Új hozzászólás Aktív témák
-
Sóhaj. A természet nem ismeri a rosszat vagy a jót és egyetlen siker ismérve van, hogy az egyed még életben van és képes betölteni a legfőbb feladatát utódot hoz létre vagy utódot nevel. A fajok is önálló entitásnak tekinthetők, és az egyed pusztán az adott faj egy-egy sejtje. Természetesen a fajok is tömegével halnak ki. Belegondolva, hogy milyen nagy az univerzum és keletkezése óta mennyi idő telt el, tényleg lényegtelen, hogy mi történik a földi élővilággal. Ahogy szoktam mondogatni, igazán cool, hogy az emberi faj képes perm-triász határán lévő kihaláshoz mérhető globális jelenséget okozni és majd nekünk is lesz egy keskeny, de markáns üledéksávunk. A franc se tudja, hogy azt majd mi fogja felfedezni és tanulmányozni és kutatási témájának választani évmilliókkal később.
Tulajdonképpen a lila fingot reszeljük. Jót rötyögök magamban. Mennyi bolondság!Ui.: Pár hónapja azon gondolkoztam el, hogy tényleg nem létezik az idő sem. Entrópia van.
Eastman: Amikor kislány voltam, volt egy kis házi kedvencem, egy tengerimalac. És rájöttem, hogy álmodik, ami pedig álmodik, annak bizony van valamiféle tudata. Vajon álmodott a tengerimalac istenről és örök életről?
[ Szerkesztve ]
"Egyáltalán nem tényező az, hogy kicsik vagyunk. Az a probléma ,hogy balfaszok vagyunk." Politikai topikból
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Zsír Lenovo ideapad 3 14ITL6 Gyors Multimédiás Ultrabook -30% 14 i3-1115G4 8GB 256GB SSD FHD IPS
- Új Dobozos Hp Pavilion 14-dv "Kis Gamer" Fémházas Ultrabook -25% i5-1135G7 8GB 512GB SSD Iris Xe FHD
- Qidi Tech X-Plus 3D nyomtató
- iPhone 11 64GB gyári független hibátlan 2022.12.08. Apple garancia
- Lenovo Legion Y520 - i7 7700HQ/16GB RAM/512GB SSD/GTX 1060 6GB/Garis bill.
Állásajánlatok
Cég: Abesse Zrt.
Város: Budapest
Cég: Abesse Zrt.
Város: Budapest