Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Persze. Hisz régen minden jobb vót'!
DX1 egyik legnagyobbb fanjaként mondom, hogy Jensen hangja sokkal jobban el lett találva, mint Dentoné anno.
A zene szintén szintet lépett feljebb, egy dolgot lehet kifogásolni a HR-ban, és az az, hogy a bossokat mindenképp likvidálni kellett, ott nem volt választási lehetőség. De legalább a DC óta a módszerben van.*azzal
-
huskydog17
addikt
Köszi a linket!
Ez a játék nagyon ott van, nagyon király a trailer!Ja amúgy DirectX 12 és TressFX 3.0 támogatás lesz hozzá.
#59: Engem egy csöppet sem zavart, mert én német szinkronnal toltam végig és a ott kiváló volt mindenkinek a hangja.
Gameplay csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCG_2-vD7BIJf56R14CU4iuQ
-
Mans20
addikt
válasz
FoxiestFox #58 üzenetére
Avval az idétlen hangjával elég gáz volt,jobb lett volna az első részt folytatni.
-
-
-
.LnB
titán
Na itt a hivatalos trailer: [link]
Nagyon komoly!„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Fred23
nagyúr
Végre új Deus Ex! A rendszerigény se lesz talán szörnyű, a Glacier 2 az alap, amihez nem kell erőmű. Kérdés, mennyit módosítottak rajta.
-
.LnB
titán
ifók egy másik magíar oldalról:
-Adam Jensen ezúttal a kormány fennhatósága alá tartozó akciócsoportnak, a Task Force 29-nek dolgozik, amely az Interpol új ága, feladata az újfajta terrorizmus megfékezése.
Jensen nem bízik teljesen a Task Force 29-ben, illetve egy másik titkos szervezet, a Juggernaut Collective nyomaira bukkan.
-Sokszor egymásnak ellentmondó küldetéseket kapunk, soha nem bízhatunk teljesen a feletteseinkben.
-Találkozunk főellenségekkel is, a küzdelem során mi magunk választjuk ki az alkalmazott módszert (lopakodás, nyílt konfrontáció és hasonlók).
-Többféle befejezésnek örülhetünk, a sztori sok szempontból Jensen törlesztésére fókuszál.
-A sztori az eredeti Deus Ex eseményeit is számba veszi.
-Többféle környezetben játszhatunk, illetve női ellenségekkel is összefutunk majd. Az egyik küldetésben Prágában fordulunk meg, az Utulek Stationön, amely most az augmentált szegények gettója. Az egyik pályát a hongkongi Kowloon Walled Cityről mintázták, a játékban Golem Cityként ismerik. Az utcákon butikok vannak egymás mellett, a lakásokat egymásra építették, klausztrofóbiás élményben lesz részünk.
-Az egyik misszióban egy augmentált banda fejesét kell elfognunk, de az informátorunkat a rendőrök elfogták. Mi döntjük el, hogy az informátor feleségét szóra bírjuk-e, vagy betörünk a rendőrségre. Alternatívaként felkutathatjuk saját magunk is a vezető búvóhelyét. Mikor rátalálunk, egy feszült beszélgetésre kerül sor. Lerendezhetjük a dolgot diplomáciai úton vagy erőszakkal is.
-A transzhumán (augmentált) embereket a rendőrség clankeknek nevezi.
-A Mankind Dividedben mellékküldetések is lesznek, lepacsizhatunk a bűnszervetekkel is. Előfordulhat, hogy egy maffiavezérrel jó kapcsolatot építünk ki, így ha a fő kampány során ide szólít a kötelességünk, könnyű dolgunk lesz vele. Természetesen nem kötelezőek a mellékmissziók, de a segítségükkel mélyebbre áshatjuk magunkat a témában.
-A játékban kétszer annyi augmentáció lesz, mint a Human Revolutionben.
-Néhány példa: Darts - néhány apró nyílvesszőt lőhetünk ki Jensen kezéből, ezzel megjelölhetjük az ellenséget és csendben elintézhetjük. Silent Run - hősünk hang nélkül futhat bárhova. C.A.S.I.E - feltérképezi az NPC-k mentális állapotát, amely hasznos segítség, ha tárgyalásra kerül sor. PEPS Gun - nem halálos fegyver, Adam bionikus karjából tör elő, kisebb robbanást idéz elő, amivel kiüthetjük az ellenséget.
-Az augmentációkat hozzárendelhetjük a D-pad gombjaihoz bármikor. Felhasználásuk természetesen energiába kerül, de ha Jensen megpihen, akkor újratöltődik. Alternatívaként használhatunk biocellákat is.
-Távolról is hackelhetünk ajtókat, így Jensen rövidítéseket nyithat meg a pályákon és elkerülheti az ellenséget.
-A Human Revolution mentéseit nem importálhatjuk a játékba.
-Az akciórészek során semmi sem lesz scriptelve, a lövöldözés sokkal kidolgozottabbnak ígérkezik.
-A csaták közepén is állítgathatjuk a fegyvereinket, válthatunk a lőszertípusok, a tüzelési módok és az irányzékok között.
-Néhány ellenség exoskeletonokat visel, mások változatos augmentációkat használnak, néhányuk nagyokat ugrik. A mesterséges intelligencia sokkal agresszívabb lesz, az ellenségek kitérnek előlünk és bekerítenek.
-A környezet elemei reagálnak a harcra, azaz rombolhatóak lesznek.
-Az Eidos tovább bővítené a frencsájzt, viszont Deus Ex MMO-t nem tervez.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Bad Pritt
félisten
Mondjuk annak nem örülök felhőtlenül, hogy Jensen a főszereplő megint. Az igaz, hogy pokolian karakteres egyén, egy kezemen meg tudom számolni, hány ilyen szereplőt írtak videójátékhoz az elmúlt fél évtizedben, de én úgy éreztem, hogy az ő sztorija a Huamn Revolutionben elég kerek volt, nem éreztem azt, hogy még bolygatni kéne.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
pigster
senior tag
Deus Ex... kár
A legelső részét végigvittem, nagyon jó volt.
A HR-t megvettem, benne volt jó pár órám, erre benyögték a Director's Cutot. Gondoltam kivárom, mikor lesz akciós. Csak nem akart az lenni.
A múltkori bundleból végül is meglett.
Újra nekiálltam, benne van 21 órám, de letöröltem a francba. Rá kellett jönnöm, hogy a nagy felhajtás ellenére rettenetesen unalmas játék. Néha-néha megcsillan, de alapvetően nem egy nagy durranás. Csak a név miatt vettem meg és adtam neki két esélyt. A következő kimarad. -
.LnB
titán
Sajnálom egyébként a fejlesztőket most. Még a Human Revolution után néztem videókat a játék készítéséről, és nagyon szimpatikusak voltak. És most azért eléggé kicsesztek velük. Megillette volna a tisztelet őket, hogy legalább ők jelentsék be. Persze máskor is előfordult már szivárogtatás, de akkor nem érdekelt.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
.LnB
titán
Be kell vallanom, most egy kicsit "beizgultam" erre
Nagyon jól néz ki!(#47) HáGé Én úgy tippelem idén talán már nem jön, de ha igen akkor valóban elég durva év lesz ez. MGSV, Batman, Deus Ex, és persze az új COD
.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Először a Deus Exre tippeltem én, de aztán úgy voltam vele, hogy az nem lehet, mert már bejelentették korábban. A hír frissítésével meglepődtem, de aztán visszaolvastam, és kiderült, hogy csak szó volt a játékról (a realisztikus hajjal kapcsolatban pár hetr), de nem volt hivatalos bejelentés még. Szóval akkor még egy cím, ami miatt Ps4-re válthatok.
“A száz év az emberi hülyeség monumentumainak eróziója szempontjából csak egy röpke pillanat.” - mazur
-
Bad Pritt
félisten
Egy évben Deus Ex és Batman... ha idén jön, persze. Könnyekben fogok kitörni mindjárt.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
tDr1v3r
veterán
válasz
PR0JECTNR56 #43 üzenetére
I FUCKING ASKED FOR THIS
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
Szóval első képek alapjáén kinek jutott a Crysis 3 az eszébe?
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
Frissítve a hír, betettem a kiszivárgott képeket.
Live-Die-Respawn
-
-
Biztos már, hogy Deus Ex?
Nem lepne meg, nem is olyan rég volt hír, hogy kész az engine, amit alá szántak.
Naaaaaaaagyon várom. -
oriic
HÁZIGAZDA
Lol, shinobi a nagy szivárogtató, de most törölte a bejegyzést...Wtf?!
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
wjbhbdux
veterán
/s
-
wjbhbdux
veterán
2. teaser video [link]
/s
-
oriic
HÁZIGAZDA
Na akkor ez alapján ez bizony Deux Ex lesz.
daedalus
" Guard with an augmented arm, Daedalus, Page Industries."
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
Az vajon egy zombi?
Live-Die-Respawn
-
wjbhbdux
veterán
Itt az első morzsa: [link]
/s
-
nonsen5e
veterán
Egy óra múlva történik a bejelentés. ITT.
A CKP a Can't Kill Progress rövidítése, de ettől még nem sokat lehet tudni róla, hogy mit takar.D4: hunPH, nonsense#2596
-
ModliH
tag
Half Life 3 természetesen, megvettek minden jogot hozzá, és ők adják ki
-
errorcode06
őstag
Én meg remélem egy új hitmant jelentenek be...
"Well, Blizzard is dead. It is a corpse being puppeteered by Activision and Bobby Kotick" DesignerDave
-
doooo
veterán
Jaaaj.. az a rész kikészített.. (de volt ilyen hasonló a régebbi (3. része) Thief-ben is..) komolyan igyekszek csak végigszaladni a jeleneten, mert már ezeknek a fehér élőhalottaknak a kinézete is elég.. pláne mikor már a robbanó, vagy tűz nyilaid is elfogynak..
Ezt az egy dolgot nem szeretem benne.. miért kell ilyen horrorba átcsapni az izgalmas játék közben?
-
saelin
veterán
A képről nekem az Evil Within ugrott be, de az nem square termék. Remélem valami új IP.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
nonsen5e
veterán
Bármi csak ne horror, azokat utálom!
D4: hunPH, nonsense#2596
Új hozzászólás Aktív témák
gp A cég egyik nyugati stúdiója húsvét hétfőn egy új játékot jelent majd be.
- Sweet.tv - internetes TV
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Google Pixel 9 és Pixel 9 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Apple notebookok
- Kuponkunyeráló
- Xbox Series X|S
- Projektor topic
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Epson nyomtatók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256/8GB Dual Sim okostelefon
- Elado Samsung Galaxy S24Ultra 12/512, titánszürke
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 512/12GB Dual Sim okostelefon
- Latitude 5420 27% 14" FHD IPS érintő i5-1145G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 7440 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe ujjlolvIR kam gar
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest