Új hozzászólás Aktív témák
-
Assimilator
őstag
Terra Invicta-val én is így jártam.
-
huskydog17
addikt
válasz
huskydog17 #1 üzenetére
Kipróbáltam a Trepang 2 új demóját. Bővítették új tartalommal, az tök jó, csak a játék sajnos egy technikai katasztrófa, a performance nem hogy nem lett jobb, hanem olyan szinten fos, hogy ilyen optimalizálatlan játékot nem sűrűn láttam. Az UE4-re jellemző shader compilation stuttering mellett az első küldetésen után a bázison gyakorlatilag a sebesség úgy összeomlik, hogy még Low, azaz a minimum grafikán sincs esélyem a 60 fps-re (40 körül van, akármit csinálok), márpedig a játék Medium-Low környékén úgy néz ki, mint a hányás, de legalább jó sz*r a sebesség. Uninstall, ez még a szokásos f*s UE4 élményhez képest is borzalmas.
Tehát a szokásos masszív UE4-es shader compilation akadások mellé itt még zéró skálázódás is jár a fos sebesség mellé, ez szép mondhatom, legalább egy játékkal kevesebb, amivel érdemes foglalkoznom.
Ezen felül itt valamiért a bullet time is szarabbul működik, mint a korábbi demóban, pontosabban sokszor szimplán nem működik, ez így nagyon gáz.
Az én szememben ez a játék inkább visszafele fejlődött, mintsem előre.[ Szerkesztve ]
Gameplay csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCG_2-vD7BIJf56R14CU4iuQ
-
huskydog17
addikt
Railbound-nál az A és B jelzésű pályákat én nem nevezném egyszerűnek, bár kinek mi, azok sokkal nehezebbek, mint az alap pályák. Amúgy nekem tetszett, szerintem egy jó logikai játék.
Köszi az infót a Trepang 2-ről, még 2020. októberében toltam végig az akkori demót, de úgy látom, azóta történt némi változtatás. Remélem sikerült tovább optimalizálni a játékot, igazából csak a performance-al volt akkor gondom. A játék egy az egyben FEAR koppintás, ami viszont nem gond, mert szerintem bőven szórakoztató. HA egy játék másol egy másikat, az nem gond akkor, ha jól csinálja.
Majd teszek egy próbát az új demóval is.Gameplay csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCG_2-vD7BIJf56R14CU4iuQ
Új hozzászólás Aktív témák
gp Elindult a Steam nyári rendezvénye, ahol ezernél is több, megjelenés előtt álló játékot lehet kipróbálni. Bár minden demót nem tudtunk megnézni, itt van következő 10 kedvencünk!
- PlayStation 5
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Torrent meghívó kunyeráló
- Star Trek
- Házimozi haladó szinten
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Micro Four Thirds
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest