Új hozzászólás Aktív témák
-
MrAndree
csendes tag
Az értékelések alapján meg is érdemli. Remélem marad is még sokáig ezen a helyen.
Why so serious?
-
GreenGuy
tag
Szerintem,ha az AA megjelenik PC-re,akkor még valószínűbb hogy sokat fog csücsülni a játék az első helyen.
-
Elijah Baley
tag
Azért kíváncsi leszek, hogy meddig tartja a bőregeret a szárnya ilyen magasan
...
"Anizotropikus szűrés? - ez az a ritka trópusi betegséget kimutató szűrő-vizsgálat??? - úgy hallottam nagyon veszélyes azaz anizo-tropik, de állítólag már van ellene védőoltás is..."
-
vendingo
veterán
Amíg xbox-om volt, röhögtem a pc-seket, hogy mindent késve kapnak, ha egyáltalán megjelenik valami nekik is, de amióta visszapártoltam pc-re...
Nem szeretem ezeket a csúsztatásokat a megjelenési dátumoknál.
A call of juarez nagyon jó lett, nem csodálom, hogy a listán van. A cod4 is jól szerepel annak ellenére, hogy nem mai játék. Remélem a MW2 is hozni fogja azt a szintet, és ő is jól szerepel majd megjelenés után 2 évvel.Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
nrgia
őstag
Wolfensein már nem is dobogós....
...ha valaki a sarkára áll, az talpra esett ???...
-
Enton
addikt
Azért a COD 4 is milyet visszajött a 10be a 14. helyről.
Nem csodálom a BatmanAA-t. A demo is jó volt valószinű a teljes game meg mégjobb lehet.
A wolfenstein is küzd rendesen.Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
Új hozzászólás Aktív témák
gp Nézzük meg, hogy hogyanis szerepelnek Angliában a játékszoftver eladások.
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Néha instabil lehet az NVIDIA GeForce RTX 5080 Founders Edition VGA
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sorozatok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Parfüm topik
- Nintendo Switch 2
- Xbox Series X|S
- Szobaakusztika
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest