Új hozzászólás Aktív témák

 • Szevam

  aktív tag

  LOGOUT blog

  (#34) Algieba
  "Pár hónapja azon gondolkoztam el, hogy tényleg nem létezik az idő sem. Entrópia van."

  Akkor egy kis segítséget kérek:

  Elájultam 8-10 másodpercre egy tűszúrástól (előtte volt még vagy 6-7 szúrás). Keserűséget éreztem a számban, aztán annyira elfáratdam, hogy "visszafeküdtem, mert azt hittem, hogy ez az álom", ami a gyakorlatban a valóság volt.

  Az alábbi érzések és látványok törtek rám mialatt becsuktam a szemem és elterültem:

  Hihetetlen kipihentség, könnyed légzés
  5 perc után egy sötét üres térben voltam (se padló se plafon), ahol volt egy ajtó (csak úgy az éterben előttem). Ahogy közeledtem felé, egyre nagyobbra nyílt, majd nevető hangokat hallottam. Fényes volt a túlodala, játszó, nevető emberekekkel volt tele. Kicsit visszahúzódva, félve másoktól (ahogy amúgy is szoktam az életben) léptem be és csak bámultam. Fehér ruhás emberek, ligetes szép zöld területen fákkal. Kellemesen meleg volt, de az árnyék jól esett. Játék, beszélgetés és jó érzés, nyugalom, béke, senki nem néz hülyének.
  Mikor már tök jól éreztem magam akár 20 perc is eltelhetett (érzetre), és láttam, hogy itt nagyon jó helyen vagyok, hirtelen elkapott a szar érzés, hogy hol a párom és láttam, hogy nem fogja a kezem.
  Hirtelen megfordult minden alig kaptam levegőt, majd kinyitottam a szemem (magamhoz tértem) és iszonyatosan nehezen vettem a levegőt, szúrt a mellkasom.

  Érzetre vagy 20-30 percet töltöttem "máshol", de a valóságban 8-10 mp volt. :DDD
  Ha valaki elmagyarázza nekem, mi volt ez az egész megköszönném :D

  [ Szerkesztve ]

  Képeim: https://www.flickr.com/photos/106029883@N02/ A természettől nem félni kell, hanem megismerni azt. A megismerés pedig nem csak arról szól, hogy ránézek valamire és hiszek valamit az által, hanem arról, hogy foglalkozom vele hagyom, hogy megmutassa önmagát.

Új hozzászólás Aktív témák