Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Plazmacucci #43 üzenetére
Az, hogy neked szelektív a memóriád, az még nem jelenti azt, hogy kevesebb hulladék játék volt. Én határozottan emlékszem, hogy ugyanúgy megjelent egy halom játék amik között voltak jobbak-rosszabbak és ugyanannyi shareware kacat volt, mint most indie hulladék. Befuccsolt AAA cím is volt pár. (Gondolom a Daikatanát vagy a Battlecruiser 3000AD-t nem kell bemutatnom)
mephi666: Neked az jött be jobban, nekem meg az új.
Az a baj, hogy nem lehet így összehasonlítani, hogy régebben több ötlet és/vagy content volt a játékban. Ha ma arányaiban ugyanannyi contentet szeretnél beletenni egy játékba, akkor a komplexitás miatt (modellek, textúrák, hangok, tesztelés, scriptek) többe fog kerülni, mint régebben. Hasonlítsd össze a BF4 és a BF1942 pályáit. Ha új ötleteket keresel akkor viszont inkább az indie szcéna felé nézegess. Az AAA piac pontosan olyan mint Holywood, mert egy ipar, ahol az a cél, hogy rentábilis játékokat termeljenek.
-
mephi666
nagyúr
válasz
#79563158 #42 üzenetére
mint minden lista, ez is szubjektív: ami mérvadó azok az eladási mutatók és a profit... ha a resident evil sorozat annyira szar lenne, nem készült volna 6 sorszámozott játék meg egy tucat alcím... mellette meg 4-5 mozifilm (amik közül szvsz az első 2 volt igazán "jó", mert ezek adtak vissza legalább valamit az első 3 játékból)
amit említesz, azok közül deus ex hr-hez volt szerencsém és ez tökéletes példája annak, hová tart a mai játékipar: az első résszel rengeteget játszottam anno és az igazi szabadságot adott... az új rész ahhoz képest egy csőjáték, ahol annyi választási lehetőséged van, hogy 2-3 játékstílusból melyikkel mégy végig (lopakodsz, rambózol, hackerkedve ügyeskedsz, stb) ...a fejlesztési rendszer is nagyon lebutított... nem rossz játék az újabbak közt, de a régihez képest sajnos kevés
az a baj az új játékok nagyjával, mint hollywooddal is (ahogy már más is írta): nem mer senki újítani... sorban követik a játékok/filmek ugyanazt a sémát, végigviszi/végignézi az ember és 1 hónap múlva már el is felejti az egészet
futószalagon jönnek a sorozatok, tartalomban meg semmit nem nyújtanak...
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
-
törölt tag
válasz
Plazmacucci #34 üzenetére
Lista
Ha már nem csinálnának jó játékokat, akkor nyilván nem került volna fel rá játék az elmúlt x évből. Amúgy én meg bónuszba hozzápaszíroznám a Deus Ex: HR-t és a Far Cry 3-at, valamint ezen kívül van még egy tonna marha jó játék, de ha úgy állsz a játékokhoz mint egy nyugger, hogy a régi mindig jobb, akkor az a te veszteséged lesz. -
Scholes9
nagyúr
Ha jönne PC-re, az elsők között venném meg...
PS5 Pro + PS VR2 <-> 65” S90C <-> MacBook Pro 14” M4 Space Black
-
-
törölt tag
válasz
Plazmacucci #28 üzenetére
Hagyjuk már ezeket a bezzeg a régi szép idök szöveget. Ugyanannyi hulladék van most is, mint régen és a régi játékok sem jobban számottevöen mint az újak, csak szimplán akkor nöttél fel és a fiatalságod sírod vissza.
-
+ (#3) mephi666
Egyébként az eredeti grafikával is szívesen tolnám, ha feltolnák steam-re.
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki." ELADÓ: Streacom F7C Alpha V3, Silverstone GD05 + GD06, vadiúj 45-ös Bugatti és VANS surranók
-
Értem
Nem véletlenül nagy a rajongótábora. Régi szemétnek nevezni, akkor sem helyénvaló. Csak az nem látja, hogy ma mi van a játékiparban aki nem akarja. Ugyan az, mint a filmipar, sorozatos fostengerek, mindennemű ötlet nélkül, hatalmas reklámkampány, de lenyomják a paraszt torkán. Régen azért ez nem volt így. Nem volt ciki, vagy bukó egy érdekes ötlet, egy újító játék. Ma már bele sem akarnak fogni ilyesmibe, mert benne van a pakkban, hogy az elbutult népnek nehéz és nem fogják venni. Ezért ment át a RE sorozat is agyatlan lövöldébe. A "régen minden jobb volt" szállóige itt most valóban helytálló...
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
FLATRONW
őstag
Nem, kb. 1 órát játszottam vele. Próbáltam megérteni, hogy egyesek mit szeretnek rajta, de nem sikerült.
Nekem jobban bejött az 5-ös rész, ott is voltak néha gondok, de nem ennyire zavaróak. Nálam a jó irányíthatóságnál kezdődik egy jó játék, mert játszani szeretek nem pedig szenvedni. -
FLATRONW
őstag
válasz
Plazmacucci #22 üzenetére
Hidd el, nem vagyok már gyerek. Amúgy sem kel felnőttnek lenni, hogy értékelni lehessen egy ilyen játékot.
Leírtam, hogy miért nem tartom jó játéknak. Elhiszem, hogy nagy rajongó tábora van, de én nem tartozom közéjük. Próbáld meg ezen túltenni magadat és nem sértegetni azokat akik máshogy vélekednek róla. -
Skillet
addikt
Amúgy gamecube...én anno a resident miatt vettem meg azt a masinát. Volt rá resident 2-3, code veronica, és persze a 3 újdonság. 4, remake és zero. Az egy igazi resident konzol volt
mephi666. Ahogy mondod! Ugyanígy érzem. Nekem a 4 már ezért nem tudott ugyanaz lenni.
[ Szerkesztve ]
Mess With The Best! Die Like The Rest! 8G GALANT VR4^ever
-
mephi666
nagyúr
szerintem meg pont hogy ilyen kameraállással lehet jó túlélőhorrort csinálni
így bizonyos szempontból olyan a játék mint egy film: azt látod, amit látni enged a rendező/készítők és ezzel is növekedhet a kiszolgáltatottságérzet... (mellesleg nem tudhatod, hogy hol mi vár rád, nem tudsz lehetetlen szögből leskelődni) ha váll fölött lebegő kamera lenne meg fedezékrendszer, akkor ez is csak egy tucatlövölde lenne... nekem mindig is bejöttek ezek a fix kameraállásos, rajzolt (helyenként animált) hátteres játékok és sajnálom, hogy a resident evil-nél szakítottak ezzel a hagyománnyal... az irányítás tényleg szokatlan és egy ideig kellemetlen lehet, de gyorsan rá lehet állni
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
-
Skillet
addikt
Ki emlékszik? Szerintem sokunk. Persze, ott jöttek a dögök, de ez a verzió a gamecube-os remake fészliftes változata lesz. És remake-ben sem jöttek ott kutyák...csak ha a másik oldalról jöttél be a folyosóra
Várom ezt a felujított verziót. És tényleg jó volna az összes régit újratolni, új köntösben. Max majd veszek magamnak egy új köntöstbár régi sincsen
-
swado
tag
Végre egy jó hír. Én a negyedik résznél szálltam be, úgyhogy kíváncsian várom.
Folding@Hungary (Team Number: 43299) http://folding.stanford.edu
-
bigbuda
aktív tag
Az kérlek szépen csak egy felszedhető tárgy, ami villog
Amugy nem tudom ki emlékszik még a PSX-es verzióra (én még anno azzal játszottam), de a mostani felújított részből hiányoztak az ablakon beugró kutyák...
szerk.: Elképzelhető, hogy nem először járt a gyerek azon a folyosó, azért nem jönnek már...
4:50-től LINK
[ Szerkesztve ]
-
Gebriel
veterán
-
Skillet
addikt
Ugyanígy vagyok vele. A 4 nekem emiatt (kamera kezelés) volt már picit gyengébb. 5 és 6 meg teljesen nem gyere be.
A régiek sokkal jobbak voltak. 1,2,3,code veronica,remake és zero. Imádtam mindet. Remélem a zero-t is megcsinálják felújítva. Nagyon örülnék.
A code veronica volt az, ahol már variáltak a kamera rendszeren, de még mindig isten volt. Félig fix, félig mozgó kamera. Egyébként code veronica-ból is csinálhatnának egy durva remake-et. Az ilyenekkel jobban le tudnának venni a lábamról, mint a mostani fostos, egykaptafás fps baromságokkal.[ Szerkesztve ]
-
Liquid Snake
aktív tag
Jól néz ki!!
A Hideo Kojima Game
-
Twinsen2
tag
szerintem jó volt az 4 és 5 is. más jellegű de bejött. viszont a 6. nagyon fos volt.
-
törölt tag
Nagyon tetszett ez a játék, de a survival horrorhoz nagyon béna vagyok.
-
Zolik
senior tag
remélem pc-re is lesz.
ez a kamera nézet sokkal jobb mint a mostani részekben.
várós'' Árpád biztos jó munkásember..., vót valamikó ''
-
aginor
veterán
Szép az a spontán világító szobor..
Azért vagyunk a világon,hogy valahol vegyünk egy ATI Radeon-t :))) by: LADA VFTS http://www.flickr.com/photos/40852488@N03/
-
mephi666
nagyúr
nekem tetszett, pc-n a régi trilógiát párszor végigvittem különböző karakterekkel/befejezésekkel: a 3. részt rendesen megdobta nemesis
a 4. résztől viszont teljesen más irányba indult a széria
ui: itt az első részben chris nem volt még annyira szétkokszolva, mint az 5. részre
-
Jól van, csak tolják hozzá a második részt is!
A harmadikhoz nem volt szerencsém, valaki tud róla valamit?
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki." ELADÓ: Streacom F7C Alpha V3, Silverstone GD05 + GD06, vadiúj 45-ös Bugatti és VANS surranók
Új hozzászólás Aktív témák
gp Ismételten egy felújítást kap a legelső Resident Evil játék, amely kizárólag letölthető címként lesz elérhető.