Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • Jander

  senior tag

  No comment... pedig egyértelműen az Alan Wake az elmúlt évek... (sőt!) egyik legjobb játéka, saját műfajában biztosan dobogós (szerintem). De most fociidény van... mit is várhatunk a sok balga angoltól?!

  If practice makes perfect, and nobody's perfect... WHY PRACTICE?

 • pschio

  őstag

  ja no comment. x360 exkluzív :W

  ''Én nem süllyedek a hülyék szintjére, mert ott legyőznének a rutinjukkal''

 • Prézli21

  senior tag

  Remélem pár millányi darabot eladnak belőle, valami elképesztő hangulatos stuff, max payne 2 óta nem élveztem ennyire egy shootert se :)

  Remember when there was a tomorrow. Remember where it all began. Remember Reach.

 • bLaCkDoGoNe

  veterán

  Ez a lista szerintem összplatformos, így egyáltalán nem meglepő az első helyezett.

  pschio (#3): Hogy mindig van egy okostojás, aki ezzel fossa tele az összes vonatkozó topikot - na EZ a fejet falba verős smiley helye.

  "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+] http://www.flickr.com/photos/blackdogone [+] 

 • Sanyix

  őstag

  úgyis megjelenik pc-re :D hiszen gta4 is konzol exkluzív aztán mégsem :DD
  főleg mert nemrég még a core quadra verették magukat az alan wake-el, tehát már a pc-s kód nagyrésze is ott pihen náluk.

  Tegnapelőtt haver áthozta hozzám boxostul, és megmutatta a gémet (nem rohant rögtön a bótba, újságíró úgyhogy kapott belőle 1 hete). Nemrossz, parázós is lehet egyedül, a grafika szép, kicsit olyan silent hill feelingje is van, és elég jól is néz ki, na meg akciódús is. Ez megint olyan játék ami a gagyi konzol kontrollerekkel nehéz, de pc-n bill-egér kombóval laza lenne mint ahogy a gta4-is ilyen. Persze vannak ezek a hülye gta szerű szopatós irreális részek (pl fél óra alatt indítják be a többiek helikoptert (persze a rotor 30 sec után fullon pörög, de még gondolom lenyomnak egy numerát), és ki kell tartani miközben 500 zombi rohan feléd meg dobálják a fejszéket. Na meg vannak olyan vicces részek amikor harc helyett egyszerűen átrohansz a köv checkpointhoz és az üldöző zombik ekkor eltűnnek :D

  egyébként nem tűnt nekem olyan übernek, ilyen ha nincs más amivel szórakozzak, és lenne pc-re végigvinném típus :) (mert xbox vételét még most sem érzem érdemesnek)

  [ Szerkesztve ]

  szövegértelmezés, az ÉRTELMEZÉS a fontos, mert az olvasás mindenkinek megy, de az ÉRTELMEZÉS már komoly probléma a magyaroknál. Gondold ezt át mielőtt marhaságot írsz...

 • ribizly

  veterán

  Pedig, ha jól belegondol az egyszeri játékos felhasználó és egy kicsit kalkulál, akkor hamar rájön, hogy sokkal jobban megéri venni egy ilyen konzolt, mint PC-t fejlesztgetni. Én azt nem állítom, hogy minden alkalommal kényelmes a kontroller használata, de ár/érték arányban mindenféleképpen jobban megéri, mint kb. évente beruházni egy új VGA/CPU-ra...

  |•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|

 • Prézli21

  senior tag

  "Ez megint olyan játék ami a gagyi konzol kontrollerekkel nehéz,"

  A kontrollerek egyáltalán nem gagyik, sokkal kifinomultabb periféria mint a bill+egér kombó (és magasról letojom, hogy azzal pár másodperccel gyorsabban lehet headshotot osztani) és csak annak nehéz aki nem szokott hozzá :P Ha x éve azzal tolnád a cuccokat (mint mondjuk egérrel) ilyen ostobaságot nem mondanál...

  "főleg mert nemrég még a core quadra verették magukat "

  Az a nemrég 5 éve volt. Soha nem fog kijönni pc-re...

  Remember when there was a tomorrow. Remember where it all began. Remember Reach.

 • Sicilian

  addikt

  ez is érdekes, de lesz ez még így se !

  nothing is true everything is permitted..

 • heihachi

  addikt

  Bizony, exkluzív létére bejött a második helyre, ez remek eredmény. :K

  "Lehet a Shift 2 már realisztikusabb mint a valóság" by NOD

 • Sanyix

  őstag

  Kontrollek amolyan két szék közé esett dolgok. Lassú a kezelésük, mert analóg pöckök vannak rajtuk. Ami jó lenne, de mivel olyan kicsi a járásuk, hogy nem lehet igazán finoman használni.
  Tehát ott a bill-egér, ami gyors reakciójú és az egér része pontos is (akárhogy kapálódzol egérrel a pontra mutatás sokkal finomabb és gyorsabb mint egy kis joystickot lökdösni), és ott van még a speciális periféria egy bizonyos célra, pl kormány+pedálok, joystick, ami a legfinomabb irányítás teszi lehetővé olyan felhasználásban amire való, és ott a kontroller, ami se nem gyors irányítás, se nem pontos, és semmire sem jó igazán :)
  Évek alatt megszokva sem ér senki közelébe annak amit a fenti cuccokkal egy kezdő tud.

  Nem véletlenül butított minden konzolos származású játék irányítása, nem véletlenül van az hogy a multiplatform játékokban a konzolosoknál nehéznek számító részek pc-n semmi nehézséget sem jelentenek (pl gta4)).

  ""főleg mert nemrég még a core quadra verették magukat "

  Az a nemrég 5 éve volt. Soha nem fog kijönni pc-re..."

  aha 5 éve core quad... grat.. kár hogy akkor még a duo sem jött ki :DD
  Egyébként meg ugyanez jött a konzol vérfanboyok szájából a hab mellett, pl a gta4-nél is hogy "soha nem fog kijönni pc-re" :DD

  szövegértelmezés, az ÉRTELMEZÉS a fontos, mert az olvasás mindenkinek megy, de az ÉRTELMEZÉS már komoly probléma a magyaroknál. Gondold ezt át mielőtt marhaságot írsz...

 • Sanyix

  őstag

  én már 2 éve belegondolgatok ebbe kb fél évenként hogy milyen lenne. Mindig mondom hogy na akkor most veszek boxot, de aztán belegondolok kicsit jobban.Azt még elviselném hogy a kontrollerrel kell szerencsétlenkedni, csak hát az a gáz, hogy pl egy xbox vinyóstul még mindig 50+, azt menne szépen a gta4 meg talán még a forza-val játszanék, de túl sok érdekes exklúzív cucc nincs.
  Aztán belegondolok hogy a 2 éve 80-ért összerakott gépembe most 20 ért veszek egy 4 magos procit, a gta4 szépen fog menni, meg a következő sok multiplatform játék, és emellett még arma2-höz is jó lesz, meg a storm of warhoz, stb, és a végén rájövök, hogy kicsivel nagyobb összegért jóval nagyobb játékválaszték közűl válogathatok, kényelmesebb irányítással, moddolhatósággal, a pc egyéb felhasználásairól nem is beszélve.

  Sajnos a konzoloknak még mindig sokat kell fejlődni hogy megfelelőek legyenek:
  -NORMÁLIS egér támogatás minden játékban
  -az ilyen pofátlan lehúzásokat beszüntetni mint pl a 20k-s 120 gigás xbox vinyó
  -normális multiplayer, nem ilyen live bohóckodás amiért ráadásul még elő is kell fizetni
  -normális játék kínálat, full szimulátorokkal, normális rts-ekkel, normális fps-ekkel

  de pl a ps már jó irányba halad hiszen ott sima vinyót lehet használni, és nem kell előfizetni akkor sem ha multizni akarsz, viszont ott még szűkebb a játék kínálat.

  Na meg mivel a konzolok nem tudják teljesen kiváltani a pc-t még játékban sem teljesen a fentiek miatt, a legtöbben konzol mellett is fejlesztik a gépet, így a konzolok relatív olcsósága is elbukik.

  Arról nem is beszélve, hogy konzolon nincs steam ahol -75%-os leárazásokkal lehet időnként akár aaa-s címeket is vásárolni :) (példa erre a 7k-ért xboxra, 2k-ért pc-re megvásárolható gta4 esete)

  [ Szerkesztve ]

  szövegértelmezés, az ÉRTELMEZÉS a fontos, mert az olvasás mindenkinek megy, de az ÉRTELMEZÉS már komoly probléma a magyaroknál. Gondold ezt át mielőtt marhaságot írsz...

 • Prézli21

  senior tag

  Kontrollerre: lehet finoman használni, szokni kell, nyilván nem olyan pontos mint egy egér, de magasról teszek rá, sokkal kényelmesebb így játszani...
  Hogy jön ide a kormány? Ugyanúgy konzolra is vehetsz :P

  "mi se nem gyors irányítás, se nem pontos, és semmire sem jó igazán "

  Hogy milyen hülyék az emberek, hogy mégis ezt használják...

  "aha 5 éve core quad... grat.. kár hogy akkor még a duo sem jött ki :DD
  Egyébként meg ugyanez jött a konzol vérfanboyok szájából a hab mellett, pl a gta4-nél is hogy "soha nem fog kijönni pc-re" :DD"

  Facepalm, mind a két állításra...ha már okoskodsz inkább nézz utána dolgoknak (amúgy 4 éve volt, elírtam - hozzáteszem boxban már 2005-ben három mag volt, ami hat szálon dolgozott - magasan túlszárnyalta még a későbbi c2q-ket is)...hozzátenném, a GTA 4-et nem a Microsoft adta ki, hülyék lennének a saját bizniszükbe feleslegesen beleköpni :P

  [ Szerkesztve ]

  Remember when there was a tomorrow. Remember where it all began. Remember Reach.

