Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plague666
tag
Azért a japán istállónak nagyságrendekkel könnyebb dolga van, a nes 1, a snes 2 generációval fiatalabb, mint az atari 2600as, és gyakorlatilag a mai célközönségnek magát a retrót jelenti a popkultúrában. Túl sokat nem kell ötletelni, színes szagos snes grafika alá be kell tenni a régi karaktereket és kész a csoda. Egy simán csak megfordított pálya is fun a marióban. Ehhez képest a pongban egy térfélcsere túl nagy izgalmat nem váltana ki. Vagy a karakter csereberénél, ha pl. az asteroidsban a moon landing űrhajója lenne kb észre sem venné senki. Jó elvicceltem.
Én itt ennél a mániánál valahogy díjazom, hogy legalább valami ötlet előjött végre. Annál is inkább, mert az előbb sivalkodott a ps app, hogy megjelent az atari 50, ahol gyakorlatilag ismét egy más szinű menüvel megvetetik ugyanazt a pakkot, amit eddig. Na jó van benne jaguar és lynx, így kb. 10 perccel hosszabb a játékidő, amíg kipróbálja valaki azokat a f*shalmazokat, plusz a videós tartalmat is egyszer nézi meg az ember.
Én kedvelem a korai atari játékokat, durva meló után néha nagyon zen velük lazulni (persze hang nélkül, mert az gyilkos) de a legutóbbi atari vault nevű nagyszabású kiadás után valahogy nem érzem, hogy azt az 50 nevű aranyozott trombitaréz verziót is meg kéne venni.Egy szó mint száz ez a mania legalább valamivel próbálkozik végre, ha gyengécskén is.
-
Plague666
tag
Én kicsit megértem a fejlesztőket az ő szemszögükből. Megannyi válogatás kijött már minden platformra, aztán már gyári saját minipc/konzol, ami ismét tartalmazta a 100+ legnagyobb klasszikust. A brand birtokosa még mindig pénzt akar keresni ugyanazokkal a 40 éves, mai szemmel nyilván primitív játékokkal. Egyszerűen már nem tudtak mit kitalálni, mint ez a fura remix,ami amúgy flash játék szintnek néz ki valóban.
-
ceia
őstag
Nem volt Atarim, de a Jaguart és a Falcont is fontolgattam, hogy vegyek-e. Sajnos mindkettő elég drága volt. De jobb, hogy végül nem vettem meg egyiket sem, mert mindkettő bukta lett, a támogatottság hiánya miatt. Szerintem méltatlan ez a projekt az Atarihoz. Nekem nem tetszik, hogy régi játékokat kutyultak össze. A grafika még elmenne, bár nagyon flash játékos hatású. Szóval az eredeti akkor már jobb. És azok a hibák.. hát ez gáz, elszúrták, de nem kicsit.
-
winhate
őstag
Tos szerintem senkinek sem hianyzik.
-
Nekem az Atari iránt semmi nosztalgiám nincs, de szerintem ezzel a legtöbben itthon így lehetnek.
Új hozzászólás Aktív témák
gp Az Atari ötven éve (némi ötletlopás árán) egymaga teremtette meg a játékipart, ma pedig óriási születésnapi bulival ünnepli magát – most ennek az első ajándéka érkezett meg.
- Gitáros topic
- NVIDIA® driverek topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bitcoin topic
- Autós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- ASUS ROG Ally
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 XT 16GB GDDR6 GDDR6 SilentiumPC 850W
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest