Új hozzászólás Aktív témák
-
SlayerSub
tag
Oh nekem már van egy Nvidia Shield-em.
Akkor ezzel meg is vagyok. -
-
nubreed
veterán
válasz FuRiONight #46 üzenetére
Hát, jó vastagon fogott az árazó toll, ha ez tényleg ennyi lesz.
We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
TaS1kaaa
tag
Tetszik jó lesz a PS4 Pro mellé
-
TESCO-Zsömle
félisten
Ennyire tömött piacon nincs más hátra, mint előre. AMD is ezt nyomatja. Nintendónak meg az abszolút legfontosabb a saját felhasználó/rajongótábor 110%-os kielégítése, mert nélkülük nekik reszeltek. Szerencséjükre azon a vidéken sokak vannak ilyen egyedi/fura igényekkel.
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
Kanczy
veterán
Nekem tetszik a koncepció, és a Nintendo legalább megint mert újítani. Kérdés, hogy a valóságban mennyire lesz ez praktikus (gyanús, hogy nem nagyon), és hogy milyen játékokat adnak ki rá. Várom a fejleményeket
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
myckie2
őstag
]Ennyi erővel lehessen vele telefonálni is... Így elég faszságnak találom a koncepciót.
[ Szerkesztve ]
-
Hunpriest
senior tag
válasz davidsone #35 üzenetére
"h még nem is látott konzolt csak glóriusz pc-ét" - LOL ennél nagyobbat nem is tévedhetnél: NES, SNES, PSX, Xbox, Xbox360 ezek voltak sorban. És ezek amúgy mind jól megfértek a PC mellett. A PS4 és az Xbox One meg még együtt se tud eleget felmutatni. Azt te se tagadhatod, hogy az exkluzív címek száma jelentősen megcsappant a korábbi generációkhoz képest. Hasonlítsd csak össze a PS3 és a PS4 felhozatalát. De biztos én vagyok a tudatlan paraszt.
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz davidsone #35 üzenetére
Technikailag részben igaza van. A fogyasztás-korlát miatt a konzol egy erősen visszafogott PC. Technológiailag már más a helyzet, mert ott inkább próbálnak előre menekülni a TDP-korlát elől, de már a két nagy konzolgyár is rájött, hogy a 6-8 éves ciklus túl hosszú, csak az emberek gyomra veszi be nehezen a 3-4 éves konzolciklusokat, de sajna szükség van a dologra, különben az egész játékipart visszafogja a konzolok elmaradott HW-e, mint ahogy ez történt is a PS3/X360 éra végén.
Gyakorlatilag meg a konzol egy célhardver. Vannak játékok, játékstílusok, amik annak fekszenek jól és speciel a történet-alapú single playerek, amik lényegében interaktív filmek, mind ilyenek, illetve a Batman-féle brawler-ek is. A járművekkel kapcsolatos játékokat azért nem írom, mert arra mindkét oldalon egy megfelelő cockpit kéne az élményhez, amire se a fotelben punnyadás, se az asztalnál görnyedés nem ideális, noha ezen a ponton se lehet a két közönséget ütköztetni, lévén itt is van átjárás. Az USB elbír 5m-t, a HDMI még többet, szóval simán lehet PC-t is tolni fotelből, TV-előtt görnyedve, arról a szentségtörésről nem beszélve, hogy egy megfelelő adapterrel használhatóak a konzolos gampad-ek is.
Konzol vs PC csata nincs. A két vas köszöni szépen jól elvannak egymással, ember vs ember önigazolási csata van.
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
davidsone
addikt
válasz TESCO-Zsömle #34 üzenetére
ennyi amiket utóbb soroltam Amúgy tényleg felesleges ezen vitázni kinek ez kinek az de azt kijelenteni h a konzol butított pc tudatlan fszság főleg úgy h még nem is látott konzolt csak glóriusz pc-ét
(#32) fogtunder: ez csak eszmecsere volt nem konzol vs PC csata, legalábbis részemről mert én mindkettőt csipázom
[ Szerkesztve ]
...reklámozzák, terjesztik, beszippantják az agyadat, megerjesztik...
-
davidsone
addikt
válasz TESCO-Zsömle #30 üzenetére
hagyjál már ezekkel a XCOM 2, World of Warcraft, Civilization, LoL, DOTA meg ilyen szrokkal
-
fogtunder
nagyúr
gratulálok mindenkinek, 30 hozzászólás se kellett, hogy a konkrét eszköz taglalásából átcsapjunk PC vs konzol témába.
