Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • 206 cc

    senior tag

    Sziasztok!
    Tényleg "érdekes" vélemények kerülnek ki egyes emberek " tollából" ebben a topikban. Nem számít hány évig használtam droidot és az sem mióta használok ios-t,de az egyik tesztoldal munkatársával dolgozom együtt így igen sok telefon megfordul a kezeim között így rálátok a legújabb androidos készülékekre és a jelenlegi oprendszerekre. Szóval van tapasztalatom bőven! Épp ezért NEM fogom leszólni és magasztalni sem egyik vagy másik készüléket vagy a rajta futó oprendszert.
    Nyomonkövettem a topikokat sőt visszaolvastam a múlt év ezen időszakára és bizony ugyan ez a téma évek óta. Mivel maradt el az Iphone! Miért ilyen drága? Milyen hülye aki ezt a vackot megveszi? Mennyivel jobb a ........ másik márka!
    Elolvasom a postokat hiszen mindenkinek lehet véleménye ami ugye a sajátja és ahhoz joga van!...DE amit nem értek!... Miert ilyen formában? Mi jogon minősítitek a felhasználókat? Milyen tapasztalatok alapján alkottok véleményt valamiről ami még a közeletekben sem volt nem hogy használatban nálatok?
    A világ felhasználói jelentős számban,érdekes módon az ellenkezőit bizonyítják évek óta azoknak a dolgoknak amiről a viták folynak!
    DRÁGA?! - még is sokmillió darabob eladnak belőle!
    NINCS SEMMI FORRADALMI BENNE ! - furcsa módos milliókat vonz és bekerül az a kis újítás is minden más gyártó készülek!
    ELMARADOTT TECHNOLÓGIA - olyat és olyan szinten még sem mutat soha be senki mint az aktuálisan ÚJ Iphone-ban van!...ezt általánosságban értem.
    MIÉRT NINCS BENNE EZ+AZ ? - mert a gyártó elképzelése évek óta az ,hogy az újjítások mutatnak a jövőbe!
    Természetesen ez is egy vélemény csak a sok közül,de tényeken alapul! Lehet vitatkozni ,lehet hibákat találni ,de mivel mások vagyunk mások az ígényeink az anyagi helyzetünk stb.stb.
    Szóval lehetne azt kultúrált formában is megírni és tényszerűen ha valami nem tetszik,de a folyamatos pocskondiázás és hőbörgés igen szégyenletes amit itt pár emberke folytat! ...és tényleg csak az Iphone topikokban megy ez ilyen szinten!!

    206cc „- pedig nem is én utállak Téged.Te utálod saját magad” .... a problémát nem az jelenti, hogy valaki hülye,hanem az hogy nem ismeri be....

Új hozzászólás Aktív témák