2019. szeptember 19., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) rottenbull


rottenbull
(senior tag)

A Biowar az celzas volt?

(#2) oriic válasza rottenbull (#1) üzenetére


oriic
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Az bizony. ;] (Javítottam ofc.)

Live-Die-Respawn

(#3) Gery9112


Gery9112
(őstag)

Ajj ajj, süllyed a hajó, hogy fogja így az EA/Bioware tartani az Anthem 10 évig tartó lájvszörvisz támogatását? ;]

PSN: KGery91 | https://psnprofiles.com/KGery91 | Origin: G3ry_HUN | BNet: Gery#2832

(#4) melega válasza Gery9112 (#3) üzenetére


melega
(senior tag)

Ha nwem lett volna rég kiadták volna a Dragon Age4-et de azzal a játékkal jobban is jártak volna. Az Anthem egy csalódás volt.

(#5) Goblin12


Goblin12
(őstag)

Én őszintén várom, hogy végre beleáljon a földbe az a cég, semmit nem mutattak fel az elmúlt években.

Nem feltétlenül a fejlesztőkkel van baj, azért remélem, hogy az elmenni készülő fejlesztők más csoportokban sikerül olyan játékot lerakni amiért az emberek sorba állnak majd 1x. :K

(#6) myckey válasza Goblin12 (#5) üzenetére


myckey
(addikt)

Mondjuk azért ne az egész cég.

A SW The Old Republic egész tűrhetően üzemel, a megjelenés óta. Ez pedig nem tegnap volt.
Ha így haladnak, elérik a 10 éves periódust. Lassan, de biztosan közelítünk felé.

Aki KOTOR- fan/megszállott, vagy csak simán Star Wars b&zi, annak ez aranyat ér. Hellyel -közzel. ( már aki szereti a stílust ) .

Szóval, őket azért hagyjuk, békességben. ;)

[ Szerkesztve ]

"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "

(#7) Dr. Akula


Dr. Akula
(nagyúr)

Adják oda a Dragon Age márkát a CD Projectnek, majd megcsinálják olyanra amilyenre kéne. :)

Xbox One X - PS4 - Dell 5491 - i9-9900K, G.Skill Trident Z 32GB 3200/CL14, MSI 2080Ti Lightning Z, ASUS Maximus XI Extreme, Samsung 970Pro 1TB, Corsair K95 RGB Platinum, Logitech GPro, Benq PD3200U, Phanteks Enthoo Elite

(#8) saelin válasza Dr. Akula (#7) üzenetére


saelin
(veterán)

Szép állom... csak a dolgok nem így működnek. Arról nem is beszélve, hogy a CDP inkább új IP-ket toljon ki, mint már bejáratott maszlagot. Építse fel a saját magát, ahogy most a Cyberpunk-kal is teszi.

Témához:
Most vagy a bioware bajban van és az EA szórja ki a szemetet belőlük, vagy az emberek távoznak önkéntesen a rossz körülmények miatt. Én is mostmár azt kívánom, hogy zárják be őket és alapítsanak egy saját stúdiót... Az EA alatt nem lehet igazán kreatívan dolgozni, mert elvárják a futószallagon gyártott játékokat.

"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."

(#9) Dr. Akula válasza saelin (#8) üzenetére


Dr. Akula
(nagyúr)

Szerintem meg ezt IS, azt IS. Vegyen fel hozzá embereket, aztán a konkurrencia meg csak pislogjon hogy megy ez nélkülük is. Ha már ők nem tudják megcsinálni. A DA-ban utoljára az 1. rész tetszett. Szerintem a távozások a szokásos manageri basztatások eredménye. Kész van már, mikor lesz kész, rakd már bele ezt is, azt is, de kész van már?.... Az ember egy idő után nyom egy ctrl+alt+delt és szevasztok.

[ Szerkesztve ]

Xbox One X - PS4 - Dell 5491 - i9-9900K, G.Skill Trident Z 32GB 3200/CL14, MSI 2080Ti Lightning Z, ASUS Maximus XI Extreme, Samsung 970Pro 1TB, Corsair K95 RGB Platinum, Logitech GPro, Benq PD3200U, Phanteks Enthoo Elite

(#10) Shepard


Shepard
(tag)

Ha nem sikerül a következő DA, szerencsére akkor is van, lesz mit a tejbe aprítani. Elég jól el van látva manapság az egyszeri játékos szerepjátékos fronton (gondolok itt a Pillars of Eternity-re, Baldurs 3-ra, stb.).

(#11) [Prolixus]


[Prolixus]
(addikt)

persze továbbra is minden rendben van a cégnél. Ugyanannyira amennyire rendben voltak az ME:Andromeda majd az Anthem fejlesztése során. Vagy még jobban rendben vannak talán. ;]

Én drukkolok hogy bedőljenek. Lerombolni, behintnei sóval. Szégyenteljes egy stúdió lett, bármit amit csinálank csak tovább gyalázzák a régi, "nagy" Bioware emlékét.

I'm no hero Doc, I'm just your regular US Army Mark 4 cyber commando

(#12) GypsFulvus2 válasza [Prolixus] (#11) üzenetére


GypsFulvus2
(őstag)

A baj az, hogy ha a Bioware bedől, akkor az EA vásárol majd helyette egy másik fejlesztőcéget, és pár év/1 évtized alatt. elpusztítja azt is.
A Bioware sem önként és dalolva járta végig ezt az utat. Először "racionalizálták" és "optimalizálták" a működésüket, majd jött a multi erőltetése (mert a single player ugyebár halott - lásd Skyrim vagy Wicher 3 eladásai). Ezt követte a kreatív ötletek elfojtása, csak a bejáratott nevekről történő rókabőr-lehúzás. Majd a mikrotranzakciók, a régi gárda vezetőinek és értékes alkotóinak elüldözése. Végül most a "játék mint szolgáltatás" elv mindenáron való keresztülverése. Ebből már a második generációs vezetőknek is elege lett, ezért húznak el a süllyedő hajóról. Tökéletesen lehetett látni, már anno a felvásárláskor is, hogy ez lesz; született erről számtalan cikk és hozzászólás a fórumokon.
Most elérkezünk lassan a végjátékhoz. Aztán megszüntetik a stúdiót, ahogy számtalan másikat is előtte és vesznek egy újat (mondjuk képzeld el, hogy felvásárolják a CD Projectet). Közben örömködnek, hogy mennyire jó döntés volt ez, milyen fényes jövő vár rájuk és alig várják a közös munkát. Közben az adott stúdió értékes, kreatív elméi már csomagolnak is, új munkaadót keresve, mert pontosan tudják, mi következik.
Az EA a játékipar rákos daganata, sok-sok áttétellel.

"Only the paranoid survive" - Andrew Grove, (1999)

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.