Új hozzászólás Aktív témák
-
ledgeri
nagyúr
ingyenes epicen most! 1 napig
[ Szerkesztve ]
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
Th3Ac3
tag
Kipróbáltam, elején egészen élvezetes volt de annyira monoton egy idő után, ugyanaz ismétlődik újra meg újra. Az meg hogy újabb nevenincs kocsival mehetek egyáltalán nem motivál... Emiatt sajnos 6/10 inkább.
-
dreampage
aktív tag
Frissítettem a cikket, ugyanis épp az imént érkezett patch a játékhoz, ami az Xboxos technikai hibákat kijavította (címképernyő, nyelv, online kihívások). Így ezek már nem aktuálisak. A teszt a megjelenéskori változat alapján íródott, de mától akkor tessék 7 pontosként kezelni.
A játéknak soha nincs vége.
-
GreatL
őstag
Már ránézésre is egy hülyeség volt... ja hogy bugfest is? Az utóbbi pár évben vártam-próbáltam indie játékokat, de sajnos gagyik voltak egytől-egyig. Néha legalább volt egy-egy rejtett gyémánt, de ma már ennek vége.
Intel Core Ultra 7 265K | Arctic LF3 420 víz | MSI Z890 Tomahawk Wifi | 2x8 GB Kingston Fury 6000 Mhz CL30 RGB | 48" LG C1 TV | Samsung(.hu) Galaxy S22+ 256 Vodával | Pocketbook Inkpad 3 Pro | Canon R8
-
PR0JECTNR56
addikt
Egyetértek, a megjelenés óta követem a játékot és szerintem kicsit merész volt így kiadni. Alapvetően adott egy nagyon klassz retro-arcade érzésű koncepció szép vizuálokkal, jó hangokkal/zenékkel és remek fizikával, viszont a technikai kivitelezés gyenge. Van észlelhető fejlesztés az optimalizáció terén, de nagyon kis lépésekben. Szerintem a játék alap gépigénye is meglehetősen magas a látvány viszonylagos egyszerűségéhez képest, valamint a minimum és maximum FPS értékek között óriási hullámvasutat tud leírni igen erős GPU-k mellett is. A menüben található grafikai beállítások sem segítenek túl sokat ezen, a legjobb amink jelenleg van, az ez a leírás és ez.
-
Steve1207
veterán
válasz
PR0JECTNR56 #2 üzenetére
Azért a pc-s verzió is anno így indult, szerintem csoda, hogy a jelenlegi állapotot ki tudták belőle hozni
(Amúgy ennyire nem javult még mindig az optimalizálás? Most a konzolos megjelenéskor néztem újabb videókat a pc-s változatról, ott viszonylag folyamatosnak mutatja az fps értékeket, ellenben fura volt, hogy ettől függetlenül voltak benne micro lag-ok, amikor akár 60-70 fps között ingadozott
).
Érdemes lett volna még az előző fejlesztésüket is megemlíteni egy címszóban, az Absolute Drift se erről volt híres.
A Game Pass-os PC verziónál még olyan hibákra is panaszkodtak amúgy, hogy kontrollerrel nem megy az irányítás vagy xy nézetben nem működik.
A koncepció amúgy jó, biztos csapatok majd benne pár kört, de ebben a formában még hanyagoltam inkább..
-
D.Va
senior tag
Kár hogy nem tudok programozni, szinte egy az egyben ez a koncepció amit a játék megvalósított, vagy 5 éve kipattant a fejemben, kár hogy nem én tudtam létrehozni
Nekem nagyon bejön a játék stílusa. Jó lenne ez nagyon ha bugmentes lenne. Ami az egyszerűséget nézve kicsit szégyen.[ Szerkesztve ]
-
PR0JECTNR56
addikt
A PC-s verzió (GOG-on játszok) nálam egy 7.5/10 jelenleg, valószínűleg mire a fejlesztők végeznek a játék támogatásával ez egy 8/10 még lehet. Ami egyébként PC-n is a játék fő negatívuma, az a rosszul sikerült optimalizáció, meredek FPS zuhánások bizonyos helyeken és a környezeti objektumok, növényzet, illetve árnyékok renderelése sem problémamentes.
Még ehhez egy kis kiegészítés:
"a B Csoportot soha nem tiltották be, sőt még tovább is fejlesztették"
A játék az S csoporttal folytatja a sort és az ott megjelenő autók mindegyike létezett a valóságban is. Természetesen versenyt egyik sem látott, ismert okok miatt, de némelyik autó nagyon egyedi utat járt be így is. Ezt az oldalt ajánlom olvasásra a témában.
-
strandkorlát
csendes tag
Tegnap ki akartam próbálni a PC-s Game Pass-ból indítva, de úgy felcsesztek ezek a hibák (még ha túl is engedett jutni a menün ott már állítani nem engedett semmit, versenyt nem tudtam indítani) hogy inkább töröltem és letöltöttem a warez verziót az ment minden gond nélkül...
Új hozzászólás Aktív témák
gp Két konzolplatformra is megérkezett a Funselektor hangulatos alkotása, ám a minimalista ralijáték sajnos nem mentes a komolyabb bukkanóktól.
- Mesterséges intelligencia topik
- Google Pixel topik
- BestBuy topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Egy Biztonsági őr kalandos útja.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Trollok komolyan
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...