Hirdetés
- Assassin's Creed Shadows - A start után máris több mint 1 millió játékos
- The Last of Us Part II Remastered - Megkaptuk a hivatalos gépigényt
- Június végén érkezik a System Shock 2: 25th Anniversary Remaster
- Mozgásban a FBC: Firebreak
- Free Play Days 12. hét: Shin Megami Tensei V: Vengeance, Bassmaster Fishing
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ez az animáció számomra megszokhatatlan.
-
GodGamer5
addikt
válasz
bLaCkDoGoNe #8 üzenetére
Szerintem pont a mászkálós részek miatt volt több mint egy interaktív film. Igen a kameranézetek sokszor idegesítőek voltak, de pont emiatt hatásosak amikor véletlenül bekaptál egy szivatós csapdát. Ha lett volna harc is benne, akkor felért volna egy Silent Hill jellegű játékkal.🙂
Pont ez a baj a Quarry-vel, hogy szinte csak egy filmé degradálták... -
bLaCkDoGoNe
veterán
Egyáltalán nem rossz játék az UD, kimondottan élveztem és tele volt jó ötletekkel, de nekem egyáltalán nem etalon, kiváltképp az irányítása nem. A mászkálás nehézkes és sokszor frusztráló az idétlen kameraszögek miatt, amit 1992-ben még minden további nélkül megemésztettem mondjuk az Alone in the Dark-ban, de huszonpár évvel később már nem tartottam elfogadhatónak.
-
GodGamer5
addikt
válasz
bLaCkDoGoNe #6 üzenetére
Lehet, hogy a narratív játékokban unalmasak a mászkálós részek, de nem az Until Dawn-ban....😉
Az a játék egy etalon. -
bLaCkDoGoNe
veterán
No, kicsit több, mint 7 óra alatt végigjátszottam a játékot, nagyjából minden stimmel, amit a tesztben olvashattunk. Egynek jó volt, de nem egy Life is Strange vagy Heavy Rain / Detroit. A technikai megvalósításról a véleményem nem változott, ha már színészek, akkor én sokkal jobban élveztem volna egy Until Dawn-szerű megjelenítést, bár ennek a "képregényes" formának tagadhatatlan előnye, hogy az ilyen narratív játékokban baromi gyorsan unalmassá váló mászkálást teljesen eliminálja.
A második rész (4-6. fejezetek) szerintem túlságosan felfújt lett, a vége cliffhanger pedig nagyon nem elegáns befejezése az egésznek. A döntések sokszor súlytalanok voltak, viszont az tetszett, hogy sok más narratív játékkal ellentétben itt elég sokszor kínáltak fel olyan választási lehetőséget, amivel tudtam azonosulni, és nem kellett fanyalogva döntenem olyan opciók közül, amik egyike sem olyan, amiről úgy gondolnám, hogy én olyat választanék vagy tennék egy ilyen helyzetben. -
EmThor
addikt
Engem érdekel a történet, hihetőnek tűnnek a motovációk és magyar felirattal kényelmesebb (van pár apró hiba de nem para, pl 30 yard 30 méterre lett fordítva de igazából jelentéktelen dolog).
-
hombre[EU]
veterán
Egyetlen karaktert sem tudtam úgy istenigazából megkedvelni ... 2óra után én is így vagyok vele és szerintem be is fejeztem a Hollt apa megjelenése körül.
egy dolog motivált: hogy az a blöki maradjonkussbaéletben
-
Nekem újdonság, hogy mobilon (xcloud) is működik a natív bevitel, azaz ha rátappintok mondjuk egy feliratra, aktív lesz.
Ez ennél a játéknál kifejezetten előnyös, nem kell kontroller, vagy képernyős gombok a kurzor mozgatásához. -
bLaCkDoGoNe
veterán
Nagyon szeretem az ilyen narratív játékokat, ezt is mindenképpen kipróbálom (főleg, hogy GP-s), de engem konkrétan taszít a játék vizuális stílusa. Önmagában a képregény-szerű megjelenítés, vagy a kicsit rajzoltabb stílus egyáltalán nem zavar (sőt, van játék, aminek jól áll), viszont ezek a képkockákra bontott darabos mozgások, amiket a trailerben láttam, azok rettenetesen.
Biztosan sok meló volt megcsinálni, de ezzel együtt valahogy nem tudom lerázni magamról azt az érzést, hogy ez a megjelenítési mód alibizés, színészekkel felvett jelenetek ide vagy oda. -
Montanaxy
aktív tag
Nekem ez a Max Payne féle cutsceneket idézi, amik ilyen képregényszerű bevágások voltak. Hangulatos.
Új hozzászólás Aktív témák
gp Mi baj történhet, ha egy Amerikát átszelő költözés közben egy apró arizonai motelben húzzuk meg magunkat? Mint most kiderül, lényegében minden!
- PlayStation 5 Fat Lemezes Konzol 825GB
- Dobozos Nintendo Switch okos! CFW 32GB+128GB Hekate Dual Boot +grip +utazó tok +üvegfólia
- Sony Playstation 5 Slim Lemezes 1 év garancia (Eladva)
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch Lite 32GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Playstation 3 4 Ps3 Ps4 Xbox One / Series Eredeti Játékok Játéklemezek
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z5 RG 8000MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7900 XT 20GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3! R3 7320U / 16GB DDR5 / 512GB SSD
- Xiaomi Redmi Note 9 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest