Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
"Xbox 360 Konzol 4GB - 29 990 Ft"
ennyiért elég jó ár, jó hogy alapgéb de 49 990 Ft helyett[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S25 + Apple iPhone 17
-
energy4ever
addikt
Lehet kimegyek 09:30-ra, hatha ugy marad nekem valamelyik Wii U-s A.C.-bol.
-
Jhonny06
veterán
Egy Destiny Ghost-ra lecsapok, ha nem kapkodják el.. remélem nem 1db van belőle
-
G4ga
őstag
Ha valaki 4. - 13. ker környékéröl megy kérem irjon rám, kérnék töle szivességet! Én sajnos dolgozom és nem tudok elmenni.
Köszönöm!
-
VictorHUN
aktív tag
Az egyik legdrágább bolt.
David Icke: Ébred már az oroszlán
-
nebulo
tag
Ja, egy 16 GB-s PS3-at én is szívesen elvinnék 30 alatt kevéssel, kár, hogy nincs erre lehetőség.
-
Mr X
veterán
Gondolom a Boxból is lesz vagy 2 darab jó esetben.
-
danika0670
tag
Pont most akartam apron venni jo aron boxxot meglattam ezt, de egyreszt dolgozok masreszt a kolkega jol mondja... Lesz vagy 2db belole...de ne legyen igazunk es aki tud menjen vasaroljon be!
06hetven701O656
-
adalbert1
veterán
válasz danika0670 #11 üzenetére
Ennyiért már csak az újrainduló garancia miatt megérte volna, úgy, hogy eladom a régit - igaz én is dolgozom, és valószínűnek tartom, hogy délután-este már egy darab sem lesz belőle. Mindenesetre ez is valami, hogy csinálnak egyáltalán ilyen akciót, és örülök, hogy lesz újra a plázában is üzletük.
-
Bocha
HÁZIGAZDA
válasz danika0670 #11 üzenetére
Megkérdeztem, 100 darab van.
Game On minden második szerdán 15 és 16 óra között a Radiocafé 98.0-n
-
adalbert1
veterán
Végül valaki vett valamit? 576 facebook oldala szerint volt sorban állás is.
-
Kar07
tag
válasz adalbert1 #22 üzenetére
Nekem sikerült venni egy Xbox360-at, úgy láttam a többség egyet vitt de voltak néhányan akik hármat is (egyet mintha az aprón is hirdetnének most...)
Éppen nyitásra értem oda, volt sorban állás, csak valamivel több mint egy óra után kerültem sorra. Úgy láttam 11 utánra sem csökkent a sor. Ha jól láttam akkor mindig csak egy eladó fogadta a vevőket, a többiek mást csináltak, árut készítettek, stb, voltak fotósok, Gamestaros polósok is...
Örültem volna ha gyorsabban sorra kerülök, mert a kiesett időt le kellett dolgoznom, de így sem panaszkodom, jutott amiért mentem.
-
danika0670
tag
Igen énis láttam a hirdetést pont most akarok boxxot venni de hát nagyon nem akar összejönni lehet kéne gyűjteni a ONE-ra...pont beszéltük egy kollégával hogy lehet, hogy beszűkítik hogy 1-et vihessen egy ember de akkor látszólag nem szűkítették be a maximum vihető mennyiséget.
06hetven701O656
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- DIGI kábel TV
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Autós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen notebookot vegyek?
- BestBuy topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- XBOX360 500 GB RGH + 2 vezeték nélküli kontroller + Kinect + 250 GB külső HDD - 110 játékkal
- Beszámítás! Lenovo Legion Go 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Alig használt Nintendo Switch Lite eladó!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- Ultimate Spider-Man, Fable TLC, PGR1-2, Forza Motorsport 1-2 Ingyen Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest