Hirdetés

2019. június 16., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) batman91


batman91
(senior tag)

Na, még egy jó fejlesztő csapat megy a levesbe. :( :O

"A man chooses. A slave obeys." - Andrew Ryan

(#2) Thusor


Thusor
(őstag)

Azért amibe belekezdtek azt befejezhették volna. Walking dead nagy csalódás hogy nem kap rendes lezárást a 2. epizóddal. Még jó hogy vártam és nem vettem meg előre a beígért epizódokat.

Dell U2312HM monitor / Logitech M570 egér / HP Workstation z600 / Genius SP-HF2000X 2.0 hangfalpár / DELL PowerEdge T20 / Xbox One / Xiaomi Redmi 2 PRO

(#3) Narxis válasza Thusor (#2) üzenetére


Narxis
(PH! nagyúr)

Ezért mentek tönkre, mindenki várt a fizetéssel...

(#4) cyberkind


cyberkind
(PH! nagyúr)

Kár, hogy azoknak drága a játékfejlesztés, akik nemcsak lehúzták a népet orrba-szájba.

"Fly the Friendly Skies" "Take Me Home, Country Roads" Batman FOREVER!

(#5) wolfman


wolfman
(PH! kedvence)

Bár a játékaikat nem szerettem, de mint fejlesztőcsapat és dolgozó emberek sajnálom a bandát. Remélem jó helyre kerülnek.

„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei

(#6) Thusor


Thusor
(őstag)

Gyorsan add fel a lottó szelvényed, mert tutira meg lesz az ötös, ha ennyire mindent tudsz.

Dell U2312HM monitor / Logitech M570 egér / HP Workstation z600 / Genius SP-HF2000X 2.0 hangfalpár / DELL PowerEdge T20 / Xbox One / Xiaomi Redmi 2 PRO

(#7) wesder válasza Thusor (#6) üzenetére


wesder
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Miért? Mégsem szűnik meg a TTG? :U

"Open windows, closing doors God can't help us anymore" /5FDP - Fire In The Hole/

(#8) Thusor


Thusor
(őstag)

De megszűnnek ahogy írták is. De nem hinném hogy azért mert mindenki várt ahogy én is az új walking dead játék vásárlásával. Ezért írtam amit.

Dell U2312HM monitor / Logitech M570 egér / HP Workstation z600 / Genius SP-HF2000X 2.0 hangfalpár / DELL PowerEdge T20 / Xbox One / Xiaomi Redmi 2 PRO

(#9) Gery9112 válasza Thusor (#8) üzenetére


Gery9112
(őstag)

Hát pedig sanszos, hogy így van mert ezt az üzleti modellt a Telltale követte elsősorban. Lehet te nem vártál de nem csak te vásárolsz játékot. Sokan inkább kivárnak, mert lehet, hogy 1 epizód üt de mivel egy évad 5-6 epizódból áll az összkép árnyaltabb lehet.

Hiába az egyik kedvenc játékom a Wolf Among Us de 1-2 epizód alapján nem mertem megítélni a teljes évad minőségét, ezért inkább kivártam, hiába is gondolom utólag, hogy első nap már meg kellett volna vennem.

Valamint az is lehet, hogy a Walking Dead sikerén felbuzdulva egyszerre több játék fejlesztésén is munkálkodtak és így születtek a felemás minőségű címek, amik nem kaptak sose normális lezárást.

[ Szerkesztve ]

PSN: KGery91 | https://psnprofiles.com/KGery91 | Origin: G3ry_HUN | BNet: Gery#2832

(#10) #80123904 válasza Thusor (#8) üzenetére


#80123904
(törölt tag)

Unfortunately, we ran out of time trying to get there. We released some of our best content this year and received a tremedous amount of positive feedback, but ultimately, that did not tranlaste to sales.

A walking dead a legnagyobb sorozatuk. Ha azt sem rendelték elő az emberek, akkor nincs mire várni.

----------------

Nekem csak a WD első évada tetszett, a Borderlands és az egyik kedvenc játékommá avanzsáló The Wolf Among Us. Nagyon sajnálom, hogy nem lesz 2. része Bigby kalandjainak.

