Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

 • totron

  őstag

  válasz Algieba #41 üzenetére

  Ha csak magadnak hiszel azt úgy teszed jól, ha egészséges és kellő mértékű önmegkérdőjelezés is van benned. Mi van példának okáért, ha téves következtetéseket vonsz le a tapasztalásokból, mert elégtelen ismeretanyag miatt nem rajzolódnak ki a megfelelő összefüggések? A pillanatra való önkiesés rokon a dezsavű állapotával: idegpályán való pillanatnyi belassulása az átvitelnek.
  Hétköznapi biokémia és pszichológia húzódik sok misztikusnak megélt jelenség mögött. Régen a Nap is egy isten volt, ma már többet tudunk a dolgok természetéről, elvileg a sajátunkéról is.

  Kár, hogy bomlékony szerves cucc.
  Annyiszor térsz ki erre, hogy azt kiáltod: de, nagyon is kár. Nem szimpatikus a többieken keresztül való önhitegetés, jóllehet nem tudsz róla, hogy ilyenformán igyekszel megnyugvást találni az elmúlás témakörében.

 • Szevam

  aktív tag

  LOGOUT blog

  válasz Algieba #41 üzenetére

  Köszi, majd elolvasom :K . De eléggé szomorúan hangzik, amit írsz. Komolyan annyira élethű volt az egész, hogy hihetetlen. Ha tényleg csak az agyam játéka, akkor jól játszott, elhittem :D.
  Úgy gondolom, hogy az anyag nem vész el csak átalakul. Az hogy ezt a "szoftvert", amit hordozunk mivé lesz nem tudom, de remélem nem hasznotalanul élek. :)

  [ Szerkesztve ]

  Képeim: https://www.flickr.com/photos/106029883@N02/ A természettől nem félni kell, hanem megismerni azt. A megismerés pedig nem csak arról szól, hogy ránézek valamire és hiszek valamit az által, hanem arról, hogy foglalkozom vele hagyom, hogy megmutassa önmagát.

Új hozzászólás Aktív témák