Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
wednesday
őstag
Remélem ez nem igaz, a COH 2-t, már nagyon várom.
-
PR0JECTNR56
addikt
A Metro új része előtt ne merészeljenek becsődölni és abbahagyni a munkát.
-
maszi99
őstag
Sajnálnám nagyon, mert volt pár remek játék amit készítettek, és elég kellemes emlékeket hagyott bennem.
Bízom benne, hogy ez is 1 rossz tréfa csak.http://gamepod.hu/teszt/nadirim/mult.html
-
Ilsyde
őstag
Inkabb azzal torodnenek hogy kiadjak a Nexuizt
-
wednesday
őstag
A PC gamer magazinban (decemberben) volt egy ilyen hír, pletyka, hogy a Relic a következő DoW játék mellett már dolgozik a CoH következő részén is.
Több helyen is leközölték.
Remélem ez így is van.
-
kapeti07
senior tag
Nekem is az az egyik kedvencem, nagyon megelőzte a korát mikor megjelent. Még nem sikerült jobb RTS-t összeraknia senkinek ami ennyire időtálló. A Graf még a mai napig megállja a helyét és a taktikai része is király!! Nagyon jó lenne ha jönne a második rész. Vagy egy új kieg. Esetleg a Japán fronton.
Xbox: kapeti
-
nofi
addikt
Remélem, hogy a rossz hírek ellenére a Darksiders 2 hozza majd a színvonalat
Xbox GT: nozsolt
-
törölt tag
Remélhetőleg a THQ megmarad
Akkor várjuk a COH2 -t[ Szerkesztve ]
-
rybank
senior tag
"...ázsiai cégeknek kínálja magát eladásra..." Prostitúció?
-
addikt
Sajnálnám, remélem csak pletyka, bár nem úgy néz ki... Minden becsődöl, tönkremegy, ez nagyon rossz.
iPhone felvásárlás előfizetéses is!
-
JetiRulez
őstag
Nem volna jó. Annyira pedig nem állhattak rosszul. Hiszem óriási neveket tudhatnak maguk mellett és még sok ígéretes cím várat magára.
"Nem tudom, hányas a kabát nekem, Kakaógengszter rég a nevem, mint az a napközis, ki jól lakott..."
-
Recon666
Közösségépítő
Nem csodálom, semmi nagy címet nem adtak ki mostanság.
-
FehérHolló
veterán
Mi van, THQ-nak is kell a hírverés?
Pár nap, esetleg hét múlva meg szokás szerint jön a hír, hogy hivatalosan cáfolják ezt, és XY játék még ebben a félévben kinn lesz?Tényleg kezd uncsi lenni ez is.
[ Szerkesztve ]
Skynet is real. It's called Google.
-
Youri
veterán
Milyen pletyka már ez? Még normálisan meghazudott pénzügyi kimutatásokkal sem tudták alátámasztani ezt a dolgot.... már a pletykák sem a régiek
[ Szerkesztve ]
RTX ON
-
mcmike
őstag
Csatlakozom én is a CoH rajongók táborához. Tényleg a mai napig az egyik legjobb II. VH-s RTS. Meg is vettem az Anthology-t külföldről (összes kieg benne van), mivel itthon nem találtam. Azt hiszem megint elkezdem újra kijátszani...
Remélem a CoH2 nem csak pletyka...
LIDL Richard featuring Billy Auchan...
-
gybazsi
senior tag
válasz PR0JECTNR56 #2 üzenetére
Pont ezt akartam íni, csak a Sout Park RPG-vel kapcsolatban.
"az LFA a LegFaszább Autó rövidítése" - Bazsó Gábor (Totalcar)
-
Ghostface
senior tag
Eszerint nem megy csődbe a THQ.
PSN: Nifty_Ghostface
-
hommeros
őstag
válasz Ghostface #24 üzenetére
És még csak a 2014-es terveket sem törölték. De ezen már itt meg sem lepődök.
[ Szerkesztve ]
Le style est l' homme même. | Azt mondani, hogy nem érdekel a magánélethez való jog, mert neked nincs titkolnivalód, ugyanolyan, mintha azt mondanád, hogy nem érdekes a szólásszabadság, mert nincs mondanivalód.
-
- = Zk = -
félisten
a Borderlands 2 nem az ő kezükben van/volt?
(#24) Ghostface
hurrray![ Szerkesztve ]
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Youri
veterán
-
fasirTTT
őstag
remélem mielött bezárnak kiadnak még legalább 1 company of heroest
-
- = Zk = -
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés