Hirdetés
Hozzászólok Aktív témák
-
HELLAFLUSH
senior tag
elég baráti lett az ár, pár hónapja még 220-ra tippeltem
más:
azt lehet esetleg tudni, hogy támogatni fogja-e az 1440P-t?[ Szerkesztve ]
-
CptAdamica
addikt
válasz
HELLAFLUSH #1 üzenetére
Szerintem is teljesen korrekt árazás. Ez lesz az első Sony konzolom.
Megyen!
-
safiyah
senior tag
válasz
CptAdamica #2 üzenetére
Úgy tűnik viszont, hogy a legtöbb játék 30Kba fognak kerülni. Nem hiszem, hogy fogok ezután túl sok első napost venni, csak a kedvenceket.
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Raysen623
addikt
Amennyiben emelkednek az első napos vételárak, akkor még többen fognak kivárni az akciókra. Valahogyan majd csak kialakul. A Sony is érezni fogja ha túl drága lett a kisebb eladási számokból. MS pedig bizony be fog fűteni játékár oldalon is szerintem kicsit.
[ Szerkesztve ]
A MÁV-nak öt ellensége van: a négy évszak, meg az utasok.
-
-
safiyah
senior tag
Én utoljára a Kingdom Hearts III-at vettem PS4 játékot megjelenéskor, 2018 végén, az 18K volt. FFVII Remake is 19K volt megjelenéskor. Digitálisan sokkal többe kerültek a játékok mindig. Viszont most másfélszer annyiba fognak kerülni a fizikai játékok megjelenéskor, mint eddig.
-
gyimger
őstag
Attól félek, ezekkel az árakkal kell számolni minden platformon. Bár az olcsóbb digitális kütyü benézte a használt piacot.
"...így hát keresd a békét, de készülj a háborúra! Mivel a háború... a háború soha nem változik. A háború, mint a tél. És a tél közeleg."
-
toronyhaz
tag
Hát itthon elég gyér lesz a használt piac. Főleg az első évben. Sokkal kevesebben engedhetik meg majd maguknak. 150 a Digital, 185 a lemezes. Ha olcsóbbat akarsz, szívsz az új játék árakkal ami 20 alatt nem lesz. Viszont lemezesen mindig olcsóbb volt mint a Storeban. Megjelenéskor is. Viszont pár 1000 bukóval pillanatok alatt el lehet majd adni szinte bármilyen populárisabb címet mint eddig is. Én várok még bőven ezzel a generáció valtassal. Úgyis kell majd tv-t cserélni. Oledre fáj a fogam. És persze megvárom a 400+os eurót is
-
Az gépek árazása nagyon rendben van, a játékoké viszont már nem annyira. Én előrendeltem egy lemezes gépet az Alzánál (náluk 180k 2 év garival), de van rá esély, h nem fogom átvenni. Ma úgy gondolom, h talán érdemesebb egy évet várni a vásárlással. Még alszom rá párat.
Audi S5 Coupé eladó! -> https://tinyurl.hu/EmoP/
-
Kanczy
veterán
válasz
bulikavagyok #14 üzenetére
Ugyanez nálam is... azzal, hogy sem a Spider-man, sem a Horizon nem exkluzív, nem látom sok értelmét a rohanásnak. Itt figyel a hibátlan Slim a TV alatt vagy 8-10 végigjátszásra váró játékkal együtt. Megveszem PS4-re a két fontos launch titlet, és ennyi. Folyt. köv. jövőre
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
GodGamer5
addikt
Közben itt vannak az első játékok és kiegészítők árai. Egyszerűen nevetséges. Pedig Ps5 kontrollert szerettem volna venni, de így felejtős...
[link]
Itt a tavasz. Quake az ég és Zelda fű. / NEXT-GEN LOADING... ██████████████]99%
-
Persie12
tag
Mármint nem Ps5 exkluzív, hanem kiadják 4re is, így értetted igaz? Amúgy gondolkoztam rajta hogy megveszem a Ps4 verziót mert hogy az olcsóbb lesz és azt felfrissítem Ps5-ön de ahogy olvastam a Ps4-es kiadásért is ugyan annyit fognak kérni. Gondolhattam volna arra hogy a Sonynál sem hülyék dolgoznak!
Viszont a Cyberpunkot biztos így fogom kipörgetni nextgen-en, abban úgyis rejlik újrajátszási lehetőség bőven.
[ Szerkesztve ]
-
-
k-adi
veterán
azt hittem drágább lesz
mondjuk ha kihal a használt piac idővel és szépen mindenkit átszoktatnak digital editionra akkor lesz majd sírás
-
vraghdash
tag
Én ezeket az árakat arról közelítem meg, hogy amikor bulizni jártam/vagyok 6-8 óra alatt eltapsolok ennyi pénzt, ha játékba belecsúszik 20+ óra vagy 2-3 végigjátszás, és még a fejem sem fáj utána, akkor már megérte.
Jelenleg a nejem pont havi 2 leendő ps5 játék árát költi ruhára cipőre, miről beszélünk...
Max, a ps store refound lehetne jobb, akkor talán kevésbé "fájna" kiadni. -
Fitzgerald
veterán
válasz
GodGamer5 #17 üzenetére
A 2014. júliusában, kizárólag PC-hez vásárolt DS4-em még mindig így néz ki több mint 6 évesen, több ezer játékóra után. Kicsit poros, de kb. egy karc nincs rajta, a gombok meg úgy működnek, mint első nap. Ha a DualSense is hasonló minőségű lesz, akkor szerintem tökre rendben lesz a 25k körüli ár. Amúgy meg biztosan be lehet majd szerezni itt-ott olcsóbban is.
[ Szerkesztve ]
-
Z10N
addikt
Ezt mar az xbox araknal is neztem.
PlayStation 5 Blu-Ray Ultra HD-val: 184.990 Ft:
usd (netto) 500x300x1,27=190,5k
eur (brutto) 500x360=180kPlayStation 5 Digital Edition: 149.990 Ft:
usd netto: 152,4k
eur brutto: 144k[ Szerkesztve ]
# sshnuke 10.2.2.2 -rootpw="Z10N0101"
-
gyimger
őstag
Magyarázatot követelek
"...így hát keresd a békét, de készülj a háborúra! Mivel a háború... a háború soha nem változik. A háború, mint a tél. És a tél közeleg."
-
CptAdamica
addikt
-
sheratan
titán
válasz
CptAdamica #27 üzenetére
Mondjuk azt is lehet nézni, hogy nálunk ~20$-ért kapsz már gigabites optikai ftth netet (amiben diginél már a tévé is benne van), az USA jelentős részén meg ilyen 70-100$-ért valami szar Comcast ADSL-t, nevetséges sebességekkel. Vagy mondjuk mennyiért kapjuk mi a YT Premium, Spotify, stb előfizetéseket, és mennyiért ők.
-
Griff55
senior tag
Pontosan. Elsőre egész baráti az ár, de ha belegondolsz abba, hogy 30 ezer a játék és az alap tárhely csak 800giga körül van, már inkább elgondolkodom hogy inkább rtx 30xx-ra ruházzak be. 100+ gigás játékok korában azt hittem nagyobb tárhellyel lesznek szerelve
Xiaomi Mi8 6/128 Black
-
sheratan
titán
Ilyen sebességűből valószínűleg nem fért bele nagyobb ilyen áron. Azért erre is elfér 5-6 játék, több is ha nem csak csupa AAA címet telepítesz.
De nézhetjük úgy is, hogy a többi konzolban mekkora van? Vagy a PC-dben mekkora PCIe4x SSD van? Mennyibe kerülne, ha mondjuk 2TB-ot akarnál ekkorából bele tenni? (annyiba, mint egy egész PS5 konzol amúgy)
Persze jobb lett volna nagyobb, de én inkább a kevesebb játék egyszerre, de gyorsan töltsön be megoldásra szavazok. Majd lehet lesz 2-3 év múlva nagyobb tárhellyel, ha kicsit lemennek az SSD árak.[ Szerkesztve ]
Hozzászólok Aktív témák
gp Egyes régiókban már november 12-től elérhetők lesznek a gépek, hozzánk csak november 19-én érkeznek.
- [Re:] [petipetya:] Nagy chili topic. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 - 5600X / 5800X / 5900X / 5950X "Zen 3" (AM4)
- Horgász topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- PlayStation 5
- Napelem
- Melyik tápegységet vegyem?
- [Re:] Mozgásban az Elite: Dangerous - Odyssey
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Komoly Covid Kocsma
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: United Call Centers Kft.
Város: Miskolc