- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Nintendo Switch
- Android játékok topikja
- PlayStation 5
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- World of Warships
- GTA V
- Polgári Repülőgép-szimulátorok
- Apex Legends (PC, PS4, Xbox One)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sóhaj. A természet nem ismeri a rosszat vagy a jót és egyetlen siker ismérve van, hogy az egyed még életben van és képes betölteni a legfőbb feladatát utódot hoz létre vagy utódot nevel. A fajok is önálló entitásnak tekinthetők, és az egyed pusztán az adott faj egy-egy sejtje. Természetesen a fajok is tömegével halnak ki. Belegondolva, hogy milyen nagy az univerzum és keletkezése óta mennyi idő telt el, tényleg lényegtelen, hogy mi történik a földi élővilággal. Ahogy szoktam mondogatni, igazán cool, hogy az emberi faj képes perm-triász határán lévő kihaláshoz mérhető globális jelenséget okozni és majd nekünk is lesz egy keskeny, de markáns üledéksávunk. A franc se tudja, hogy azt majd mi fogja felfedezni és tanulmányozni és kutatási témájának választani évmilliókkal később.
Tulajdonképpen a lila fingot reszeljük. Jót rötyögök magamban. Mennyi bolondság!Ui.: Pár hónapja azon gondolkoztam el, hogy tényleg nem létezik az idő sem. Entrópia van.
Eastman: Amikor kislány voltam, volt egy kis házi kedvencem, egy tengerimalac. És rájöttem, hogy álmodik, ami pedig álmodik, annak bizony van valamiféle tudata. Vajon álmodott a tengerimalac istenről és örök életről?
[ Szerkesztve ]
A tudás az egyetlen érték, ami a használat során nem fogy el, hanem még gyarapszik is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Synology NAS
- [Re:] Több natív Apple alkalmazás keresője is reklámokkal bővülhet
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Milyen monitort vegyek?
- Egérpad topik
- Politika
- Filmvilág
- Építő/felújító topik
- Kupon kunyeráló
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség
Város: Budapest
Cég: Időkép Üzleti Szolgáltatások Kft.