Hirdetés
- A Switch utódjára is megjelenik a frissen bejelentett My Time at Evershine
- Megjelent a Prince of Persia: The Lost Crown sztori DLC-je, a Mask of Darkness
- Frostpunk 2 - Befutottak az első tesztek
- Jövő év elején debütál a The Witcher: Sirens of The Deep
- Star Wars Jedi: Survivor - Premier előzetesen az előző generációs kiadások
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
Kicsit csipás a szemem, vagy fáradt vagyok, összefojtak itt balra a "Legfrissebb anyagok" fül alatt a szövegek. Már felcsillant a szemem.
Ennyi, be is fejeztem nincs több poén a tarsolyomban a témával kapcsolatban.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
Haggyálmár ezzel! Tuti nem! Állandóan ezzel jössz. Tuti mindjárt itt lesz a másik kolléga is és ő is egyetért majd veled.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Sondi1986
addikt
Hát ennek már nincs is hír értéke!
A Fanok veszik, a többi meg csak akkor ha grafikailag is többet fog mutatni a konkurenciánál.[ Szerkesztve ]
-
félisten
Komoly, hogy már nem sorszámmal, hanem évszámmal hivatkoznak az új részre...
...Call of Duty 2016."Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
veterán
-
Aron1988
tag
És megkapjuk a tizenötödik copypastolt COD4 játékot, minimális ráncfelvarrással. Éljen a fejőstehén!
A budai elit nívóját nem szabad lentebb adni! Mutasd a telefonod, megmondom ki vagy!
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Neil Watts #7 üzenetére
22. csak, a The War Collection nem külön játék volt, hanem egy kollekciós kiadás, amelyben a Call of Duty 2, Call of Duty 3, Call of Duty: World at War volt benne X360-ra.
Live-Die-Respawn
-
gzoli2
tag
Elvileg 2013 óta készül, hihetetlen, hogy semmi se szivárog ki pedig több százan dolgoznak raja.
Vhk clán , még aktiv uo hq klán. www.vhkclan.atw.hu
-
Bogyi007
veterán
"ezúttal a Modern Warfare szériát jegyző csapattól kapjuk meg az idei epizódot."
Ők már a második rész után csak nyomokban emlékeztetnek arra a csapatra....
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
dfdfdf
őstag
COD lesz idén is El se hiszem. Ez annyire meglepő mint a fifa megjelenése ...
-
Sirandrish
legenda
Szerintem amíg egy olyan játékról beszélünk, ami évről évre olyan eladásokat produkál mint ahogy teszi azt a COD, igen is van hírértéke.
Mondom ezt úgy hogy az első MW volt az utolsó COD amivel játszottam..Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Crytek
veterán
Vajon lesz végre egy szép és normális engine alatta?
Next PC Upgrade: 2022
-
Espla
aktív tag
remélem WW2 lesz
-
milan18
aktív tag
Gondolom az a 10 éves motor fogja hajtani mint eddig.....
Új hozzászólás Aktív témák
- Egyedi i7-es Gamer Pc /Alienware belső+vízhűtés/ Eladó - Számla-Ready !!
- lenovo DU9033S1 Onelink Pro Dock TÖBB DARAB
- 256GB M.2 NVMe SSD meghajtók
- Új HP Envy 13 X360 WUXGA 2in1 Touch i5-1230U 4.4Ghz 10mag 8GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Ajándék 10e Ft Meta Kredit! Quest 3 128 és 512 GB 2 év cseregarancia
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen