- [Re:] Nyugaton is megjelenik a Tower of Fantasy (Mobil, PC)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Call of Duty 4
- Hearthstone: Heroes of Warcraft - free online CCG
- Xbox Series X|S
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- PlayStation 5
- Diablo II: Classic és Resurrected
- GTA V
Új hozzászólás Aktív témák
-
(#34) Algieba
"Pár hónapja azon gondolkoztam el, hogy tényleg nem létezik az idő sem. Entrópia van."Akkor egy kis segítséget kérek:
Elájultam 8-10 másodpercre egy tűszúrástól (előtte volt még vagy 6-7 szúrás). Keserűséget éreztem a számban, aztán annyira elfáratdam, hogy "visszafeküdtem, mert azt hittem, hogy ez az álom", ami a gyakorlatban a valóság volt.
Az alábbi érzések és látványok törtek rám mialatt becsuktam a szemem és elterültem:
Hihetetlen kipihentség, könnyed légzés
5 perc után egy sötét üres térben voltam (se padló se plafon), ahol volt egy ajtó (csak úgy az éterben előttem). Ahogy közeledtem felé, egyre nagyobbra nyílt, majd nevető hangokat hallottam. Fényes volt a túlodala, játszó, nevető emberekekkel volt tele. Kicsit visszahúzódva, félve másoktól (ahogy amúgy is szoktam az életben) léptem be és csak bámultam. Fehér ruhás emberek, ligetes szép zöld területen fákkal. Kellemesen meleg volt, de az árnyék jól esett. Játék, beszélgetés és jó érzés, nyugalom, béke, senki nem néz hülyének.
Mikor már tök jól éreztem magam akár 20 perc is eltelhetett (érzetre), és láttam, hogy itt nagyon jó helyen vagyok, hirtelen elkapott a szar érzés, hogy hol a párom és láttam, hogy nem fogja a kezem.
Hirtelen megfordult minden alig kaptam levegőt, majd kinyitottam a szemem (magamhoz tértem) és iszonyatosan nehezen vettem a levegőt, szúrt a mellkasom.Érzetre vagy 20-30 percet töltöttem "máshol", de a valóságban 8-10 mp volt.
Ha valaki elmagyarázza nekem, mi volt ez az egész megköszönném[ Szerkesztve ]
Képeim: https://www.flickr.com/photos/106029883@N02/ A természettől nem félni kell, hanem megismerni azt. A megismerés pedig nem csak arról szól, hogy ránézek valamire és hiszek valamit az által, hanem arról, hogy foglalkozom vele hagyom, hogy megmutassa önmagát.
Új hozzászólás Aktív témák
- [Re:] Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Laza koronavírus topik
- [Re:] Nyugaton is megjelenik a Tower of Fantasy (Mobil, PC)
- iPhone-t használók OFF topikja
- [Re:] Egy hét múlva startol a Xiaomi 12S
- [Re:] Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Raspberry Pi
- [Re:] Drága az elektromos autó, de öntik bele a pénzt
- További aktív témák...
- Új Zsír Lenovo ideapad 3 14ITL6 Gyors Multimédiás Ultrabook -30% 14 i3-1115G4 8GB 256GB SSD FHD IPS
- Új Dobozos Hp Pavilion 14-dv "Kis Gamer" Fémházas Ultrabook -25% i5-1135G7 8GB 512GB SSD Iris Xe FHD
- Qidi Tech X-Plus 3D nyomtató
- iPhone 11 64GB gyári független hibátlan 2022.12.08. Apple garancia
- Lenovo Legion Y520 - i7 7700HQ/16GB RAM/512GB SSD/GTX 1060 6GB/Garis bill.
Állásajánlatok
Cég: Test Innovation Technology Kft.
Város: Budapest
Cég: Contrall Ipari Informatikai Kft.
Város: Pécs