Hirdetés

2018. december 16., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) bunfi


bunfi
(őstag)

történelmileg hiteles is

Igen, kétsávos utak, középen elválasztva, lóitatóval és zebrával. Nem ártana a történelmi ismereteidet felfrissíteni egy "kicsit".

János először lőtt oszt már kérdeznie se kellett

(#2) Gery9112 válasza bunfi (#1) üzenetére


Gery9112
(őstag)

Igen, mert az tök jó lenne ha mindenki össze-vissza rohangálna mint a mérgezett egér. :C Amúgy meg...miért ne lehetne? Amikor Pompejiben voltam (és a város már Krisztus előtt is létezett) meglepődtem, hogy az utak mellett járdák voltak kialakítva a gyalogosok számára, volt rendes járdaszegély. Innentől kezdve azért nem ördögtől való, hogy volt annyi eszük a helybelieknek, hogy a forgalmasabb helyeknél legyen egy pont, ahol szabadon átmehetnek.

PSN: KGery91 | https://psnprofiles.com/KGery91 | Origin: G3ry_HUN | BNet: Gery#2832

(#3) Bad Pritt


Bad Pritt
(PH! kedvence)

Hiába képviselt mindig magas minőséget és produkciós értékeket

*AC3 és AC Unity büszkén kihúzza magát*

Amúgy szerintem ez a rész végre tényleg magas minőséget és produkciós értéket képvisel így 4 évvel az AC4 után. Jól is néz ki, PS4-en nincs gond a teljesítménnyel sem, érdekesen vezet végig a világon, a végére biztos repetitív lesz, de addig is remek szórakozás, ráadásul hosszabb lesz szerintem, mint a Unity vagy az alap Syndicate volt (mondjuk utóbbinál a DLC-k nagyon jók lettek és rendesen megdobták az alapjáték minőségét és hosszát is).

Nálam amúgy a Black Flag nem csak az AC-k alfája és omegája, de még az open world kalandjátékok között is top kategóriájúnak tartom, ez az Origins hála az égnek simán ott lehet mellette, tényleg odatették most magukat a franciák. Nagyon kíváncsi leszek a DLC-k minőségére, illetve hogy miként akarják folytatni a sztorit, mondjuk én simán adnám, hogy maradunk az ókorban csak helyszínt váltunk. A Colosseumot úgyis rég másztam már meg. :)

Boi!

(#4) myckie2 válasza Gery9112 (#2) üzenetére


myckie2
(senior tag)

Kiegészítésként: Pompeii-ben volt zebra is és elég sűrűn voltak ivó kutak. Szóval akkor Egyiptomban miért ne lehetett volna?

[ Szerkesztve ]

"For every man there is a cause which he would gladly die for."

(#5) Gery9112 válasza myckie2 (#4) üzenetére


Gery9112
(őstag)

őőő.....én is ezt mondom..... :U

PSN: KGery91 | https://psnprofiles.com/KGery91 | Origin: G3ry_HUN | BNet: Gery#2832

(#6) myckie2 válasza Gery9112 (#5) üzenetére


myckie2
(senior tag)

Tudom, csak nem írtad konkrétan le, hogy Pompeii-ben voltak zebrák. Csak azt írtad, hogy járdaszegély volt.

[ Szerkesztve ]

"For every man there is a cause which he would gladly die for."

(#7) Fred23


Fred23
(PH! kedvence)

Egyértelműen ez az év játéka nálam. :K

(#8) Gery9112 válasza myckie2 (#6) üzenetére


Gery9112
(őstag)

Emlékből dolgoztam, 15 évesen voltam ott utoljára. :DDD a járdaszegély nagyon megmaradt és a szép mozaikok de a zebra nem.

PSN: KGery91 | https://psnprofiles.com/KGery91 | Origin: G3ry_HUN | BNet: Gery#2832

(#9) Eugene Roe válasza myckie2 (#4) üzenetére


Eugene Roe
(senior tag)

Visszavonom :) de a mainland vs távoli provincia megmarad!

[ Szerkesztve ]

It'll hurt... a lot, but you'll be better - you say?!

(#10) atike


atike
(PH! nagyúr)

Na ide, jöhet a szokásos... Azaz kell egy konzol... :DDD

Ez valami félelmetesen gyönyörű lett!

(#11) DeathAdder


DeathAdder
(PH! kedvence)

Azért vicces hogy az egyik legutolsó egyiptomi őrző védőnek objektumokat kell megmászni, mert nem ismeri a környezetét, a free runing meg olyan gyors hogy már komolytalan.
Lassan egy 270 fokos trónszirtet is úgy megmászunk mint Rafiki az Oroszlánkirályban :C
Jelen meg ezek szerint megint jelentéktelen?? Köszike.

Remélem azért majd magába szippant a játék, a látvány eszméletlenül szép lehet :K

Gyökeres változásokat nem kéne eszközölni, akinek nem tetszik az mehet máshova. A fifában hogy nem sírnak hogy mindig csak gólt kell rúgni, forzában hogy körbe-körbe kell menni, bf-be meg csak ki kell lőni enemit :D

Mindenesetre jó hogy egy újabb jelentős történelmi korba kapunk bepillantást, ez engem rengeteg wikipédia olvasásra ösztönzött az összes AC résznél, hogy többet megtudjak az adott kor cselekményeiről, emberekről, építményekről... :K

[ Szerkesztve ]

You'll Never Walk Alone

(#12) NandorHUN


NandorHUN
(PH! addikt)

Történet első 4 részhez képest milyen?

(#13) atainprison


atainprison
(fanatikus tag)

Kíváló játék, 30 óra után sem nagyon tudom abbahagyni. A történet és a mellékküldik annyira nem kiemelkedőek, de a játék hangulata és a táj gyönyörű (azt hittem egy ideig nem látok szebb játékot, mint a Witcher 3, de ez veri rendesen). Tegnap csak mászkálással töltöttem el két órát, csak azzal szakítottam félbe a játszást, hogy felmossam a leesett állam miatt kifolyt nyálamat :) .

(#14) LilProphet90


LilProphet90
(senior tag)

Magam is elég szkeptikus voltam az utóbbi évek pár produktuma után (az Ezio sorozat kedvenc játékaim egyike), de azért bizakodó voltam a kor- és környezetváltozást illetően.

Tényleg izgalmas lett a játék, nagyon szépen lett kivitelezve, tetszenek az RPG-s elemek is (egyedül a damage pointokat tartom feleslegesnek, de azokat kilehet kapcsolni szerencsére), és eltudok szórakozni rendesen a mellékküldetésekkel és "?"-es helyekkel is, mielőtt belevágnék egy főküldetésbe. Eddig 17 órát öltem bele, de lesz még pár. :)

Úgyhogy aki szereti a sorozatot, annak bátran ajánlom.

Zenei alapok, remixek: http://www.reverbnation.com/lilprophetmusic

(#15) prolad


prolad
(őstag)

Na végre, talán ismét egy jó AC. Ha még a 2/Brotherhood szintjét is hozná, az de jó lenne.
Egyedül ettől a szintlépősditől félek meg a a sok kötelező mellékküldetéstől, szerintem ez nem hiányzott ennek a szériának.

OP6

(#16) laleh


laleh
(PH! addikt)

Legjobban várt játék az évben.

Ha fontos, inkább telefonon: 06302832078 Apple garanciális ügyintézés: törött is!

(#17) LilProphet90 válasza prolad (#15) üzenetére


LilProphet90
(senior tag)

Nem lehet összehasonlítani a régi szériával, sajnos rég más irányt vett a játék, de ahhoz képest kihozták belőle a legtöbbet.

Amit személy szerint imádtam az első részben és a második szériában, az az irányítás volt (futás, akrobatikus mód, emberek eltolása stb.), tök nagy kihívást jelentett, hogy az ember mindig jó kombinációt nyomjon, nehéz volt tökéletesre vinni (habár kontrollerrel soha nem tudtam megszokni, bill+egér kombóval viszont nagyon jó), ezt sajnos a harmadik rész óta jelentősen lebutították (fussá' azt csá).

A másik a mellékküldetések voltak, amikor építészeti remekekben kellett leginkább akrobatikus dolgokkal eljutnunk a célig, na ezeket is elkaszálták a harmadik rész óta, pedig ennél jobb mellékküldetéseket nehezen tudnék elképzelni egy játékhoz. Itt is vannak sírhelyek, és mókás a piramisok belsejében bóklászni, de nem hasonlítható össze. Ezekben a legnagyobb kihívás az, hogy több lehetséges útvonalból kell megtalálnod a megfelelőt, úgyhogy nem ugyanaz.

Úgyhogy ezek miatt nem lehet egy lapon említeni a 2/Brotherhood különlegességeivel, de akciódús, jól megvalósított lett, a többire meg marad a nosztalgia.

Zenei alapok, remixek: http://www.reverbnation.com/lilprophetmusic

(#18) Rodi 4.80


Rodi 4.80
(fanatikus tag)

Ezt a részt nagyon összerakták, végre az irányítás is tökéletes lett (kontrollerrel játszom). Tényleg komoly, ahogy megtöltötték a világot, minden centiméteren van valami látnivaló.

A negatívumok között szereplő "hosszú töltési idővel" nem értenék egyet, a játék indítása uplay belépéssel együtt 1 perc 5 másodperc volt, a "deszinkronizálás" meg 9-10 másodperc. (pc-n)
Szerintem ez nem sok, a Witcher 3-ban PS4-en halálozáskor kajaszünetet tudtam tartani. :)

Minden paranoiás engem üldöz.

(#19) kolopele


kolopele
(PH! addikt)

Meg sem közelíti a Syndicate -et. Megvettem, játszogattam vele még mielőtt több tesztet is elolvastam volna róla, és mivel ki nem állhatom az RPG - ket meg az ilyen nyílt világú bóklászásokat (kivételt képezett ez alól a GTA 5, Zeldák meg a Mafia 3), hiába nagyon szép abba is hagytam egyelőre. Mondjuk technikailag sincs toppon, egy olyan gép mellett mint az enyém néha képes akkora fps eséseket csinálni hogy nem semmi, de ez állítólag a dupla védelem miatt van, persze ez akkor sem lehet rá magyarázat, ill. szerintem csak mentegetik magukat hogy elfelejtették optimalizálni kiadás előtt. Jobban örülnék ha minden héten kijönne egy új COD vagy egy Wolfenstein, esetleg Medal Of Honor (mondjuk annak már éppen ideje volna). Menni és aprítani az ellent egy csőjátékban, az embernek késő este max. ehhez van kedve már, napközben agyal éppen eleget. Szerencsére azért van megoldás hogy az ember gyorsabban is letudja, a mikrotranzakciókkal fel lehet gyorsítani a játékmenetet, lehet venni erősebb fegyvereket, stb., nálam ez az ami megmentheti ezt a játékot.

[ Szerkesztve ]

(#20) DeathAdder válasza kolopele (#19) üzenetére


DeathAdder
(PH! kedvence)

Szerencsére van választék és mindenki megtalálhatja a nekivalót :K

Valaki versengésre, valaki az agresszió ártatlan levezetésére, valaki a látványvilág bámulására, valaki elmélyülni a történetben, valaki félni..etc..etc... megy játszani :)

[ Szerkesztve ]

You'll Never Walk Alone

(#21) atainprison válasza kolopele (#19) üzenetére


atainprison
(fanatikus tag)

és mivel ki nem állhatom az RPG - ket meg az ilyen nyílt világú bóklászásokat

Miért vetted akkor meg :F ?

(#22) kolopele válasza atainprison (#21) üzenetére


kolopele
(PH! addikt)

Mint már írtam nagyon tetszett az előző, és az első hírek sajnos úgy jöttek le mintha ahhoz lenne hasonló, ott is volt szint lépés, de összesen tíz, és nagyon gyorsan le lehetett tudni, nem kellett kínlódni különösebben vele, jó kis pörgős játék volt. Itt most tévedtem, persze végig fogom játszani, de nem úgy hogy fél napokat töltök majd azzal hogy farmoljak, hanem kihasználom a mikrotranzakció lehetőségeit. Most esténként még a Little Nightmare - t akarom végleg kivesézni, utána majd folytatom ezt is talán.
DeathAdder . Persze, igazad van, lehet az ember ahogy idősödik meg ugye gyerekek, stb., már jobban szereti ha egyszerűbbre van véve egy játék :R

[ Szerkesztve ]

(#23) nkmedve


nkmedve
(senior tag)

Jó lesz ez, én még csak most kezdtem el a Syndicate-et, de akkor hamarosan az Origins-et is be kell szerezni :D

(#24) prolad válasza LilProphet90 (#17) üzenetére


prolad
(őstag)

Ha már lesz egy jó hangulata, "lelke" ,akkor már megéri nekiállni. 2/Brotherhoodban még ezek megvoltak (de még az első résznek is megvolt a maga varázsa a nehézkessége ellenére), a 3 már olyan üresnek tűnt, a 4-ben a kalózos téma szintén nem fogott meg. Unityt pár hete próbáltam, de egy óra elég volt belőle. Nem tett jót a szériának, hogy ennyire modern korba helyezték, a reneszánsz még pont jó volt, ahogy itteni kor is telitalálat. Ha változtatnak a játékmeneten az nem feltétlen baj, a sok önismétlés és egyforma feladat inkább (és ez eléggé jellemző az Ubi nyílt világú játékaira, pl. az idei wildlands). Ahogy nézem a PC port is vállalható, kicsit várok még vele, hogy kiszedjék a bugokat.

kolopele
Új Medal of Honorra ne számíts a Warfighter után. Ahogy látom az EA nem akart házon belül konkurenciát a Battlefieldnek és inkább csináltak egy gyenge részt, majd elkaszálták a sorozatot. Kár érte.

OP6

(#25) arelim válasza prolad (#24) üzenetére


arelim
(kvázi-tag)

én az ac3-ban nagyot csalódtam, azóta nem is szagolok az asszasszinok és uborkaszofték felé. állítólag a black flag jó, de egyre kevesebb az időm ilyesmire, így majd egyszer végignézek egy longplay-t arról is.

[ Szerkesztve ]

(ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻

(#26) hajbel válasza kolopele (#19) üzenetére


hajbel
(őstag)

Hogy a Mafia 3-ban mi tetszett azt nem tudom, hogy de hogy ennél nem volt jobb technikailag az is biztos.

Against mod€rn football

(#27) prolad válasza arelim (#25) üzenetére


prolad
(őstag)

Ac3-nak az eleje tetszett nagyon, ameddig az eső karakterrel játszol, annak az egy/másfél órának bármikor szívesen nekiállok. Black Flag már egyáltalán nem hozta nekem az AC hangulatát, de a tengeri csaták tetszettek, érdemes kipróbálni, ha egyszer lesz rá időd.

hajbel
A Mafia 3 nagyon jó lehetett volna, ha nem ugyanazt csinálod az egész játékon keresztül. Messze nem volt olyan jó, mint az elődök (technikailag meg aztán tényleg nem), de a történet, az átvezetők, a szinkron, nagyon jók voltak, a harcrendszer is bőven jó volt, sőt még a fő küldetések is hozták a szintet. Ha maradtak volna az alapoknál és nem teszik nyílt világúvá (nameg technikailag rendesen összerakják), simán év játéka is lehetett volna, mert volt benne bőven potenciál. Ehelyett valószínűleg a sorozat utolsó része lett.

OP6

(#28) hombre[EU]


hombre[EU]
(senior tag)

10 éves a franchise és végre sikerült? Sikerült a Ubisoftnak összehozni egy gémet aminek nem kib*szottul idegesítō az irányítása, nem egy bug halmaz és a története is elégséges?! :C
Köszönöm szépen, de én már a harmadik rész után (pontosabban Liberation) leszálltam a körhintáról. Nem vagyok genyó, de az én zsebembōl a jubi már túl sok pénz húzott ki és szemetet kaptam cserébe

[ Szerkesztve ]

you must be the change you wish to see in the world

(#29) Bad Pritt válasza hombre[EU] (#28) üzenetére


Bad Pritt
(PH! kedvence)

AC2, meg a főleg a Brotherhood, mint szemét? Erős...

Boi!

(#30) Gery9112 válasza Bad Pritt (#29) üzenetére


Gery9112
(őstag)

+ a Revelations, a helyszín nem volt rossz és a játék végén ahogy az első rész főhősét összekötötte Ezio-val...azért az nagyon szépen meg volt csinálva + a zene!!!! :Y

[ Szerkesztve ]

PSN: KGery91 | https://psnprofiles.com/KGery91 | Origin: G3ry_HUN | BNet: Gery#2832

(#31) hombre[EU] válasza Bad Pritt (#29) üzenetére


hombre[EU]
(senior tag)

Az én emlékeimben úgy van meg az AC2, hogy a játék ami miatt többször kellett restartolnom(ki-be kapcsolni,system rebuild) a ps3-mat,mint elōtte és utána összesen :K
A szemét lehet nem a megfelelō szó inkább azt mondanám hogy sz.r

[ Szerkesztve ]

you must be the change you wish to see in the world

(#32) LilProphet90 válasza prolad (#24) üzenetére


LilProphet90
(senior tag)

Hasonlóképpen állok a sorozat többi részeihez, úgyhogy szerintem adj neki egy próbát.

2-3 olyan játékbug volt, ami miatt ki kellett lépnem a főmenübe és vissza (kétszer nem lehetett interakcióba lépni az NPC-vel, egyszer pedig elkezdett brékelni egy korláton).

Optimalizációs szempontból nálam a GPU-t pörgeti 100-on, a CPU 80-90%-on mozog, de már attól is, hogy a főmenüben vagyok, ennek ellenére szépen fut. Ezen biztos, hogy nem tudnak radikálisan javítani, az AC3 is hasonló hibákkal küzdött, és sosem került kijavításra.

Zenei alapok, remixek: http://www.reverbnation.com/lilprophetmusic

(#33) davidsone


davidsone
(PH! addikt)

Korrekt teszt! A játék is az, kötelező darab! A múzeum mód elég ötletes...
...4K HDR tesztelésre biztos kiváló lesz

[ Szerkesztve ]

...reklámozzák, terjesztik, beszippantják az agyadat, megerjesztik...

(#34) kolopele válasza hajbel (#26) üzenetére


kolopele
(PH! addikt)

A Mafia 3 azért tetszett mert hiába volt a világ nyitott, mindig tudta az ember merre van az arra, nem kellett fejlesztgetni és akár végig is rohanhattál a pályákon amíg el nem érted a fővezért, de ha olyan kedved volt akkor lopakodhattál is. A sok autózás nem tetszett annyira na meg persze technikailag sem kevés problémával küzdött, egy gyengébb gépen még mediumon sem tudta volna tartani a 60 fps - t, de még low - on sem mindig.
prolad : Ezt szomorúan hallom a Medal Of Honorral kapcsolatban, nekem bejött a Warfighter is.

[ Szerkesztve ]

(#35) Scholes9


Scholes9
(PH! nagyúr)

Nekem egy forintot nem ér, de elhiszem, h jó játék :B :R

(#36) nuke7 válasza Scholes9 (#35) üzenetére


nuke7
(PH! kedvence)

kb. :DDD

Viszont akkor ebben nincs Desmond? (én a kettes vége felé vagyok épp)
Hogy kapcsolódik a sztoriba..? :F

*** https://www.twitch.tv/nuke7 *** https://youtube.com/user/nuke7 *** https://discord.gg/5YP4edj

(#37) DeathAdder válasza nuke7 (#36) üzenetére


DeathAdder
(PH! kedvence)

meghalt az AC3 végén, azóta egy vicc a jelen.

You'll Never Walk Alone

(#38) nuke7 válasza DeathAdder (#37) üzenetére


nuke7
(PH! kedvence)

Köszi a spoilert... De akkor legalább tudom, hogy már csak egy játék van ami "igazi" :DDD

*** https://www.twitch.tv/nuke7 *** https://youtube.com/user/nuke7 *** https://discord.gg/5YP4edj

(#39) Bad Pritt válasza DeathAdder (#37) üzenetére


Bad Pritt
(PH! kedvence)

De jó fej vagy, csávó írja, hogy a 2 végén van, erre elspoilerezed neki a 3 végét. :DDD

Boi!

(#40) Scholes9 válasza Bad Pritt (#39) üzenetére


Scholes9
(PH! nagyúr)

:DDD :DDD :B

(#41) Bad Pritt válasza nuke7 (#38) üzenetére


Bad Pritt
(PH! kedvence)

Ja, és az az ACIV. :D

Boi!

(#42) DeathAdder válasza nuke7 (#38) üzenetére


DeathAdder
(PH! kedvence)

kérdezted, de akkor bocsi :DDD

You'll Never Walk Alone

(#43) davidsone válasza DeathAdder (#37) üzenetére


davidsone
(PH! addikt)

:C

...reklámozzák, terjesztik, beszippantják az agyadat, megerjesztik...

(#44) saelin válasza nkmedve (#23) üzenetére


saelin
(PH! kedvence)

A syndicate-en én már 3 hónapja ülök... A vége felé annyira el laposodott, hogy csak egy-egy missziót bírok ki benne. Valami kegyetlenül repetitívvé vált a sok copy paste küldetéssel.
Most is ha rágondolok hogy child liberation... Váá!

Nem tudom ezen mennyit változtattak ebben az epizódban, de nálam a széria nagyon mélyre ásta magát és nem azért mert rossz, hanem mert hamar unalomba fullad.

"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."

(#45) nkmedve válasza saelin (#44) üzenetére


nkmedve
(senior tag)

Sajnos ez a széria ilyen, már a legelső résznél is a repetitív játékmenet volt a legnagyobb gond. Voltak részek amelyeknél ezt valamennyire sikerült csökkenteni, máshol kevésbé (nekem eddig talán a Black Flag volt a legrosszabb ilyen szempontból, a végére már nagyon elegem volt a hajózásból).

Egyelőre nincs gondom a Syndicate-el, de még az elején vagyok, majd kiderül. Mondjuk én alapból nem játszom egyszerre túl sokat egy játékkal, 1-2 missziót teljesítek, aztán másnap folytatom (kivéve ha nagyon leköt mint pl. az új Wolfenstein, azt alíg tudtam letenni :) ).

(#46) kolopele válasza saelin (#44) üzenetére


kolopele
(PH! addikt)

Én a syndicate - et le sem nagyon tudtam tenni, úgy látszik nekem az ilyen játékok jönnek be (Mafia 3 is ilyen volt például), ebben az új részben viszont elvesztem rendesen, le is tettem mint már írtam is, de most hogy megvettem hozzá amit csak lehetett a mikrotranzakciók keretében már élvezetesebb, nem halok meg folyton :)
Nekem nem baj hogy hasonlóak a missziók amennyiben élvezetesek, és a syndicate ilyen, az origins miatt meg örülök a mikrotranzakciós lehetőségeknek :R Sosem játszom online, egyszer kipróbáltam és lelőttek azonnal, de ha ott is lehetne ezt alkalmazni lehet kicsit jobban belefolynék. Ami időm van játékra azt játékkal szeretném eltölteni nem kínlódással.
nkmedve : Nagyon jó a syndicate.

[ Szerkesztve ]

(#47) nanorambo válasza kolopele (#46) üzenetére


nanorambo
(őstag)

Nagyon hangulatos lett a játék. Jól áll az AC-nek az ókor.

(#48) pengwin válasza Gery9112 (#2) üzenetére


pengwin
(PH! addikt)

Te egy jól kiépített, évszázadokon át római uralom alatt álló várost hasonlítasz a római hódítás előtti Egyiptomhoz. Semmi közük nem volt egymáshoz.
De a római és perzsa birodalmakon kívül más ország nem rendelkezett semmiféle értékelhető, burkolt úthálózattal. Még a görögök sem, pedig az kicsi és viszonylag "urbanizált" terület volt az ókorban.

(#4) myckie2
Egyiptom a görögök érkezéséig kőkori szinten vegetált. Síremlékeken és vallási épületeken kívül nem emeltek grandiózus épületeket, nem is nagyon voltak más központi beruházások, és a földművelés ugyanúgy folyt, mint évezredekkel korábban.
A görögök és a rómaiak rengeteg változást hoztak abba az országba... előttük minden hódító hatalom (asszírok, perzsák) csak kihasználta a már létező helyi rendszereket.

[ Szerkesztve ]

Üdv, pengwin "A belépőszint mindig ott van, ahol a fájdalomküszöbünk."

(#49) Valty


Valty
(fanatikus tag)

Ebben a részben még szerepel az Első Civilizáció? Eddig még nem játszottam a játékkal, de érdekelne, hogy hozták egy kalap alá Minervát, Júnót, Hóruszt és Anubiszt

(#50) kolopele válasza pengwin (#48) üzenetére


kolopele
(PH! addikt)

Ennél a játéknál nem a történelem a lényeg, hanem az hogy így ismét nekifogva azt mondom csak az vegye meg aki sok pénzzel bír, mert a mikrotranzakciók nélkül keserves az egész játék (legalábbis nekem, bár szerintem másnak is), mert ha valaki úgy veszi meg hogy összekuporgatta rá azt a 15-18 ezret nagyon megjárhatja vele. Mondjuk akik Dark Souls-on edződtek lehet észre sem fogják ezt venni és számukra könnyű lesz :R

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.