Új hozzászólás Aktív témák
-
zzola
félisten
Ez "EPIX".
[ Szerkesztve ]
-
Stard72
tag
ez egész pofás,az egyetlen óra a gyártótól, amit hotdanék is, csak épp ötször annyiba kerül,mint amit ér :-D
-
HKorn
addikt
Nagyon szép, nagyon kellene, kár, hogy az egyik vesémet el kellene hozzá adni, hogy meg tudjam venni
Run&Ride
-
Viper26
nagyúr
Ha már flagship óra igazán ott lehetne a mikrofon, és a hangszóró is a hívásokhoz, nem értem ebben az ársávban hogyan tudott kimaradni.
Akinek meg kell ez a funkció, annak Venu 2 plus-t kell vennie.
iPhone 14 | AW S8
-
-
Mr.Silkó
veterán
Marha jól néz ki, szerintem a legjobb okosóra/sportóra formatervei a Garminnak vannak, de iszonyú drága. Mondjuk a Garmin Connecten lenne még mit reszelni, ahogy a telefon-óra kapcsolaton is (több Garmin óra saját tapasztalata alapján).
[ Szerkesztve ]
-
Balika911
félisten
Egyszer talán írok egy átfogó listát arról, amit észrevettem, most hirtelen ezek jutnak eszembe (mobilos app alatt Androidot értek):
- Mobilos appban az Activities alatt fix lista szerepel, nem rendezhető, nem lehet hozzáadni olyan tevékenységet, ami nincs alapból a listában. Mobilon a tevékenységek nem kereshetők. Ha egy két évvel ezelőtti túrát akarok megnézni, akkor két évet vissza kell görgetnem.
- Desktopon a túrák szakaszainál a sebességet nem mutatja, mobilon viszont ez az egyik fő adat, álló képernyőn is látszik.
- Praktikus lenne, ha a szakaszok határát arrébb lehetne mozgatni, vagy legalább összevonni a szakaszokat, arra az esetre, ha tévesen nyom új szakaszt az ember.
- A tevékenységeket másolni (klónozni) is hasznos lenne, úgy nem vinne el 10-15 perercet egy kondi rögzítése.
- Desktopon tevékenység szerkesztésekor a Notes ablaka ne egy háromsoros valami legyen már, miközben alatta a teljes képernyő konkrétan üres. Ill. ha írt jegyzetet az ember, akkor az kerüljön át mobilra is, és egyszerre, ne percekkel-órákkal később. Jelenleg az sem ritka, hogy az megírom és mentem a Notes szekciót, majd ez elveszik, amikor más platformon is megnyitom a tevékenységet.
- Desktopon tavaly még nem működött a kereső, amikor ékezetes betűk voltak a tevékenység nevében. Úgy tűnik, ez már jó.[ Szerkesztve ]
-
arn
félisten
Nappali fenynel mennyire lathato ez? Epp az a poen pl az edgenel, fenixnel hogy nappali fenynel tokeletes, amellett, hogy az akkut se zabalja. Telonal szart se latni ahhoz kepest, ez meg sportora nemi okos funkcioval, bringazni, turazni, etc. lakasban evezesnel megkotom a kompromisszumot.
facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld
-
-
Mr.Silkó
veterán
Főleg a telefon-óra kapcsolattal volt/van gondom (Garmin-iPhone), igaz, a nálam járt modellek nem a te általad használt óra ársávjában mozognak. Csak az utolsó kettőt mondom: Forerunner 45 - iPhone 8 Plus és Garmin Lily - iPhone 11 Pro, elsősorban a folyamatos lekapcsolódás a gond, elméleti hatótávon belül is, illetve a lassú szinkronizáció, utóbbi gondolom a Bluetooth chip korlátai miatt. Apple Watch-nál (nyilván több okból) ilyen sosem jelentkezett nálam.
A Connect app meg szerintem egyszerűen butuska és régimódi, mind funkció gazdagságban, mind pedig felületben.
[ Szerkesztve ]
-
válasz
Balika911 #21 üzenetére
Már megörültem egy pillanatra, hogy megoldották
Igazából az lenne a tökéletes, ha az órán is tudnék választani, mondjuk az activity mentésekor. Olyankor eszembe jut, viszont utólag gépen módosítani meg sokszor nem. Nem mintha ez annyira számítana, de csak érdekel melyik cipőm mennyi használat után megy szét...
Egyébként az se normális teljesen, hogy van Connect app, Connect IQ app, (illetve még ide vehetném az Explore-t is, bár az picit kakukktojás). Biztos "történelmi" oka van ennek, de igazából ezeket simán össze lehetne gyúrni egy appba, ami mindent tud.
-
Nekem az tűnt fel, hogy pl egy Galaxy Watch Active 2-höz képest jóval kisebb a hatótáv (F6). Átmegyek a lakás másik végébe és már van, hogy megszakad a kapcsolat. A GWA2 simán kapcsolódva maradt még a lépcsőházban is, két emelettel lejjebb.
Gondolom ez is része a jobb akkuidőnek, szóval én annyira nem bánom, de tény, hogy lehetne jobb. -
Fossza
tag
Amíg csak hírek voltak az AMOLED Epix-ről, számomra teljesen érdektelen volt, imádom az F6-om transzflektív kijelzőjét. De a megjelenés óta kerültek fel videók az Epixről kültérben, a Fenix mellett és eléggé fasza lett, úgyhogy mostmeg már erre vágyok...
Egyébként nekem ami nagyon teszik, de keveset beszélnek róla, hogy ezekben (Fenix 7 és Epix gen 2) valszeg a proci is erősebb lett és ennek köszönhetően a térképek sokkal görülékenyebben scrollozhatóak az órán, nem úgy mint a mostani szaggatott, lassú töltögetéssel. Ez kombinálva az érintőkijelzővel egy teljesen új térkép kezelési szintet ad, ami nekem nagyon tetszik, ráadásul túrázás közben ezt a funkciót használom a legtöbbet.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Garmin még egy csúcsórát elhozott a három Fenix 7 mellé.
- BestBuy topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Motoros topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gumi és felni topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Androidos tablet topic
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Apple iPhone 11 Pro eredeti és vadiúj "éjkék" bőrtok (Midnight Blue)
- Minőségi iPhone üvegfólia nagykeráron ingyen házhozszállítás minden esetben
- Apple Airpods Pro 2022 Magsafe Stereo Bluetooth Heasdet!12Hó Garancia! Bontatlan Új!
- Eladó iPhone X/XS Pro Shock tok
- Epico 4200mAh MagSafe kompatibilis vezeték nélküli power bank - kék
Állásajánlatok
Cég: Servergarden Kft
Város: Budapest
Cég: Test Innovation Technology Zrt.
Város: Budapest