Hirdetés

2019. június 16., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) Azie


Azie
(senior tag)

a BR játékokat el kéne törölni a föld színéről, nem promotálni. :)

"Believe in the ideal, not the idol." - Serra

(#2) Lexington87 válasza Azie (#1) üzenetére


Lexington87
(újonc)

Miért? Mi velük a gond? 🐴

Második felhasználó,a réginek elfelejtettem a jelszavát :) Galaxy S7 Edge,Ipad Air

(#3) Taranti


Taranti
(senior tag)

Azért elképzelem, hogy magyar útviszonyok között valaki nekiáll mondjuk városi vagy távolsági járaton ilyesmit játszani...

Egyik kollégám ebédszünetben kipróbálta valamelyiket egy Samsung S8-ason, aztán egyszer dühösen mutatta, hogy "az a pixel ott, volt az ellenség aki kilőtte". Mondtam neki, hogy meg is érdemli. :))

Szerk:
Amúgy függetlenül a BR játékoktól, amit billentyűzet/egérre vagy kontrollerre ÉS nagy képernyőre találtak ki, az általában nem állja meg a helyét a mai androidos eszközökön. Láttam PC játékot mobilra átültetve olyan mértékű butítással, hogy szerintem aki először ezt próbálja ki, az már PC-n sem biztos hogy megnézi, annyira elmegy tőle a kedve.

[ Szerkesztve ]

Úgy vélem, a játékokkal kapcsolatba hozott agresszivitás nem azok jellege miatt van, hanem (általában) csapnivaló minőségük okán.

(#4) D013 válasza Lexington87 (#2) üzenetére


D013
(fanatikus tag)

mert mainstream, azt utálni kell. Sőt most hogy sok ilyen játék van muszáj velük játszani is. Mindig azzal kell játszani ami épp divat. Emlékeztek még amikor mindenki moba lázban égett? Sosem feljetem el amikor mindenkinek wowozni kellett. Szörnyű a játékipar, diktatúra!

(#5) wesder válasza Azie (#1) üzenetére


wesder
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Én sem szeretem, mert semmilyen sikerélményem nincs a BR jàtékokban. 1000+ match-ből 3 win, amiből 1 lucky 2 spectate. Ennek ellenére nem mondom hogy el kell törölni őket.

"Open windows, closing doors God can't help us anymore" /5FDP - Fire In The Hole/

(#6) chipesz válasza wesder (#5) üzenetére


chipesz
(őstag)

Nem szereted vs. 1000+ mecs. Vagy csak 1000+ után derült ki hogy nem szereted? 😀

Nokia 7 Plus

(#7) fadd


fadd
(újonc)

Ezek nokedli játékok ,Blitz Brigad online FPS na azt hívják valaminek

[ Szerkesztve ]

(#8) wesder válasza chipesz (#6) üzenetére


wesder
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

1000+ utàn mondtam hogy elmész a jó édes qrva @nyàdba. Ez nem nekem való, pedig a stílussal nincs bajom. Annak meg semmi értelme hogy lelkileg tönkretesz, mert nincs sikerélmény. Volt hogy menet közben hagytam ott a csapatot mert szart se ér a jàtékom.

"Open windows, closing doors God can't help us anymore" /5FDP - Fire In The Hole/

(#9) Azie válasza D013 (#4) üzenetére


Azie
(senior tag)

nem a mainstreamsége miatt, hanem azért ami a cikkben is le van írva. egy nem spectator módra tervezett full rng játékot ész nélkül streamelnek. nagyon hasonló az érzésem a legtöbb játékkal kapcsolatban - és streammel is. nézz körül a 40es a 30as és a 20-as "gamer" generációkon. "régenmindenjobbvolt" ma már kb nyomod ami nem szürke és úgyis nyerhetsz, plusz ha nincs sikerélmény kezdőként (rng által itt ugye generálnak), akkor rage-el a mai tinigamer és idegbbeteg lesz stb stb. de valóban, guns dont kill ppl :)

"Believe in the ideal, not the idol." - Serra

(#10) kelly416 válasza wesder (#5) üzenetére


kelly416
(PH! kedvence)

Ok, hogy az elején állítólag könnyebb, de mitől? Na mindegy. Nem az a lényege, hogy mindenki mindenki ellen (vagy csapatosan vagy egyedül) és a ruhádon túl semmi előnyt nem élvezel? Minden fegyver, minden felszerelés a pályán van és mindenkinek (nagyjából) ugyanannyi esélye van? Én kipróbáltam a PUBG-ot, a harmadik vagy negyedik meccset megnyertem. Meg is lepődtem, bár van már pár játékóra itt-ott mögöttem. Aztán később persze volt, hogy földet érés után 10mp-el kilőttek, mert én nem fegyverre érkeztem, a másik meg igen, de nem ez a jellemző. Általában első 10-ben benne vagyok, de sokszor első 3-ban is. Igen, én is találkoztam halálos pixelekkel, de volt már, hogy én hibáztam be egy lövést egy pixelnek ami halálosnak bizonyult. Persze, hogy nem ekkora kijelzőkre valók ezek, de mégis jókat elszórakozunk a fiammal, merthogy Rajta kívül egy csapatban egységesen talán kétszer voltam, amikor segítettük egymást és együtt csináltuk a meccset, nem négyen négyfelé mentünk, pedig már vagy 3 hete PUBG-ozok. :DDD Szóval igen, csapatmunka az majdnem esélytelen.
Ja? Fiam élete első PUBG meccsét megnyerte, én meg őrjöngve szurkoltam Neki a végén már, de sokat nem segített ez Rajta. Sony Z1C-vel ráadásul, ami nem egy nagy kijelző.

(#11) villásdugó válasza wesder (#8) üzenetére


villásdugó
(újonc)

a pubg mobile a te játékod. tele van botokkal (az elején konkrétan szinte csak az van, de az a saját lábában is felbukós fajta, aki könyörög, h lődd le), tényleg n-a-gy-o-n könnyű, az egész úgy van felépítve, h folyamatos sikerélményt adjon.

én totál béna kazuár vagyok, 4 colos kis iphone se-n nyomom, szóval tényleg a leghátrányosabb fajta, de 10ből minimum 9szer ott vagyok a legjobb 10-15ben, a meccsek kb felén pedig eljutk a legvégére, amikor már egy fára vagy házra szűkül a terület, és elhozom a 2-3. helyet. nyerni ritkán szoktam (a győztes általában látványosan profi), de még az is összejön néha.

(#12) wesder válasza villásdugó (#11) üzenetére


wesder
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

A PC verzió sem tetszik. Szerintem a mobil sem lehet sokkal jobb.

"Open windows, closing doors God can't help us anymore" /5FDP - Fire In The Hole/

(#13) moleculez


moleculez
(PH! addikt)

Inkább ilyen teszteket olvasnék többet, mint egy nevenincs dzsunka gyártó TENAA vizitjéről szóló, lehetséges pletykát, dobozokról meg kétes pletykákról.

"Nem vagyok pesszimista. Az nekem úgysem menne...@abusalempictures

(#14) pelgrim_v1 válasza Taranti (#3) üzenetére


pelgrim_v1
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

Ezt a cikket egy távolsági icaruson próbálom elolvasni. Ha szabad ilyen szavakkal élnem, a répâmban már habosra rázta a busz a..... Na tudjátok.

Nem buszra való a mobiljátek idehaza

[ Szerkesztve ]

(#15) villásdugó válasza wesder (#12) üzenetére


villásdugó
(újonc)

ugyan én nem próbáltam a pc-st, de mások beszámolói alapján ég és föld a kettő. amott egyátalán nincsenek botok, emiatt sokkal nehezebb messzebb eljtuni. a másik, h a mobilos játékokra általánosan jellemzően, a humán playerek nagy része is kisgyerek, tőlük sem lehet sokat várni.

de a mobilosban puszta kempeléssel, minden akció nélkül is garantált az első 50-30ban végezni. ha van távcsöves fegyvered, akkor pedig kis túlzással garantált az első 15.

ráadásul úgy vetten észre, hogy humán playerekből is mindig a te szintedből sorsol, ritkán futni bele sokkal ügyesebb játkosba (ők általában meg is nyerik a meccset).

(#16) Hopkins95 válasza wesder (#12) üzenetére


Hopkins95
(őstag)

Bár én PC-n még nem játszottam vele, de miután Androidon kipróbáltam, a Pubg Mobile most Droidon talán a kedvenc játékom. Instant sikerélmény volt, mikor az első 6 menetből 3-at megynyertem, igaz aztán olvastam hogy tele van botokkal, de engem ez a sikerélmény behúzott és újra és újra akartam játszani. Igaz kéne egy jobb telefon, mert Snapdragon 808 bár viszi, de a stressz helyzetelben képes belaggolni, ami arra elég pont, hogy akkor lelőjenek. Tehát ezért nem vettem elő mostanában, mert előfordult a meccs végén, hogy pillanatnyi megakadás végett haltam meg fegyverharcban, ami aztán kicsit frusztrált. De nem baj, hamarosan veszek egy Snapdragon 660-as Xiaomi tabletet, alog várom hogy azon kipróbáljam. :)

[ Szerkesztve ]

T610 > K600i > Sony Ericsson Xperia mini pro > Nexus 5x \\ AMD Ryzen 1600 - MSI Vega 56 \\Playstation 4 Slim \\ Origin/Uplay/Steam: Hopkins955

(#17) wesder válasza Hopkins95 (#16) üzenetére


wesder
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Az új Mipad-ra én is be akarok ruhàzni, biztos jó lesz.

"Open windows, closing doors God can't help us anymore" /5FDP - Fire In The Hole/

(#18) Mrpingvan válasza Hopkins95 (#16) üzenetére


Mrpingvan
(kvázi-tag)

Sokkal jobban ajánlom a PCs verziót, ha van rálehetőséged próbáld ki (vagy csak vedd meg, ha nem tetszik, úgyis visszakérheted a pénzed Steamen). A mobilos verzió nagyon kezdetleges ahhoz képest (De attól függetlenül mobil játék szinten top notch). Próbáltam sok más BR játékot PC-n, de mind elvette a kedvemet a "műfajtól"... kivétel a PUBG-tól.

(#19) Mrpingvan


Mrpingvan
(kvázi-tag)

Szerintem amúgy csak azért nézik le az emberek a BR játékokat, mert rengeteg közte a gyerekes (és ezért TÚL fiatal az a réteg aki azzal játszik). Én kezdetben azért szerettem meg a PUBGt (PC), mert hajaz a valós fegyver kezelésre, ha már egy Arma modból vált valóra. Emiatt és amiatt, hogy nem ingyenes/olcsó, kevés rajta a gyerek nagyon. De mindegy, mert úgyis összevonják a többivel is, mint pl. a cikkben található Minecraft-BR klónnal, aminek a játékosainak átlag életkora 10 körül lehet.

[ Szerkesztve ]

(#20) Hopkins95 válasza Mrpingvan (#18) üzenetére


Hopkins95
(őstag)

Leárazáskor majdnem megvettem, de aztán volt mivel játszanom. Az Origines ismerősöm is győzködött, hogy vegyem meg, de még mindig félek kicsit a csalóktól meg a csökkenő játékosbázistól - bár gondolom ez utóbbi nem olyan drasztikus, mint egyes youtuberek azt mondják. Egyébként most már várok kicsit a Ring of Elysiumra, nemsokára indul Európában és jackfrags videója alapján igen bejött. Meg nemsokára jön a Blackout is, az sem néz ki rosszul. Örülök azért annak, hogy lesz alternatíva Battle Royal játékokban.

T610 > K600i > Sony Ericsson Xperia mini pro > Nexus 5x \\ AMD Ryzen 1600 - MSI Vega 56 \\Playstation 4 Slim \\ Origin/Uplay/Steam: Hopkins955

(#21) Mrpingvan válasza Hopkins95 (#20) üzenetére


Mrpingvan
(kvázi-tag)

Igen, mostanában tényleg egyre több jön ki ami más-más és nem gyerekes. A csökkenő játékosok amúgy elég túlzás. Tényleg esik, de még mindig bőven sok ember van fent. És a még fele ennyi is sok lenne. Hackereket és még nem nagyon láttam, de pl. pont most volt hír, hogy talán százezreket vagy milliókat tiltottak ki csalásért. De amúgy azért mondom, kilehet próbálni "ingyen" Steamen. Újakkal viszont tényleg vigyázni kell, mert nehéz fellépni a "nagyok" közé, és itt viszont tényleg félelmetes arányokban halnak kik a játékosbázisok. Szerintem megéri várni vele egy hónapot kb. és megnézni, hogy annyi idő alatt mennyit esett vissza.

(#22) gproject


gproject
(fanatikus tag)

PUBG minimum system requirements
OS: 64-bit Windows 7, Windows 8.1, Windows 10
Processor: Intel Core i5-4430 / AMD FX-6300
Memory: 8 GB RAM
Graphics: NVIDIA GeForce GTX 960 2GB / AMD Radeon R7 370 2GB
DirectX: Version 11
Network: Broadband Internet connection
Storage: 30 GB available space

az adnroid verziot meg BlueStacks-szel eljatszod egy fel ennyibe se kerulo gepen
vagy egy kelloen eros android tv-n, ami szinten toredeke arban a pc verzios szettnek
gamepaddal iranyithato nemelyik,pl fortnite

egyebkent, inkabb ezek a br jatekok, mint a rengeteg zombis szar
annyira gyulolom mar a zombikat, hogy ilyen temaju filmet/sorozatot se vagyok hajlando nezni

[ Szerkesztve ]

Huawei p20, Acer 15 Chrombook, Acer 14 Chromebook, Nvidia Shield TV, Xbox One S(g4BorG lvl1 noob)

(#23) Mrpingvan válasza gproject (#22) üzenetére


Mrpingvan
(kvázi-tag)

A zombis témájúakkal is pont ugyanaz történt, mint most (vagy csak most fog) történik a BR-rel, van pár, ami jó, és 20 millió, ami csak arra megy, hogy vedd meg/töltsd le, de játékmenet 0. Szóval igazából nem az a gond, hogy sok van, hanem sok sz*r (de nem mind!). És ez rontja el a jókat is.

(#24) oriic válasza Lexington87 (#2) üzenetére


oriic
(HÁZIGAZDA)

Semmi, sima játékmód. Ha valakinek nem tetszik, nem játszik vele. (Vagy max normálisan elmondja hogy próbálta, de neki nem jön be.)

Live-Die-Respawn-Deathloop

(#25) Maxxy10


Maxxy10
(senior tag)

En napi szinten jatszom a Pubg-vel telon es tenyleg eleg konnyu ezert kell egyedul menni squad ellen es akkor mindjart mas a helyzet..
Plusz vannak benne az arcade modok amik pont arra vannak, hogy ha csak 10 perced akkor is tudjal jatszani

(#26) Giovan! válasza pelgrim_v1 (#14) üzenetére


Giovan!
(őstag)

Annak idején (ezelőtt kb. 6-7 évvel) a haverokkal NOVA-ztunk meg modern combatoztunk a buszon. Nekem 3,2"-es Galaxy Giom volt, kb. a töbiek is ilyesmi telókkal nyomták, és mégis jól szórakoztunk. Pedig Romániában is elég szarok ám az utak :DDD

A katasztrófa tulajdonképpen tárgyiasult veszély.

(#27) Kokzor válasza D013 (#4) üzenetére


Kokzor
(fanatikus tag)

Ja, csak a WoW nem MOBA. :D

(#28) pomorski válasza villásdugó (#11) üzenetére


pomorski
(őstag)

Mi az a kazuár? Az nem valami madárfajta?

(#29) wesder válasza pomorski (#28) üzenetére


wesder
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Casual
Egyébként magyarul egy madàrfajta

[ Szerkesztve ]

"Open windows, closing doors God can't help us anymore" /5FDP - Fire In The Hole/

(#30) villásdugó válasza pomorski (#28) üzenetére


villásdugó
(újonc)

[link]

[ Szerkesztve ]

(#31) wesder válasza villásdugó (#30) üzenetére


wesder
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ennek cseszettül semmi értelme... Ki volt az a barom aki kitalàlta?

"Open windows, closing doors God can't help us anymore" /5FDP - Fire In The Hole/

(#32) Azie válasza wesder (#31) üzenetére


Azie
(senior tag)

gondolom olyasvalaki, aki a rugót, sámit és sajnos sokan a gájdot. :)

"Believe in the ideal, not the idol." - Serra

(#33) #52588800 válasza wesder (#31) üzenetére


#52588800
(törölt tag)

Na és ennek? :)) :DD

(#34) Hopkins95 válasza villásdugó (#30) üzenetére


Hopkins95
(őstag)

Ez tényleg egy béna kifejezés lett. Nagyon hülyén hangzik...

T610 > K600i > Sony Ericsson Xperia mini pro > Nexus 5x \\ AMD Ryzen 1600 - MSI Vega 56 \\Playstation 4 Slim \\ Origin/Uplay/Steam: Hopkins955

(#35) NandorHUN


NandorHUN
(PH! addikt)

Mindig mosolygok az olyan cikkeken és embereken, akik komolyan veszik a mobilos játékokat.

(#36) Hopkins95 válasza NandorHUN (#35) üzenetére


Hopkins95
(őstag)

Miért is? Miben is különböznek? Te sosem szoktál mobilon játszani?
A mobilos játékok célja ugyanaz: a szórakoztatás. Tehát én igazából a grafikán és irányításon kívül nem látok sok különbséget...

[ Szerkesztve ]

T610 > K600i > Sony Ericsson Xperia mini pro > Nexus 5x \\ AMD Ryzen 1600 - MSI Vega 56 \\Playstation 4 Slim \\ Origin/Uplay/Steam: Hopkins955

(#37) Moonwolf válasza wesder (#8) üzenetére


Moonwolf
(senior tag)

Sajnos van benne valami. Hiába kerülsz be a legjobb öt közé, siker élményt a játék megnyerése nyújt. Köztes helyek meg hááát... Időtöltés. :)

=Privát üzenetre illik válaszolni!= \...Az élet értelme nem a létezés, hanem a létezés által megtett út...\

(#38) joey04 válasza Hopkins95 (#36) üzenetére


joey04
(Jómunkásember)

ő a konzolosokat is lenézi, pc gamer a vérfan fajtából.

(#39) NandorHUN válasza Hopkins95 (#36) üzenetére


NandorHUN
(PH! addikt)

Játszok rajta, de azért ez olyan mintha valaki megnézne egy filmtrailert és utána azt mondja, hogy megnézte a filmet.
A kettő közötti élményben azért igen nagy különbség van.

joey04
Ilyen hülyeségeket nem tudom hol szedsz össze. Hol írtam olyat, hogy konzolosokat lenézném?

[ Szerkesztve ]

(#40) Giovan! válasza NandorHUN (#35) üzenetére


Giovan!
(őstag)

Buszon vagy vonaton is gondolom viszed magaddal a napelemet, aztán PC-ről csapatod neki. Én az olyan embereken mosolygok akik ok nélkül többre tartják magukat másoknál :)

A katasztrófa tulajdonképpen tárgyiasult veszély.

(#41) NandorHUN válasza Giovan! (#40) üzenetére


NandorHUN
(PH! addikt)

Nem tartom magam többre, csak sima PC-re és konzolra kiírt rendes játékokat tartom többre mint a mobilos gagyi másolataikat.

Mobilon az irányítás borzalmas, főleg lövöldözős game-k esetében, a legtöbb játék meg direkt úgy van elkészítve, hogy rengeteg pénzt lehúzzon rólad: tele reklámmal meg mikrotranzakciókkal.

Megvan ezeknek is a helye: egy Angry Birds-el vagy Candy Crush-al én is elvagyok 2 megálló között.
De mobilos fps meg hasonló "nagy game"-nek beállított PC-s/konzolos játék utánzatokat inkább nem erőltetném.

(#42) Giovan! válasza NandorHUN (#41) üzenetére


Giovan!
(őstag)

A Space Marshals, az Osmos, vagy a Bastion szerintem teljesen vállalható játékok, és nem csak mobilos szinten. Vannak jó mobil gamek, bár tény, nem feltétlenül az FPS/TPS vonal áll jól a platformnak.

A katasztrófa tulajdonképpen tárgyiasult veszély.

(#43) NandorHUN válasza Giovan! (#42) üzenetére


NandorHUN
(PH! addikt)

Space Marshal nem igazán fps :)
Ez a felülnézetes gaming még elmegy rajta, de ez is max 10 percig bírom, mert pl. Space MArshal is borzasztóönismétlő.

Mobilon meg ugye endes történetet, zene + graf élményt se fogsz kapni, mert legtöbb fejlesztőnél csak pénzről szól az egész mobilgaming, legkevesebb energiával próbál legtöbbet kaszálni és eredmény épp ezért olyan amilyen.
Crashlands viszont tényleg egész jó.

(#44) Hopkins95 válasza NandorHUN (#43) üzenetére


Hopkins95
(őstag)

Azért a Pubg Mobile-nál a Digital Foundry is kihagsúlyozza, hogy Full fat console style experience, ami azért nem kis szó. Aztán ott a Fortnite is, amihez jön majd a kontroller support(a Pubg Mobile-lal már állítólag működik).

Vagy ott a The Witness iOS-re, ami eredetileg PC és konzol játék volt, de már van iOS-re is. Vagy a The Walking Dead: Season One... Szerintem ahogy erősödnek a chipsetek, úgy tolódik a fejlesztés a mobil platformok felé is, mert ez egy hatalmas piac, kvázi mindenki rendelkezik okostelefonnal.

T610 > K600i > Sony Ericsson Xperia mini pro > Nexus 5x \\ AMD Ryzen 1600 - MSI Vega 56 \\Playstation 4 Slim \\ Origin/Uplay/Steam: Hopkins955

(#45) Giovan! válasza NandorHUN (#43) üzenetére


Giovan!
(őstag)

A FPS/TPS témát nem az általam felsorolt játékokra értettem, hanem a kommented második felére reagáltam. Amúgy a Space Marshals 1 talán önismétlő (bár szerintem bőven vállalható azért, az utolsó bossfight pedig kifejezetten érdekesre sikeredett), de a 2 már nem annyira (pláne a megvehető mission packal).

Igen, rengeteg a szar, pénzéhes fejlesztő (legjobb példa a Gameloft, ami régen egész tűrhető szinten koppintott le nagy PC-s címeket, mostmeg önmaga paródiájává vált), de attól még nem mind az. A fizetős szekcióban azért akad pár cím, ami szerintem komolyan vehető. Szóval továbbra sem értem miért kell ezt megmosolyogni...

Hopkins95: Igen, egyre több PC-s/konzolos port készül el, bár én jobban kedvelem a direkt touchscreenre megírt, öltetes játékokat (pl. az Osmos). Persze azért a Max Paynet én is újrajátszottam mobilon (mondjuk akcióban 400 forintért még meg is érte :D).

[ Szerkesztve ]

A katasztrófa tulajdonképpen tárgyiasult veszély.

(#46) KISDUCK


KISDUCK
(senior tag)

Rules os Survivalt és a PUBG mobilet is kipróbáltam. A RoS-nál valahogy nagyon nem jött be az irányítás/nézet valahogy mindig olyan érzésem volt, hogy na most fogom elhányni magam (valamiért sajnos utazóbetegséget okozott nálam). A PUBG-nél valahogy eltalálták az irányítást és nem éreztem magam rosszul játék közben viszont gyakran rányomok véletlenül a lövés gombra, pedig nincsenek virsli ujjaim, ez inkább a Z3C 4,6"-os kijelzőjének a hátránya. Néha sajnos a kép is beakad durván, legtöbbször amikor meghalok és nem tudom eldönteni hogy már a halál beállta előtt fagyott be a játék és ezért szívtam meg vagy a halál utáni folyamat bugol nálam és öli le a telefont.

A sikerélményhez kapcsolódva szerintem nem csak az első hely számít. Nekem inkább az számít hogy élveztem-e a meccset a helyezéstől függetlenül. RoS pc verzióban haverokkal szoktunk játszani régebben volt hogy a móka kedvéért úgy játszottunk, hogy lőfegyvert és gránátot nem vettünk fel és az volt a legviccesebb hogy másodikak lettünk és fejenként több killel.

[ Szerkesztve ]

(#47) gproject


gproject
(fanatikus tag)

a gyors kameramozgast igenylo jatekokon(leginkabb fps) es a sok action/skill barral/gombbal rendelkezo(komolyabb mmorpgk) jatekokon kivul, barmi mas teljesen jol jatszhato a mobilos platformon

Huawei p20, Acer 15 Chrombook, Acer 14 Chromebook, Nvidia Shield TV, Xbox One S(g4BorG lvl1 noob)

(#48) icemad válasza NandorHUN (#43) üzenetére


icemad
(PH! kedvence)

Azért nézz meg mondjuk egy Galaxy on fire 2-t. Meg fogsz lepődni. Egyrészt a grafikán, másrészt a történeten, harmadrészt az árán... (ingyenes)

Az élet egy nagyon szar videojáték, de baromi jó a grafikája...

(#49) hemaka válasza NandorHUN (#35) üzenetére


hemaka
(PH! nagyúr)

En sem jatszom a mobilon, de eszmeletlen love van bennuk. :D

"Turn your face to the sun and the shadows fall behind you!"☀️ Leica M10 📷 rcx.pw

(#50) paperboy


paperboy
(senior tag)

Nekem ezeknél jobban bejön egy sima pörgős online FPS, például ami részemről most favorit az a Guns of Boom... Pedig nem vagyok egy nagy mobilos gamer, de ez tényleg bejött.

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.