2019. szeptember 23., hétfő

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) rdt89


rdt89
(őstag)
LOGOUT blog

Szinte könnyes a szemem, hogy a Splatterhouse kimaradt, amit azóta várok mióta megkezdődött a visszafelé kompatibilitás, de a PoP-nak örülök.

(#2) Fecogame


Fecogame
(addikt)
LOGOUT blog

Az utolsó 23 játék érkezik az Xbox One visszafelé kompatibilitási listájába

Majdnem :)

[ Szerkesztve ]

Gyenge a hálózati jel? 4G/LTE antennák, raktárról ---> http://bit.ly/LTE_Antennak

(#3) FefeeX


FefeeX
(veterán)

De miért utolsó? Van erről valahol valami?
Hiányzik még egy csomó játék, aminek nagyon nem ártana, ha lenne compatibility módja...

SC2 profile: http://eu.battle.net/sc2/en/profile/359830/1/FefeeX/; XBL profile:FefeeX

(#4) gzoll


gzoll
(tag)

Annyi de annyi jó játék maradt ki, bár én ezt előre sejtettem, és vettem egy használt 360-at, mert pl a még normális Need For Speed játékok meg bár tudom nem tökéletesek de Harry Potter játékok is nagy kedvenceim, és nincsenek One-ra... Nagyon remélem, hogy amikor csillogtatják a Scarlett tulajdonságai között a hihetetlen visszafelé kompatibilitást, az azt jelenti majd, hogy ha van egy bármilyen korábbi konzolos játékod, akkor azt megeteted a géppel és lehet vele játszani. Ez, hogy csak ez meg az a cím, eleve nem volt túl sok értelme, a nagyobb játékok eleve kaptam One portot.
Mindegy, még így is több jutott a jóból, mintha PS4-et vettem volna, úgyhogy persze ne károgjak, megoldottam egy extra konzollal :-)

(#5) oriic válasza Fecogame (#2) üzenetére


oriic
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

:R

(#3) FefeeX

Gondolom jogi okok matt. Silent Hill 4-et hiányolom én is pl.

Live-Die-Respawn

(#6) FefeeX válasza oriic (#5) üzenetére


FefeeX
(veterán)

Nade jogi okok? Megvettem a játékokat. Eladták. Nem most akarom megvenni. Játszani szeretném, egy olyan konzolon, amin elvileg kompatibilitást biztosítanak a korábbi konzol játékaihoz... (anno ezért is adtam el a 360-at)

SC2 profile: http://eu.battle.net/sc2/en/profile/359830/1/FefeeX/; XBL profile:FefeeX

(#7) Medocsabi válasza FefeeX (#6) üzenetére


Medocsabi
(őstag)

Lol.

Ami nem öl meg az megerősít.Kivéve a Medve.... ...A Medve az megöl!

(#8) Micsurin válasza FefeeX (#6) üzenetére


Micsurin
(veterán)
LOGOUT blog

Te megvetted a használat jogát az X360-as verzióra! Se több se kevesebb per pill amíg MS nem boxolja le a kiadókkal. Ellenben ha kint a nextgen nem hiszem, hogy lesz tovább tolva ez a BC One-ra ha csak nem lövik le azonnal a konzolt (CrossGen hiányára gondolok) és tolnak utána már kizárolag BC címeket Onera.

"We're the patsies. The cover up. Don't forget... we're the bad guys." Floyd Lawton Xboxlive: Pümpe Nexus 9, Huawei P8 > Honor 8 > Huawei P20

(#9) LaciCRM


LaciCRM
(veterán)

Áhh, pedig ott volt a top 5 várt játék között a Max Payne 3 , a szavazás alapján😟

Én most nagyon angery vagyok.

[ Szerkesztve ]

A madár az ász.

(#10) negyven2 válasza FefeeX (#6) üzenetére


negyven2
(addikt)

A legtöbb játék jogi okokból nem került be a programba. Ugyanis minden játék ami a Xbox One visszafelékompatibilitás programjába elérhető az egy digitális kiadás az adott játéknak. Mivel natív támogatás nincs így még az általad birtokolt lemez kiadást is netről tölti le. Sőt!

Gyakorlatilag az összes BC-s játék ami elérhető One-ra azok Xbox One-os játéknak tekinthető az emuláció működése miatt. Magukhoz a játékokhoz ugye nem nyúltak (nem is tehették meg), hanem a architekturális különbsége miatt magát a virtuális Xbox 360-at alakították át úgy, hogy a játékok gond nélkül fussanak. Ezzel a emulált 360-nak köszönhetően oldották meg azt is, hogy némely játék magasabb felbontásban fusson One X-en. Viszont azt is tudni kell, hogy minden egyes játékot külön optimalizáltak a rendszerhez (One-hoz), mivel anno minden játék másféleképpen használta ki a 360-as konzol erőforrásait.

Vagyis, a licencek tekintetében ezek a játékok One-os játékokká váltak és ezért jogilag nem vonatkoznak rá ugyan azok a szabályok mint 360-as játékokra, mert azokat a kiadó a 360-as kiadáshoz kapta meg. Vagyis a jogtulajdonosa simán meggátolhatta a programba való bekerülésüket. Ez letehet azért mert remaster/remake kiadást tervezett/adott ki belöle, vagy magában a játékokban vannak olyan licencelt elemek amik már lejártak.

Természetesen ha natív lenne a támogatás (hardveres, vagy szoftveres) akkor ilyen gond nem lenne. Vagy legalábbis sokkal több játék menne rajta (természetesen itt is közbeszólhatott volna a kiadó, hogy ezt ne támogassátok).

(#11) oriic válasza negyven2 (#10) üzenetére


oriic
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Ezért nincs Silent Hill sajnos. :( #konami

Live-Die-Respawn

(#12) LaciCRM válasza negyven2 (#10) üzenetére


LaciCRM
(veterán)

Vajon a Max Payne 3-al mi lehetett a gond? Sokkal nagyobb érdeklődés volt rá mint a GTA 4 vagy a San Andreasra. (SA-ban nem vagyok biztos, de a szavazás alapján úgy emlékszem jobban szerepelt a Max Payne 3 )

Hallottam már zenei license problemat is, ami szerintem kizárt itt mert a Rockstar házi zenekara a Health csinálta a zenét.

A madár az ász.

(#13) [HUN]Klupi


[HUN]Klupi
(csendes tag)

Hejj, pedig egy jó kis csihi-puhis Def Jam Fight for NY-ra de befizettem volna ...
Csak kár, hogy annyi muzsika volt benne, hogy többe kerülne a jogi része, mint a fejlesztés maga :Y

Xbox gamertag: #Klupi01

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.