Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
Akkor az alap D3at uppolja Eternal COllectionre (ami tartalmazza a rost, meg a Necrot). AKkor jól értelmeztem..
Lehet arra beruházok
Mondjuk ROS is van, de a Necro úgy is kéne[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
wjbhbdux
veterán
válasz Sirandrish #45 üzenetére
Ugyanaz van bennne, azért upgrade mert azt csak akkor veheted meg ha már van d3 az accon, így kicsit olcsóbb.
/s
-
Sirandrish
legenda
Én még csak 33%ot láttam rajta. Bár küldő oldalakon már beszerezhető 8 euro körül, viszont ha a ROS-omat az 53euros verzió uppolná Necrosra, akkor lehet befozetnék rá
Ha minden igaz, nemsoká úgy is indul az új szezon..Necroznék egyetEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Daelion
őstag
válasz Felesbandi #41 üzenetére
Skilleket/statokat a mostani D2-ben is lehet.
Évek óta nem játszottam vele de már akkoriban is volt fokozatonként 1x Akaránál illetve a token of absolution-al akárhányszor csak ki kellett farmolni az alapanyagot bossokból.
Engem inkább az érdekelt volna ha kicsit modernizálják a droprateket is mert valahogy nekem már nincs kedvem az x 1000-ik 'Andy/Mefi/Pit/Tunnel/Baal,CS.stb' farm runra hátha esik valami ami kell.
High runát 'Jah/Ber/Ohm + a többi' meg ne is akarjon ember magától találni end game/fullos rúnaszavakhoz.Sulis koromban még volt türelmem hozzá illetve állandóan bizniszelni másokkal de már nem nagyon van és inkább csak egyedül játszom.
Szerencsére elvileg az offline modolás marad, úgy meg már jobban érdekel a dolog.[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz Sirandrish #45 üzenetére
Necro-t még én se vettem meg pedig szokott 50%-os akcióban lenni. Igaz most nincs is feltelepítve.
Go Gunners!
-
Sirandrish
legenda
De van a sima upgrade..
Az mit tud? Mert nekem az alap D3 + a Ros megvan...a Necro kieg viszon még hiányzikEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
wjbhbdux
veterán
válasz Sirandrish #42 üzenetére
A collection-ben van D3+RoS+Necro DLC
Felesbandi, nem lesz semmi ilyesmi. Ez a D2, csak jobb grafikát kap amit egy gombnyomással lehet váltogatni a régivel, tehát a játékmenet ugyanaz lesz. Persze nem zárja ki hogy az újdonsült konzolos Diablo gémerek majd kisírnak egy fizetős respec potiont a megjelenés után
[ Szerkesztve ]
/s
-
scott_free
senior tag
Azért az jó, hogy közös láda lesz a kariknak.
Emlékszem, milyen para volt mindig cuccot átadni a karik között: map megnyit, cucc ledob a földre, kijelentkezés, másik karival visszalépés, cucc felszed, ha még megvolt... (azt hiszem, 5 percig volt nyitva a map, mindez a betárcsázós net korszakában, szóval nem volt egy életbiztosítás ) -
Sirandrish
legenda
Amúgy pontosan mit tud a Prime Evil Collection?
Én úgy értelmeztem hogy ha csak alap D3am lenne, akkor ahhoz hozzáadja a ROS-t, és azt már egyből játszhatnám is.
Haver azt vette, és azt mondja jár valami plusz, de én nem látok semmiféle pluszt a leírásba..Szerk: Hja de..."the Mephisto pet and Hatred’s Grasp wings for Diablo® III."
Megvan[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Felesbandi
senior tag
Mindenkepp beszerzem majd, de egy akciot kivarok.
En attol feltem, hogy felujitott grafikaval vesziteni fog a hangulatabol a jatek, de igy videok alapjan hibatlanul sikerult a regi feelinget hozni felujitva, ami szamomra meglepo.
Vicarious Vision nagyon kompetens csapatnak tunik.Mar csak azt remelem, hogy aramvonalasitjak a jatek azon reszeit, amik a mai korban mar nem allnak meg a helyuket. Pl. lehessen utolag ujra elosztani a skillpoint-okat meg ilyenek.
-
Valentino K.
senior tag
Úramatyám!
Rég nem örültem meg ennyire egy játéknak.
A mai napig tolom, igaz mostmár csak single playerben PlugY moddal.
A látottak alapján tényleg odarakják magukat a fejlesztők, s nem egy csak felpolírozott tuning lesz, mint pl a Commandos 2 esetében volt. Ha esetleg egy-két feature-t implementálnának a PlugY-ból, mint példul az osztott stash avagy a megnövelt tárhely a cuccaidnak, az már főnyeremény lenne. Esetleg ladder only dolgok elérhetővé tétele single playerben.
Minden más remélem marad úgy, ahogy az az eredeti játékban is volt.
Battle.neten meg remélem tesznek valamit a botozók ellen, nem úgy, mint a Diablo 2-nél, ahol manapság egy ladder reset után 24 órával már mennek az Enigmás, Infinity-s botok farmolni...[ Szerkesztve ]
Nikon D500 / Sigma 18-35 F1.8 / Nikon 300mm F4 PF / Asus ROG
-
Andor22
aktív tag
Végre valami jó hír
Kiváncsi leszek , hogy karácsonykor jelenik e meg -
Montanaxy
aktív tag
A Witcher 3 óta nem vártam így játékokat, mint ezt és a IV-et
-
DaveHutt
őstag
válasz Dr.F.E.R.I. #32 üzenetére
Amit nem árul el a játék, hogy csak bizonyos területeken és bossoktól eshet minden tárgy (treasure chest level szintek vannak), ezeket érdemes egy optimalizàlt karakterrel runolni.
-
catalano
tag
Na majd ha kijön és kell egy pár tipp, akkor szólj!
Értem én a viccet, csak nem szeretem...
-
catalano
tag
válasz Dr.F.E.R.I. #32 üzenetére
De ha egy hét alatt összeszedsz minden, akkor hamar megunod, meg mindenkinek olyan lesz...
Jó volt az úgy! Kockulni kellett rendesen!
-
Dr.F.E.R.I.
addikt
Papíron igen tudom. De olyan cuccokat/rúnákat, amikről csak neten olvasgattam, sosem találtam a játékban. Ha nem olvastam volna róluk, azt sem tudnám, hogy elvileg vannak a D2-ben ilyenek (elhiszem, hogy vannak). Ezen az egy dolgon mondjuk reszelhetnének a felújításban.
Két lehetőség közül mindig a harmadikat válaszd
-
catalano
tag
válasz Dr.F.E.R.I. #30 üzenetére
Pedig hell-en volt minden, ott lehetett összeszedni mindent!
-
Dr.F.E.R.I.
addikt
Én ezt hell fokozaton sosem tudtam végigvinni és igazán frankó tárgyakat/rúnákat sem dobott soha, pedig számolatlan órát beletoltam annak idején. Azon pár darab PC-s játékom egyike, ami dobozos formában van meg.
Két lehetőség közül mindig a harmadikat válaszd
-
catalano
tag
Nagyon várós... Anno nagyon szerettem!
-
Thodeus
aktív tag
válasz ProEvoFan #22 üzenetére
A 2 szerintem még mindig köröket ver hangulatban a 3-ra. A 3 fun to play, meg folyamatos, de végig olyan kalandfilm hangulatom volt. A 2-ben (pláne az 1-ben) viszont az a sötét atmoszféra ami belepte az egészet, na azt szeretném érezni a 4-nél is és nem azt, hogy egy istennel körbe verjük a kontinenst meg, hogy tőlünk félnek a démonok.
[ Szerkesztve ]
-
ProEvoFan
nagyúr
Sokkal kényelmesebb az irányítása. Nincs túlbomyolitva, minden gomb logikusan a helyén van.A loot pakolása átnézése stb...kézre áll. A játékmenet is kényelmesebb kontrollerrel, mint bill+egérrel.
Nyilván egyén függő minden.Ja, és szerintem...de ezt ne kelljen már minden hozzászólás végére leírni. -
ProEvoFan
nagyúr
Nem hozott lázba.Föleg hogy elvileg 40 dollár/euró lesz.20ért talán behúzom majd.Az idő megszépíti az emlékeket, szerintem a harmadik rész az etalon
Inkább a negyedik résszel foglalkoznának többet és a nextgen konzolokra optimalizált módon adják ki...[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
Én próbáltam konzolon is, de véleményem szerint a PC-s sokkal jobb. Ez pont az a játék aminek kell az egér...szerintem!
-
Daelion
őstag
Erre én is kíváncsi lennék, mint aki első nap óta játszik PC-n a játékkal viszont konzolom nincs is.
Nekem valahogy idegennek tűnik egy ilyen játék konzolon de lehet csak megszokásból mondom.Nem mellesleg konzolon lehet piszkálni a cuccokat, amennyire néztem ott még szerkesztett itemek is léteznek irreális statokkal.
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
-
Gr3GoRi
tag
Minőségibb munkának tűnik mint a Warcraft 3 Reforged
Gigabyte B550 Aorus Pro v2 // R7 5800X // Patriot Viper Steel 4400 CL19
-
ooooobi
senior tag
-
törölt tag
Nosztalgiának jók ezek a felújítások, és az új játékos mai gyerekeknek. Nekünk öregeknek akik már százszor lecsapták Durielt, csinálhatnának új küldetéseket is.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz scott_free #5 üzenetére
Jelenleg egyelőre nem szólnak hírek a crossplay-ről. (Később talán bejelenthetik, de nem tartom valószínűnek)
Live-Die-Respawn
-
tiborv
aktív tag
Amikor az ember álmodozik valamiről sok évig aztán mikor beteljesül rájön hogy inkább nem kéne erőltetni..
D2r.guide; http://classic.battle.net/diablo2exp/; https://d2.maxroll.gg/
-
scott_free
senior tag
Azt lehet tudni, hogy vajon crossplay is lesz? (mint pl. a Fortnite)
-
törölt tag
Konzolon milyen a Diablo? Lehet, hogy érdemes lenne hagynom békében nyugodni, mégis a hír után tökre csapatnék majd vele a tévén. Csak számomra ez echte PC-s címnek tűnik, billentyűzettel és egérrel.
[ Szerkesztve ]
-
Mustaros
aktív tag
A videó szép és jó, de remélem nem cseszik el.. Szegény Reforged magára lett hagyva teljes mértékben.. remélem ez a játék nem jut erre a sorsra, ha esetleg nem úgy sikerül, mint ahogy kéne.
-
Hokunda
senior tag
A Warcraft 3 Reforged után tűkön ülve várom, hogy mit művelnek.
-
Th3Ac3
tag
Fiatalkorom egyik legmeghatározóbb játéka volt a második rész. Remélem méltó felújítást kap és nem nyúlnak bele nagyon, csak ahol szükséges
Új hozzászólás Aktív témák
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Sea Power
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- OTP Bank topic
- Revolut
- A hollandok szerint rossz ötlet lenne, ha elterjedne a boltokban a BNPL
- OLED TV topic
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Külpolitika
- További aktív témák...
- Asus ROG Strix G15 G513 - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 5800H - 16GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11
- Eladó újszerű next level racing szimulátor szék!
- X1 Carbon 9th 14" FHD+ IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Steam deck valve 1010 hordozható játékkonzol
- ID-Cooling RGB Auraflow 120mm olcsó vízhűtés
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest