Új hozzászólás Aktív témák
-
Visormail
addikt
Én is nagyon szerettem a régi részeket, ennek az open bétáját viszont hamar letöröltem, mert rettentően unalmas volt, szerintem is kimondottan rossz. Nem is futott jól, kinézetre sem tetszett, a játékmenet sem volt vonzó. Itt azt mondják, hogy a végleges már nem olyan, hát nem tudom, ez az első olyan rész, aminél el sem gondolkodok, hogy megvegyem bármilyen formában, akár későbbi akcióban.
Mondjuk a BF1-nek amennyire szerettem a küldetés részét, pont annyira nem tetszett annak sem a multi része.
Ez az új nem sokban különbözik egy tucat codtól, akkor már inkább a Battlefield 2142 jövőbeli környezetéből csinálnának egy felújított változatot.
[ Szerkesztve ]
Ryzen 5 5600G, 16 GB, RX6600XT, Windows 11
Új hozzászólás Aktív témák
gp Megérkezett az ismert FPS széria legújabb felvonása, amely bár sokat ígért a bejelentés utáni időszakban, végül nem egészen azt kaptuk tőle, amit elvártak a rajongók.
- [Re:] [sziku69:] Fűzzük össze a szavakat :)
- [Re:] Nagyon behűtené az M.2-es SSD-ket a JuiShark
- [Re:] Csak jövőre jelenik meg a Forspoken
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Politika
- Ukrajnai háború
- Revolut
- Bestbuy játékok
- [Re:] Az akkumulátorba törhet bele az elektromos autót gyártók és az autóipar bicskája
- Yettel topik
- További aktív témák...
- M.2 SSD -- USB 3.1 Átalakító ház, Duál protokollú, NVME / NGFF to USB
- V-Engeance LPX DDR4 16GB RAM 3000MHz
- Thinkpad T490s, 14" FHD IPS érintő i5-8365U, 16GB, 256GB NVMe, ujjlolv., IR kam., gar
- Latitude 7410, 14" FHD IPS i5-10310U, 16GB, 256GB NVMe, WIFI 6, gar 2023
- ThinkPad T550 27% ÁFA, 15.6 FHD, i7-5600U, 256GB SSD, 8GB RAM, dupla akku, 2.1kg, gar
- Lenovo IdeaPad 530S-14IKB i5 8250U, 8GB DDR4, 256GB M.2 SSD
- PALIT GeForce RTX 2060 6GB GDDR6 Dual PCIE 25 honap gari
- HASZNÁLT Oculus Rift S VR Szemüveg + Kontroller
- ASUS P504 ROG GLADIUS II ORIGIN,ÚJ, BONTATLAN-!!!TÖBB DARAB!!!-jóval ár alatt!-Több periféria is!
- Kingston Fury 16GB Beast DDR4 3600MHz CL17 KIT 49 honap gari
Állásajánlatok
Cég: Abesse Zrt.
Város: Budapest
Cég: Aleron IT Solution Kft.
Város: Budapest