2018. október 24., szerda

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) kemotox


kemotox
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nyugi, majd a Han Solos film jó lesz! ;]

"Ha mindenképpen eltökélt szándékod az, hogy csúnyán meg akarod bántani a szüleidet és nincs merszed ahhoz, hogy homoszexuális legyél, az a minimum, hogy a művészetekbe mártod magad!"

(#2) oriic


oriic
(HÁZIGAZDA)

Sósiklók. :DDD Sírok.

Live-Die-Respawn

(#3) T_chris


T_chris
(PH! addikt)

Subscribe. ;]

Legyen mindegyikre merőleges.

(#4) blackrulz


blackrulz
(PH! nagyúr)

Még egy két rész, és a Disney elintézi, hogy éneklős szenvedet legyen... Let it snow , Vader remix.

Rohadtok egész nap a levegőn és labdáztok, vagy leültök a gép elé és csináltok valami értelmeset?

(#5) Syl


Syl
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Én két éve, az Episode IV 2.0 után azt mondtam: I'm out. Nem hogy mozit nem ér, letöltésre sajnálom a biteket...
Egyébként Rian Johnson-t megbízták egy új trilógia megírásával és rendezésével...

Words cannot express how much i don't care

(#6) AxBattler válasza Syl (#5) üzenetére


AxBattler
(PH! félisten)

Micsoda? Ep.IV. v2? Lemaradtam valamiről?

"Cable management is for the weak!"

(#7) voyager4.4


voyager4.4
(senior tag)

Azt remélem vágod azért, hogy ez alapvetően egy mese... :))
Engem személy szerint megindított, hogy a gyermekkori hősöm, a paraszt srác a tatuinról immár egy bukott jedi mester, aki végül mégis megbékél ezzel a szituációval és jedihez méltón távozik.

no fate but what we make

(#8) Csapoati válasza AxBattler (#6) üzenetére


Csapoati
(PH! nagyúr)

Az Ébredő Erő majdhogynem copy-paste volt az Új Reményből.

Haladni kell a korall (vagy Core-ral)!

(#9) AxBattler válasza Csapoati (#8) üzenetére


AxBattler
(PH! félisten)

Jaaa, az? Hát igen, elég deja vu volt, de ettől függetlenül én élveztem. :D

"Cable management is for the weak!"

(#10) Garrick


Garrick
(lelkes újonc)

Nem tudom mit vártál, amikor a hetedik részben kb két perc alatt megtanult a csaj integetés nélkül elmét manipulálni. SW-t nem azért néz az ember hogy logikát keressen benne, szerintem. Ha a logika kell akkor nézd a mese sorozatot a klónok háborújából vagy olvass SW könyveket, azokban kevesebb az ilyesmi. Amennyire számomra rémlik, a régebbi részekben is volt olyan, hogy úgy javítottak meg hiperhajtóművet, hogy r*basztak egyet, mint az öregeink a ruszki tévére.
Magam részéről az egyetlen SW ami nem jött be, az a Rogue One volt. Egyszerűen semennyire nem kötötte le a figyelmemet amikor megnéztem a napokban. Persze ízlések és pofonok

(#11) Csapoati válasza Garrick (#10) üzenetére


Csapoati
(PH! nagyúr)

Szerintem meg pont a Rogue One a legjobb az új részekből. :D

Haladni kell a korall (vagy Core-ral)!

(#12) alcsa


alcsa
(senior tag)

Köszönöm, hogy leírtad, így reggel sokat nevettem. Peace :R.

(#13) Syl válasza Csapoati (#11) üzenetére


Syl
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Jaja! Nálam nagyon szorongatja a Birodalom Visszavágot :K Szerintem a két legjobb SW film. Utána természetesen a SW Rebels sorozat :D

Words cannot express how much i don't care

(#14) Bobó_20


Bobó_20
(fanatikus tag)

SPOILER!!!

Kedvenc részeim:

- Hakuna Matata telefonhívás, majd üldözés közbeni lépjünk le kaszinózni -> ha nincs benne a filmben is ugyanez a vége, sőt az egész film ugyanaz
- "Do you feel it? Now reach out for it..." és kinyújtja a kezét és poént csinálnak belőle... :W
- "Só". Köszönjük, rá nem jöttem volna.
- 1000 éves csotrogány siklókkal, a high-tech lépegetők ellen, majd miután lepusztul a fele csapat: "Forduljunk már vissza, ez öngyilkosság". Mert nem volt az elején egyértelmű, hogy meg fogtok halni? Erre Finn akkor tol egy yolo-t (ami esküszöm meg is lepett volna, ha meglépik) erre jön a nevéreseemlékszemcsaj és jól megmenti, mert: "nem gyűlölettel kell győznünk, puszi". Jézus a kereszten, mert akkor haljunk meg mind? Most készülnek lemészárolni mindenkit, de szeressük egymást gyerekek, ne hogy rosszat álmodjatok!
- Szuper megjött Luke lézerprojektoros változata, majd jól szétlövik. Érett, jól időzített poén: "szerinted elég volt? meghalt?" Ja a színvonal már biztosan.

Ez volt az utolsó moziban nézett SW rész számomra. Komolyan nem hittem, hogy Jar Jar Abrams-et még dícsérni fogom, - és majdnem olyan kellemetlen érzés ez, mint a mostani filmet végignézni - de ehhez képest a hetedik rész valódi SW film. Ez egy marketing és politikai korrektségi szempontból grammra kimért inkoherens fostenger, gyenge rendezői munkával, vérgyenge gyagyi karakterekkel. Nem is értem ez a pali, hogy kap egy egész trilógiát. Abban reménykedek, hogy a jó ízlés majd "beárazza" ezt a filmet, rendezőstül, cuki pingvinestül, logikai buktatóstól, úgy ahogy van... :N

[ Módosította: radi8tor ]

(#15) sith7


sith7
(PH! nagyúr)

Az ébredő erő óta mondom, hogy 6, azaz hat db Star Wars film van, ez most sem változott :o
na jó, a Zsivány Egyes az valamennyire tetszett, de ez a 2 ... :W

Az egész SW univerzum megcsúfolása :O

Amiket leírtál teljesen egyetértek, + az elején, amikor a X wing pilóta leáll beszélgetni az első Rendi csillagrombolóval, majd egyedül szétlövi az összes ágyút ... ja ... ki kellene küldeni a Tie vadászokat :W

szerk2

ez meg copy paste a Birodalom Visszavágra

Végig menekültek, mint a Falcon, a végén kevesen maradtak, de el tudtak menekülni , mint a Bespin -en, megküzdött a jó a rosszal, de döntetlen lett, Luke azt mondta ne menjen, de a csaj elment , a lépegetőket a végére tették nem az elejére, amikor megérkezett az első rend, miközben a felkelők menekültek ... ha az elejére teszik akkor 1:1 copy, így nem annyira ... legalábbis szerintük stb.

[ Szerkesztve ]

Diablo 3 , Hots: SithHet#1105

(#16) voyager4.4 válasza sith7 (#15) üzenetére


voyager4.4
(senior tag)

"Az ébredő erő óta mondom, hogy 6, azaz hat db Star Wars film van, ez most sem változott :o"

Igen mert a baljós árnyak meg a klónok támadása olyan minőségi... persze az idő mindent megszépít.

no fate but what we make

(#17) kemotox válasza sith7 (#15) üzenetére


kemotox
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Komolyan be ctrl+c ctrl_v-zted ide is ugyanazt a szöveget? Engedd már el. Szar vót, ez van. Annyira nem volt drága a jegy, többször meg nem nézzük meg azt jóvan.
Azért voltak jó jelenetek. Valld be, hogy a csöcsös lények bejöttek :D

"Ha mindenképpen eltökélt szándékod az, hogy csúnyán meg akarod bántani a szüleidet és nincs merszed ahhoz, hogy homoszexuális legyél, az a minimum, hogy a művészetekbe mártod magad!"

(#18) kikikirly


kikikirly
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

,,Luke, hogy bebizonyítsa mennyire nagyon remete lett, lesétál a tenger partra, ahol megfej egy tengeri bivalyt, majd lenyeli a fehér anyagot. Ezután odafordul Rey-hez és megkérdezi "Te is kérsz? "

Eszembe jutott Horrorra akadva:

Rey lenyeli....

[ Szerkesztve ]

(#19) udash


udash
(újonc)

Sziasztok!

Én ugyan még nem láttam, de meg fogom nézni függetlenül attól, hogy számomra az EP1-6 az etalon az expanded universe-zel együtt. 40 évesen nyilván túl fogom élni, hogy gyerekkorom kedvenc fantáziavilágát így tönkretették, de azért ott fog maradni egy örök szálkaként bennem. Amikor egy barátom jónéhány évvel ezelőtt megmutatta a starwars wiki-t ( expanded universe ), teljesen beleszerettem. Biztos nem hibátlan az sem, de én rengeteg könyvet, képregényt elolvastam azóta, amik egytől egyig vissza adták NEKEM a SW élményt. Rengeteg karakter, hatalmas időintervallum, szerintem nagyon jó történetek, amik ráadásul több szálon futnak, mégis végig kapcsolatban vannak, így adva egy teljes egészet. És ezt kellett egyetlen vonással kiírtani ezeknek a "történetlopó" majmoknak. Igazán megtehették volna, hogy erre építkeznek, ez egyfajta elismerése is lehetett volna azoknak az embernek, akik ezt sok-sok év alatt összehozták. Ettől még tehettek volna bele új szálakat, karaktereket, nem biztos, hogy ennyi embernek fájt volna. Remélem a "Legends" legalább megmarad, és nem vész el egy idő után.

U-dash

(#20) sith7 válasza voyager4.4 (#16) üzenetére


sith7
(PH! nagyúr)

Nekem igenis tetszettek, mind a kettő, főleg a klónok, ez a mostani 2 a nyomukba se érhet, látványvilágban pláne nem

kemotox
engem totál kikészített, egy B kategóriás film volt, szereplők, színvilág, történet minden egy nagy 0 ... 2 ilyen ronda nőt meddig kerestek a lázadók élére ? :W
Superman Leia résznél már fizikai fájdalmam volt, az órámat néztem , mikor lesz már vége :o

[ Szerkesztve ]

Diablo 3 , Hots: SithHet#1105

(#21) voyager4.4 válasza sith7 (#20) üzenetére


voyager4.4
(senior tag)

Látod ízlések és pofonok. Nekem meg simán veri a 2 új rész az ep1 és 2-t. Látványvilággal is elégedett vagyok, sőt a rengeteg igazi díszlet nekem jobban bejött mint a lucas-féle cgi orgia.

no fate but what we make

(#22) sith7 válasza voyager4.4 (#21) üzenetére


sith7
(PH! nagyúr)

menj el orvoshoz ... :DDD

Diablo 3 , Hots: SithHet#1105

(#23) Fred23


Fred23
(PH! kedvence)

Nem hiszem, hogy meg fogom nézni valaha is, de hogy vannak, akik még fizetnek is az élményért! :D

(#24) alevan


alevan
(PH! addikt)

Ellenvélemény:

Nekem tetszett. Árnyalt volt (de nem vitte túlzásba, mint a Bajlós Árnyak). Igen, voltak penne poénok, de nem vitték túlzásba (tegyük hozzá, Rey helyében és is a kezemet nyújtottam volna ki).

Bizonyos dolgokra választ adtak a VII. részből (pl. miért kapott ki Ren Rey-től), stb. Szépen lebontották az ismeretleneket (pl. ha nem olvasol utánna a dolgoknak, pl. mi a First Order, honnan lett a Resistance), mondhatni mindkét oldal kap egy "resetet", amire akár ki tudnak építeni más filmeket, sorozatot, könyveket (pl. a szó szerint maroknyi csapat mit kezd a szinte 0 erőforrással, rey képzése, stb).

Szerintem ez az 5. legjobb SW film (eredeti trilogia és a Rogue One után). Mesze nem egy PC fesztivál (a mai modern amerikai PCre alergiás vagyok, így ennek örülök), inspiráló, aktív film volt. Érdemes megnézni.

Egyébként nem fórumos hozzászólásokon dönteném el, hogy megnézem-e vagy sem a filmet. Egy doboz cigi áráért (gondolom, nem dohányzom) szerintem mindenki beruházhat rá, akit érdekel a téma, hogy eldöntse, jó film-e vagy sem.

[ Szerkesztve ]

"Ezért lovagol a pokolba a konzumer IT piac. A hülye igények... . Azt sem tudod, hogy mit akarsz de az jöjjon havonta frissités formájában."

(#25) Csapoati válasza alevan (#24) üzenetére


Csapoati
(PH! nagyúr)

Nem PC fesztivál, erre beletettek egy totál felesleges ázsiait a totál felesleges fekete mellé, akik aztán összehozzák az SW univerzum legértelmetlenebb jelenetét. :D

Haladni kell a korall (vagy Core-ral)!

(#26) oriic válasza Csapoati (#25) üzenetére


oriic
(HÁZIGAZDA)

Btw csak én maradtam le valamiről, de Finn hogy került az ágyra, mi történt vele?

Live-Die-Respawn

(#27) Syl válasza oriic (#26) üzenetére


Syl
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

A Birodalom visszavágban Han Solót fagyasztották le, ebben meg Finn-t?

Words cannot express how much i don't care

(#28) kemotox válasza oriic (#26) üzenetére


kemotox
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Előző rész végén mi történt? Láttam többször is de nem emlékszem :DD Eléggé közvetlen folytatása, nem ott volt valami, ami miatt lesérült?

"Ha mindenképpen eltökélt szándékod az, hogy csúnyán meg akarod bántani a szüleidet és nincs merszed ahhoz, hogy homoszexuális legyél, az a minimum, hogy a művészetekbe mártod magad!"

(#29) Syl válasza kemotox (#28) üzenetére


Syl
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

>Láttam többször is de nem emlékszem

Én egyszer láttam az Episode IV 2.0-át, de legszívesebben kivakuznám az agyamból K ügynök neutralizálójával ;]

Words cannot express how much i don't care

(#30) kemotox válasza Syl (#29) üzenetére


kemotox
(PH! addikt)
LOGOUT blog

hát az jó lenne, mert már uncsi a vergődés ;]

"Ha mindenképpen eltökélt szándékod az, hogy csúnyán meg akarod bántani a szüleidet és nincs merszed ahhoz, hogy homoszexuális legyél, az a minimum, hogy a művészetekbe mártod magad!"

(#31) Syl válasza kemotox (#30) üzenetére


Syl
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

:P

Words cannot express how much i don't care

(#32) kikikirly


kikikirly
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Számomra a legzavaróbb a 12-es karika.Valszeg furán hangzik, kifejtem:Új részt nem láttam csak az Ébredő erőt,Rogue One-t,de mindkettőbe gyengék voltak a csata jelenetek vizuálisan.
Jó,jó távoli jeleneteket királyul megcsinálták(Pl Rogue One-be ion géppuskával szétlövi AT-AT lábát),de a közeliek nem:pl Ébredő erőbe Fénykardal kaszabolják a rohamosztagosokat,elég semmilyenre sikeredett,
Am Rogue-One ba ugyanez a helyzet a harci jelenetekkel.
Látszik hogy egy határt nem léphettek át.Ennek tetejébe az Ébredő erő mint film is vacak lett.
Rogue One10/10 lenne,tele van epic jelenetekkel,ahogy lázadók feláldozzák mindenüket a halálcsillag tervrajzaiért, karakterek és azt alakító színészek is jók.
Az a gond az egész 12-es koncepcióval hogy maga a látvány is súlyt ad történéseknek.
Mikor Dr.King Schulz lelövi harmadik Brittle fivért a lórol ,támad egy hatalmas lyuk a pasas mellkasán, fröccsenő vére pedig vörösre festi a liliomokat....(Django elszabadul).Aki látta,tudja miről beszélek.Ez már bőven nem a 12-es kategória.
Képzeljétek el a Ryan közlegény megmentését,Aljas 8-ast,Alien filmeket stb 12-es karikával....
A mellett hogy súlyt ad a drámai jeleneteknek, Isten bocsássa meg nékem, szeretem ha egy csatajelenet látványos,nem gondolom hogy ettől vérszomjas lennék.
2017-ben amikor a technikai feltételek adottak, kitalálják hogy pénzbügyileg kevésbé éri meg korhatáros filmet forgatni.Számomra elvesz a filmek élvezeti értékéből, nem keveset.
Erről itt olvashattok többet: (Nem a CGI-on akarnak spórolni)
https://port.hu/cikk/mozi/megegyeztek-tarantino-star-treket-rendez-raadasul-korhatarosat/article-49475

Ez a folyamat sajnos elindult ,Jurassic World 2 is marad 12+.Nem magyarázom tovább,remélem átjött a mondanivalóm. :)

[ Szerkesztve ]

(#33) Csapoati válasza oriic (#26) üzenetére


Csapoati
(PH! nagyúr)

Kylo Ren sebesítette meg még az előző rész végén.

Haladni kell a korall (vagy Core-ral)!

(#34) radi8tor


radi8tor
(MODERÁTOR)

Spoiler tag aktiválva a topikban.

⭐ https://wellbe.hu

(#35) Balrog válasza voyager4.4 (#7) üzenetére


Balrog
(tag)
LOGOUT blog

Persze értem én, hogy ez egy mese, de nem vették ennyire gyerekesre a figurát az első két trilógiában (Ez alól JarJar és az Ewokok kivételek, de hát nézzük meg hogy hogyan is emlegetik ezeket ma a star wars rajongók.).

De egy rakat illogikus dolog is volt a filmben. Pl. Az első rend flottája miért követi az ellenállás flottáját tízen pár órahosszán keresztül. Miért nem ugranak fénysebességre és kerítik be őket? Vagy küldenek rájuk TIE vadászokat?

A kaszinó jelenet és a díszlet egyáltalán nem illet a Star Wars univerzumba. Ha nem lettek volna a CGI lények azt hihettük volna, hogy Las Vegas-ban járunk éppen.

Finn, az ázsiai csaj és az általuk vitt történet szál teljesen fölösleges. Nem tettek, hozzá semmit a történet menetéhez. A céljuk értelmét veszítette mikor az ellenállás tagja hátrahagyták a cirkálót.

stb...stb...

(#10) Garrick
Én néztem a Klónok Háborúját sőt a Rebels-t is pedig az is tízen pár éveseknek készül. Pont ezért zavar ennyire, hogy Dave Filoni töredék pénzből izgalmasabb sorozatokat készített mint az új Star Wars filmek. Pl. Rebels 3 évad utolsó két része elég álleejtős volt. Ilyen érzésem egyszer sem volt a VIII. epizód alatt. :(
Nekem a Rogue One kifejezetten tetszett. Minőségi film volt, inkább a felnőtteknek célozva, sötét és komor hangulattal. Tetszett a Lázadók elkeseredett és bukásra ítélt harca a Birodalommal szemben.

(#14) Bobó_20
Mintha csak magamat hallanám. Szívemből szóltál. Star Wars rajongóként szerintem ez a rész arcon köpése Lucasnak.

[ Szerkesztve ]

Sometimes you want orange, but life gives you lemon-lime.

(#36) cinemazealot


cinemazealot
(PH! addikt)
LOGOUT blog (1)

10 éve regisztráltam az IMDb-re, de kb. semmi aktivitásom nem volt. Tegnap láttam a filmet, ma feltámasztottam az accomat, mert nem hagyhattam szó és lepontozás nélkül. El nem tudom mondani, mekkora csalódás volt nekem ez a film. Soha nem gondoltam volna, hogy egy SW alatt többször is facepalm-ozok és azt figyelem, mikor lesz már végre vége. :( El vagyok keseredve.

[ Szerkesztve ]

(#37) Silenc3Hun válasza Csapoati (#25) üzenetére


Silenc3Hun
(senior tag)

Ez nekem is feltűnt, dehát ilyen a mai világ...

Xiaomi Redmi Note 4 | Xbox ONE | Xbox 360E | Lenovo ThinkPad X230

(#38) angyalpc2


angyalpc2
(tag)

Nem tudom, nekem tetszett a 7.
Persze elhiszem, hogy a fanatikusoknak nem jön be ennyire, de mit is kellett volna csinálni?
Én várom a 8.-at és egyébként jó véleménnyel voltak róla a kritikusok.

(#39) Syl válasza angyalpc2 (#38) üzenetére


Syl
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Érdekes, hogy például egy új(copy&paste) GhostBusters-re mindenki köpködött, de amikor ugyanezt csinálták az episode IV-gyel, akkor milliárdokat keresett a film. Szóval nem értem én ezt a mai trendet :N

Words cannot express how much i don't care

(#40) Csapoati válasza angyalpc2 (#38) üzenetére


Csapoati
(PH! nagyúr)

Én nem vagyok egyáltalán fanatikus, de a 7 is egyszer nézhetős csak számomra. Egyszerűen copy-paste volt az Új Reményből. A 8 jobban tetszett, csak pár akkora hülyeséget lőttek el, hogy inkább az ragadt meg bennem.

Haladni kell a korall (vagy Core-ral)!

(#41) kemotox válasza Csapoati (#40) üzenetére


kemotox
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Tegnap este haverokkal jónéhány sör után újranéztük a lejjás űrsétás jelenetet. Azt kell, hogy mondjam, hogy úgy már egészen élvezhető volt :DD Most már biztos vagyok benne, hogy be voltak drogozva a készítők, és valójában ha nem tisztán nézi az ember a filmet, akkor belát a dolgok mögé, és megérti a film valódi esszenciáját

"Ha mindenképpen eltökélt szándékod az, hogy csúnyán meg akarod bántani a szüleidet és nincs merszed ahhoz, hogy homoszexuális legyél, az a minimum, hogy a művészetekbe mártod magad!"

(#42) daa-raa


daa-raa
(Jómunkásember)

"egyetlen Jedi mester sem volt rá képes, hogy életben maradjon az űr vákumjában"

Leszámítva pl Plo-koon-t...

Vannak olyan fallal körülvett városok, melyeket nem szabad megostromolnod. - Szun-ce

(#43) Syl válasza daa-raa (#42) üzenetére


Syl
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

De ő nem a jedi erejének köszönhette ezt.

Words cannot express how much i don't care

(#44) Balrog válasza daa-raa (#42) üzenetére


Balrog
(tag)
LOGOUT blog

Syl megelőzött. :)

A Dorinok maszkja újra belélegezhetővé teszi a kilégzett levegőt és a testük ellenáll az alacsony nyomásnak.

Nekem is eszembe jutott ez a rész a Clone Wars-ból. De én is arra jutottam, hogy nem az erőnek köszönheti, hogy túlélte a nyílt űrben.

Sőt ahogy vissza gondoltam, a Sith-ek közül sem jutott eszembe egy sem aki maszk nélkül kibírta volna az űrben.

Sometimes you want orange, but life gives you lemon-lime.

(#45) daa-raa válasza Balrog (#44) üzenetére


daa-raa
(Jómunkásember)

Az eredeti kijelentés nem is utalt az erőre.

Vannak olyan fallal körülvett városok, melyeket nem szabad megostromolnod. - Szun-ce

(#46) Fred23 válasza Fred23 (#23) üzenetére


Fred23
(PH! kedvence)

Mivel nem került semmibe, megnéztem. Hááát, annyira nem volt szar, rosszabbra számítottam. Olyan közepes iparosmunka, semmi különleges. Egy filmnek elmegy. Nézése közben egyetlen egyszer jutott csak eszembe, hogy ennek mikor lesz már vége, egyébként le tudott kötni.

(#47) kikikirly válasza Fred23 (#46) üzenetére


kikikirly
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Jó-jó de ez egy Star Wars film.Olyan adottságokklal megáldva,magam részéről ha meglátok Tie Fighter-csillagromboló párost, rögtön bepisilek.Szóval a ,,egyszer meg lehet nézni" kategória nem túl pozitív.Porton 6.0-áll 186 szvazat alapján, am 8.0 alatt csak akkor nézek meg filmet ha benne van valamelyik kedvenc színészem,de ott is meghúzom határt 7.5-nél. És 95% bejön a nézői értékelés.

[ Szerkesztve ]

(#48) voyager4.4 válasza kikikirly (#47) üzenetére


voyager4.4
(senior tag)

Akármilyen is, de ezt a 6.0-t túlzásnak érzem. (egyébként az a 186 szavazat pont egy semmi minta)

no fate but what we make

(#49) Dilikutya válasza alevan (#24) üzenetére


Dilikutya
(PH! nagyúr)

Hol kell utánaolvasni? Ki írta le, mi az Első Rend? Miért kell egyáltalán utánaolvasni? Ha a filmből nem derül ki, az alapvető hiba.

De ez az ellenállás sem kerek. A régi trilógiában ez egy masszív haderő volt, akik egy birodalmi flotta és Halálcsillag elleni támadást is be mertek és tudtak vállalni. Majd tönkre is verték a birodalmi flottát, kilőttek két Halálcsillagot, rombolókat, meg Vader szuper hajóját, aztán 30 évvel később itt a semmiből az Első Rend egy titokzatos, és titkát egyből a sírjába vivő főgonosszal, miközben az ellenállás gyenge, kis létszámú, és az utolsó csatahajóját is elvesztette, a film végére meg maradtak néhány tucatnyian. Már az Ébredő erőben is furcsálltam, hogy ennyire gyengék, de itt már bántóan szúrja a szemem.

Csak feltételezem, hogy az Első Rend a Birodalom életben maradt középvezetői irányítása alatt épült ki a Birodalom romjaiból, de két film alatt sem derült ki semmi konkrét.

Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)

(#50) kemotox válasza Dilikutya (#49) üzenetére


kemotox
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Lesz még egy film, meg még egy trilógia, ne parázz, még van esély arra, hogy mindent megtudunk :D

BTW az eredeti trilógia idején se tudunk semmit Sidious-ról vagy a birodalomról, az még sem zavar(t) senkit.

[ Szerkesztve ]

"Ha mindenképpen eltökélt szándékod az, hogy csúnyán meg akarod bántani a szüleidet és nincs merszed ahhoz, hogy homoszexuális legyél, az a minimum, hogy a művészetekbe mártod magad!"

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.