Új hozzászólás Aktív témák
-
Bird
addikt
Jézusom átaludtak 57 évet!
Ilyen az amikor kikerülsz az emberkapta bolygók rendszeréből és csak a vak szerencse, hogy rád találnak. Mindenesetre jó volt látni újra ezeket a színész legendákat.
.:A konzolozás körülbelül olyan, mint a Canon / Nikon: amelyiket előbb veszed a kezedbe, azt szokod meg.:.
-
- = Zk = -
félisten
-
Mappa
addikt
-
- = Zk = -
félisten
idkfa...
dnkroz, dnstuff... ezeket se feledd. hátha" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Mappa
addikt
örök élet + örök világítás + iddqd + falon átjárás kódokkal ...talán, talán! neki mernék fogni
atombokafosatószékbőlfelugrálós lesz
nem kötelező megadni
-
ceia
őstag
válasz
Bad Pritt #36 üzenetére
Áh, nekem meg nem olyan a stílusa. Nagy benne a keveredés, még a Lény-ből is vettek át, meg ebben fejlettebb technikák vannak, mint az Alien 1-ben. Tisztára, mint a Star Wars, az utólag elkészített előd-részekben komolyabb fegyverek és modernebb látvány van.. (de az még bejött) Én teljesen másnak hittem a space jokeyt is, nem ilyen badass-nek
hanem jó lénynek! Az Alien 1 -ben szerintem nem ez jött le róla, hanem hogy ő is pórul járt és figyelmeztető üzenetet küldött a veszélyről, nem? Itt meg ők a főgonoszok..
Vannak a filmnek erényei, pl. jó volt mozgásban látni az LV-426-os űrhajót, az szuper lett. Ha félreteszem a korábbi Alien filmeket, úgy jó film, de azokkal nekem nem passzol össze. Ezek a behemót lények sem tetszenek, épp úgy elütnek az Alien világból, mint a 4. rész hibridje, ami pont olyan sz@r ötlet volt, ahogy kinézettNem néz ki valóságos lénynek, míg az alien film egyik nagy pozitívuma, hogy minden olyan ütött-kopott, és valóságszerű, hihető. Na meg az az IZÉ sem túl reális, amelyik elkapta.. Na és ott van Meredith Vickers és David, képzeld el bármelyiket, ahogy feltűnik az Alien valamelyik részében.. ők is elütnének az ottani hétköznapi emberek közül, túl tökéletes-szerűre vették a karakterüket.
Megnézem mégegyszer valamelyik nap, (még csak 1x láttam) hátha másképp látom, de nem adok rá nagy esélyt[ Szerkesztve ]
it's more fun to compute
-
Bad Pritt
félisten
Pont hogy stílusában nagyon közel áll, csaak a témája bántja sokak csőrét, jogosan. Ha megnézed a Prometheust, megnézed utána az Alient, utána a Prometheust mégegyszer, talán még értékelni is fogod. Vannak értékei annak a filmnek, csak sok butaság beárnyékolja (azok a "tudósok", bmeg, hát sírva fakadtam tőlük).
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
ceia
őstag
A Prometheus jó mint egy sci-fi, de nem fogadom el mint az Alien sorozat részét. (már a 4-esnél is rezgett a léc) Nem illik az eredeti sorozatba, teljesen eltávolodott annak stílusától. Ez egy alternatív történet a space jokeyról és az alienekről, ennyi. Én inkább egy Alien 5-öt szeretnék! Egyszer ki is találtam egy új történetet, még gondolkozom, hogy elküldjem-e Cameronnak..
it's more fun to compute
-
Bad Pritt
félisten
Ez egy másik hold, másik hajóval. Ha megnézed a jelenetet, mikor a Prometheus megérkezik, pont ugyanúgy van megcsinálva, mint a Nostromo hasonló jelenete, épp csak a két hold van felcserélve.
Amúgy sokakat inkább az óriási Space Jockey zavart az első Alienben, nem pedig az, hogy Ash ennyit tud. Renegeteg történettel és ötlettel fel lehet tölteni még a Prometheus és az Alien közötti időszakot.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Ragnar_
addikt
Én anno még a film (Prometheus) megjelenése előtt olvastam egy fake forgatókönyvet ami összeszedettebb volt mint az eredeti..
- Barlangrajz, majd van egy bolygó aminek a felületén van egy kb. városnyi építmény, és ők persze pont ott lépnek a légkörbe és már meg is van. (A fake forgatókönyvben egy űrszonda nazcavonal szerű képződményeket fedez fel a hold felszínén, így tudják hová kell menni. Barlangrajz asszem abban nincs is de persze akkor nem lenne annyira filozofikus.)
stb..Folytatást illetően fogalmam nincs, hogy milyen irányba mehetne a sztori tovább. Remélhetőleg egy épkézláb folytatást kapunk, ha lesz egyáltalán.
Ha lesznek társak nem egyedül bolyongunk a hajón az már kicsit hihetőbb. Nem hinném, hogy egy Aliennel a fedélzeten 1 ember túl sokáig képes lenne túlélni..
Ryzen R5 1600X - ASUS PIRME-B350 PLUS - 2x8Gb G.Skill Aegis 3GHz - Gigabyte 1070 G1 Gaming
-
ceia
őstag
Bolaji Badejo-ról nem lehet tudni, él-e még. Olvasni olyat is, hogy öngyilkos lett, és olyat is, hogy betegségeben meghalt a 80-as években, miután sikeres lett és művészeti galériája volt Nigériában. (mivel ott született, és designernek tanult) De egyikre sincs bizonyíték, lehet hogy él, de akkor jól meghúzza magát, az biztos..
it's more fun to compute
-
ceia
őstag
Az nem egyértelmű, hogy tudta-e Ash hogy az SOS-nek tűnő hívás valójában figyelmeztető üzenet volt. De az biztos, hogy miután az idegen a hajóra került, Ash mindenáron meg akarta menteni a társaság számára, mert volt egy titkos parancsa ilyen esetre. Ő hamarosan rájött, hogy mivel állnak szemben. Legalábbis én így emlékszem.. A játékban valószínűleg nem bántja az idegen a szintetikusokat, mert tudja, hogy nem élők. De a katonákat akik Amandára vadásznak, megöli, ez látható a videókban. Az idegent nem fogjuk tudni megölni a fegyvereinkkel, hacsak a végén nem valami trükkel, pl. kilökni az űrbe. De a többi ellenfelünket hidegre lehet tenni, és nekem úgy néz ki, nehéz is lesz elkerülni - viszont a zajra odajön a dög..
it's more fun to compute
-
Chapel
addikt
válasz
- = Zk = - #27 üzenetére
Nálam már az kiverte a biztosítékot, hogy a hajó eleve nem úgy áll/zuhan le ahogy az eredeti filmben, meg ván pár totális eltérés. Mondta Scott hogy ez egy reboot. Akkor meg miért hasonlít a nagyrésze mégis...? Meg mivan, mi értelme az egész próféciának, ha közben csak leakarják ölni az embereket...áhhh katyvasz volt. De tudod mit? Megnézem újra emiatt.
a folytatás meg egyértelmű, Scott megmondta anno hogy trilógia lesz. (..aztán pénz beszél, annyira nem robbantott bankot mint várták és a kritikák sem ajnározták, szóval lehet jegelve lesz egy ideig.)
Hát engem továbbra sem győztetek meg, ha nem látták még soha, meg semmi, akkor honnan vannak tisztában az erejével és miért viszi oda ezért Anya őket? Na mind1, végülis lehetne köré szőni valami még előzményebb sztorit, hogy már igazából réges rég ismerik a fajt és valóban nem először találkoznak vele stb...
btw: Most jön a Blade Runner 2. Minek? És hogy magyarázzák meg a 70 éves replikánst?
Fotó: https://www.flickr.com/photos/mr_chapel/
-
- = Zk = -
félisten
válasz
NightBagoly #28 üzenetére
" sok benne a kérdés, ergo van miről beszélgetni"
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
NightBagoly
tag
Nem tudom, a végén, amikor levágja a monológot arról, hogy mennyire tökéletes organizmus, meg az a céltudatosság, ahogy Anya odairányítja a hajót, és hogy Anya protokolljába bele van építve az, hogy amint megtalálják, minden és mindenki feláldozható... nos, nekem abból az jött le, hogy a cég és Ash is tisztában van az idegen erejével, más kérdés, hogy még életükben nem láttak élőben egyet sem, ezért van a tanulmányozás és a vizsgálgatás. Aztán persze lehet, hogy tévedek, az Alien egyik nagy előnye - számtalan egyéb dolog mellett - pont az, hogy felvet egy rakás kérdést, és nem válaszolja meg, így mindenki maga rakhatja össze a sztorit
"Azt mondják, mielőtt meghalsz, minden lepereg a szemed előtt. Ez igaz is. Ezt hívják életnek." Terry Pratchett
-
- = Zk = -
félisten
nah, ha már...
Alien: nem "véletlenül" reagálnak a segélyhívásra....
Prometheus: nagyon tetszett. ugyan 3x meg kellett néznem, mire fejben összeraktam. az, hogy vannak benne "érdekességek" az érthető, hiszen az a bolygó egy kísérleti telep volt és egyben ugye onnan is indult volna a gyilokhajó a földre. csak az előző hajó az LV-426-on landolt. ugyebár... a Prometheusban meg az LV-427 van.... tehát folytatásért kiált a fim erősen. (ami nem baj szvsz)
[ Szerkesztve ]
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Chapel
addikt
válasz
NightBagoly #21 üzenetére
Nekem mondjuk az nem jött le a filmből, pedig sokszor láttam, hogy tud róla Ash vagy Cég az első részben. Ott találkozik vele először, hiszen tanulmányozza, ismerkedik vele, semmi nem utal rá hogy már rég ismerné a fajtáját vagy bármi ilyesmi, ezt miből vetted le ilyen fixre
Megtudjuk hogy a protokol része hogy megnézzék mi van ott, ami egy vészjel...Alien 1 és 2 között játszódik, hiszen Ripley lánya a főhős, ezt tudjuk. Mivel tudjuk hogy a 60-as éveiben hal meg a lánya, így épp elég idő lesz, hogy beiktassanak még egy pár sztorit...kérdés persze, hogy jó e ez nekünk.
(Bár teljesen mindegy, a következő 100+ évben lesz még pár Alien film és játék, reboot is lesz nyílván, szóval 3 generáció múlva már csak halvány ködös emlék lesz az eredeti.)Az első részt imádom, ott még nem a cgi vitte a filmet, hanem a színészek, a rendezés és a sztori.
szerk: Prometheus-sal egyetértek, döbbenten ültem a moziban hogy ez a mi a tök volt
[ Szerkesztve ]
-
NightBagoly
tag
válasz
Bad Pritt #24 üzenetére
Amúgy az is jó kérdés, hogy vajon tényleg halott e Ripley lánya? Ha teszem azt anyuval közlik a Bolygó neve halál elején, hogy "hát izé, a lányod életben van, mert épp bolygóközi rakományokkal foglalkozik, az utazásai nagy részét hibernációban tölti és kb 30 éves, és pár hónap múlva visszatér a földre", mekkora esélye lett volna a Cégnek, hogy elcsábítsa Ripleyt az expedícióra?
A Prometheust én nem tekintem a kánon részének több okból is (a zárt szobában élelem és minden nélkül ezerszeresére duzzadó csápos hentai szörny nálam megölte a sztori ezen részét)
"Azt mondják, mielőtt meghalsz, minden lepereg a szemed előtt. Ez igaz is. Ezt hívják életnek." Terry Pratchett
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Az Aliens az a Bolygó neve: Halál, ott már halott, tehát mindenképpen előtte kell, hogy játszódjon, legalábbis a logika ezt diktálja.
A kánonról igazad van, a négy film+Prometheus az, ami nálam a kánon része, a többi csak adalék, ettől függetlenül sok helyen írnak érdekeseket az idegenek fiziológiájáról. Meg mondjuk az is talán ide tartozhat, hogy az AvP játékokban alienként felismertük ugye az androidokat, mint az embertől különböző humanoidokat, szóval tényleg nem tudom. Nagyon érdekes lesz, hogy miket találnak ki a készítők ezekre a kérdésekre, az is lehet, hogy saját rendszert alkotnak az egész játékhoz, és akkor ismét kukázni lehet mindent.
Amúgy pont azért tartom a kánon részének a Prometheust, amiket írsz. A Weyland vállalat valószínűleg a Prometheusban történt események miatt (is) ismeri az idegenek létezését, csak ugye míg a Prometheus az LV-223-ra szállt le, míg a Nostromo az LV-426-ra, egyazon bolygó két külön holdjára. Érdekes kis világ ez, na.
Nagyon nehéz helyzetben vagyok amúgy, egy játékot akarok venni még idén és nem tudok dönteni a Metro Redux, Alien: Isolation, Evolve, meg talán az Advanced Warfare között. Mindegyik olyan faszának tűnik, de ez az előrendelői Nostromo csomag az Alienhez, áááh... ínycsiklandó.
[ Szerkesztve ]
-
NightBagoly
tag
Bocs-bocs, úgy olvastam, hogy az Alien előtt
De, persze, az Aliens előtt játszódik (no, ezért szeretem a magyar címeket, nehezebb belegabalyodni), és ez bizony (az alapján, hogy Ash mennyire képben van a teremtménnyel) abszolút nem kizárt, hogy ismerik, sőt, biztos, hogy tudják, milyen a lény és mikre képes.
-
Akos96
senior tag
válasz
"Az Aliens előtt nem játszódhat, hiszen a Bolygó neve halálban ugye Ripley lánya (az Isolation főhőse) már rég halott."
Öhm... ez nem éppen azt jelenti, hogy csak az Aliens előtt játszódhat? Mert wiki is ezt mondja: The game is set in 2137, 15 years after the events of Alien.
[ Szerkesztve ]
"A tévében nézed a szaxofonost, És azt gondolod, hogy de jó neki."
-
NightBagoly
tag
Az Aliens előtt nem játszódhat, hiszen a Bolygó neve halálban ugye Ripley lánya (az Isolation főhőse) már rég halott. A mezei Alien-filmben pedig Ash úgy ismeri az organizmust, mint a tenyerét, tehát egyértelmű, hogy a vállalat tud róla, sőt.
-
NightBagoly
tag
válasz
Bad Pritt #17 üzenetére
Félre ne érts, én sem vagyok ám Alien szakértő, sőt, olyan messze állok tőle, amennyire csak lehet. Egyszerűen csak abból kiindulva, hogy pl. Ash-t sem nagyon érdekelte, hogy a lény elszabadul a hajón (beszéljünk az első filmről), pedig kis túlzással mindent tudott a teremtményről... szóval ez, meg maga a logika, hogy egy android szerintem simán át tud kapcsolni standby módba, nem erőszakolná meg az univerzumot, ha az Isolation idegene nem vadászna szánt szándékkal az androidokra. Egyszerűen meg lehet magyarázni józan paraszti ésszel (ezt próbáltam meg fentebb).
"Kánon" - szerintem itt nagyobb káosz van már, mint ami a Star Warsban volt (amit végül is nem hülye módon kukázott a Disney). Regények, képregények, filmek (azok a kombózós idegenek a négyben, te jó ég! azok a pár perc alatt embrióból - ki rakta a tojásokat? - kikelő teljes méretű rémek az AvsP 2 filmeb, atya úr isten!), játékok, szerintem két-három művet nem találnánk, amelyek akárcsak megközelítőleg hasonló módon értekeznek a szériáról.
-
Akos96
senior tag
válasz
NightBagoly #16 üzenetére
A játék az Aliens előtt játszódik, nem? Így nem nagyon lehetnek "beavatva", mert hát mi alapján.
"A tévében nézed a szaxofonost, És azt gondolod, hogy de jó neki."
-
Bad Pritt
félisten
válasz
NightBagoly #16 üzenetére
Őszintén szólva nem tudom mi a kánon része és mi nem, a játék sem biztos, hogy az lesz. Amit én ismerek sztorikat, ott teljesen mindegy volt, hogy az android mit csinált, bár való igaz, sosem fagytak le, de simán elképzelhető, hogy olyan rezgést vagy sugárzást bocsájtanak ki, amit az alien érzékel, csak úgy, mint az emberét is, így különböztetik meg egy mezei kajaautomatától.
Igazság szerint szerintem ez mellékes, sokkal fontosabb az, hogy mennyi áldozatot kell hozni az alien mítosz oltárán ahhoz, hogy játszható és élvezhető túlélőhorrort kapjunk, ugye ennek része az, hogy egy szekrényben el tudunk bújni előle, meg asztal mögé guggolva nem lát minket, stb. Az elmúlt 35 évben sokat fejlődött az alien, mint kitalált faj, az első film lénye még korántsem olyan alfaragadozó, mint mondjuk az AvP játékoké, lomha, béna, buta, 5 perc kell neki, hogy kimásszon a mentőkabinban, meg effélék és ahogy én látom, az itteni alien erősen arra a lényre építkezik, csak ugye a rendesen animált, fenyegető mozgás miatt jóval félelmetesebb, mint az első film lénye. Persze nem leszólni akarom azt a filmet, mert minden idők egyik legjobb horrorja, de sok szempontból eljárt felette az idő, amit az Isolation ki tud küszöbölni remélhetőleg. Jó AI kell neki. Ha nincs jó AI, akkor annyi a játéknak.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
NightBagoly
tag
válasz
Bad Pritt #14 üzenetére
Igen, de ott Bishop nem tudott a lény jelenlétéről a területen - értsd, mögötte állt, ő meg gesztikulált, beszélt, mozgott a támadás során, nem "kapcsolt le", emberként viselkedett és reagált, vagyis a meglehetősen felpaprikázott Alien-anyuci joggal érezhette, hogy veszélyt jelent. Én azt feltételeztem, hogy a hajón levő droidok a társaság beavatott emberei (elvégre vadásznak ránk is, videókból ez jön le), ők viszont valószínűleg tudják, és ismerik a veszélyt, tehát aszerint tudnak eljárni, vagyis a közeledtére kikapcsolhatnak, amit a dög jó eséllyel nem tud detektálni, mert hát egy nagy fémdoboz.
Arról nem is beszélve, hogy az Isolationban egy mezei idegen fog rohangálni, a Bolygó neve: halálban meg egy anyakirálynő esik neki az androidnak, az is más lapra tartozik szvsz., bár tudja a fene
[ Szerkesztve ]
-
Bad Pritt
félisten
válasz
NightBagoly #11 üzenetére
Mondjuk az android vs. alien témához még annyit, hogy a második részben a királynő lazán feltrancsírozta Bishopot, le sz*rta, hogy android.
-
Chapel
addikt
válasz
Értem. Akkor írom máshogy, talán nem a legszerencsésebben fogalmaztam.
Szóval, nem nézek se film, se játék trailereket, mert kifejezetten zavar és csorbítja a játék/film élményt hogy divat előre elmondani az "egészet". Értem én, hogy kell a reklám és hype-olni kell, stb. stb., szakmában vagyok félig-meddig, nem kell magyarázni. Ettől függetlenül már nem is nézem a híreket róla, mert nekem elég annyi, hogy jön egy ilyen game amit figyelni fogok.
Előrendelés manapság már luxus, hiszen ismerjük a bemutatott és végtermék közötti difit sok esetben, így marad az, hogy ha jó kritikákat kap és jókat olvasok róla (amennyire lehet független forrásból) akkkor megfogom venni.
Nekem már így is sok az infó és még hol a megjelenés.Az androidos nps-s téma jogos, végülis miért is támadná, de nekem úgy rémlik az egyik hírben az is volt hogy lesznek rajtuk kivül mások is.
btw: én sem állítottam, hogy meg kell ölni, de azért megkockáztatom hogy csata a vége.
Az utolsó Tomb Raidert is bereklámozták, hogy ott a túlélés lesz a lényeg, bújkálunk, kaja kell, meg tűz meg stb, de ehhez képest a szegény, félelemtől remegő, vérben fürdő lara simán levadász több száz elitkommandóst.
Megvettem és a felénél meguntamszerk: ez meg szimplán reklámfogás nyílván, képzelem mennyire érdekli a 60+-os Weaver-t hogy milyen lesz egy n+1-dik Alien játék
[ Szerkesztve ]
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Várok már a játékra, mikor Aliennel kell menni és opcionális nem muszáj megölni senkit sem. Van,de minek játék lenne a neve.
-
NightBagoly
tag
Nem láttam a játékot, szóval csak tippelek, ráadásul spoilerek is lehetnek, de:
- A fejlesztők azt mondták, hogy találkozhatunk másokkal, némelyikkel szimpatizálhatunk is, DE NEM LESZÜNK BEFOLYÁSSAL A SORSUKRA. Itt elhangzott még valami, amiről egyértelműen arra lehet következtetni, hogy még a szimpatikus NPC-k is elhalálozhatnak és valószínűleg nem hirtelen szívleállás lesz az oka, tehát jó eséllyel az idegen őket is vadászgatni fogja lefelé.
- Hogy most egy androidra vadászna e egy idegen, ha teszem azt annak a programja ismeri a lényt, és ledermed (szaga nincs, életjelei, pulzusa nincs) amikor sejti, hogy közeleg... Nem tudhatjuk. Van rá esély, hogy a dög mezei berendezési tárgynak nézi és továbbsétál, minek akarná szétszedni, ha nem támad rá? Ennyi erővel csapkodhatná a computereket a falon is.
- Senki nem állította, hogy az Alient meg kell ölni. Persze valószínű, hogy lesz valamiféle 1v1 küzdelem a végén, de az is lehet, hogy simán megléphetünk a dög elől.Az opcionális gyilkoláshoz: pár napja híreztük ki, hogy végig lehet játszani a teljes játékot anélkül, hogy bárkit (emberről és androidról beszélnek) megölnénk, szóval ez nem csak egy vágy, hanem tény.
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
fedezném
nekem is sokat van a fejemben az a jelenet
-
Bad Pritt
félisten
Szeptemberben lesz moziban egy hónapig az első film rendezői változata felirattal. Just sayin'.
Amúgy korántsem biztos, hogy kötelező lesz megölni az Alient, nagyon sok videóban és interjúban kihangsúlyozzák, hogy nem a küzdelem a játék központi eleme, hanem a túlélés. Jó lenne ha opcionálisan lehetne gyilkolni.
-
Chapel
addikt
A szakafanderes jelenet...nekem sokkal inkább volt NŐ (tehát, vonó, szexi stb.) mint egy mai műanyag playmate...és igen, én még ma is megnézném
A játék várós,bár van nekem némi ellentmondás...szóval hogy nem vagyunk egyedül, vannak más karakterek akik támadnak és le lehet őket nyomni (androidok stb). Kérdem én, őket nem bántja Mr. Alien úr, csak minket?
Meg az hogy előre elmondták, hogy 1 alien lesz, tehát nyílván a végén őt kell hidegretenni...szóval az ilyen spoilereket miért kell el lőni a készítőknek[ Szerkesztve ]
-
Bad Pritt
félisten
Lol, ember, ne legyél már ennyire... ilyen. Ian Holm volt Bilbo még a Hobbitban is, John Hurtnek meg konkrétan ezen a héten jön ki új filmje... az internet világában két kattintás lenne rájuk keresni és akkor nem ilyen felesleges kommenteket gyűjtenél...
Ezt viszont csak nem rontják el, nincs az az Isten. Komolyan elgondolkodtam az eőrendelésen, ez az eredeti szereplős küldetés nagyon szimpatikus nekem.
-
törölt tag
Hol vannak a többiek ?
Ian Holm - Ash
John Hurt - KaneÉs mi lett Bolaji Badejo- val ? Ő volt a fickó aki az alient alakította .
[ Szerkesztve ]
-
Findzs
addikt
vajon ha weaver most megcsinálná a szkafanderes jelenetet még mindig tetszene?
szerintem amúgy igen
"Az embereket nem az igazság érdekli, hanem a saját igazuk."
-
trufa12
addikt
Kb kakilnak bele az egészbe .)
de hátha végre tényleg egy jó alien játékot kapunk .Az élet olyan mint a motor, ha nem megy akkor be kell rúgni..
Új hozzászólás Aktív témák
gp Egy interjúban kifaggatták az Alien szereplőit a készülő Isolation kapcsán, többek között Sigourney Weaver is megszólalt.
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen switch-et vegyek?
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Viccrovat
- Nők, nőügyek (18+)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Külpolitika
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...