Hirdetés

2019. május 19., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) gbela


gbela
(senior tag)

Biztos ez a zárt bétás része a cikknek? A béta ma indult és kitudja meddig tart. Az említett időpontok elvileg stress tesztek (és a középső dátum sem stimmel).

No offense, de egy egyszerű hír, amit csak át kéne fordítani angol portalrol vagy blizztől és ez sem sikerül? :F

[ Szerkesztve ]

(#2) Yodafon


Yodafon
(fanatikus tag)

Őőőőőőő... és ez mi is lesz? :F
Vanilla remasterd?

It's time to kick ass and chew bubble gum. And I'm all out of gum.

(#3) oriic válasza gbela (#1) üzenetére


oriic
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Egyszerű félreértés az egész, elnézést érte. A dátumok a stress test-eket jelzik.

[link]

Classic WoW Testing Schedule
Beginning May 15, select WoW players will be invited to participate in a small-scale, focused closed beta test. Players will also get a chance to help put our servers and technology through their paces in a series of stress tests running from May through July—you can opt in now through Account Management and select the WoW Classic beta. Subsequent stress tests will extend the opportunity to even more players. Level caps will also be in place to ensure we’re emphasizing the “stress” in “stress test”

—we want to push our tech to the limit, and that means a critical mass of players in close proximity.

Stress Test Schedule*
Stress Test 1: Wed May 22–Thurs May 23
Stress Test 2: Wed Jun 19– Thurs Jun 20
Stress Test 3: Thurs Jul 18– Fri July 19

Live-Die-Respawn

(#4) woros


woros
(őstag)

Üdv ismét 2005-ben. A kör bezárult, a teret meghajlították. ;]

(#5) Prof


Prof
(PH! addikt)

A Blizzard felismerte, hogy a klonjatekai sikertelensege utan inkabb ujra kiadja a regi jatekait amikkel anno nevet szerzett. Koltsegcsokkent kiszervezi Kinaba a fejlesztest, ujrahasznosit, amiben nagyon profi.

"Yesterday is gone, tomorrow is not yet come. We have only today. Let us begin"

(#6) woros


woros
(őstag)

Viccet félretéve, azért logikátlan ez az egész "classic" dolog kiadása, mert ez nem egy "régi" játék, hanem még mindig ugyanaz.. olyan mint egy sorozat ami a 8. évadnál tart jelenleg. Ugyanúgy lemehetsz most is Molten Coreba vagy Blackwing Lairbe csak nem lesz kihívás.. nyílván.. hiszen a Story szerint már túl vagy ezeken a Bossokon.. meg a többin.

Persze... nagyon szép és jó volt 14 évvel ezelőtt lvl60-on gyakni az ellent és 40fős raid stb. és ha csak ennyi lett volna a játék még meg is érteném, de kaptunk játékon belüli folytatásokat, ahol ment tovább a story outlanden, északon stb. HA nem tudnám mik jöttek utánna, akkor jó lehet majd, de ez olyan, mint ha direkt beragasztanád magad egy idősíkba és folyamatosan az X éves korodban történteket játszanád újra és újra miközben tudod a folytatást.. az úgy már nem poén.

(#7) AxBattler


AxBattler
(PH! félisten)

Azt hittem, a Burning Crusade és a Lich King kiegeket is tartalmazni fogja... haverok szerint addig volt jó az egész. Nem mintha engem érintene.

.............................. "Cable management is for the weak!" ................................

(#8) Norb79 válasza woros (#6) üzenetére


Norb79
(fanatikus tag)

Alapjaiban változott meg a játék, a cataclysm kieggel a térkép/küldetések/minden átalakult az eredeti verzió zónáiban. És mondjuk az eredeti naxx raid se elérhető már pl.
A casual könnyítéseket nem tudom hogyan fogják kezelni, lesz e raid/dungeon finder, meg odateleportálás, vagy végig kell utazni az instához, mint anno? Mivel közel kilenc éve lejöttem róla, csak 2-3 évente nosztalgiázok 1-2 hónapot, így aztán teljesen nem vagyok képbe a friss hírekkel.

(#9) anulu válasza Norb79 (#8) üzenetére


anulu
(PH! félisten)

azt nyilatkozták, h nem lesznek könnyítések.

"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone8 64GB | iPad Retina 32GB /w 3G | XBOX ONE X

(#10) anulu


anulu
(PH! félisten)

szabi, hidegélelem, búcsú a családtól...

"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone8 64GB | iPad Retina 32GB /w 3G | XBOX ONE X

(#11) hemaka


hemaka
(PH! nagyúr)

Az a baj, hogy szabiból inkább nyaralok, szabi nélkül, meló mellett meg kb. jövőre lenne 60-as a karakter. :DDD Szóval majd benézek, de nem fogok sok időt eltölteni Azerothon.

☀️"Turn your face to the sun and the shadows fall behind you!"☀️ Alienware Aurora 💙 ➡ rcx.pw

(#12) laceszgamer válasza anulu (#9) üzenetére


laceszgamer
(PH! addikt)

ANélkül meg szerintem sokan hamar el fognak pártolni tőle. Az idő megszépíti az emlékeket, meg ugye akik nem tolták, azoknak új lesz, de nem tudom, hogy hány fél órás corpse runt fognak elviselni, meg mikor insta/raid előtt órákig farmolta az ember a különféle buffokat adó cuccokat.

Tuti lesz egy adag player akik megmaradnak rajta, de a angy többség számára csak iylen fellángolás szerű lesz, vagy épp hetente reset előtt mikor már nincs mit cisnálni BfA-ban akkor belenéznek oda.

Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!

(#13) Hunpriest


Hunpriest
(fanatikus tag)

Ez mókának jó, de játéknak csak a maga idejében volt az. A classic inkább büntette az együtt játszás mint jutalmazta volna és azokat hosszú instákat se sírom vissza, amiknek a végén sámán gear esett az alli csapatnak...

[ Szerkesztve ]

(#14) woros válasza Hunpriest (#13) üzenetére


woros
(őstag)

BRD élen járt a hosszúságba.. ;] Na meg kihívásnak se volt utolsó.. még az upper blackrock spire volt izgalmas.. az original.

(#15) hunluki válasza Hunpriest (#13) üzenetére


hunluki
(fanatikus tag)

Hogy érted hogy büntette? Loot miatt? Pont hogy anno sokkal nehezebb volt a játék, mezei mobok összecsomagoltak ha kicsit lendületesebbre sikerült egy pull.

Én szívesen mennék classicozni, 7 év játék utána azért hogytam ott a wowot mert kihalt belőle az MMO rész, régen volt hogy csak chatelni be lehetett logolni, klánoddal elbaromkodtatok meg úgy alapvetően nehéz volt a játék, volt benne kihívás, megérte 2-3 haverral együtt kalandozni.

Az jelenlegi live wow full antiszoc grindolás, igaz a küldik jobbak lettek, instázni lehet full noobtól vérpro szintig amit csak akarsz, viszont a játék közbeni kommunikáció az így kb zérónál jár.

Amúgy szerintem is az lesz amit írtak is előttem hogy lesz egy fellángolás hullám és utána kikopik majd a tömeg, viszont a keménymag lehet hogy visszahozza a régi feelinget. Ami kellemetlen hogy időközben lett család meg munka meg élet meg... szóval együtt nem működik, főleg nem a classicnál.

(#16) ZSAPI


ZSAPI
(újonc)

Classic nekem kimaradt. Én BC-től kezdtem és Cata-nál többet nem láttam belőle. nekem kicsit az a bajom ezzel az egésszel, hogy ennek köze nincs remasterhez (igaz nem is ígértek ilyesmit). A fejlesztési munka kimerül abban hogy mindenki blizznél a legrégebbi mentésekben kutat hogy hol van egy értelmes csomag. a grafikát illene aktualizálni. Plusz összeszedni 40 embert raidre hát mindenkinek sok sikert :P. Classik óta rengeteg kényelmi funkció is bekerült a játékba, amik nem módosítják a játék lényegi elemeit csupán megkíméli az embereket a rage-től. Ezeket azt hiszem valami játékélmény balanszírozásra hivatkozva nem is tervezik beletenni ha jól emléxem.

ja+aha=jaha

(#17) Zolik válasza Prof (#5) üzenetére


Zolik
(senior tag)

Látszik, hogy semmit nem tudsz az egész Classic WoW hátteréről csak gyorsan trollkodni akartál egyet.

Az egész dolog több éve kezdődött mikor a Bizz bezáratott egy igen népszerű privát classic WoW szervert (Nostalrius) amiből hatalmas felháborodás lett mert tele volt aktív játékosokkal akiket nem érdekelt az új szétcseszett talent rendszer meg az artifact farmolás. Végül belátta a blizz, hogy mennyien szeretnének vanilla wow-al játszani (többek közt a Nostalrius-tól is igazoltak magukhoz embereket) és a játékok nyomására (meg nyilván anyagi) bele kezdtek a saját Vanilla projectükbe. Apropó nem kell külön fizetni érte majd, aktív wow előfizu elég lesz hozzá.

Kicsit olvass utána a dolgoknak mielőtt flamesz.

'' Árpád biztos jó munkásember..., vót valamikó ''

(#18) fuvi


fuvi
(senior tag)

Jöhet a "Leeeeroy Jenkins!" meg "More dots!" <3

[ Szerkesztve ]

Steam/Origin/Uplay: L4zul, Battletag: lazul#2765, RSC: lazuljunk

(#19) Prof válasza woros (#14) üzenetére


Prof
(PH! addikt)

Pont itt van elcseszve az egesz 1.12 patchel jon ki ami Naxx-os nerfelt 2 eves allapot nem a 2004-2005-os. Akinek az eredeti kihivas kene az nem fogja megkapni az ujoncoknak meg tul nehez/lassu/problemas lesz.

"Yesterday is gone, tomorrow is not yet come. We have only today. Let us begin"

(#20) Zolik válasza Prof (#19) üzenetére


Zolik
(senior tag)

Ha a kezdetektől indultak volna (ami tele volt bugokkal) csak a síránkozás menne. Szerinted ki az aki oda gyalogolni WSG bejáratához minden alkalommal mikor BG-zni akar?
Egy köztes állapotot választottak. (pl Aq25-ben jöttek be a paladin libramok meg a könyvek hogy ne 5 perces legyen egy buff) így nem lesz az hogy hétről hétre kvázi patchelnek, úgy hogy tudják úgyis ez lesz a vége. Mivel azoknak akik sose játszottak vele tök mindegy így talán egy szűk réteget érint majd, hogy MC-be tudtál out of combat resselni vagy AQ40-be expolittal Cthun-hoz leugrálni a falon keresztül az első boss után.

[ Szerkesztve ]

'' Árpád biztos jó munkásember..., vót valamikó ''

(#21) Prof válasza Zolik (#17) üzenetére


Prof
(PH! addikt)

Lol csak 2 eve kovetem es kerdezhetsz barmit miert lesz szar az 1.12 alapu patyolgatos, agyonnerfelt classic az eredetihez kepest.

"Yesterday is gone, tomorrow is not yet come. We have only today. Let us begin"

(#22) [CsuCsu] válasza Prof (#21) üzenetére


[CsuCsu]
(senior tag)

Az egyeduli problema az itemizacio es talent lesz. MC / BWL / AQ konnyebb lesz joval az 1.12 talentek es item spec miatt, mint amikor progress modban voltak. Egy olyan 10% hp es dmg buff kene ezekre a raidekre, hogy nagyjabol egal legyen.

(#23) Zolik válasza Prof (#21) üzenetére


Zolik
(senior tag)

Én meg 2005 óta tolom, úgyhogy lol-ozhatsz, de én ott voltam a kezdeteknél láttam minden báját és szívását (már attól agybajt fognak kapni a mostani gamerek hogy nincs mass loot, egyesével kell majd lootolgatni a mobokat vagy hogy vissza tér a ninja pullozás és bizony ha neked nem jut elég mob akkor lehet várni a respawnra. Igen, groupokat kell majd keresni az elitekhez mert nem fogod tudni solozni. Bár te ezeket úgyis tudod..)

'' Árpád biztos jó munkásember..., vót valamikó ''

(#24) hemaka válasza Zolik (#23) üzenetére


hemaka
(PH! nagyúr)

Az hagyján, de vajon már dinamikus respawn lesz? Csak mert ha nem, akkor orc kezdőről kb. 5-6 óra lesz kijutni... :DDD

☀️"Turn your face to the sun and the shadows fall behind you!"☀️ Alienware Aurora 💙 ➡ rcx.pw

(#25) Whysperer válasza Zolik (#23) üzenetére


Whysperer
(PH! addikt)

Annyira várom már. Komolyan semmit nem csinálok csak beta streamet nézek. Spell level ek meg hit rating 2 handed waepon windfury shaman… alig várom már... Végre, ha akarnál sem tudsz ezerrel rohanni mindenhova mindennek!! 2004-es Beta óta tolom és az össze nagy cimborámmal akik jönnek is vissza szóval remélem az új idegbetegek gyorsan meg is unják nagyon remélem.

Engem az érdekelne amúgy, hogy azért MC-be 40 fős raiden mennyire fognak akadni vasak. Remélem a RÉGI ezer órás MAIN boss idézős AV-k.. és jó kis AB-k .. nagyon várom a dolgot. 8) Most már azért idősebb vagyok szóval akár tetszik , akár nem nem lesz időm ezer karira szóval 1 Shaman és rendben vagyok. Amúgy classic pont jobban belefog férni az életembe ,mert ami megy a DLC-kkel meg mostanság ,hogy farmolj mint az állat ,mert 20 karakternek kell ez meg az. Itt meg szép nyugiba tolhatom a bg-t meg a raidet a shamannal és elég is lesz egy karit végig tolni a régi PVP rendszerrel.

ui.: tökre várom a Totem questeket stb.

[ Szerkesztve ]

Fracal Design Focus G/ASUS Z97-A/i7 4770k(4,3)/Alpenföhn Brocken 2/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/32GB(4x8GB) Corsair Vengeance pro 1866/ Gigabyte GTX1060 6GB WF2OC

(#26) Whysperer


Whysperer
(PH! addikt)

amiért Shaman vagyok vanilla óta ---->>>> [link]

8)) és amiért Transmog óta így néz ki a shamanom

[ Szerkesztve ]

Fracal Design Focus G/ASUS Z97-A/i7 4770k(4,3)/Alpenföhn Brocken 2/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/32GB(4x8GB) Corsair Vengeance pro 1866/ Gigabyte GTX1060 6GB WF2OC

(#27) Magie007


Magie007
(újonc)

Sziasztok!

Ha már ti sem bírtok várni, létrehoztam egy Discordot a közelgő WoW Classichoz.
Szeretnénk minnél több magyar játékost, guildeket összegyűjteni és ráhangolódni a hamarosan érkező nyitásra.

Magyar WoW Classic Közösség Discord: https://discord.gg/C9jkzVG

Várunk mindenkit szeretettel!

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.