Új hozzászólás Aktív témák
-
Ez egy érdekes beszélgetés, de semmivel sem mond többet nekem azoknál, amiket önmagammal folytattam le. Tudok az egóról, tudok az önámításaimról, a pökhendi-gyáva személyiség vonásaimról, a gyarlóságaimról, jókat nevetek magamon és kedélyesen szarzsáknak becézem magam. Az agresszióm saját magamra irányul. Ha még nem is szó szerint, de szétszaggatom magam. Ez az én személyes haláltáncom. Pusztán a primadonna/egó részem zúdítja rátok a hülyeségeit, mert az nem lehet, hogy egyedül kínlódjam végig az értelmetlen utazásomat a bölcsőtől a sírig. Ez az igazán őrjítő. Hogy mennyire a bőrünkbe vagyunk zárva és valójában mennyire lehetetlen a kapcsolódás. A magány iszonyatos. Lehet engem elemezgetni. Jó szórakozást!
Szerk.: És az a csúf egó így is úgy is megsemmisül, amikor a test meghal. Huss, nincs többé. Bár kösz, hogy javaslod nekem, hogy már most szabaduljak meg tőle.
[ Szerkesztve ]
"Egyáltalán nem tényező az, hogy kicsik vagyunk. Az a probléma ,hogy balfaszok vagyunk." Politikai topikból
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen processzort vegyek?
- Fegyver topic
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Philips LCD és LED TV-k
- [Re:] Adatközpontokat céloz a Micron 5400-as SSD-családja
- DIGI kábel TV
- E-roller topik
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Új Zsír Lenovo ideapad 3 14ITL6 Gyors Multimédiás Ultrabook -30% 14 i3-1115G4 8GB 256GB SSD FHD IPS
- Új Dobozos Hp Pavilion 14-dv "Kis Gamer" Fémházas Ultrabook -25% i5-1135G7 8GB 512GB SSD Iris Xe FHD
- Qidi Tech X-Plus 3D nyomtató
- iPhone 11 64GB gyári független hibátlan 2022.12.08. Apple garancia
- Lenovo Legion Y520 - i7 7700HQ/16GB RAM/512GB SSD/GTX 1060 6GB/Garis bill.
Állásajánlatok
Cég: Abesse Zrt.
Város: Budapest
Cég: Tatabányai Törvényszék
Város: Tata