 • bLaCkDoGoNe

  veterán

  Az Alan Wake volt a legjobban kelendő videojáték az Egyesült Királyságban. (Ezen a listán a multiplatform címek platform szerinti bontásban szerepelnek, nem pedig összevonva, így a FIFA WC2k10 a 4. (PS3) és az 5. (Xbox360) helyet kapta.)

  "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+] http://www.flickr.com/photos/blackdogone [+] 

 • Sanyix

  őstag

  "sokkal kényelmesebb így játszani..." persze a gyengébb irányítással, ráizzadással, és az órákig tartással együtt... Persze ez jellemző a vérfanboyokra hogy még a szarra is megmondják hogy jó.

  "Hogy jön ide a kormány? Ugyanúgy konzolra is vehetsz" szövegértelmezésből leülhetsz, 1-es.

  "amúgy 4 éve volt, elírtam" persze "facepalm"?

  "már 2005-ben három mag volt, ami hat szálon dolgozott - magasan túlszárnyalta még a későbbi c2q-ket is" egyrészt az hogy 6ból 3 kamuszál az nem jelent semmit, másrészt az a jóval túlszárnyalás is sántítós(max 20%), főleg a jóval erősebb pc-s gpuk fényében, de a legfontosabb pedig az hogy ez HOGY JÖN IDE?

  "hozzátenném, a GTA 4-et nem a Microsoft adta ki, hülyék lennének a saját bizniszükbe feleslegesen beleköpni" mert a kíndózt a a fő játékos os-t a szomszéd józsibácsiék csinálják nem az m$?
  Egyébként már beleköptek a bizniszükbe pl halo sorozat, gow, stb

  Olvasni kéne mielőtt okoskodsz, na meg nem fanságból írni hanem tényekre támaszkodni.

  [ Szerkesztve ]

  szövegértelmezés, az ÉRTELMEZÉS a fontos, mert az olvasás mindenkinek megy, de az ÉRTELMEZÉS már komoly probléma a magyaroknál. Gondold ezt át mielőtt marhaságot írsz...

 • Prézli21

  senior tag

  á nem is tudom, reagáljak -e ennyi baromságra amit összehánytál, de a nagy része non-sens amit írtál. Ismételni nem fogom magam, lényeg, h nem vagyok konzol fanboy, ugyanúgy pc-n is játszom...

  ""amúgy 4 éve volt, elírtam" persze "facepalm"?"

  ???? Látom nincs mit írnod, akkor minek vered a nyálad? Elírtam egy számot, nagyügy...

  "egyrészt az hogy 6ból 3 kamuszál az nem jelent semmit, másrészt az a jóval túlszárnyalás is sántítós(max 20%), főleg a jóval erősebb pc-s gpuk fényében, de a legfontosabb pedig az hogy ez HOGY JÖN IDE?"

  Úgy jön ide te észkombájn, h arról nyomtad, h még kétmagos procik sem voltak, akkor a három mag mi a jóisten? és ugye ki nem tud szöveget értelmezni...az meg tény, h 2006-ban quad core-al benchmarkoltak...

  "Egyébként már beleköptek a bizniszükbe pl halo sorozat, gow, stb"

  és az mikor is volt? 2006-ban meg 2007-ben? Ha nem vetted észre azóta s e Halo 3 se GoW 2 pc-re? :P De legalább megnyilvánultál, próbálod magyarázni, h miért írsz úgy, h fogalmad sincs a dolgokról...hát nem jön be :O

  A kontoller meg aztán no comment, süt rólad, h egy nyamvadt játékot nem játszottál végig vele, de azért mondod a magadét. Elvakult pc fanboy...

  [ Szerkesztve ]

  Remember when there was a tomorrow. Remember where it all began. Remember Reach.

 • bLaCkDoGoNe

  veterán

  Akkor nekem tulajdonképpen rossz, amikor 106 centin, kényelmes babzsák fotelból tolom az Alan Wake-et vagy a Fable 2-t, csak olyan hülye vagyok, hogy ezt nem veszem észre?

  [ Szerkesztve ]

  "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+] http://www.flickr.com/photos/blackdogone [+] 

 • Sirandrish

  titán

  Az addig rendben van hogy nem lett az első de hogy pont egy FIFA nyomja le az kemény

  Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....

 • bLaCkDoGoNe

  veterán

  #14-et ajánlom figyelmedbe, ha kikapcsolod a write-only módot.

  [ Szerkesztve ]

  "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+] http://www.flickr.com/photos/blackdogone [+] 

 • Sirandrish

  titán

  Olvastam...de pont leszarom az olyan listákat..
  Engem az érdekel hogy pl egy only boxos játék hogy szerepel egy összevont listában...
  Szóval érdekel hogy van-e olyan kimagaslóan kelendő egy bizonyos játék hogy egy összevont listán is az élre tud ugrani avagy sem :K

  [ Szerkesztve ]

  Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....

Hozzászólok Aktív témák