Új hozzászólás Aktív témák
-
MrAndree
csendes tag
Az értékelések alapján meg is érdemli. Remélem marad is még sokáig ezen a helyen.
Why so serious?
-
GreenGuy
tag
Szerintem,ha az AA megjelenik PC-re,akkor még valószínűbb hogy sokat fog csücsülni a játék az első helyen.
-
Elijah Baley
tag
Azért kíváncsi leszek, hogy meddig tartja a bőregeret a szárnya ilyen magasan ...
"Anizotropikus szűrés? - ez az a ritka trópusi betegséget kimutató szűrő-vizsgálat??? - úgy hallottam nagyon veszélyes azaz anizo-tropik, de állítólag már van ellene védőoltás is..."
-
vendingo
veterán
Amíg xbox-om volt, röhögtem a pc-seket, hogy mindent késve kapnak, ha egyáltalán megjelenik valami nekik is, de amióta visszapártoltam pc-re...
Nem szeretem ezeket a csúsztatásokat a megjelenési dátumoknál.
A call of juarez nagyon jó lett, nem csodálom, hogy a listán van. A cod4 is jól szerepel annak ellenére, hogy nem mai játék. Remélem a MW2 is hozni fogja azt a szintet, és ő is jól szerepel majd megjelenés után 2 évvel.Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
nrgia
őstag
Wolfensein már nem is dobogós....
...ha valaki a sarkára áll, az talpra esett ???...
-
Enton
addikt
Azért a COD 4 is milyet visszajött a 10be a 14. helyről.
Nem csodálom a BatmanAA-t. A demo is jó volt valószinű a teljes game meg mégjobb lehet.
A wolfenstein is küzd rendesen."just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
Új hozzászólás Aktív témák
- X1 Carbon 9th 14" FHD+ IPS i7-1165G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Thrustmaster Ferrari 458 Italia Edition perec
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
- Pénztárcabarát áron eladó Lenovo ThinkPad T14 Gen 2 /i5-1145G7/16 GB/256 SSD/FHD/IPS/Garancia/Touch
- Dobozos új Lenovo Ideapad Gaming 3/ INTEL i5-11320H/16GB/512SSD/GTX 1650 4GB/120 Hz/Gari/