Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alg
veterán
Khmm... csak halkan jegyzem meg, a Toy Story játék árát senki nem sokallja, pedig Ps3-ra... na nem is folytatom, tudjátok úgyis mire gondolok
-
kovsol
titán
ha a cikk előzményeit nézem (alul a listát) akkor UK összplatform listának tűnik logikusan és az összplatformot meg a cikk tetején látszódó PC xbox ps3 meg egyébb vonatkozásokból következtetem
amúgy meg az se mind1 hogy mondjuk valami úgy az első hogy eladtak belőle x+100 db -t a másodikhoz képest vagy pedig x+50 000
(ezek fiktív számok)
a számadatok pontos ismerete nélkül csupán szenzáció hajhász dologról van szó, mert lehet sc2 ből több fogyott két nap alatt mint toy story 3 ból összesen fog idén -
Silenzio
addikt
Valószínűleg egészen más a helyzet, mint egy átlagos -sikerre predesztinált- játékkal. Ott sokan megvárják az értékeléseket, itt mindenki rohant a boltba, mint a meszes, és több száz ezerre rúghatott az előrendelések száma is. A gyors csökkenést rendkívüli nyitás előzte meg. Mozis érában ezt a fajta bevétel esést minőségi okokkal magyarázzák. Ugyan nem a szívem csücske a cég ugyebár, mégsem hinném hogy rossz híre lenne a játéknak, hacsak nem a vga-s hülyeség miatt. Egy fórumtársnak adok igazat: akinek kellett ezen az áron, már beszerezte.
Még mindig várom a választ mellesleg: milyen lista ez?
-
InVino86
aktív tag
SC2 így béta után kellemesen érintett, sztem mocsok jó lett sok minden plusz van benne, igaz még nem járok a végén de eddig nagyon bejövős a single rész, multi rész meg alap joo
-
mephi666
nagyúr
hát jah, szerintem sokan úgy vannak vele, mint én a teszkós dvd-kkel... múltkor mondjuk 300ft-ért vettem 2db-ot
kicsit be is néztem, mert a nicolas cage féle "a fegyverek szava"-ra gondoltam, ehelyett kaptam "fegyverek szava"-t... a másik film meg megint valami becsapós című volt... na, mindegy... nem néztük még meg, de ki szoktunk fogni ilyen vásárlások alkalmával jó filmeket... külföldön sokan vásárolhatnak hasonlóan: elköltenek mondjuk 150-200$-t vásárlásra és bedobnak pár 5-10$ körüli játékot, ami talán tetszik is a gyereknek...
-
menalcas
őstag
Hehe, megverte a majd egy éves szétfikázott MW2 LOL
-
EczkE
veterán
Nem gondoltam volna, hogy ilyen hamar lekerül az SC2 az első helyről, de ugyanúgy meglepő, hogy a Toy Storie ott van az első helyen.
-
Dr. Akula
félisten
Akinek kellett az már megvette. Majd a dio3.
-
Fortissimus
őstag
Dance On Broadway
-
Silenzio
addikt
Ez mi? Magyar? Angol? Amerikai eladások? Vagy globális?
-
iBlast
aktív tag
omg...pedig most vettem meg az sc2őt
hát mit ne mondjak
szerintem nagyon über lett.
-
Toy Story jó, könnyed vasárnap délutáni szórakozás...
-
kovsol
titán
akinek megvan a cod4 annak nem nagy előrelépés véleményem szerint, ezért van az, hogy olcsó pénzért árult mw1 sokszor rajt van magyar listákon és most már megveszi az is akinek csak olcsóra telik
amúgy ez a lista össz platform ugye? mert akkor pl mw2 nél konzolon talán élvezhetőbb a dolog és oda veszik az emberek, meg gondolom toy story 3 is van minden konzolra
-
Apollyon
Korrektor
Dzsízösz, kik játszanak ilyen sokan ilyen Toy Story szerű játékokkal? Übergáz.
-
elithun
őstag
Én igazából azon lepődtem meg, hogy ennyi idő után is toplistás eladásokban. Majd' egy éve kint van, ebben a majd' egy évben a legtöbbször a top10-ben benne volt. Számomra felmerül a kérdés, hogy honnan van ennyi ember akik még mindig nincs meg? Vagy mindenki kétszer veszi meg?
Egyébként elismerem, külföldön jobb az élet, de azért túlzásokba ne essünk.
-
AXisBOLD
addikt
Toy Story 3 nagyon jó film(mese) lett[IMDb 8.9], nem csoda hogy veszik(gondolom gyerekek/gyerekeknek). mondjuk nálam biztos megdobta az élményt az imax.
beszereztem wii-re és a játék is jópofa, de persze nem kell sokat várni tőle.
-
BandiHUN
veterán
ezt csak az tudja,aki játssza is,meg esetleg még aki utánanéz...
A külföldiek,főleg a jobban menő helyeken meg arányaiban olcsón megvehetik,ergó lemegy kenyérért,és bedob 3-4 ilyen árkategóriás gémet a kosárba gond nélkül...de mivel megteheti,nem is néz utána,meghát a cim...
Aki meg hétvégi gémer,annak meg még annyira szemet se szúr a dolog,elhiszi,hogy van,akinek ennyire megy,ő örül,ha lepuffant 2-3 emberkét,meghát ahogy hallani a gémben a visongásokat,elképesztően sok 12-14éves vette meg...
Leegyébként jót játszani,csak sok idő jó partik után kutakodni,de akkor jó esetben akár 2-3 óráig is együtt marad a csapat,megbecsülik a népek.Csalónál meg ki kell lépni,nem káromkodni,úgyis hamar kiugrik a staton,milyen szerverre csöppent az ember. -
elithun
őstag
Hogy a pitébe toplistás még mindig az MW2? Nem azt mondtátok, hogy élvezhetetlen a sok cheater miatt, stb?
-
Alg
veterán
Toy Story???
-
F_Zolee
nagyúr
Első és harmadik: OMG
Új hozzászólás Aktív témák
gp Lecsúszott az első helyről a Starcraft 2, szégyenkeznie azonban nincs oka, szép mennyiség fogyott belőle.
- Autós topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen légtisztítót vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bluetooth hangszórók
- Jövedelem
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Kedvező ár! Dell E5530 laptop (15,6/i5-G3/8GB/256SSD)
- HP EliteBook 745 G6 Ryzen 5 Pro 3500u / FHD IPS / 8Gb DDR4 /256 SSD / Win11 /
- ÚJ MSI Core I5 13400 Gamer MAX PC 10X4.0GHz 32Gb DDR4 512GB NVME SSD GTX 1660 SUPER 6GB DDR6 2ÉV GAR
- HP Z440 Workstation Munka+játék PC 6X4.0GHz 32GB DDR4 512GB SSD QUADRO M2000 4GB DDR5 WIN11 1ÉV GAR!
- GIGABYTE GeForce 3080 VISION OC 10G
- Xiaomi Poco M6 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- Csere-Beszámítás! Gari:2027.04.02 Playstation 5 Slim Digital edition + Ajándék Venom töltő állomás!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest