Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • julius666

  addikt

  Marha jól összeszedett ingame trailer. Az a hajócsatás rész is ígéretesnek tűnik, nagyon remélem sok ilyen new content lesz a játékban

  Nagyon várom már! :K

 • pzstm

  félisten

  én is nagyon várom már...kár, hogy én a PC-s verziót... :(

  Gondolom megint valami "feltörhetetlen" védelmen dolgoznak majd...

  [ Szerkesztve ]

  iPhone 11 Pro Max 64GB Black |Surface Pro4 256GB Type Cover |Xbox One X Project Scorpio|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!

 • keIdor

  félisten

  Ha ennyire zavarja őket a warez akkor kezdhetnének valamit a konzolokkal is, mert Xbox-nál mindig a megjelenés előtt 1-2 héttel már fent a játék a neten. Most a Halo: Reach-nél ez kb. 3 hét volt.
  A PS3-al is ez van, tele a net játékokkal. (igen, megkerülték)

  Once upon a time, in the city of Wuhan virus expansion had begun, mass isolation, grand escalation: https://www.youtube.com/watch?v=tnpq2YjMr84

 • Jander

  senior tag

  Ecsém hányszor kell még elmondani, hogy azért mert itthon a w@rez a menő, azokban a régiókban ahol számít az eladás nincs (vagy szinte elhanyagolható) a kalózkodás! PC-re szimplán alig adnak el (főelg ilyen jellegű) játékokat, semhogy azzal rontsák a statisztikájukat... örülhetnél inkább, hogy egyáltalán kiadják PC-re, már feltéve ha Te megveszed a játékokat, mert szerintem a nyavalygók 95%-a azért siránkozik, mert nem tud most w@rezolni...

  If practice makes perfect, and nobody's perfect... WHY PRACTICE?

 • BalaNce87

  addikt

  Mondjuk egy portért szerintem ne kérjenek el 10ezer ft-ot, félbehagyott munka ingyen, ha ő se dolgozott vele megfelelően akkor én se fizetek érte megfelelően.
  Ha már csúszik akkor legalább azért csúszna mert pc-be több a grafikai lehetőség, de még arra is fosnak egy nagyot, ezek után tényleg felesleges foglalkozni vele. Fél év után már a föld népességének kb 70%-a végigjátszotta, nem képzelik hogy fél év csúszás után bárki is fizetni fog érte.

  One plus voucher: https://oneplus.net/hu/invite#EZBIHNX2HA7SBC7

 • Fortissimus

  őstag

  hangulatos video, varos! :C

  ''He who controls the spice, controls the universe''.........¡ buenas nochesssssss! Kényes bugyli,komisz kinyírt levágják Boci baja az is itt lett elvág… GIGGITY! Az élet nem habostorta...

 • GypsFulvus2

  őstag

  Addig kell újra és újra elmondani, amíg valaki egyszer megbízható statisztikai adatokat (forrással) közöl a hasonló állításai mögé... Amit eddig valahogy soha nem tett még meg senki. Talán azért mert ilyen adatok nincsenek. Én legalábbis nem találtam, pedig egy régi topic flame war-jának idején nagyon kerestem ...de semmi.

  "Only the paranoid survive" - Andrew Grove, (1999)

 • julius666

  addikt

  Milyen port? Ha arra gondolsz, hogy GTA IV-féle rosszul optimalizált játékot kapsz, akkor ez az assassins creed esetében nem áll fent, eddig mind2 rész teljesen jól volt megcsinálva ilyen szempontból.

  A warezzal kapcsolatban: Jandernak teljesen igaza van, nyugatabbra - legalábbis azokban az országokban ami alapján az eladási adatokat számolják (USA, Nagy-Britannia, Japán) - a warez egyszerűen nem divat. De ott a PC-n játszás sem az, ott a videójáték = konzol, a játékok töredékével játszanak csak PC-n. Ez a PC-s warez dolog csak a szegényebb országokban (illetve a mediterrán régióban) divat, amit meg kis túlzással leszarnak a kiadók, miután ott amúgy sem nagyon vennének játékokat/nem nagy piac. Ezek tények, kár is velük vitatkozni.

 • BalaNce87

  addikt

  Hát ha leszarnak minket akkor én is leszarom őket, amúgy jah elég sok a port, gta4 még boxon is szarul fut tudtommal, szóval ott a rockstar a béna. Ha nem foglalkoznak úgy a pc-s változat megcsinálásával mint a konzollal akkor mit várnak? ha már késik akkor minimum használja ki a grafika adta lehetőségeket. Az ac-val semmi gond csakhogy ugyanazt kapjuk, mint a konzolosok csak fél év csúszással, és ilyenkor mégis milyen bevételt remélnek pc frontról? az lenne a meglepő ha lenne bevétel. Amúgy ezek a késések úgy jó éve kezdődtek, amikor ac volt akkor nem késtek a játékok a konzol miatt. Ha a készítők is úgy állnak hozzá hogy lewarezolják akkor tényleg minek adják ki? érdekből nem kell vele foglalkozni, de ezt már írtam hogy tuti a vga gyártók tejelnek, és csakis ezért jönnek ki még játékok pc-re, különben nem érné meg nekik. Amúgy ha már ac a téma az 1 érdekes módon szebben néz ki, mint a 2. rész, nem elég hogy késik de bizonyos részeken még rondább is és ezt más is észrevette. Amúgy nem túlzottan érdekel hogy milyen de akkoriban az első rész grafikája sőt mai napig az egyik legszebb. DRM miatt meg ne késsen ha úgy is feltörik, ilyen online kell lenned baromságokkal meg csak szívatják az embert, nemtudom ez miért nem esik le nekik. Nem értem box-ra miért nincs drm, csak a biztonság kedvéért, mert a warez ott is jelen van ugyanúgy, max kisebb számban. Érted mit akarok mondani aki boxos leszedi torrentről játszik vígan vele aki pc-s az meg szívjon az eredetivel? hol itt a logika?

  One plus voucher: https://oneplus.net/hu/invite#EZBIHNX2HA7SBC7

 • julius666

  addikt

  Nem szarnak le minket pc-seket, mert akkor ki sem adnák a játékot. Egyszerűen az a helyzet, a jelentős bevételeket a konzolokból nyerik (mivel a már említett "nyugaton" ez a jellemző), így az élvez prioritást. Ezért vannak gagyi portok, későbbi megjelenések. Erre még rájönnek az extra finomságok PC-nél, mint warez, különböző hardverek amire optimalizálni kell, tesztelni kell adott esetben, stb. Bár most hogy avulnak el a konzolok hardver szempontjából, ott is emelkednek a költségek, piszok sokat kell optimalizálni jó grafika eléréséhez.

  És nem úgy állnak hozzánk a kiadók, hogy úgyis lewarezoljuk, hanem hogy úgysem vesszük meg. Ezt pedig elég jó okuk van feltételezni.

  Az 1. rész meg nem néz ki szebben. Kb ugyanúgy néznek ki, de a 2. a jobb.

 • BalaNce87

  addikt

  Nem értem hogy 10 éve ezek miért nem voltak ekkora problémák, pedig szerintem már akkor is volt warez. Régen tisztességesen megcsinálták pc-re is a játékokat nem volt szenvedés velük. Nem halad valami jó irányba ez a dolog és ez a konzoloknak is köszönhető részben, pl a dlc-k most már kezdenek egyre jobban elterjedni pc-re is, és persze a fizetősek. Az egy dolog hogy ezt megtehetik konzolon, de pc-n mit szívatják az embert mindennel? drm csúszások..
  Csak azért érted más játék miét tud megjelenni egy időben a konzolokkal vagy 1-2 hét csúszással ez meg nem és közbe ugyanúgy néz ki mint konzolon, egyáltalán nem szebb. Tényleg érdekelne hogy mi az igazi indok, mert valamiért csak kell késnie, vagy egyszerűen elhanyagolják?
  Szerintem ez akarásról szól, de most a pénz beszél, ezért nekik előnyösebb a konzolosoknak kinyalni a se..t, durván kifejezve magam. Úgy látszik 10 éve többet jelentett és több is volt a motiváció a pénznél.
  Maradjunk abba hogy ugyanolyan:) ami engem nem zavar, mert mondtam hogy az 1 is iszonyat szépen néz ki.

  [ Szerkesztve ]

  One plus voucher: https://oneplus.net/hu/invite#EZBIHNX2HA7SBC7

 • julius666

  addikt

  Szerintem ez akarásról szól, de most a pénz beszél, ezért nekik előnyösebb a konzolosoknak kinyalni a se..t, durván kifejezve magam. Úgy látszik 10 éve többet jelentett és több is volt a motiváció a pénznél.

  Pénz beszélt akkor is már. Csak változik a világ, most a konzolokban van a nagyobb pénz. A játékpiac hihetetlenül megduzzadt (ma már sokkal nehezebb teljesen új játékkal beszállni a piacra - ezért jönnek ki csak szinte folytatások mindenből, illetve ezért ritka a nagy újítás, ezek jelentős része - lásd Mirror's Edge - el is hasal rendesen), mindamellett az átlagéletkor megemelkedett, rengeteg az idősebb, már dolgozó játékos (már nem csak a 10-16 évesek hóbortja), akiknek egy esti, 1-2 órás kikapcsolódásra van szükségük. Ezért "butult" le az irányítás, játékmenet, amire aztán sokan a "konzolosodásnak" hívnak.

  Persze a régi motorosok, akik megragadtak abban a világban, ezt negatívan élik meg.

  Amúgy meg itt elég jól összefoglalták, miért kerekedett ennyire a konzolos játék a pc-s fölé. Az összes dolog ennek a "felülkerekedésnek" a mellékterméke.

  Az XBOX-os játékok másolásvédelméről (még az előző hsz-edhez) nem sokat tudok, de a chippelés miatt levágnak ha jól tudom a liveról, illetve nyogaton mint mondtam nem annyira nagy a warez, BOX-ra meg pláne nem. Ráadásul ha a boxot megetted az MS már régen jól járt.

  [ Szerkesztve ]

 • Jander

  senior tag

  Azért nem volt gond még 10 éve, mert akkor még a konzolok nem tudtak annyit mint manapság. Nem lehetett neten játszani velük, nem tudták ugyanazt mint a PC-k. Igy azok a játékosok akik főleg multiplayer játékokkal játszottak PC-n tették azt. Ennek a rétegnek az igen nagy döntő többsége átvándorolt konzolra (nem sorolom miért, mert pc-vs-konzol flameháború indul) és arra vesznek játékot.

  Nem tudok, sőt nem is akarok keresni ezt alátámasztó grafikonokat keresni, de pl. kapásból tudom, hogy az utóbbi idők legsikeresebb multiplayer játéka a Modern Warfare 2 eladási adatiban szerepelt egy olyan, hogy az összes eladás 3-5% történt PC-re. Hivatalos forrásból került ki ez, utána lehet nézni, nem mai a cikk, talán még itt is volt gamepod-on.

  És ez a legsikeresebb játék! Szerinted a befektetők egy ilyen körgrafikont látva mit mondanak? Egyrészt alig adnak pénzt a portra (gondolom ezért silány sokszor a pc verzió), másrészt mivel pc-re a legnagyobb a kalózok aránya, nem akarják 'ingyen demó'-ra használni ezt a paltformot...

  Szóval 10 éve sem volt más a motiváció. Egyszerűen csak egy ilyen játékot anno nem tudtak eladni másra mint PC-re... változik a világ ennyi. Megszoksz vagy megszöksz. Én pl. a zenei világot utálom ahova halad, de mégis megtalálom a nekem valót, még ha élőben sosem fogok hallani őket esetleg...

  If practice makes perfect, and nobody's perfect... WHY PRACTICE?

Hozzászólok Aktív témák