I hate morning people. And mornings. And People.
-
MODERÁTOR
Ez ász lesz!
-
Hunpriest
senior tag
válasz davidsone #19 üzenetére
Hát pedig egy decens gamer PC-hez képest ezek se minőségben, se kínálatban nem tudnak semmi extrát felmutatni. Ez az előző generációra nem volt igaz, de most nem látok rá okot, hogy az Xbox360 után minek kéne Xbox One-t vagy PS4-t venni - hangsúlyozom: gamer PC mellé.
Ez a Nintendo kütyü, pedig valami egészen mással próbálkozik, éppen ezért lehet sikeres, de hogy tényleg az is legyen nagyon jó exkluzív kínálat kell rá, ami kihasználja a konzol egyediségét. Szerintem itt rontották el a Wii U-t, hogy ők maguk se tudtak mit kezdeni a saját koncepciójukkal, míg a Wii-nél ez sikerült.
-
nubreed
veterán
válasz Hunpriest #18 üzenetére
Reménykedjetek csak...
Nem értem az egész koncepciót. Itt többen leírták, hogy ez a casual gamereket célozza meg. Jó rendben legyen így, de arra már a piacon van már most is millió megoldás, pl, mobil, tablet, laptop. Aki casual gamer azoknak ezek is bőven megfelelnek, máskülönben nem tudom értelmezni ezt a kifejezést. Egyszerűen nem látom a piaci rést, hogy ez hova férne be. Nyilván egy XONE -al vagy PS4-el nem lehet egy lapon említeni a casual piac, mint ahogy előbb mondtam meg szerintem már le van fedve. Akkor meg minek.
A trailer video meg köszönő viszonyban sincs a valósággal, erőltetett nagyon a koncepció amit megpróbálnak ráhúzni. Az a gazdi meg rohadjon meg aki nem képes 15 percet a kutyájával foglalkozni, ha már van neki és ahelyett is ezt a szart nyomkodja.We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
Bad Pritt
félisten
Véleményem:
Amúgy instant get.
[ Szerkesztve ]
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
hemaka
nagyúr
Nekem nem tetszik az otlet, bar nem is nekem keszult, egyaltalan nem knzolozok, nincs is. De jo otlet lehet igy elmenni kicsit mas iranyba, bejohet nekik. De ez majd csak jovore...
crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
Madwe
nagyúr
Ezzel az a baj, h míg a wii meg 3ds idejében a casual gémer kisebb piac volt s ők bővítették, azóta a casual gémer már felfedezte magának az okostelefont. S az a baj, h a legtöbbnek az elég is, nem fog még egy konzolt/handheldet vagy akár hibridet venni a legtöbbje. persze handheld azért még ma is pörög, de a nagy számokat még 2010ig pörgették kb, azóta nem annyira tudtommal, bár rég néztem utána...
-
kengyel
nagyúr
Ez nagyon jó lett tetszik, az árra kíváncsi leszek.
kengyel
-
Hunpriest
senior tag
Ez szerintem bejöhet a Nintendonak. Xbox One és a Ps4 csak egy butított PC, igazából nagyon kevés exkluzív tartalommal. Ezzel tényleg valami egészen mást próbálnak csinálni. Jó exkluzív támogatással ez simán lehet sikeres.
-
davidsone
addikt
Nem a mobilos játékokra gondoltam hanem a készülék értékesítésére, fejlődésére, ott a HUAWEI saját hardver design központ stb. és már a csapból is ők folynak nekem is az van de ez csak zárójelben!
Elhiszem h elégséges ez a mellék ág a nintendonak de szerintem lehetne elterjedtebb
A ps és a box is nevezhető casualnak hisz ott vannak rengeteg családban ahol apu meg anyu játszik a gyerekkel és nem épp a hc multit küldik orrba-szájba én is inkább az előbbi csoportba tartozom...reklámozzák, terjesztik, beszippantják az agyadat, megerjesztik...
-
tDr1v3r
veterán
válasz davidsone #14 üzenetére
Elmagyarazhatnad azert hogy a DS, 3DS es a Wii hogy nem lett penzugyi siker a hasonlo koncepcio miatt. Nagyon egyszeru ez, nem a HC reteget (teged) celozzak meg hanem a casualt (engem).
A kinais megjegyzesedet meg ujfent nem ertem... mi koze van egy telefonnak egy konzolhoz? A mobilos jatekok elbujhatnak egy 3DS jatek mellett...
[ Szerkesztve ]
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
Sirandrish
legenda
Gyertek srácok Had pörögjön a topik!
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
davidsone
addikt
Biztos ez a koncepció nintendóéknál de ez nem az igazi álmuk
többiek: ott a mobil piac jönnek föl a "noname" kínaiak mint a talaj víz a nintendonak megvan a neve meg a tapasztalata szerintem h kidobjanak egy "nagy" konzolt lehet ez csak az én belső elnyomott perverz vágyam...
[ Szerkesztve ]
-
fogtunder
nagyúr
és mi értelme lenne megcsinálni a harmadik AMD SoC-ra épülő konzolt? szerintem pont semmi, és sosem ez volt a cégpolitika. lehet ez sikeres, ha lesznek rá jó játékok, mondjuk ha egyszer kijön az új Zelda, vagy valami, ami megérdemli a Metroid név viselését.
(#10) Scholes9: nyilván, de a Nintendo esetében hatványozottan igaz, hogy a 1st party címek adják el a konzolt. mondjuk így jobban belegondolva az elmúlt években a MS és a Sony sokat tett azért, hogy ezt a trendet elfelejtsük, rég volt már, amikor a Final Fantasy, a God of war és a Ratchet & Clank miatt vettem PS2-t.
[ Szerkesztve ]
-
DeFranco
nagyúr
ja az tök jó lenne, egy háromszereplős FFA-ba beállni negyediknek pofozkodni úgy hogy a többiek 20 kilóval nehezebbek nálad és sokszoros az ütőerejük... úgy hogy a háromból eleve csak kettő és felet tudna eltartani a piac, úgy hogy az egyik mindig döglődik egy kicsit eleve (mikor melyik).
nagyon is jól csinálja a nintendo, hogy oldalra evez és a nerd világ nerdjeire, a gyerekekre a kazuárokra meg az eleve nintendo fanokra céloz.
kellene a francnak még egy cutting edge konzol.
-
tDr1v3r
veterán
Mi az, hogy rendes konzolt? Nem ertem...
Ez teljesen mas retegnek szol mint pl. a PS4 Pro, nem is ertem hogy mit akartal ezzel... a ket nagygep mellett nem tud labdaba rugni, de igy szvsz szep eladasoknak nezhet elebe. Ha lesz ra temerdek jo cim - amiert konzol a konzol ugye - es marad a visszafele kompatibilitas en tuti veszek egyet magamnak.
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
qqzs
őstag
Azert a kutyasetaltatas kozbeni jatek meg a repulo ulesben levett iranyitoval azok durvak
Eladó: GTS450
-
davidsone
addikt
Ezek mindig kitalálnak valami forradalminak tűnő okosságot aztán nem lesz belőle semmi...
-
Picco
addikt
igencsak otletes a dolog, nekem tetszik. reszleteket meg majd meglatjuk.
(#6) davidsone
elso Wii meg a 3DS azert eleg durva peldanyszamban fogyott, megha nem is nalunk. nekem is volt mindketto, pedig nem vagyok mar gyerek, de amikor leulok Mario-zni akkor annak erzem magam egy kis idore
[ Szerkesztve ]
**Escape from Tarkov EOD account elado!** It's gotta feel so good to moo as a cow. Probably feels really good to moo
-
fogtunder
nagyúr
hát ez alapból egy mocsok nagy bukást vetít előre, mert egyrészt Tegra, szóval a multi platform játékokat senki nem fogja portolni rá ismét, másrészt ki akar egy külön kis kijelzős tabletet játékra, de komolyan? a filmben látható esetek annyira életszagúak, mint a világbéke.
viszont ott a tény, hogy ez a Nintendo és egy sikertelen konzoljuk után elvileg egy sikeresnek kellene jönnie, plusz Nintendo handheld konzol is egyben, ami már önmagában eleve több millió eladott példányt jelent, szóval akár még lehet is belőle valami.
minden a játékokon fog szerintem múlni, én egyelőre biztos nem vennék az alapján, amit eddig mutattak.
-
wjbhbdux
veterán
handheld 2017-ben
/s
-
Def26
félisten
Végre van ea játék is.
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony Playstation 5 Slim Lemezes 1TB Tárhely, Bontatlan, 2 Év garanciával!
- Új, bontatlan dobozos Playstation Disc Drive lemezmeghajtó PS5 Pro géphez, 2 év Sony garanciával
- Xbox Series X 1TB
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- PlayStation 4 Pro 1TB, frissen pasztázva, 6 hó garanciával, Bp-i üzletből eladó!