Új hozzászólás Aktív témák
-
kafk89
csendes tag
Nagy reményeim vannak a játékhoz remélem nem jut colonial marien sorsára
LG G Flex and Xperia Tablet Z
-
djculture
félisten
-
gyáliSanyi
őstag
Mik ezek a szintetikusok/droidok? És miért támadnak a játékban?
Live poor, die rich.
-
ceia
őstag
Persze hogy lesznek fegyverek, de egyik sem alkalmas az idegen elpusztítására - a szintetikusok ellen jók lesznek, de az idegennel szemben csak a túlélés érdekében lesznek hasznosak: Revolver, lángszóró, molotov koktél, EMP mine (ez valami elektromos gránát-féle), soundmaker. (ez egy kis kütyü, ami hangokat keltve odacsalja a dögöt, ahová ledobtuk) Ugyanis főleg a hangok alapján talál ránk, és ezért nem árt ha tudjuk, ha harcba szállunk pl. egy szintetikussal, az idegen is nemsokára megérkezik. Van még valami, amivel püfölni lehet - ez egy fekete-sárga nyelű szerszám, aminek egyik felén kalapács van, a másikon villáskulcs.
Nekem mindenképpen csúcs játék lesz, mert sci-fi és Alien rajongó vagyok - és természetesen az első rész a kedvencem. Ebben a játékban meg egy űrállomáson kell kalandozni, ami úgy néz ki belülről mint a Nostromo, és ahol egy alien is bóklászik.. (olyan mint az első filmben, az nézett ki a legjobban!) Ezt nekem nem tudják elrontani, már csak a sima mászkálás is élmény lenne, hát még az idegen stb.. A garfika nagyon tetszik, veszettül jól néznek ki a fény/árnyék effektek. Mindig valami ilyesmiről álmodtam - persze a Nostromoval, de egy kicsit ott is szét lehet majd nézni!
[ Szerkesztve ]
it's more fun to compute
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
pmheros
őstag
Itt a megoldás:
A sztori hőse Ripley lánya, Amanda lesz, aki szeretné kideríteni, mi is történt az édesanyjával és ezért belép a Weyland-Yutani céghez, elutazik a távoli Sevastopolra és megpróbálja megszerezni a USCSS Nostromo fekete dobozát. Azonban hamarosan első kézből tapasztalja meg, milyen ha a szembekerül a család legnagyobb ellenségével. Forrás: [link]nem vagyok tökéletes
-
hommeros
őstag
Akár játék nélkül is végigjátszható a játék. A borító nézegetésével. Egyszerre lesz félelmetes és sokkoló. Olyan 14 óra így a játékidő. A maradék 1 óra a lemezen lesz.
[ Szerkesztve ]
Le style est l' homme même. | Azt mondani, hogy nem érdekel a magánélethez való jog, mert neked nincs titkolnivalód, ugyanolyan, mintha azt mondanád, hogy nem érdekes a szólásszabadság, mert nincs mondanivalód.
-
Gergosz2
veterán
A cikk egy szóval sem említi , hogy nem lesznek fegyverek.
Amúgy a jó játék kijelentéssel várjunk még. Előbb adják ki és lássuk, hogy élesben milyen. A legutóbbi Alien játékkal szó szerint átb*szták az embereket mert a demóban is jobban mutatott a játék mint a kész játékban meg a többi turpisság amit mindenki tud..
Nokia 6030 Hardcore User // I Panic Restaurant by Taito
-
exec79
tag
ez már kezd a ló túloldala lenni.
-
gyáliSanyi
őstag
Nem lesz nagy arzenál. Ez akkor egy sokkal másabb Alien-es játék lesz.
Idáig azt hittem a videókból, hogy az első pár pályánál lesz bujkálós, utána talán jön a hentelés, de nem.
Na így már tényleg igazi túlélő horror lesz. Sötétbe fülhallgatóval lehet majd rettegni!Live poor, die rich.
-
ceia
őstag
Eszerint [link] lesznek fegyvereink, de jobb is, eléggé gáz lenne mindössze a scannerrel kolbászolni egy ilyen helyen, még ha csak egyetlen idegen is lesz. Úgy tűnik a szaglása nem jó, így egy szekrény is jelenthet átmeneti biztonságot, amit gyakran igénybe is kell venni. Nekem 100%-ig bejön, az egyik legjobb játék, amit valaha láttam!
it's more fun to compute
-
mentoloshypo
senior tag
válasz
djculture #14 üzenetére
Az Amnesia/Outlast-ből kiindulva még jó ötletnek is tartanám, hiszen ez a recept megfelelő kezek között működik, nem is akárhogy.
De kétlem, hogy ennél a játéknál erről lenne szó. Ultra naivnak vagy Alienes játékok terén tájékozatlannak (vagy 10-12 év alattinak) kell lenni ahhoz, hogy valaki elhiggye, hogy most 180 fokos fordulatot vesz a játék, és ezúttal egy 80% fölötti játékot kapjunk. -
oriic
HÁZIGAZDA
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
gyáliSanyi #5 üzenetére
Engem pl nem is érdekelne a játék ha kapnánk egy tonna fegyvert.
Live-Die-Respawn
-
parampa
aktív tag
válasz
gyáliSanyi #5 üzenetére
hogyne, gépkarabély, légvédelmi ütegek, tarack, rakéta-sorozatvető, tankelhárító löveg... svájci bicska és maga Duke Nukem 3D-ben
-
ceia
őstag
Nekem tetszik ez a lehetőség. Valóságszerűbbé teheti a játékot. Persze szó sincs arról, hogy beérném bújkálással. Ha taktikával, ügyességgel likvidálható pár dög, miért ne, de nem kell gyilkológépként végighentelni a pályákat.
it's more fun to compute
-
djculture
félisten
Elég sok értelmetlenséget hordtak már össze...
-
Findzs
addikt
válasz
gyáliSanyi #5 üzenetére
"Persze nekünk végig bujkálni kell az alienek elől, más emberek, meg droidok simán végigszambáznak a hajón anélkül, hogy megsérülnének."
idomított alien -t használnak majd nem tudtad
"Az embereket nem az igazság érdekli, hanem a saját igazuk."
-
khron78
senior tag
válasz
gyáliSanyi #5 üzenetére
Senki nem mondta, hogy kell, csak egy lehetséges opció!
-
Gergosz2
veterán
Á szeretem az ilyet!
A Hitman széria is ezért a szívem csücske mert kb az összes pályát úgy meg lehet csinálni, hogy csak a főellenséget kell megölni.
[ Szerkesztve ]
Nokia 6030 Hardcore User // I Panic Restaurant by Taito
-
gyáliSanyi
őstag
Persze nekünk végig bujkálni kell az alienek elől, más emberek, meg droidok simán végigszambáznak a hajón anélkül, hogy megsérülnének.
A lángszórón és a forrasztópákán kívül vajon lesz valami gépkarabély is a játékban?Live poor, die rich.
-
pmheros
őstag
Amanda Ripley-McClaren 66 éves korában hunyt el, két évvel Ripley "hazakeveredése" előtt. Persze az hogy a földön halt meg és házasságban élt, nem zárja ki a lehetőségét annak hogy hétvégente Alienekkel fogócskázzon.
Egy áldozata biztos volt: a férje.
[ Szerkesztve ]
nem vagyok tökéletes
-
.LnB
titán
Én is ezen gondolkodtam most. Azt hittem 1v1. Csaj vs Alien. És akkor értelemszelűen egy kill dönt. de akkor lesz más is.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Jaj, hát a Cég emberei és droidjai mindig ott ólálkodnak a sötétben, nem tudtad?
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki." ELADÓ: Streacom F7C Alpha V3, Silverstone GD05 + GD06, vadiúj 45-ös Bugatti és VANS surranók
-
oriic
HÁZIGAZDA
Lesznek emberek is a hajón? Ez nekem új.
Live-Die-Respawn
Új hozzászólás Aktív témák
gp Bár holttestből lesz elég a klasszikus Nyolcadik utas a halál alapján készülő játékban, főhősként megtehetjük, hogy egyel sem gyarapítjuk majd a számukat.
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Újabb AI-alapú, humanoid robot fejlesztésébe húznak bele
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen switch-et vegyek?
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Viccrovat
- Nők, nőügyek (18+)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Külpolitika
- További aktív témák...