(#11) noPublicFG


noPublicFG
(senior tag)

Tudom, hogy kik ők, de egy játékukat sem tudtam élvezni.

plus ça change, plus c'est la même chose

(#12) hombre[EU]


hombre[EU]
(őstag)

A szerencsétlen State of decay-es banda helyett a Telltale-t vásárolhatta volna fel a Micro
Én bírtam a játékaikat bár szerintem elfáradt a stílus ennyi cím után. Elképzelhetō,hogy egy nagyobb büdzsébōl akár a QuanticDreams minōséget is hozták volna. Bár ez csak spekuláció

you must be the change you wish to see in the world

(#13) figure85 válasza #80123904 (#10) üzenetére


figure85
(PH! addikt)

A Walking Dead Season 1 volt az utolsó játékuk ami nyereséges volt, azóta minden projektük veszteséges volt. Ezt eddig tudták tartani. Azért be kell látni, hogy az interaktív filmeknek csúfolt játékoknak messze nincs akkora piaca. És igaz, hogy ott egy Detroit is, a maga 1.5-2 milliós eladásával, de azért látszik, hogy ez is olyan nagyon magas szám a többi Sony exhez képest. Sajnos ez a fajta játékstílus eléggé rétegigény.

(#14) ribizly


ribizly
(PH! kedvence)

Kár értük. Mondom ezt úgy, hogy egyik játékukkal sem toltam még.

|•| A WORD elszáll, az írás megmarad... |•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|

(#15) oriic


oriic
(HÁZIGAZDA)

[link]

Live-Die-Respawn-Deathloop

(#16) Narxis válasza Thusor (#8) üzenetére


Narxis
(PH! nagyúr)

Akkor ezt szerintem nekem akartad írni. Lottószámokat azért nem tudom de elég nyilvánvaló, hogy ha lehúzzák a rolót akkor nem volt elég a bevétel, hogy fedezze a kiadásokat.

(#17) b. válasza Gery9112 (#9) üzenetére


b.
(PH! nagyúr)

Hát ez valahol egyébként érthető az emberektől. TWD is egyre butább QTE lett, az epizódos részek meg lehúzás szagúak. Adtak volna ki epizódok nélkül egy normális játékot és nem lett volna gond a walking dead első évad sikere után. Saját maguk által ásott verembe estek, mert látható volt , hogy egyre jobban romlik a minőség tőlük és mégis erre alapozták majd a jövőbeni sikerüket.
Egyébként nagyon sajnálom őket mert szerettem a játékaikat.

"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) PSN: Wijberto: Xbox Live : Tiboa

(#18) mad1


mad1
(PH! kedvence)

Valamilyen lehetoseg csak volna,hogyha pl elorendeloi dijjat szednenek ossze,es abbol befejeznek az alkotasaikat...ha a penz volt a gond.

[ Szerkesztve ]

https://hardverapro.hu/tag/mad1.html

(#19) SwaZy1337


SwaZy1337
(kvázi-tag)

Én nagyon sajnálom őket. :( Imádtam a játékaikat és rettentően vártam a Wolf Amoung Us 2. Évadát. :/

"Ha nem is érdekel az üzlet, a tájékoztatást megköszönni nem bűn..."

(#20) Gery9112 válasza b. (#17) üzenetére


Gery9112
(őstag)

Pontosan, igazad van.

Amúgy a Telltale talán az egyetlen, ahol a sztori minősége fordított arányban volt a megvalósítással. Jó ötletek/sztorik voltak de a motor amivel dolgoztak nevetséges volt. A gond akkor kezdődött amikor már a sztorik is felemások voltak meg a grafikus motor már arcpirítóan régi volt, valamint a Telltale formula nagyon megfáradt.

Lehet hasonlítani a Quantic Dream játékokkal de a Detroitban jobban "belenyúlhattál" történet és rengeteg tényező hat a végkifejletre. A Telltale játékoknál meg kb. mindig A és B volt és az " XY will remember that" feliratra is legyintettek az emberek a végére.

[ Szerkesztve ]

PSN: KGery91 | https://psnprofiles.com/KGery91 | Origin: G3ry_HUN | BNet: Gery#2832

(#21) leviske


leviske
(PH! nagyúr)

Ezzel adtak egy jó nagy pofont az epizodikus játékok piacának. Nem lepne meg, ha emiatt a LiS2 is jelentősen gyengébben nyitna annak ellenére, hogy egy masszív kiadó áll mögötte.

Arra viszont nagyon kíváncsi vagyok, hogy a licencekkel mi lesz. Meglepne, ha olyan címek, mint a The Wolf Among Us és a The Walking Dead stories nem találna gazdára.

(#22) cyberkind válasza leviske (#21) üzenetére


cyberkind
(PH! nagyúr)

Ha már úgyis mindent megvesznek akkor a THQ Nordic-nak ez is mehetne.

"Fly the Friendly Skies" "Take Me Home, Country Roads" Batman FOREVER!

(#23) XuChi


XuChi
(PH! addikt)

Van isten!!!! Utáltam az összes vackukat amit kiadtak!!! Nem kár értük.

(#24) gyimger


gyimger
(senior tag)

Nagyon szomorú hír, sok potenciális történet várt még elmesélésre.

"...így hát keresd a békét, de készülj a háborúra! Mivel a háború... a háború soha nem változik. A háború, mint a tél. És a tél közeleg."

(#25) Hopkins95 válasza hombre[EU] (#12) üzenetére


Hopkins95
(őstag)

Én is pont erre gondoltam, hogy nem tudtak volna tárgyalni a Microsofttal pl., hogy vásárolják fel a céget illetve a címeket Xboxra?

Én nem játszottam egyik játékukkal sem, de én is sajnálom őket.

(#15) oriic Ezt mondjuk nagyon jó látni, hogy a többi cég a szakmában szolidaritást mutat és várják a munkatársakat. :)

[ Szerkesztve ]

T610 > K600i > Sony Ericsson Xperia mini pro > Nexus 5x \\ AMD Ryzen 1600 - MSI Vega 56 \\Playstation 4 Slim \\ Origin/Uplay/Steam: Hopkins955

(#26) laceszgamer válasza XuChi (#23) üzenetére


laceszgamer
(PH! addikt)

Kötelezett valaki, hogy játsszál velük? Én sem szeretek kismillió játékot mégsem mondom azt, hogy utálom őket emiatt, és menjen tönkre a fejlesztőjük.

Amúgy meg a Walking Deadet azért tényleg illene befejezni, vagy ha más nem legalább valahogy videoban vagy valahogy a történet lezárását kiadni. Én sem vettem meg, de csak mert azt terveztem, hogy mikor kijön mind akkor egyben, hogy végig lássam egyszerre az egész történetet.

Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!

(#27) b. válasza leviske (#21) üzenetére


b.
(PH! nagyúr)

Hát utóbbi időben TWD nézettsége erősen leszálló ágban van, igazából lassan átlag alattinak nevezhető, tehát ez a cím se nevezhető már túl erős franchise-nak,( persze erről is erősen a balfék rendező/ forgatókönyvíró csapat tehet).nem sok új játékost fog bevonzani már maga a filmsorozat és a képregény is elvesztette már az alapvető auráját.
A régi játékosokat meg már sikerül cserbenhagyniuk az első vonalrész utáni részekkel.

"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) PSN: Wijberto: Xbox Live : Tiboa

(#28) sagem


sagem
(PH! addikt)

Azért az is hozzátartozik a dologhoz hogy a kezdeti tündöklés után elkezdték futószalagon gyártani a középszert, nagy pénzekért megvették a népszerű licenceket, de a kiadott produktumok sem tartalmilag sem technikailag nem voltak kiemelkedőek. A motor régen sem volt nagy durranás, nem is nagyon fejlesztették, de ezt korábban elfeledtette a briliáns tartalom a rajongókkal, na, az utóbbi időben elmúlt a varázs, a 250 fős csapat egyszerre 2-3-4 történeten dolgozott, meg is látszott rajtuk. Ráadásul időközben kijött pl. egy Life is Strange is, amely megmutatta, hogy nem kell ide tévés/mozis licenc ahhoz, hogy ütős kalandjátékot tegyen le valaki az asztalra:)

A rajongók megcsömörlöttek az egy kaptafára készült játékaiktól, ha tudták volna tartani a minőséget, azaz inkább kevesebb, de jobb történetet szállítottak volna nem hiszem, hogy csődbe mennek. Persze semmire nincs garancia, de valószínűleg a színvonal eséssel egyenesen arányosan esett a bevétel is, a kiadásaik ugyanakkor csak nőttek a licencek és nagyra duzzadt állományuk miatt.

[ Szerkesztve ]

„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”

(#29) TESCO-Zsömle


TESCO-Zsömle
(Jómunkásember)

Ezért zártak be:

ELADÓ - EK-Supremacy EVO AMD - Full Nickel (ÚJ) / EK-FC Radeon Vega - Nickel (ÚJ)

(#30) laceszgamer válasza TESCO-Zsömle (#29) üzenetére


laceszgamer
(PH! addikt)

A WD második évada azért eléggé meglepő, hogy mennyivel kisebb volt az érdeklődés.

Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!

(#31) TBT válasza TESCO-Zsömle (#29) üzenetére


TBT
(őstag)

Ez csak a PC/Steam vonal, jöttek ezek konzolra is. Egy ottani eladást is megnéznék.

Én nagyon kedveltem őket. Másképp tekintettem a játékaikra, mert mások is voltak, mint az ipar többi alkotása, de mindegyik más-más élményt adott. Rendkívül sajnálom, hogy a The Walkind Dead sorozat 4. évada (Clementine története) sem kerül befejezésre. :(
Nem egy évadukat már az első résznél megvettem (The Walking Dead S02/S03, Batman S01/S02, Sam & Max játékok, Borderlands, The Wolf Among Us).

Clementine a Telltale egyik legjobban megírt karaktere, annyira igazságtalan, hogy pont az ő történetét nem fogják befejezni... :(

[ Szerkesztve ]

"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."

(#32) hombre[EU] válasza TESCO-Zsömle (#29) üzenetére


hombre[EU]
(őstag)

Ez a statisztika pont semmire se jó mivel csak pc,ahol a legkisebb a vásárlói bázis. Egyébként a WD-bōl úgy emlékszem 50 milliót adtak el

[ Szerkesztve ]

you must be the change you wish to see in the world

(#33) Jinxb1rd válasza TESCO-Zsömle (#29) üzenetére


Jinxb1rd
(őstag)

Ez pont remekül megmutatja, hogy mely játékuk volt jó. A Walking Dead tényleg óriási játék volt, míg a folytatás már egyszerűen szörnyűre sikeredett azzal, hogy abszolút lineáris játékmenete volt. Nem kell rossz játékokat csinálni, és akkor nem fognak tönkremenni, ilyen egyszerű...

The Wolf Among Us is már ilyen 'épphogy érdekes' játékra sikerült.

Ha designert vagy webfejlesztőt keresel, írj rám!

(#34) laceszgamer válasza Jinxb1rd (#33) üzenetére


laceszgamer
(PH! addikt)

De itt a történet a lényeges szerintem, oké, nincs valódi döntési lehetőség, de ettől független az ember mégis arra kíváncsi mi lesz a vége. Volt pár játékuk amit én sem vettem meg de ott is csak mert az adott világ nem érdekelt, viszont történetileg amikkel játszottam nem volt semmi gondom, még ha valójában nem is voltak akkora döntések.

Jelenleg is azt sajnálom kegyetlen, hogy az utolsó WD-et nem fejezik be, pedig kegyetlen kíváncsi voltam, hogy főleg a trailerek után mi lesz Clem-el a végén...

Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!

(#35) TESCO-Zsömle válasza TBT (#31) üzenetére


TESCO-Zsömle
(Jómunkásember)

A stúdiónak annyi, eladóak lesznek a jogok, még megcsinálhatja valaki...

ELADÓ - EK-Supremacy EVO AMD - Full Nickel (ÚJ) / EK-FC Radeon Vega - Nickel (ÚJ)

(#36) Benito94


Benito94
(tag)

Őszintén szólva nekem TWD-ből mind az 1-2-3évad tetszett persze az első volt a best. tény, hogy újíthattak volna de valahogy én úgy is álltam hozzá ehez a sorozathoz, hogy nem várok sokat az első és az utolsó évad között. Azért befejezhetnék mert ez egy oylan történet befejezése lehet amire több ember is emlékezni fog évek múlva is nyomot hagyhat.

(#37) GodGamer5


GodGamer5
(őstag)

Egy kaptafa volt minden játékuk.A Sam&Maxek meg a kezdeti Walking Deadek jók voltak, de kb ennyi.

"Az emberek azt hiszik, hogy az optimalizacio egy olyan dolog, hogy a kocka felkel, haromszor raver a monitorra fallosszal, es bumm, egy mosogepen is 120fps-el fut realtime a reszecskeszimulacio szepen animalva, ezek a barmok meg inkabb szuperszámitogepekkel szopnak..."

(#38) Fitzgerald


Fitzgerald
(PH! kedvence)

Én rajtuk keresztül ismertem meg a The Walking Dead-et (a sorozatot) több mint 5 éve (400 Days epizóddal nyomta a RadBrad srác, nekem meg felugrott a feedemben, megnéztem, utána kezdtem el nézni a sorozatot). Ettől függetlenül a játékaikért nem rajongtam. Nem voltam soha nagy kalandjáték/interaktív film fan.

(#39) Hunpriest válasza GodGamer5 (#37) üzenetére


Hunpriest
(fanatikus tag)

Ennyi erővel a TT Games is mehetne a süllyesztőbe.

(#40) wesder válasza Hunpriest (#39) üzenetére


wesder
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ezt most nem értem. Arról szólt a cikk hogy bezàrjàk őket.

"Open windows, closing doors God can't help us anymore" /5FDP - Fire In The Hole/

(#41) oriic válasza wesder (#40) üzenetére


oriic
(HÁZIGAZDA)

Az egykaptafa dologra írta kollega a TT Games-t. Ők csinálják a LEGO sorozatokat. [link]

Live-Die-Respawn-Deathloop

(#42) wesder válasza oriic (#41) üzenetére


wesder
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Na bakker, ezt benéztem.:R

"Open windows, closing doors God can't help us anymore" /5FDP - Fire In The Hole/

(#43) Béééla


Béééla
(őstag)

Ezek az "interaktív film" játékok még a Newgrounds-on voltak menők, flash játékok formájában, ingyen, az előző évezredben. Micsoda meglepetés hogy nem ment a szekér!

Bélabá

(#44) Hunpriest válasza wesder (#40) üzenetére


Hunpriest
(fanatikus tag)

(#45) #80123904 válasza Hunpriest (#39) üzenetére


#80123904
(törölt tag)

Azért nekik sokkal nagyobb a felhasználó bázisuk.
Jön fórumra a kérdés viszonylag gyakran:
"Milyen (couch)coop játékok vannak?"
"Mit ajánlotok gyerekeknek játszani?"
"Mit ajánlotok coopban gyerekkel játszani?"

Kb az összes ilyenre ott van válaszként, hogy "az összes lego játék".

(#46) laceszgamer válasza Béééla (#43) üzenetére


laceszgamer
(PH! addikt)

Csak annyi, hogy ezeket az interaktív film játékokat régen kalandjátéknak és point and click játékoknak hívták, elég sikeresek is voltak, és szerintem ma is van rá igény. Más kérdés, hogy sajna egyre kevesebben vagyunk akik anno a stilus hőskorában voltak fiatalok, a mai fiatal korosztály meg nem valószínű, hogy megpróbál ilyesmit ha van akciódúsabb játék is a választékban.

Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!

(#47) sagem válasza laceszgamer (#46) üzenetére


sagem
(PH! addikt)

De azok a régi kalandjátékok logikai feladványokkal, fejtörőkkel stb. voltak tele, szóval igaz, hogy lineáris volt a játékmenet, de cserébe "csinálni kellett" bennük valamit az előrejutáshoz. Ilyesmik nincsenek a TT játékokban, náluk a változatosságot az jelentette, hogy döntési helyzetekbe kerülünk, és elvileg a döntésünk befolyással van a történet alakulására. Sajnos csak elvileg, és ezen csúsztak el valójában, mert egyre inkább semmit nem számított hogyan döntünk, a lineáris sztori mindenképpen úgy haladt tovább ahogyan azt ők akarják. Innentől kezdve nem véletlenül csúfolták a játékokat interaktív moziknak, elakadni/meghalni nem lehetett bennük, a döntéseink meg csak dísznek voltak jelen, egyféle végkifejlet volt mindig. Szemben mondjuk a Life is Strange-el, ott sem volt seregnyi befejezés, de legalább volt valóban súlya egy-egy döntésnek, és maga a játékmenet is szórakoztatóbb volt, vittek az egészbe egy csavart az időmanipulálással, sikeresebb is lett mint a TT játékok.

Szóval szerintem még mindig van ezeknek a játékoknak piaca, csak a TT féle formula felett már eljárt az idő, több kell a sikerhez. (de továbbra is azt mondom, hogy ha nem egyszerre 3 középszer sorozatot vittek volna, hanem egyet de azt bitang minőségben, akkor nem süllyed el a hajó)

[ Szerkesztve ]

„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”

(#48) b. válasza sagem (#47) üzenetére


b.
(PH! nagyúr)

+1 mindenre.

"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) PSN: Wijberto: Xbox Live : Tiboa

(#49) cain69 válasza oriic (#15) üzenetére


cain69
(PH! nagyúr)

hamar megindult a hullarablás.

Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.

(#50) Kristof93


Kristof93
(fanatikus tag)

Szerintem a az elavult technológiájukhoz való makacs ragaszkodásuknak köszönhetik. Hihetetlenül, páratlanul rossz volt. Az ocsmány grafika és katasztrofális teljesítmény mellett a játékmenetet, megvalósítható jeleneteket is korlátozta és drága volt vele dolgozni.

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.