC7 - 15.6"FHD - Ryzen 5 5500U - 16GB - 512GB - Win11 - 2+ év garancia
- Intel LGA-775 DDR3 Konfiguráció, LGA-775 DDR2 Félkonfig, és alkatrészek eladók (lehetőleg egyben)
- T14s Gen1 27% 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar